KUP BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
nema me tamo

#1976 Re: KUP BiH

Post by nema me tamo »

Zavatoni wrote:Kakva ba dominacija...nismo mi još ni blizu dominacije...ali idemo u pravom smjeru, i to je evidentno...

Jedno je sigurno: ni liga ni kup nisu ni blizu rješeni i biće mrtva trka do polovine maja...

Ali vi ste fizički tanki i ne znam kako ćete izgurati ovaj tempo...s druge strane vrijeme je na našoj strani i samo je pitanje da li je 2 mjeseca dovoljno vremena da se sve posloži...i svi planirani trofeji donesu u Titovu.

I da...stative na Koševu ne treba potpuno odštemati...dovoljno će biti da se malo sTANje. :D

http://www.youtube.com/watch?v=KeuRAWSJGFY

:D
JoeyTribbiani

#1977 Re: KUP BiH

Post by JoeyTribbiani »

omega369 wrote:Samo me zanima sta je mislio DEBIL koji je igraca pogodio jabukom?! Zasto je to uopce ucinio? Sta mu je smetao Velkoski? Momak miran ko bubica. A sta da ga je kojim slucajem pogodio u glavu?? razumijem onu uobicajenu navijacku furku, psovanje, zvizdanje, poneki upaljac :D ali tvrdi predmet :roll:

a sto se tice kazni, i sami znate da osimovci imaju otvoren racun u savezu za kompenzaciju, tako da ;-)
Nema opravdanja, nije mu trebalo. Nego da pitam, kako su naši izvodili kornere ispred hordi? Nikako. Vatrogasce ste gađali, o igračima da ne govorim. Sve to možeš vidjeti u narednom videu. Usput, sabrali su sve prilike na tekmi.

Obuca9

#1978 Re: KUP BiH

Post by Obuca9 »

todd_smith wrote:Cekaj sta ovaj govori na reportazi 121. derbi?

Je li on dobar?
102 u Prvenstvu
5 u Kupu Jugoslavije
13 u Kupu BiH
1 u Superkupu

Ukupno 121 utakmica.
The 51st State

#1979 Re: KUP BiH

Post by The 51st State »

ovaj sto pita za kornere morao bi znati da je privilegija pred hordama izvoditi iste.
ultima_palabra

#1980 Re: KUP BiH

Post by ultima_palabra »

Pa jel bilo Hordi ili nije? Ili su to bili neki neidentifikovani primati? :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1981 Re: KUP BiH

Post by Velkoski »

Ako ćemo o navijačima onda samo da "pohvalim" skandiranje sa vašeg dijela sjevera, ko je bio znat će o čemu pričam. :oops:

A što se tiče gađanja, ako Hodžić misli da može nešto mlatarati i ušutkivati, onda mora biti spreman da dobije stolicu u glavu. :mrgreen:

@ultima

Hordi nije bilo, naime gostujućim navijačima je bio zabranjen dolazak.
The 51st State

#1982 Re: KUP BiH

Post by The 51st State »

ultima_palabra wrote:Pa jel bilo Hordi ili nije? Ili su to bili neki neidentifikovani primati? :D
primati su bili na jugu u prirodnom stanistu ispod i oko drveca, a bilo je raznoraznog pucanstva na sjeveru golubarnice, moguce da je se i pokoji zagrizeni navijac sarajeva nasao tu.
Zavatoni

#1983 Re: KUP BiH

Post by Zavatoni »

ultima_palabra wrote:Pa jel bilo Hordi ili nije? Ili su to bili neki neidentifikovani primati? :D
Vi ste organizator utakmice...vi treba da kažete da li je bilo Hordi ili nije...samo razmislite šta ćete reći i koje su moguće posljedice :D
Dr. Kuca

#1984 Re: KUP BiH

Post by Dr. Kuca »

Sto se svraka ono najeba dzurbuzovicu majke kad ga izvede? :lol:
ultima_palabra

#1985 Re: KUP BiH

Post by ultima_palabra »

Opet ste dezorijentisani... naizmjenično pišate po sirotinji i kmečite o zavjerama, malo ste agejnst modern fudbol pa se onda stavljate na raspolaganje mongolskim parama... evo sad ne znate ni jeste li bili na utakmici ili ne :mrgreen:

Totalna kriza identiteta :cry:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1986 Re: KUP BiH

Post by Velkoski »

Pa nismo. :shock:

Opet ti kažem, na snazi je zabrana.
Zavatoni

#1987 Re: KUP BiH

Post by Zavatoni »

ultima_palabra wrote:Opet ste dezorijentisani... naizmjenično pišate po sirotinji i kmečite o zavjerama, malo ste agejnst modern fudbol pa se onda stavljate na raspolaganje mongolskim parama... evo sad ne znate ni jeste li bili na utakmici ili ne :mrgreen:

