Istočno Sarajevo

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
dzemaludin007

#1976 Re: Istočno Sarajevo

Post by dzemaludin007 »

Ovaj zadnji desno na drugoj slici, znaci munze konza :izet: :D
Cossack

#1977 Re: Istočno Sarajevo

Post by Cossack »

dzemaludin007 wrote:Ovaj zadnji desno na drugoj slici, znaci munze konza :izet: :D
Image

Nešto na ovaj fazon... :mrgreen:
vješalica

#1978 Re: Istočno Sarajevo

Post by vješalica »

karanana wrote: Sta je kromanjonac? Sta to znaci?
Prahistorijski čovjek.
Chisum

#1979 Re: Istočno Sarajevo

Post by Chisum »

Kakve ba vehabije i navijaci... :lol:

Ovima je plafon bio da nalete na Milkosovo dostavno vozilo, ili one nesretne penzose sto se vec ranom zorom razmile po gradu, obilaze pijace, a nista ne kupuju.

Koji je moto "Zavetnika"? Ko rano rani, dvije srece grabi? Ili - jutro je pametnije od veceri?
dzemaludin007

#1980 Re: Istočno Sarajevo

Post by dzemaludin007 »

Cossack wrote: Nešto na ovaj fazon... :mrgreen:
Image

:mrgreen: :run:
Altair_SA

#1981 Re: Istočno Sarajevo

Post by Altair_SA »

Majmuni cetnicki odradili ovo negdje u 5 ujutro, pa znate i sami kako je ovo prometna ulica, a vidi se tacno da je pusto, nema auta nema haman nikoga.

A evo sta oni tvrde :lol:
- Nekoliko članova rukovodstva i pristalica Srpskog sabora Zavetnici juče na Vidovdan stogodišnjicu Sarajevskog atentata bilo je na mestu događaja da oda počast jednom od najvećih srpskih sinova Gavrilu Principu. Predstavnici organizacije su na mestu atentata naposredno pred početak zvanične ceremonije u čast Franca Ferdinanda izašli sa transparentom. Okupljeni građani kao i predstavnici EU koji su se tu nalazili sa nevericom su posmatrali ceo događaj.

Reakcije nije bilo, a po našem polasku neki su čak prilazili i tražili da i oni slikaju transparent. Međutim od jutros na mejl organizacije stižu pretnje i uvredljivi komentari od strane pojedinaca i organizacija iz Sarajeva. Poručuju nam da će nas kazniti jer „smo se drznuli da dođemo u njihov grad sa srpskim obeležijima“. Nekoliko puta od jutros je pokušano i da nam se obori sajt - kaže predsednik Srpskog sabora „Zavetnici“ Stefan Stamenkovski.

http://www.kurir-info.rs/princip-zauvek ... ak-1442159
radostan dan

#1982 Re: Istočno Sarajevo

Post by radostan dan »

Chisum wrote:
Koji je moto "Zavetnika"?
zaigraj, zapevaj, i za pojas zadeni...

otprilike. :zoka:
raskopusa

#1983 Re: Istočno Sarajevo

Post by raskopusa »

LonelyWolf9494 wrote:
Samo ne razumijem kako mogu toliko lagati ?? A jednu stvar jos pogotovo ne mogu da razumijem, nakon svih ratova i genocida opet oni nas vise mrze nego sto mi njih, kako je to moguce ?? Sta da smo mi izvrsili agresiju na njih i napravili genocid nad njima ?? Cudnog li naroda.. Da se razumijemo, bilo je zlocina na obje strane ali Armija BiH je jedina bila legitimna, VRS je bila agresor i terorist.
I O TEBI BI SE DALO RASPRAVLJATI :lol: NISI DALEKO ODMAKAO OD NJIH. :run:
Hajvan

#1984 Re: Istočno Sarajevo

Post by Hajvan »

Na šta su Sline spale….

Šine, vaka čast. :thumbup:
JThomas

#1985 Re: Istočno Sarajevo

Post by JThomas »

predsjednik srpskog sabora makedonac. k'o onaj ivan bogdanov što je najveći srbin, a bugarin :D
raskopusa

#1986 Re: Istočno Sarajevo

Post by raskopusa »

LonelyWolf9494 wrote:
raskopusa wrote:
LonelyWolf9494 wrote:
Samo ne razumijem kako mogu toliko lagati ?? A jednu stvar jos pogotovo ne mogu da razumijem, nakon svih ratova i genocida opet oni nas vise mrze nego sto mi njih, kako je to moguce ?? Sta da smo mi izvrsili agresiju na njih i napravili genocid nad njima ?? Cudnog li naroda.. Da se razumijemo, bilo je zlocina na obje strane ali Armija BiH je jedina bila legitimna, VRS je bila agresor i terorist.
I O TEBI BI SE DALO RASPRAVLJATI :lol: NISI DALEKO ODMAKAO OD NJIH. :run:
Samo mi reci sta sam pogresno rekao ????????
:lol: pametnom bi bilo dovoljno. :-)
Cossack

