Pa i administratori poceli da trolaju
nova expertna vlada-suad zeljkovic
-
The BEN10
#1977 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Pa mijenja, jer poturaš tobožnje dokaze. I to je problem ne samo tvoj, već desetina drugih trollova na pdf politika - kad ćete shvatiti jednom da poturanje lažnih informacija u prilog ide upravo onima protiv kojih poturate te laži. Puno je veći efekat da o Zukiću postavljate one razgovore sa Zikom, ili da nađete neku nepravilnost pa makar i sitna bila. Ovako će tip izaći u javnost, dovesti TV pred svoju kuću i reći - "evo vidite šta mi rade, lažu na mene, plaćenici, bla bla...".-LIBERO- wrote:ako sam prevaren za fotku, u sta jos uvijek sumnjam, to opet ne mijenja na stvari i poenti...o bezobrazno i pljackaski stecenoj imovini, u zemlji i drustvu koje je na dnu ljestvice u Evropi.
-
StupskaBitanga
#1978 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Koliko je moguć scenario da Vlada KS ne padne danas?
-
The BEN10
#1979 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Pa pala je jučer, ostavkom Premijera pada Vlada.StupskaBitanga wrote:Koliko je moguć scenario da Vlada KS ne padne danas?
-
StupskaBitanga
#1980 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
a ako ostavka ne bude prihvaćena?The BEN10 wrote:Pa pala je jučer, ostavkom Premijera pada Vlada.StupskaBitanga wrote:Koliko je moguć scenario da Vlada KS ne padne danas?
- biske
#1981 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
belaj!StupskaBitanga wrote:a ako ostavka ne bude prihvaćena?The BEN10 wrote:Pa pala je jučer, ostavkom Premijera pada Vlada.StupskaBitanga wrote:Koliko je moguć scenario da Vlada KS ne padne danas?
-
StupskaBitanga
-
StupskaBitanga
#1983 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
i da javno pitam
šta će sada oni koji su platili da budu primljeni u MUP i KCUS?
šta će sada oni koji su platili da budu primljeni u MUP i KCUS?
- jon_jovi
#1984 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Pa ništa, to je ionako samo navlakuša, dignu pare i nikoga ne prime
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#1985 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Kad je Musić smjenjivan niko ga nije upitao ko i kako vodi trenutni azil za pse ?Control panel wrote:a kad su musica smjenjivali onda su imali kapacitetr, a kada je zeljkovic vodio vladu onda nisu imali kapacitet. bas principijelno.tvsabina wrote:Evo Almedin -Dino , "Kifla" Konaković tvrdi da "nije lako biti premijer" jer je imao podršku "samo 18 ruka".
Hoće Almedin valjda da nam kaže da Zeljković , jel' nije imao puni kapacitet![]()
![]()
?
Ne ponovilo se.![]()
Kifla , 'fataj se nekog drugog posla iako je ovaj vrlo unosan....
To je više nego dovoljno za smjenu bez obzira na "kapacitet".
-
dzema
#1986 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
IMA BOGA. dosli su prevarom na vlast a otisli "razbijenih glava".
-
rajvosa1
#1987 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Mislim da bi Esso trebao biti next prime minister. Trazi se vlada eksperata, a on je magistrirao s najvisim ocjenama.
- ultima_palabra
#1988 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Banksy wrote:Kako vas je lijepo vidjeti složne ...Innovation wrote:Styling wrote: Da jesam, u koaliciji sam protiv lazi i obmanjivanja naroda!![]()
/postovanje/
- Toffee karamela
#1989 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Moram reći da me je Sule Zeljković neprijatno iznenadio. Bio prije neku sedmicu na kantonalnoj TV u onoj emisiji "Kafa sa...", med i mlijeko se čini čiko, priča kako ima dva sina i kćerku i da mu je ona ljubimica....A onda u PM zatjerati curu koja otaljava pripravnički staž u nekoj grdoj lokalnoj TV, mora da joj je tamo plaho lijepo. I ona je nečija kćerka klocu jedan kantonalni, očito nema opakog oca ili brata da dođe i nauči te bontonu!
I bio šatro neki specijalac u ratu, spašavo Aliju u Dobrovoljačkoj, sad će se možda vaditi na PTSP.
I bio šatro neki specijalac u ratu, spašavo Aliju u Dobrovoljačkoj, sad će se možda vaditi na PTSP.
-
El_comadante
#1990 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
kad če slijedeća sjednica? čekam da vidim ko če biti novi premijer? znali se okvirno koja su imena u opticaju
-
rajvosa1
#1991 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
SDA ce ponuditi Kojovicu, kao da mu suknu. Provjereno.El_comadante wrote:kad če slijedeća sjednica? čekam da vidim ko če biti novi premijer? znali se okvirno koja su imena u opticaju
- biske
#1992 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
slomio se eso, jezičak na vagi. njegov glas nije bio presudan za smjenu i ništa nije dobio. pa gdje je tu pravda? 
