nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
citroen xm

#1977 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by citroen xm »

Čuješ muziku i odmah shvatiš o kom stepenu razvoja se radi.
Ned071

#1978 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Ned071 »

tempuser wrote:Maloprije vozim iz Blazuja prema gradu, u obje trake se vozi u koloni i ide se skoro istom brzinom. Ispred mene auto, iza mene dolazi auto i blica, kontam pa nije corav, vidi i da hocu nit mogu brze nit imam gdje. Vidim daje zmigavac, prelazi u desnu traku dolazi upredo sa mnom tj max 1/2 duzine auta ispred mene i prelazi u lijevu traku kao da da me nema!!!!!!! Pogledam i vidim srebreni P308 i vozi neka glupaca i valjda mater pored nje. Bila mi je na ocima negdje do Nedjarica, otjerala je bar jedno 10 auta na isti naci, raja blica, trubi, ona ne popusta jurca i gura raju iz sve 3 trake.
A sta ces ti u lijevoj traci?
tempuser

#1979 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

Ned071 wrote:
tempuser wrote:Maloprije vozim iz Blazuja prema gradu, u obje trake se vozi u koloni i ide se skoro istom brzinom. Ispred mene auto, iza mene dolazi auto i blica, kontam pa nije corav, vidi i da hocu nit mogu brze nit imam gdje. Vidim daje zmigavac, prelazi u desnu traku dolazi upredo sa mnom tj max 1/2 duzine auta ispred mene i prelazi u lijevu traku kao da da me nema!!!!!!! Pogledam i vidim srebreni P308 i vozi neka glupaca i valjda mater pored nje. Bila mi je na ocima negdje do Nedjarica, otjerala je bar jedno 10 auta na isti naci, raja blica, trubi, ona ne popusta jurca i gura raju iz sve 3 trake.
A sta ces ti u lijevoj traci?
Kad vec pitas, Iz istog razloga kao i 763 vozaca ispred mene, vozio iz pravca Mostara i lijevom trakom usao ja Juzni prilaz na kojem se u obje trake vozilo kolonama. Osim toga, zasto na gradskoj aobracajnici, na kojoj prometuje gradski prevoz i na kojoj je ogrnicenje 60 ne bi vozio?
tempuser

#1981 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

Javio se genijalac na ovom nekom drugom portalu, jos slikao auto iz x uglova kao da dokaze da nije bilo izlijetanja ni ostecenja, samo sto na slikama iz Titove i njegovim slikama nisu iste felge. Nisam neki ekspert za ove trkacke masine, ali mi se cini da su na slici na Titovoj aktivirani tj iskocili rollbarovi u slucaju prevrtanja i da zato pakuju krov, a na njegovim slikama ih nema. Rodila majka sebi glupana! :D

http://doznajemo.com/2015/06/15/prava-i ... se-desilo/
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#1982 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by mk ultra »

:lol:

mogao je barem stare slike na ovim felgama da postavi :mrgreen:
Ned071

#1983 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Ned071 »

Zato sto je lijeva traka na ac i bc samo za obilazenje a ne guslanje... Nece vam lafeta otpast od ostrugane ceste... Kako ona vozi ne ulazim al ti ako ne obilazis nemas sta trazit lijevo... Kao i ostalih sto...
tempuser

#1984 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

Ned071 wrote:Zato sto je lijeva traka na ac i bc samo za obilazenje a ne guslanje... Nece vam lafeta otpast od ostrugane ceste... Kako ona vozi ne ulazim al ti ako ne obilazis nemas sta trazit lijevo... Kao i ostalih sto...
Ovo je bio potez od M. raskrsca to Blazuja, to nije ni AC ni BC nego regularna gradska saobracajnica sa po 2 trake u jednom smjeru. Na AC i BC nema gradskog prevoza i ogranicenja 60.
tempuser

#1986 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

mk ultra wrote::lol:

mogao je barem stare slike na ovim felgama da postavi :mrgreen:
Usro je majstor iz milicije motku cim se ovoliko koprca i brani po portalima i fejsbuku.
amar1994

#1987 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by amar1994 »

joj kad papak zasjedne za volan pa divlja i odvrne seljakluke,to je cudo jedno :mrgreen:
ned424

#1988 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by ned424 »

A cuj im muzike i rospije sto skici... :run:
Ned071

#1989 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Ned071 »

.....bo im narodni vagen pleme seljacko
Optimist

#1990 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Optimist »

Ovog cabrio BMW-a sam ja sinoc vidio parkiranog ispred Pingvina, dakle nakon udesa. Ono sto sam vidio je udubljenje na limu sa lijeve strane. Sa desne strane ga nisam vidio jer sam ja bio na strani vjecne vatre. Napominjem da je i sinoc bio bez prednje tablice. Po tome i po felgama sam i skontao da se radi o istom liku.
amar1994

#1991 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by amar1994 »

Ned071 wrote:.....bo im narodni vagen pleme seljacko
:lol: :lol: :lol:
johntra

#1992 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by johntra »

Optimist wrote:Ovog cabrio BMW-a sam ja sinoc vidio parkiranog ispred Pingvina, dakle nakon udesa. Ono sto sam vidio je udubljenje na limu sa lijeve strane. Sa desne strane ga nisam vidio jer sam ja bio na strani vjecne vatre. Napominjem da je i sinoc bio bez prednje tablice. Po tome i po felgama sam i skontao da se radi o istom liku.
ma to sad on parkira gdje stigne po gradu, da opravda da je i ono bilo samo parkiranje.. :lol:
Optimist

#1993 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Optimist »

Zao mi samo sto nisam maksuz presao na drugu stranu ulice da bih ga vidio s desne strane.
Neminovno je da je udaren, jer i kod alipasine dzamije postoje tragovi kocenja te malo ostecenje na zgradi pored gdje je ovaj izletio.
johntra

#1994 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by johntra »

A jesu mu felge udure? kontam da je bar jednoj trebalo biti nešto, od udara od trotoar...
esso_sa

#1995 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by esso_sa »

Jel inace normalno da ostanu dvije "strafte" od guma po trotoaru samo od obicnog "penjanja" na isti, kako bi zamijenio gumu ? :lol:
sparky

#1996 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by sparky »

Stručna analiza i opravdanje. Na trotoar/nogostup vozilo je naišlo zadnjim dijelom. Usljed kontakta poda i ivicnjaka došlo do proklizavanja pogonskih točkova.
Sad ovako realno kad se pogleda, da je u toj nekoj brzini opalio u ovoliki ivicnjac vjerujem da bi mu otpao bar jedan točak. :)
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#1997 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by konektovan »

sparky wrote:Stručna analiza i opravdanje. Na trotoar/nogostup vozilo je naišlo zadnjim dijelom. Usljed kontakta poda i ivicnjaka došlo do proklizavanja pogonskih točkova.
Sad ovako realno kad se pogleda, da je u toj nekoj brzini opalio u ovoliki ivicnjac vjerujem da bi mu otpao bar jedan točak. :)
Pa sigurno je,da nije udario pri brzini od 150 km/ h.
citroen xm

#1998 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by citroen xm »

Ma debilčina, na FB-u pokazuje ruke kojim je kako kaže sve zaradio. Lafo žuljave, grube, ovo-ono, nije tatin sin......
Samim tim što šalje prastare slike vidi se želja da se opravda.
Pirija

#1999 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Pirija »

aha znaci po njemu je uredu divljat po gradu ako si sam sebi kupio auto
jebem li ti pleme seljacko :D
Bakir1

#2000 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Bakir1 »

tamo na ovom linku neke barakuda felge a na slikama od "udesa" felge iz m divizije
Post Reply