Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
mikrozadatak

#1976 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by mikrozadatak »

punotoga wrote:ali bezze mi sto sam se mogao logovati na crowdflower a nisam mogao raditi taskove niti im poslati upit za pomoc jer su mi iznova trazili sifru koju nisam imao a nisu prihvatali postojecu.
Ovom rečenicom si me zbunio. Mislim da govoriš o 2 različite stvari, pročitaj opet moj prethodni post. Ili ja ne kontam.

Pozdrav
punosvega

#1977 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by punosvega »

mikrozadatak wrote:
punotoga wrote:ali bezze mi sto sam se mogao logovati na crowdflower a nisam mogao raditi taskove niti im poslati upit za pomoc jer su mi iznova trazili sifru koju nisam imao a nisu prihvatali postojecu.
Ovom rečenicom si me zbunio. Mislim da govoriš o 2 različite stvari, pročitaj opet moj prethodni post. Ili ja ne kontam.

Pozdrav
znaci logovao sam se na crowdflower uredno, otvorio page sa taskovima i kada sam probao uraditi task poslali me ponovo na stranicu da unesem login i sifru (ovako izgleda https://tasks.crowdflower.com/sessions/new) a ja to nemam odnosno nije mi ponovo prihvatalo login i sifru koju koristim da se logujem na http://elite.crowdflower.com/?view=login . isto tako je bilo i kada sam pokusao poslati im upit za pomoc u vezi ovoga. uredno ulogovan ali mjesto da mi ponudi stranicu da ih kontaktiram ono meni opet otvara https://tasks.crowdflower.com/sessions/new i trazi nekakav login i sifru iako sam vec ulogovan na crowdflower. definitivno nesto do njih nije u redu.
mikrozadatak

#1978 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by mikrozadatak »

punosvega wrote:

znaci logovao sam se na crowdflower uredno, otvorio page sa taskovima i kada sam probao uraditi task poslali me ponovo na stranicu da unesem login i sifru (ovako izgleda https://tasks.crowdflower.com/sessions/new) a ja to nemam odnosno nije mi ponovo prihvatalo login i sifru koju koristim da se logujem na http://elite.crowdflower.com/?view=login .
Stani ovdje, prati me
klikneš da radiš task, traži ti da se uloguješ, odnosno u tvom slučaju da se registruješ. Neće ti prihvatiti username i šifru s elite.crowdflower jer su to dvije različite stvari. Jesi li pokušao da se tu registruješ. Dakle, ovaj prvi link, idi na sign up, koliko sam shvatio nisi dosad.
Lunetina

#1979 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by Lunetina »

punosvega wrote:
znaci logovao sam se na crowdflower uredno, otvorio page sa taskovima i kada sam probao uraditi task poslali me ponovo na stranicu da unesem login i sifru (ovako izgleda https://tasks.crowdflower.com/sessions/new) a ja to nemam odnosno nije mi ponovo prihvatalo login i sifru koju koristim da se logujem na http://elite.crowdflower.com/?view=login . isto tako je bilo i kada sam pokusao poslati im upit za pomoc u vezi ovoga. uredno ulogovan ali mjesto da mi ponudi stranicu da ih kontaktiram ono meni opet otvara https://tasks.crowdflower.com/sessions/new i trazi nekakav login i sifru iako sam vec ulogovan na crowdflower. definitivno nesto do njih nije u redu.
Moraš imati dva zasebna account-a za task.crowdflower.com i za elite.crowdflower.com, a ako sam ja dobro razumjela ti nemaš account za task.crowdflower.com...

Čini mi se da ti je baba već o tome govorio.