Totalna kriza identiteta :cry:
Mi znamo jesmo li bili ili ne...ali vi treba da zvanično kažete jesmo li bili ili ne. :D
The 51st State

#1988 Re: KUP BiH

Post by The 51st State »

horde zla su prisutne i neprisutne na vise nivoa, za mozak navijaca zeljeznicara to je tesko poimanje.
BHF_Manijak

#1989 Re: KUP BiH

Post by BHF_Manijak »

The 51st State wrote:primati su bili na jugu u prirodnom stanistu ispod i oko drveca, a bilo je raznoraznog pucanstva na sjeveru golubarnice, moguce da je se i pokoji zagrizeni navijac sarajeva nasao tu.
Ne znam kako neko ko dodje u tudji grad, a prethodno je zivio i rodjen u kasabici od 10-15 hiljada stanovnika, ima pravo da nekog naziva primatom. Pa bolan tebi je bilo prirodno staniste onakvo poput juga, kako imas obraza ista pricati? Dosao si tu, ima da svaki pedalj ovog grada ljubis koji te primio, a ne tu da izigravas nekog kabadahiju.

Vidim jabuka se spominje, al' zato ni rijeci o rafalnoj paljbi na nase igrace prilikom izvodjenja kornera. Kao drugacije je kad te nesto udari i kada te moglo udariti. Sta da je Jamaka pogodjen?
ultima_palabra

#1990 Re: KUP BiH

Post by ultima_palabra »

BHF_Manijak wrote:Sta da je Jamaka pogodjen?
Kud nije, možda bi zabio onaj zicer :mrgreen:
Kemal Malovčić

#1991 Re: KUP BiH

Post by Kemal Malovčić »

BHF Manijak, ovaj palabra je prvi horde nazvo primatima.
nosara

#1992 Re: KUP BiH

Post by nosara »

Kemal Malovčić wrote:BHF Manijak, ovaj palabra je prvi horde nazvo primatima.
Laz...
BHF_Manijak wrote: Ne znam kako neko ko dodje u tudji grad, a prethodno je zivio i rodjen u kasabici od 10-15 hiljada stanovnika
A to je, dakle... :-)

E, njegov gnjev je onda opravdan... :D
ultima_palabra

#1993 Re: KUP BiH

Post by ultima_palabra »

Kemal Malovčić wrote:BHF Manijak, ovaj palabra je prvi horde nazvo primatima.
:shock: Pa horde nisu bile na utakmici, woole ponovio 2 puta...
vryzas

#1994 Re: KUP BiH

Post by vryzas »

BHF_Manijak wrote:
The 51st State wrote:primati su bili na jugu u prirodnom stanistu ispod i oko drveca, a bilo je raznoraznog pucanstva na sjeveru golubarnice, moguce da je se i pokoji zagrizeni navijac sarajeva nasao tu.
Ne znam kako neko ko dodje u tudji grad, a prethodno je zivio i rodjen u kasabici od 10-15 hiljada stanovnika, ima pravo da nekog naziva primatom. Pa bolan tebi je bilo prirodno staniste onakvo poput juga, kako imas obraza ista pricati? Dosao si tu, ima da svaki pedalj ovog grada ljubis koji te primio, a ne tu da izigravas nekog kabadahiju.

Vidim jabuka se spominje, al' zato ni rijeci o rafalnoj paljbi na nase igrace prilikom izvodjenja kornera. Kao drugacije je kad te nesto udari i kada te moglo udariti. Sta da je Jamaka pogodjen?

A u tom grmu lezi zec...sad mi je sve jasno. Konto sam da je neka greska u genetskom kodu, a ono samo go PPK.
van helsing

#1995 Re: KUP BiH

Post by van helsing »

Al vas pogodi u bolno mjesto @The 51st State sa svojim postom. :lol:

Sent from my iPhone using Tapatalk
todd_smith

#1996 Re: KUP BiH

Post by todd_smith »

BHF_Manijak wrote:Al' cuj jabuka!!! :lol: :lol: :lol: Sta Bosnjo moze prosvercovati, ne moze niko. :mrgreen: K'o da ga sad na ulazu gledam "ma djeci ja to ponio, rahmeta mi. Mala mi malo hasta, a ni mali nije nista bolji...". :mrgreen:
Pa vidio si kozu na tribini neki dan, kako je to provukao? "Evo malo za raznja na poluvremenu.." :lol:
Charuga wrote:Kurčevi su tereni i na Koševu i na Grbavici, ne znam što raspravljate oko toga. Protiv Olimpica je bilo priče da je Bilbiji par puta odskočila lopta, juče Jamaku isto tako a i još par puta. Sve je to još daleko od dobrog. Kad se gleda iz daljine odlično izgleda ali kad se siđe na teren to je katastrofa. Ali i kao takvi su, poslije Bilinog, među najboljim u državi a to je odraz kvaliteta naših terena i brige ljudi iz Saveza o tome.
Ma meni smijesno brate da se vade na to, isto kao da su citav zivot igrali na Bernabeu i sada dosli na oranice :-)