#1987 Re: Istočno Sarajevo

Post by Cossack »

Image

Evo istih neandertalaca i u I.stočnom Sarajevu.
Bodkin

#1988 Re: Istočno Sarajevo

Post by Bodkin »

hoce mi neko pojasniti, jel problem sto je srpska zastava bila u sarajevu ili je problem sto je gavrilo srbin ili nekakav manifest ovih zemunaca (jel znaneko za sta se zalazu uopste)
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#1989 Re: Istočno Sarajevo

Post by bitanga_sa_otesa »

ja ne znam sta se opterecujete tim debilima uopste ,ja i da sam ih bilo gdje vidjeo da drze ta sranja prosao bi pored njih ko pored drveta nekog :lol: :lol: :lol:
dzemaludin007

#1990 Re: Istočno Sarajevo

Post by dzemaludin007 »

Cossack wrote:Image

Evo istih neandertalaca i u I.stočnom Sarajevu.
Tu je Sunce ogrijalo, u svako doba dana i noci slobodno slikanje :D
Zokipfc

#1991 Re: Istočno Sarajevo

Post by Zokipfc »

S kim mi sve dijelimo ovu planetu...

Inace sam dosta miroljubiv tip ali kod ovo vidim... ne bi nam skodila atomska :(
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1992 Re: Istočno Sarajevo

Post by Truba »

samo da rat stane :D

pa da pričamo o problemu širenja ISa prema kotorcu :D
Dionysios

#1993 Re: Istočno Sarajevo

Post by Dionysios »

Bodkin wrote:hoce mi neko pojasniti, jel problem sto je srpska zastava bila u sarajevu ili je problem sto je gavrilo srbin ili nekakav manifest ovih zemunaca (jel znaneko za sta se zalazu uopste)
Ni jedno ni drugo nije problem. Problem je sto su dosli da provociraju, da je bilo prolaznika desio bi se belaj i imali bi 3 dana price o tenzijama, javljanje dodika, zelenih beretki, dijaloske emisije FTV itd. Problem je sto su ti kreteni zadojeni najgorim nacionalizmom. Ne moras sve zivo braniti Bodkin.
Hajvan

#1994 Re: Istočno Sarajevo

Post by Hajvan »

viri, gviri iz malog Mire :mrgreen:

šta to viri?
Creasy

#1995 Re: Istočno Sarajevo

Post by Creasy »

Bodkin wrote:hoce mi neko pojasniti, jel problem sto je srpska zastava bila u sarajevu ili je problem sto je gavrilo srbin ili nekakav manifest ovih zemunaca (jel znaneko za sta se zalazu uopste)
Ti to ozbiljno? Zbog srpske zastave u Sarajevu je i izbio rat...
Bodkin

#1996 Re: Istočno Sarajevo

Post by Bodkin »

Dionysios wrote:
Ni jedno ni drugo nije problem. Problem je sto su dosli da provociraju, da je bilo prolaznika desio bi se belaj i imali bi 3 dana price o tenzijama, javljanje dodika, zelenih beretki, dijaloske emisije FTV itd. Problem je sto su ti kreteni zadojeni najgorim nacionalizmom. Ne moras sve zivo braniti Bodkin.
pa nisam ja nista branio. pitam samo. ja nikad cuo nisam za ove likove. zato pitam. jel problem sto svojataju gavrila iako je covjek bio jugolovenski nacionalista, a ne srpski ili je problem srpska zastava ili ova njihova nazovi organizacija.
Izlija

#1997 Re: Istočno Sarajevo

Post by Izlija »

Ma nije ovdje problem što su jedni četnici drugi ustaše a treći balije već što između njih nema normalnih ljudi da to sve pošamara i pošalje na spavanje prije crtanih za kaznu.
Bodkin

#1998 Re: Istočno Sarajevo

Post by Bodkin »

Izlija wrote:Ma nije ovdje problem što su jedni četnici drugi ustaše a treći balije već što između njih nema normalnih ljudi da to sve pošamara i pošalje na spavanje prije crtanih za kaznu.
:lol: :lol:
dzemaludin007

#1999 Re: Istočno Sarajevo

Post by dzemaludin007 »

Creasy wrote: Ti to ozbiljno? Zbog srpske zastave u Sarajevu je i izbio rat...
Pa kako u multietnicnoj sredini... :zoka: Koristi se i nekadasnja zastava BiH sa ljiljanima, koja je takodje nevalidna, i nema veze sa sadasnjom zajednickom drzavom :-D Jbg svako svoje fura... :sax:
zateznistub

#2000 Re: Istočno Sarajevo

Post by zateznistub »

Izlija wrote:Ma nije ovdje problem što su jedni četnici drugi ustaše a treći balije već što između njih nema normalnih ljudi da to sve pošamara i pošalje na spavanje prije crtanih za kaznu.
Ako negdje postoji tema "najpost foruma" ovo mora bit u prvih 5!

:thumbup: Svaka ti cast!
Post Reply