Nemoj ti nikog učiti PISMENOSTI, svega ti. I manje o kognitivnosti...HardcoreMX wrote:Ako si nepismen, nemam namjeru da te učim pismenošću. Ako imaš cijepanja u kognitivnim sposobnostima, onda ti takodjer ne mogu pomoći. Ako si pak pismen, onda napiši gdje sam napisao da dizajner pravi crtež iz ničega?! Napisao sam da prisutni dizajner svjedoči o prisutnom dizajneru. Ako nemaš disfunkcije kognitivnog sustava, onda ćeš zaključiti, da taj dizajn nije mogao doći iz ničega, nego mora doći od nekoga.Dozer wrote:Izvini, ali ovo je toliko prazno, da je tesko povjerovati da neko moze napisati ovakvu glupost....HardcoreMX wrote:Od ništa nastaje ništa.
Prisutni dizajn svjedoči i o prisutnom dizajneru.
Dakle, dizajner je napravio svoj, recimo crtez, iz - nicega? Ozibljno?
A na cemu ga je napravio?
Cime ga je napravio?
Znas ono...papir, olovka... racunar danas...?
Ateizam / Nihilizam / Agnosticizam
- Zaitsev
#1976 Re: Ateizam
- HardcoreMX
#1977 Re: Ateizam
Ako budem trebao suflera, nemoj očekivati, da ćeš ti to biti pa nema potrebe, da se namećeš. Ne zadovoljavaš kriterije ni pismenosti ni kognitivnosti.Zaitsev wrote:Nemoj ti nikog učiti PISMENOSTI, svega ti. I manje o kognitivnosti...HardcoreMX wrote: Ako si nepismen, nemam namjeru da te učim pismenošću. Ako imaš cijepanja u kognitivnim sposobnostima, onda ti takodjer ne mogu pomoći. Ako si pak pismen, onda napiši gdje sam napisao da dizajner pravi crtež iz ničega?! Napisao sam da prisutni dizajner svjedoči o prisutnom dizajneru. Ako nemaš disfunkcije kognitivnog sustava, onda ćeš zaključiti, da taj dizajn nije mogao doći iz ničega, nego mora doći od nekoga.
- Zaitsev
#1978 Re: Ateizam
HardcoreMX wrote:Ako budem trebao suflera, nemoj očekivati, da ćeš ti to biti pa nema potrebe, da se namećeš. Ne zadovoljavaš kriterije ni pismenosti ni kognitivnosti.Zaitsev wrote:Nemoj ti nikog učiti PISMENOSTI, svega ti. I manje o kognitivnosti...HardcoreMX wrote: Ako si nepismen, nemam namjeru da te učim pismenošću. Ako imaš cijepanja u kognitivnim sposobnostima, onda ti takodjer ne mogu pomoći. Ako si pak pismen, onda napiši gdje sam napisao da dizajner pravi crtež iz ničega?! Napisao sam da prisutni dizajner svjedoči o prisutnom dizajneru. Ako nemaš disfunkcije kognitivnog sustava, onda ćeš zaključiti, da taj dizajn nije mogao doći iz ničega, nego mora doći od nekoga.
Ako budem trebao suflera, nemoj očekivati da ćeš to biti ti, pa nema potrebe da se namećeš.
Griješiš prijatelju, nemaš pojma koliko griješiš... Ali eto, ja ne zadovoljavam kriterije pismenosti.
Dobronamjerno te ispravljam, nauči nešto brate...
- Zaitsev
- HardcoreMX
#1980 Re: Ateizam
Ne griješim, nemaš pojma koliko nemaš pojma. Inače, zarez se stavlja ispred veznika 'da'.Zaitsev wrote:
Ako budem trebao suflera, nemoj očekivati da ćeš to biti ti, pa nema potrebe da se namećeš.
Griješiš prijatelju, nemaš pojma koliko griješiš... Ali eto, ja ne zadovoljavam kriterije pismenosti.Sreća pa ne napisa da ne zadovoljavam kriterije pismenošću...
- Zaitsev
#1981 Re: Ateizam
HardcoreMX wrote:Ne griješim, nemaš pojma koliko nemaš pojma. Inače, zarez se stavlja ispred veznika 'da'.Zaitsev wrote:
Griješiš prijatelju, nemaš pojma koliko griješiš... Ali eto, ja ne zadovoljavam kriterije pismenosti.Sreća pa ne napisa da ne zadovoljavam kriterije pismenošću...
Ali ne stavlja brate...
Majko mila i draga...
Last edited by Zaitsev on 08/03/2017 18:49, edited 1 time in total.
- HardcoreMX
#1982 Re: Ateizam
Kod nepismenih je tako.

Ovo je sigurno jedna od najvećih 'provala' na ovom forumu. Ovo je za anale tvog forumskog opusa, a i uopćeno.Zaitsev wrote: Ali ne stavlja brate...![]()
![]()
Štaviše, "da" uopšte nije veznik...
Last edited by HardcoreMX on 08/03/2017 18:55, edited 1 time in total.
- Zaitsev
#1983 Re: Ateizam
Pa da. Kod vas nepismenih može kako hoćete...HardcoreMX wrote:Kod nepismenih je tako.
- Zaitsev
#1984 Re: Ateizam
HardcoreMX wrote:Kod nepismenih je tako.Ovo je sigurno jedna od najvećih 'provala' na ovom forumu. Ovo je za anale tvog forumskog opusa, a i uopćeno.Zaitsev wrote: Ali ne stavlja brate...![]()
![]()
Štaviše, "da" uopšte nije veznik...
