Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Lucas Leiva
#1976 Re: Liverpool FC
Lukaš, Spiring, Henderson, Šelvi, Maksi... pored ovako ubitacnog veznog reda ni Ćavi ni Iniesta nebi imali mjesta!
Pogotovo ne Raul Meirelješ, naš najbolji fudbaler iz prošle sezone!
- bandini
#1977 Re: Liverpool FC
Lucas Leiva wrote:Lukaš, Spiring, Henderson, Šelvi, Maksi... pored ovako ubitacnog veznog reda ni Ćavi ni Iniesta nebi imali mjesta!
ej brate koliko ti na meni sevapa zaradis nisi ni svjestan
nemas pojma koliko se ja ismijem tvojim postovima
i ako ovo ozbiljno mislis nema veze, meni fakat donosis radost na lice
-
Gerrard 08
#1978 Re: Liverpool FC
Sve u svemu... zadovoljan. Cak i vise nego zadovoljan.
Jes' da sam volio da RM nije otisao, ali u konacnici mi se cini da smo od januara napravili odlican posao rjesavajuci se dead wood-a, dovodjenjem dobrih igraca na pozicije koje su nam bile problematicne, smanjenjem budgeta (plata) za xxx miliona godisnje slanjem Jovanovica i svih ostalih Jovanovica vani, dovodjenjem kvalitetnih back up igraca itd.
Prateci textove i razne forume (nase i LFC abroad) cini mi se da se optimizam vratio medju navijace nakon par vrlo depesivnih godina... cini mi se da se mozemo nadati dobrim vikendima ove godine.
I sto bi stari anglo-saxonci rekli "Hajmo sad' u pamet i hairli".
Jos kad' se ovaj sto se zove po mom nick-u vrati... moglo bi to prshtat'.
Jes' da sam volio da RM nije otisao, ali u konacnici mi se cini da smo od januara napravili odlican posao rjesavajuci se dead wood-a, dovodjenjem dobrih igraca na pozicije koje su nam bile problematicne, smanjenjem budgeta (plata) za xxx miliona godisnje slanjem Jovanovica i svih ostalih Jovanovica vani, dovodjenjem kvalitetnih back up igraca itd.
Prateci textove i razne forume (nase i LFC abroad) cini mi se da se optimizam vratio medju navijace nakon par vrlo depesivnih godina... cini mi se da se mozemo nadati dobrim vikendima ove godine.
I sto bi stari anglo-saxonci rekli "Hajmo sad' u pamet i hairli".
Jos kad' se ovaj sto se zove po mom nick-u vrati... moglo bi to prshtat'.
- Gandalf
#1979 Re: Liverpool FC
-
Gerrard 08
#1980 Re: Liverpool FC
20:42 subota navece... nakon skoro 12 sati trcanja za djecom i njihovim treninzima i utakmicama evo malo sjedoh, pa u smiraj dana rekoh' da se podsjetimo gradiva:
We love you Liverpool we do,
oooooooooh Liverpool we love you.
Amin Yarabi
oooooooooh Liverpool we love you.
Amin Yarabi
-
Lucas Leiva
#1981 Re: Liverpool FC
Dvije noći nisam oka na oko sklopio zbog odlaska Raula Meirelješa!
UPRAVA NAPOLJE!!!
UPRAVA NAPOLJE!!!
- Gandalf
#1982 Re: Liverpool FC
Smiri se Lucase, kvragu, neće to ništa bitno promijeniti.Lucas Leiva wrote:Dvije noći nisam oka na oko sklopio zbog odlaska Raula Meirelješa!
UPRAVA NAPOLJE!!!
-
Lucas Leiva
#1983 Re: Liverpool FC
Da li ste svjesni da odlaskom Raula Meirelješa osim što smo izgubili kvalitet, sigurnost. viziju, razliku na terenu mi gubimo i mogućnost korišćenja sistema rotacija i adaptacija! Mi praktično nemamo 11 igrača da registrujemo za meč, a kamoli sistem rotacija! Šta će biti kada stignu povrede?
Podhitno ubrzati mentalni i fizički razvoj Džordana Hendersona i pretvoriti ovog igrača u timskog lidera!
UPRAVA NAPOLJE!
Podhitno ubrzati mentalni i fizički razvoj Džordana Hendersona i pretvoriti ovog igrača u timskog lidera!
UPRAVA NAPOLJE!
- BHF_Manijak
#1984 Re: Liverpool FC
Nenadjebiv, definitivno!
Hajd ba sta si se svezo vise tog sistema rotacije, to nije izmisljanje tople vode niti neko umijece to je neminovnost uzrokovana velikim brojem utakmica, sto se lozis vise na to ne kontam...Nije to patent Rafe Beniteza!
Sad uprava napolje a donedavno svrsavo na upravu i poteze, te najjaci smo te ovo te ono, e bas si neki prevrtljivac...
Hajd ba sta si se svezo vise tog sistema rotacije, to nije izmisljanje tople vode niti neko umijece to je neminovnost uzrokovana velikim brojem utakmica, sto se lozis vise na to ne kontam...Nije to patent Rafe Beniteza!
Sad uprava napolje a donedavno svrsavo na upravu i poteze, te najjaci smo te ovo te ono, e bas si neki prevrtljivac...
-
sarajevomd
#1985 Re: Liverpool FC
sto niste potpisali owena hargreavesa? Bas bi vam se uklopio

-
alenthekiller
#1986 Re: Liverpool FC
<3Lucas Leiva wrote:Da li ste svjesni da odlaskom Raula Meirelješa osim što smo izgubili kvalitet, sigurnost. viziju, razliku na terenu mi gubimo i mogućnost korišćenja sistema rotacija i adaptacija! Mi praktično nemamo 11 igrača da registrujemo za meč, a kamoli sistem rotacija! Šta će biti kada stignu povrede?