- hamza_sa
#1993 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Ma hebe se Suleta za sve ovo. Sada ce on fino godinu dana na "bijeli hljeb". Otici ce bez ikakvi posljedica po njega, a mi cemo ostati u istim govnima u kojim smo i bili. Tresla se gora, rodio se mis!Toffee karamela wrote:Moram reći da me je Sule Zeljković neprijatno iznenadio. Bio prije neku sedmicu na kantonalnoj TV u onoj emisiji "Kafa sa...", med i mlijeko se čini čiko, priča kako ima dva sina i kćerku i da mu je ona ljubimica....A onda u PM zatjerati curu koja otaljava pripravnički staž u nekoj grdoj lokalnoj TV, mora da joj je tamo plaho lijepo. I ona je nečija kćerka klocu jedan kantonalni, očito nema opakog oca ili brata da dođe i nauči te bontonu!
-
Ana Maria
#1994 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Mene samo zanima sta se do sada postiglo ovim protestima, kad i danas Kantonalna ministarstva uredno objavljuju konkurse (a navodno je Vlada KS podnijela ostavku). Opet se konkursi odnose na ljude koji rade tu pa su kupili diplome kojekakvih upravnih organizatora... Jel se tako radi na rjesavanju problema nezaposlenih ??? http://www.job.ba/posao/15208/prijem-dr ... a-sarajevo

- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1995 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
10+rajvosa1 wrote:Mislim da bi Esso trebao biti next prime minister. Trazi se vlada eksperata, a on je magistrirao s najvisim ocjenama.
sve su pite pitice a samo je Esso a.s. pitac
- stakasa
#1996 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Chisum wrote:
Ona primitivna papcina Zukic, te propali kosarkas i jos propaliji politicar Konakovic, bez premca najodvratniji.
Ova vlada "eksperata" i jeste njihov eksperiment.
Ali ne treba grijesiti dusu, pa ne istaknuti i neke pozitivne stvari... kao npr. integrisanje mentalno zaostalih gradjana u aparat vlasti. Tako je jedan klinicki debil na poklon dobio igracku zvanu Zavoda zdravstvenog osiguranja KS, te pravo da odlucuje o sudbini gradjana grada u koji je sljego na krilima tih raznih Zukica i Konakovica.
Znaci, ima i pozitivnih stvari.
Mladoj raji... sve palite, rusite, jebite se, radite sta hocete, ali ostavite eksperte! Ili, sto bi rekao Zeljkovic, "Idite u picku materinu!", ili, opet, sto bi Radeljas rekao: "Guguuuu, mamaaaa... autooo!"
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1997 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
ljudi moji na kakvom smo mi nivou
ovako smiješna zima
raspust od mjesec
početak marta
i škole nemaju za grijanje
pa šta bi da je minus
a u koje god ministarstvo uđeš ili portirnicu rade grijalice sve u 16
a za djecu ima do 12 sati grijanje ili nikako
ovako smiješna zima
raspust od mjesec
početak marta
i škole nemaju za grijanje
pa šta bi da je minus
a u koje god ministarstvo uđeš ili portirnicu rade grijalice sve u 16
a za djecu ima do 12 sati grijanje ili nikako
-
VjecitiStudent
#1998 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Bit će i gore.
- Styling
#1999 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
Primjeti li iko na danasnjoj sjednici SKS kako Zagi drzi tespih u rukama i tespiha?
-
walk_M-A-N
#2000 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic
http://www.avaz.ba/vijesti/sarajevo/siv ... nsku-stetu
To što Zeljković nije tu ne znači da je bolje, naprotiv, sad je baš sve u rukama Kozadre koji je jedina stvarna vlast, čak i u poređenju sa drugim ministrima i zastupnicima. Ovakav bahat i sirov sam kroji budžet.
Eto kako radi ova ekipa.. Memićki je Kojović javno rekao da je nekompetentna. To je stvarno sramota.Ističe da je u nekoliko navrata slao pisma bivšem premijeru Suadu Zeljkoviću (SDA), ministrici pravde Velidi Memić (SDA), kao i ministru finansija Muhamedu Kozadri (SDA), u kojima je upozoravao da sarađuju s neregistriranim Sindikatom.
- Nikada nisam dobio odgovor.
To što Zeljković nije tu ne znači da je bolje, naprotiv, sad je baš sve u rukama Kozadre koji je jedina stvarna vlast, čak i u poređenju sa drugim ministrima i zastupnicima. Ovakav bahat i sirov sam kroji budžet.