Pa vidio si kozu na tribini neki dan, kako je to provukao? "Evo malo za raznja na poluvremenu.."
Charuga wrote:Kurčevi su tereni i na Koševu i na Grbavici, ne znam što raspravljate oko toga. Protiv Olimpica je bilo priče da je Bilbiji par puta odskočila lopta, juče Jamaku isto tako a i još par puta. Sve je to još daleko od dobrog. Kad se gleda iz daljine odlično izgleda ali kad se siđe na teren to je katastrofa. Ali i kao takvi su, poslije Bilinog, među najboljim u državi a to je odraz kvaliteta naših terena i brige ljudi iz Saveza o tome.
Ma meni smijesno brate da se vade na to, isto kao da su citav zivot igrali na Bernabeu i sada dosli na oranice
Igrac duze vrijeme, znas kako je prileti joj prije nego sto odskoci
JThomas wrote:pa bio je ovaj neki rat korupciji objavljen, ima jedno 12 dana, ali eto čudo kako ga je i njegov tvorac zaboravio i ostavio u tako kratkom vremenu.
gradnja sistema stvarno jede svoju djecu...
Ti imas neke veze sa sudom ili pravom zar ne? Onda znas da kod nas sve ide za 2-3 po sudu jel`tako?
Havatar wrote:wannabe_ultra wrote:al' jabukom pogoditi igraca
jabuke ponio na utakmicu

Da ga je gadjao bananom bilo bi rasizam sto znaci da je mislio na sve

JThomas wrote:nosara wrote:JThomas wrote:ko ne zna rekao bi da ste po 5-0 pobijedili prve tri utakmice.
Pobjede su precijenjene...
Preskupo placena "pojacanja" i sef "struke", odlasci na pripreme u raj, prezentacije, dresovi od pozlacenih niti, Wi-Fi na stadionu, po ko zna koji put osvojeno prvenstvo Medjugalaktickog puta... Moderni nogomet...

da, mi definitivno imamo zastarjelo shvatanje...
a po novom, poraz je pobjeda, a neriješena je dominacija i prekucavanje...
Da, i izgubiti finale Kupa je isto kao biti neporazen
Obuca9 wrote:todd_smith wrote:Cekaj sta ovaj govori na reportazi 121. derbi?
Je li on dobar?
102 u Prvenstvu
5 u Kupu Jugoslavije
13 u Kupu BiH
1 u Superkupu
Ukupno 121 utakmica.
Skontah kasnije, bacalo me na Prvenstvene derbije, zato kontam kad prije 20 derbija prodje od prosle godine