mikrozadatak wrote:dobojlija81 wrote:
mene zeznu mastercard eto

,konto sam da moze,al slabo sam skonto

Moj ti je savjet da odes u Rajfajzen banku, izvadis Visa electron debitnu karticu i sredis to za sva vremena. Nema hodanja po salterima, verifikacijski kod dobijes na mini izvodu na bankomatu.
Ne radim kod njih majke mi

nego nemam nikakvih problema.
Ja sam baš u subotu podnijela zahtjev u Raiffeisen banci za izdavanje Visa kartice, bez limita, bez ičega. Ova koja mi je trenutno verifikovana na PayPal-u je od UniCredit i na nju mi liježe plata i sve ostalo, imam odobren limit... ali sam htjela odvojiti ovo dvoje, nek se zna gdje je šta...
@dobojlija Ako se odlučiš za Raiffeisen, potreban ti je njihov formular za izdavanje kartice, kopija lične karte i kopija prijavnice (ništa ne mora biti ovjereno), ali ponesi originale na uvid. Meni su rekli da će mi kartica biti gotova za 7-10 dana, a pin će mi poslati na kućnu adresu.
Ja sam se odlučila za Raiffeisen iz razloga što u mom naselju postoje poslovnice 3-4 banke, ali samo oni rade subotom do 13 sati, tako da ne moram uzimati izlaz s posla u slučaju da moram skoknuti do njih.
P.S. Ni ja nemam nikakvih privatnih, niti poslovnih veza sa Raiffeisen bankom, majke mi...