Pod ovim podrazumijevaš elite.crowdflower.com?
dobojlija81

#1980 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by dobojlija81 »

diste ljudi,i cure :) izlomih vrat sa ovim novim forumuom :-)

Baba jesu prebacili lovu?
Lunetina

#1981 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by Lunetina »

dobojlija81 wrote:diste ljudi,i cure :) izlomih vrat sa ovim novim forumuom :-)
:cao:

Forum mi je sada nešto k'o "Strava u Ulici brijestova"... :D
dobojlija81

#1982 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st

Post by dobojlija81 »

mikrozadatak wrote:
dobojlija81 wrote:sberbank bih,kupovao sam neke stvari sa pp preko kartice vec,pa mislim da je verifikovan :? ,ako sta treba gdje kliknuti dodatno reci,jbg otvorio sam ga prije nekih dva mjeseca tako da :-) ne snalazim se bas profi ono
pozz
Kod mene pise:
Account type: Premier, zatim link na Upgrade, Status: Verified
Negdje ranije sam vec objasnjavao kako ide verifikacija vise se i ne sjecam tacno ... znam da u NLB banci moras otici na salter i traziti da ti omoguce. U Rajfajzen banci ide automatski ... procackaj malo na paypal-u
stoji i kod mene bas tako da je verified,al stoje i pare na balance :)
nit imam kakvih poruka sa pp,da nije mozda do kartice,mastercard je kreditna kod mene prijavljena :?

jooj kad sam isao po onaj kod na salteru u mene gledaju ko u bolida :) one tete,sreca bi neki momčić pripravnik pa mi nadje,pa kontam opet ce neke hebade biti sa njima u banci
Lunetina

#1983 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st

Post by Lunetina »

dobojlija81 wrote:
stoji i kod mene bas tako da je verified,al stoje i pare na balance :)
nit imam kakvih poruka sa pp,da nije mozda do kartice,mastercard je kreditna kod mene prijavljena :?

jooj kad sam isao po onaj kod na salteru u mene gledaju ko u bolida :) one tete,sreca bi neki momčić pripravnik pa mi nadje,pa kontam opet ce neke hebade biti sa njima u banci
Problem je to što je Mastercard, mora biti Visa electron debitna da bi mogao da "primaš" lovu, što se tiče plaćanja može skoro pa svaka...
dobojlija81

#1984 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by dobojlija81 »

aiii,moram vadit znaci novu,imam njihovu maestro samo,hvala nisam to znao
babaroga1x

#1985 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by babaroga1x »

ma nisu, prave se mutavi... poslao im mail i pitao zašto nisu proslijedili pare, oni meni šalju odgovor s copy/paste pravilima kako će lova biti automatski proslijedjena prvog... no shit sherlock... a pare na računu,,, ja bi keš, a ne pare na paypalu...

morat ću se dopisivat s njima... ne znaju oni da sam ja doktorirao na CF podršci :lol:
dobojlija81

#1986 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by dobojlija81 »

babaroga1x wrote:

ma nisu, prave se mutavi... poslao im mail i pitao zašto nisu proslijedili pare, oni meni šalju odgovor s copy/paste pravilima kako će lova biti automatski proslijedjena prvog... no shit sherlock... a pare na računu,,, ja bi keš, a ne pare na paypalu...

morat ću se dopisivat s njima... ne znaju oni da sam ja doktorirao na CF podršci :lol:
mene zeznu mastercard eto :D ,konto sam da moze,al slabo sam skonto :D
mikrozadatak

#1987 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by mikrozadatak »

dobojlija81 wrote: mene zeznu mastercard eto :D ,konto sam da moze,al slabo sam skonto :D
Moj ti je savjet da odes u Rajfajzen banku, izvadis Visa electron debitnu karticu i sredis to za sva vremena. Nema hodanja po salterima, verifikacijski kod dobijes na mini izvodu na bankomatu.
Ne radim kod njih majke mi :D nego nemam nikakvih problema.
dobojlija81

#1988 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by dobojlija81 »

Error MySQL DB Conection
Please contact to site administrator.

jel se pojavljuje kome ovo na eliteu?
uvijek_ista

#1989 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by uvijek_ista »

dobojlija81 wrote:Error MySQL DB Conection
Please contact to site administrator.