I znao sam!!!
Nije to brate provala niti je za anale. Nego ti ne kontaš da si nepismen! To si upravo sada dokazao. Fudbalski rečeno, nasjeo si na volej i to tako (bez zareza) DA je lopta odvalila prečku!
- HardcoreMX
#1985 Re: Ateizam
http://hrvatskijezik.eu/veznici/
-Ma nije strašno. Imaš ti i jačih provala. Sad se išamaraj, popij mlijeko, klepi se po ušima i u krevetac. Sutra raniš u 1 razred.
-Ma nije strašno. Imaš ti i jačih provala. Sad se išamaraj, popij mlijeko, klepi se po ušima i u krevetac. Sutra raniš u 1 razred.
- Zaitsev
#1986 Re: Ateizam
HardcoreMX wrote:http://hrvatskijezik.eu/veznici/
Prijatelju, nemoj se praviti puno pametan kad nemaš pojma šta tražiš po internetu.
Ti se nemoj šamarati, ni piti mlijeko niti se klepati po ušima. To što si postavio moraš prvo razumjeti, pa onda se praviti pametan. Pogledaj malo bolje i ukucaj na Google "ZAVISNO SLOŽENE REČENICE" i možda ti bude malo jasnije.
Dakle, postoje NEZAVISNO SLOŽENE REČENICE i ZAVISNO SLOŽENE REČENICE. Kada se kaže da je nešto ZAVISNO, to znači da zavisi od nečeg, logično. To sam objasnio u svom postu, onom kojeg si citirao gdje si pričao o analima...
Poenta jeste da rječca (zovi ga veznik ako ti je draže) "da" ne može stajati iza zareza i da tvoja rečenica "Ako budem trebao suflera, nemoj očekivati, da ćeš ti to biti pa nema potrebe, da se namećeš." je blago rečeno, odraz totalne nepismenosti.
Busat se u prsa tako i nazivati "da" veznikom, samo jer tako piše na internetu, a ne znati ništa o tome je isto da kažeš da "da" znači afirmacija i to je to.
Stoga, nemoj se provaljivati bezveze i ići dalje u dubiozu. Nepismen si i svakim svojim postom to potvrđuješ. Ponavljam ti, pričam ti o nečemu o čemu malo više znam...
- HardcoreMX
#1987 Re: Ateizam
Ne moraš se izvlačiti.
- Zaitsev
#1988 Re: Ateizam
Dobro brate moj, izvini. Ti si upravu, ja nisam. Ti si pismen, ja nisam...HardcoreMX wrote:Ne moraš se izvlačiti.
- HardcoreMX
#1989 Re: Ateizam
Ako si nepismen, kako to da te ja razumijem što pišeš? 
- fatamorgana
#1990 Re: Ateizam
Jawohl!HardcoreMX wrote:To je bilo, da provjerim je li kolektor izašao iz banovića. Znači lakmus radi.fatamorgana wrote:
Moćniji ....![]()
Sad je jasno što si tražio štelu za polaganje njemaČkog!
Usput, ne kaže se klevećenje već ........?
-
belfy
#1991 Re: Ateizam
mozda lazes...HardcoreMX wrote:Ako si nepismen, kako to da te ja razumijem što pišeš?
- HardcoreMX
#1992 Re: Ateizam
....ateizam.fatamorgana wrote: Usput, ne kaže se klevećenje već ........?
sta kazes?belfy wrote:mozda lazes...HardcoreMX wrote:Ako si nepismen, kako to da te ja razumijem što pišeš?
-
belfy
#1993 Re: Ateizam
ma pitam jesi zaboravio citati ili ti se slova mute. ako je ovo drugo onda moras oftamologu...HardcoreMX wrote:....ateizam.fatamorgana wrote: Usput, ne kaže se klevećenje već ........?
sta kazes?belfy wrote:mozda lazes...HardcoreMX wrote:Ako si nepismen, kako to da te ja razumijem što pišeš?
- HardcoreMX
#1994 Re: Ateizam
mute english? Yes, i kod mene. ne cujes me,ne cujem te 
-
belfy
#1995 Re: Ateizam
ajde, barem ti engleski ide ako bosanski ne ide, a i za to si prozivao druge... nemoj opet tom putanjom, ne zaboravi da si spasen sto je obrisana tvoja sramota i laganje (samo ne zaboravi i sta sam ti ja rekao po pitanju toga).HardcoreMX wrote:mute english? Yes, i kod mene. ne cujes me,ne cujem te
- fatamorgana
#1996 Re: Ateizam
Tis' treb'o prvo tražit' štelu za bosanski, zato te tamo nisu ozbiljno shvatili!HardcoreMX wrote:....ateizam.fatamorgana wrote: Usput, ne kaže se klevećenje već ........?![]()
- HardcoreMX
#1997 Re: Ateizam
@blefy
ja ne razumjti, ti sporije malo pricati..english? ti mnogo konfliktna osoba.
@privdjenje
ti korupciju traziti?
@privdjenje
ti korupciju traziti?
- Raigor Stonehoof
#1998 Re: Ateizam
Nisi nam rekao ko je dizajnirao bogaHardcoreMX wrote:@blefy
@privdjenje
ti korupciju traziti?
- HardcoreMX
#1999 Re: Ateizam
Pa jesi ti rekao da si glup?
- Raigor Stonehoof
#2000 Re: Ateizam
Jesam, pa zato od tebe trazim da mi objasnis - ko je dizajnirao boga?HardcoreMX wrote:Pa jesi ti rekao da si glup?