UPRAVA NAPOLJE!
-
Mustang1
#1987 Re: Liverpool FC
Dajte mu titulu moderatora .. odnosno administratora .. zasluzio je
Covjece pisi imena normalno kako se pisu ne pisi kako se izgovaraju ne ide ti to uz taj tvoj stil koji pokusavas da furas ..jos uz to sve i vecinu pogresno napises/izgovaras .. 
- vaučer
#1989 Re: Liverpool FC
Zanimljivi Dalglishevi komentari nakon utakmice.
Vrlo umjereno je rekao šta treba o sudijama i njihovim odlukama od početka sezone.
Vrlo umjereno je rekao šta treba o sudijama i njihovim odlukama od početka sezone.
-
Lucas Leiva
#1990 Re: Liverpool FC
Fantasticna postavka igre, igraci u top formi, lijep i suncan dan, svi raspolozeni... a onda se pojavio Asmir i sve nase planove pretvorio u poraz!
-
Lucas Leiva
#1991 Re: Liverpool FC
Niko da pomene brutalno sudijsko sakacenje Liverpoola koje traje intenzivno od dolaska kinga Kenija Dalglisa, a koje je organizovao pro-Fergusonovski sudijski lobi u premiersipu, koji predvodi gospodin Hauard Veb, a koji daje jasne instrukcije vecini sudija u koje spada i Klatenberg! Izgleda da ce titulu ove godine osvojiti oni koji prijete sudijama i koji na utakmice vode naoruzane barabe!
- Charuga
- Globalni moderator
#1993 Re: Liverpool FC
Protiv Stokea nije svirao cist penal za Liverpool. Za ostale kradje nemam pojma.Lucas Leiva wrote:Niko da pomene brutalno sudijsko sakacenje Liverpoola koje traje intenzivno od dolaska kinga Kenija Dalglisa, a koje je organizovao pro-Fergusonovski sudijski lobi u premiersipu, koji predvodi gospodin Hauard Veb, a koji daje jasne instrukcije vecini sudija u koje spada i Klatenberg! Izgleda da ce titulu ove godine osvojiti oni koji prijete sudijama i koji na utakmice vode naoruzane barabe!
- johntra
#1994 Re: Liverpool FC
Vjerovatno je na to naš živopisni Leiva i mislio... 
-
Lucas Leiva
#1995 Re: Liverpool FC
Da li ste bili pod dejstvom anestetika protekilih godinu dana? Svaku, ali bas svaku utakmicu od dolaska kinga Kenija Dalglisa se desi minimalno jedan takav detalj! Odgovorno tvrdim da su nam sudije oduzele barem 15 do 20 bodova samo od dolaska kinga Kenija... Gorepomenuti sudijski lobi je odlucio da u startu sprijeci Liverpool da osvoji sigurnu titulu!
Na nasim igracim je da pokazu karakter i da ne padnu psiholoski, vec da u ovim nemogucim uslovima pokazu da su heroji i vrate titulu gdje joj je mjesto! Ne trebaju nam malodusni igraci u timu, vec pobjednici!!!!!
Na nasim igracim je da pokazu karakter i da ne padnu psiholoski, vec da u ovim nemogucim uslovima pokazu da su heroji i vrate titulu gdje joj je mjesto! Ne trebaju nam malodusni igraci u timu, vec pobjednici!!!!!
- vaučer
#1996 Re: Liverpool FC
Sjetimo se samo prve Kennyjeve utakmice na klupi ovog Liverpoola te nevidljivog penala i crvenog kartona Gerrardu koje je na Old Trafordu sudio Howard Webb. Odmah su mu dali do znanja gdje stoji i da će se morati naviknuti na zajebe. Ove sezone u svakoj utakmici najmanje jedna masna, bitna greška sudija.
Slučajno? Ma da, svakako.
Slučajno? Ma da, svakako.
- ladacoko
#1997 Re: Liverpool FC
ove sezone se boriti za LP a iduce abd na titulu
bojim se da ce kerol biti najgora investicija ikad
bojim se da ce kerol biti najgora investicija ikad
-
Lucas Leiva
#1998 Re: Liverpool FC
Nekim ljudima nikada iz guzice u glavu doci, odnosno nikada otvoriti oci! Kerol nije promasena investicija, Kerol je briljantna i sto je najvaznije dugorocna investicija!!! Reci da je Kerol promasena investicija moze samo daltonista ili ona ko svijet vidi u 2D formatu... Kada je Kerol na terenu ja uocavam ogroman visak slobodnog prostora, kao da se sam teren promjeni iz dimenzija Hajberija u dimenzije Nou Kampa!!! To je sustina, to je Kerolova primarna uloga, mangup na terenu koji stvara prostor, ali i zabija golove!
- BHF_Manijak
#1999 Re: Liverpool FC
Evo ga ko Lazo Allahami, otvara prostor...
A koja je ono prvobitna uloga napadaca?! Nije garant otvaranje prostor, vec davanje golove, bar su mene tako ucili!
Sto o Torresu mediji bruje, nije garant zbog toga sto otvara prostor i asistira...
-
Unbelievable
#2000 Re: Liverpool FC
Mislim da je jos uvijek rano ocjenjivati Carrolla; sezona je tek pocela, ima vremena da se ukopi