Igrac duze vrijeme, znas kako je prileti joj prije nego sto odskoci :-)
JThomas wrote:pa bio je ovaj neki rat korupciji objavljen, ima jedno 12 dana, ali eto čudo kako ga je i njegov tvorac zaboravio i ostavio u tako kratkom vremenu.

gradnja sistema stvarno jede svoju djecu...
Ti imas neke veze sa sudom ili pravom zar ne? Onda znas da kod nas sve ide za 2-3 po sudu jel`tako? :roll:
Havatar wrote:
wannabe_ultra wrote:al' jabukom pogoditi igraca :lol: :lol:

jabuke ponio na utakmicu :D
Da ga je gadjao bananom bilo bi rasizam sto znaci da je mislio na sve :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
JThomas wrote:
nosara wrote:
JThomas wrote:ko ne zna rekao bi da ste po 5-0 pobijedili prve tri utakmice.
Pobjede su precijenjene...

Preskupo placena "pojacanja" i sef "struke", odlasci na pripreme u raj, prezentacije, dresovi od pozlacenih niti, Wi-Fi na stadionu, po ko zna koji put osvojeno prvenstvo Medjugalaktickog puta... Moderni nogomet... :D
da, mi definitivno imamo zastarjelo shvatanje... :D

a po novom, poraz je pobjeda, a neriješena je dominacija i prekucavanje...
Da, i izgubiti finale Kupa je isto kao biti neporazen :mrgreen:
Obuca9 wrote:
todd_smith wrote:Cekaj sta ovaj govori na reportazi 121. derbi?

Je li on dobar?
102 u Prvenstvu
5 u Kupu Jugoslavije
13 u Kupu BiH
1 u Superkupu

Ukupno 121 utakmica.
Skontah kasnije, bacalo me na Prvenstvene derbije, zato kontam kad prije 20 derbija prodje od prosle godine :mrgreen:
omega369

#1997 Re: KUP BiH

Post by omega369 »

BHF_Manijak wrote: Vidim jabuka se spominje, al' zato ni rijeci o rafalnoj paljbi na nase igrace prilikom izvodjenja kornera. Kao drugacije je kad te nesto udari i kada te moglo udariti. Sta da je Jamaka pogodjen?
Opet izvrtanje cinjenica :lol: tipicno

znaci gadjanje stanica upaljacem, koji ga btw nije ni pogodio, ali ga je uredno predao sudiji, ti poredis sa time sto je nas igrac pogodjen jabukom?! i jos pitas sta da je?! nema tu sta da je! vi ste pogodili naseg igraca halo mozak?? zato se trebate poklopiti i ne komentarisati, ma ni pomisliti na to da nesto komentarisete. Da je momak pogodjen u glavu vjerovatno bi zavrsio u bolnici, sa ko zna kakvim posljedicama, a utakmica bi bila prekinuta. mislim, morala bi biti :roll: valjada bi se i ivica malo odobrovoljio :roll:
Charuga
Globalni moderator

#1998 Re: KUP BiH

Post by Charuga »

The 51st State wrote:nk roviti su pruzili fanatican otpor.
The 51st State wrote:kakvi primati, evolucija u novom sarajevu unazad.
The 51st State wrote:prosto se rastuzim na pomisao kako se majka priroda surovo poigrala sa tvojom pamecu, a i kolega ti.
The 51st State wrote:davno konstatovano, a i iznova se potvrdjuje, fk zeljeznicar jednakost najvecoj gresci dejtonskog mirovnog sporazuma.
The 51st State wrote:horde zla su prisutne i neprisutne na vise nivoa, za mozak navijaca zeljeznicara to je tesko poimanje.
Tema je odlično funkcionisala juče prije i poslije utakmice, rasprava sa prcanjem bez ikakvog vrijeđanja i ti jutros odmah kreneš sa tim. Fakat ne vidim odakle ti više potreba za takvim pisanjem a znam da možeš puno normalnije od toga. Odmori malo pa se vrati poslije revanša.

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» The 51st State

14 dana

Ostali, manite se sličnih "doskočica" i nastavite sa normalnom raspravom.
vryzas

#1999 Re: KUP BiH

Post by vryzas »

van helsing wrote:Al vas pogodi u bolno mjesto @The 51st State sa svojim postom. :lol:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jasta je...vidim skonto si poentu. :roll:
BHF_Manijak

#2000 Re: KUP BiH

Post by BHF_Manijak »

todd_smith wrote: Pa vidio si kozu na tribini neki dan, kako je to provukao? "Evo malo za raznja na poluvremenu.." :lol:
Ma vala kad se sjetim onog teferica na Zvijezdinom stadionu, meze, senlucenja i ostalog, onda me vise ne moze nista iznenaditi, upravu si! :mrgreen: :mrgreen:
Post Reply