jel se pojavljuje kome ovo na eliteu?
Meni
mikrozadatak

#1990 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by mikrozadatak »

Dobri stari Neobux i Clixsense,
uđem, odigram, zaradim, keširam ... ne razmišljam :D
dobojlija81

#1991 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by dobojlija81 »

mikrozadatak wrote:Dobri stari Neobux i Clixsense,
uđem, odigram, zaradim, keširam ... ne razmišljam :D
ma vala baš,meni dupe zinulo daj sto vise :D ,imam jedan dolar na elite,al nek im stoji,drzat cu se ova dva
Lunetina

#1992 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by Lunetina »

mikrozadatak wrote:
dobojlija81 wrote: mene zeznu mastercard eto :D ,konto sam da moze,al slabo sam skonto :D
Moj ti je savjet da odes u Rajfajzen banku, izvadis Visa electron debitnu karticu i sredis to za sva vremena. Nema hodanja po salterima, verifikacijski kod dobijes na mini izvodu na bankomatu.
Ne radim kod njih majke mi :D nego nemam nikakvih problema.
Ja sam baš u subotu podnijela zahtjev u Raiffeisen banci za izdavanje Visa kartice, bez limita, bez ičega. Ova koja mi je trenutno verifikovana na PayPal-u je od UniCredit i na nju mi liježe plata i sve ostalo, imam odobren limit... ali sam htjela odvojiti ovo dvoje, nek se zna gdje je šta... :D

@dobojlija Ako se odlučiš za Raiffeisen, potreban ti je njihov formular za izdavanje kartice, kopija lične karte i kopija prijavnice (ništa ne mora biti ovjereno), ali ponesi originale na uvid. Meni su rekli da će mi kartica biti gotova za 7-10 dana, a pin će mi poslati na kućnu adresu.
Ja sam se odlučila za Raiffeisen iz razloga što u mom naselju postoje poslovnice 3-4 banke, ali samo oni rade subotom do 13 sati, tako da ne moram uzimati izlaz s posla u slučaju da moram skoknuti do njih.

P.S. Ni ja nemam nikakvih privatnih, niti poslovnih veza sa Raiffeisen bankom, majke mi... :D
dobojlija81

#1993 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by dobojlija81 »

hvala,hvala budem to odradio danas sutra,u rb naravno,radi vaseg insistiranja :D
Lunetina

#1994 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by Lunetina »

dobojlija81 wrote:hvala,hvala budem to odradio danas sutra,u rb naravno,radi vaseg insistiranja :D
Prijateljsko ubjeđivanje! :lol:
zakasnila

#1995 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by zakasnila »

Vidi ovih radnika Raiffeisen banke :D :D :D , daj sredite da mi pošalju PIN :D :D ( meni ni nakon 6 mjeseci nisu PIN poslali, ustvari kazu da jesu samo postar nije donio,hahahah)
uvijek_ista

#1996 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by uvijek_ista »

mislim da mgu i one poklon kartice
Merengues

#1997 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by Merengues »

Meni legle danas pare na karticu :D UniCredit banka :D
Lunetina

#1998 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by Lunetina »

zakasnila wrote:Vidi ovih radnika Raiffeisen banke :D :D :D , daj sredite da mi pošalju PIN :D :D ( meni ni nakon 6 mjeseci nisu PIN poslali, ustvari kazu da jesu samo postar nije donio,hahahah)
Samo kaži šta ti treba! :D
dobojlija81

#1999 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by dobojlija81 »

Lunetina wrote:
zakasnila wrote:Vidi ovih radnika Raiffeisen banke :D :D :D , daj sredite da mi pošalju PIN :D :D ( meni ni nakon 6 mjeseci nisu PIN poslali, ustvari kazu da jesu samo postar nije donio,hahahah)
jel moze visa al kreditna,da dodam od starog
zakasnila

#2000 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.

Post by zakasnila »

Lunetina wrote:
PIN i jedan milioncic na racunu :D :D , ne moras zuriti moze do Nove :D :D
Post Reply