Novi Golf 7 dolazi u septembru

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
covjek1

#1976 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by covjek1 »

citroen xm wrote:
Bezidejno zanči da ljudi nemaju neku stvar da oprobaju malo drugačiji dizaj. Bezidejno je to što zadnje 3 generacije Golfa imaju promjenjene štopke. Što lupam, otvor za ventilaciju mora biti četvrtast, što felga mora imati 5 krakova ili slično. Auto od početka dizajnirano da ga svare široke narodne mase. Auto koje nit smrdi, nit miriše.
Citroen trenutno ne puca od ideja, nije ni blizu onoga što je nekada bio, a opet izbace DS5 ili C6. A o realizovanim idejama kroz istorijat fabrike Audi može samo da sanja, mada nisam siguran da može i to. Pogledaj Audi, svaki je sličan ko jaje jajetu. Ništa novo da ubace, ništa da promjene. Pogledaj koliko se mijenjaju iz generacije u generaciju. Nijanse su u pitanju. Za mene hladno i bezidejno. Nisam rekao nekvalitetno jer to nema veze sa dizajnom. I nemojte samo spominjati prodaju majke vam, jer to je toliko otrcano.
Svaki (uspjesniji) proizvodjac ima svoj stil, kojeg se drze, i prema kojem je prepoznatljiv, to ti je glup argument.
Ne znam sto spominjes DS5 i C6 kao da su neki uspjesni automobili ?!
A sto se tice toga za historiju Citroena, i kako Audi moze sanjati o tome samo cu se nasmijati.
A opet da ti kazem da je prodaja vecinski pokazatelj uspjesnosti jednog proizvodjaca, samo osoba koja ne vidi dalje od svoje subjektivnosti moze reci da nije. Nije Audi preko noci poceo prodavati ovoliko auta, nisu napravili kompaniju i rekli sad cemo mi biti premium proizvodjac i prodavat cemo vise auta od xy. To je imidz i kvalitet koji se gradi godinama i koji se zasluzuje ali takvi ko ti to ne mogu shvatiti.
em11r

#1977 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by em11r »

covjek1 wrote:
citroen xm wrote:
Bezidejno zanči da ljudi nemaju neku stvar da oprobaju malo drugačiji dizaj. Bezidejno je to što zadnje 3 generacije Golfa imaju promjenjene štopke. Što lupam, otvor za ventilaciju mora biti četvrtast, što felga mora imati 5 krakova ili slično. Auto od početka dizajnirano da ga svare široke narodne mase. Auto koje nit smrdi, nit miriše.
Citroen trenutno ne puca od ideja, nije ni blizu onoga što je nekada bio, a opet izbace DS5 ili C6. A o realizovanim idejama kroz istorijat fabrike Audi može samo da sanja, mada nisam siguran da može i to. Pogledaj Audi, svaki je sličan ko jaje jajetu. Ništa novo da ubace, ništa da promjene. Pogledaj koliko se mijenjaju iz generacije u generaciju. Nijanse su u pitanju. Za mene hladno i bezidejno. Nisam rekao nekvalitetno jer to nema veze sa dizajnom. I nemojte samo spominjati prodaju majke vam, jer to je toliko otrcano.
Svaki (uspjesniji) proizvodjac ima svoj stil, kojeg se drze, i prema kojem je prepoznatljiv, to ti je glup argument.
Ne znam sto spominjes DS5 i C6 kao da su neki uspjesni automobili ?!
A sto se tice toga za historiju Citroena, i kako Audi moze sanjati o tome samo cu se nasmijati.
A opet da ti kazem da je prodaja vecinski pokazatelj uspjesnosti jednog proizvodjaca, samo osoba koja ne vidi dalje od svoje subjektivnosti moze reci da nije. Nije Audi preko noci poceo prodavati ovoliko auta, nisu napravili kompaniju i rekli sad cemo mi biti premium proizvodjac i prodavat cemo vise auta od xy. To je imidz i kvalitet koji se gradi godinama i koji se zasluzuje ali takvi ko ti to ne mogu shvatiti.
onda se svi trebamo poklopit po usima i voziti toyote ?
vozač

#1978 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by vozač »

http://www.citroen.ba/index.php?sv_path=994,2931,2937

ne znam koliko je taj novi golf, ali čisto sumnjam da je bolji od ovog posljednjeg C4 na listi

a ovdje je spisak opreme pa vi razmislite šta kupujete

http://www.citroen.ba/userfiles/cjenik.v.c4.pdf

bez namjere da bilo koga omalovažavam, ne vjerujem da ovo možete dobiti u VW-u, po ovoj cijeni
Last edited by vozač on 11/12/2012 00:08, edited 4 times in total.
em11r

#1979 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by em11r »

I ti diras u osinjak :)
vozač

#1980 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by vozač »

em11r wrote:I ti diras u osinjak :)
ako se to odnosi na mene, sve je što bi rekli "transparentno", crno na bijelo, uopšte ne raspravljam o ukusima samo dajem podatke sa zvanične stranice citroena u bih, ako ima slična ponuda za golfa, sa sličnom cijenom ili barem približnom ... povlačim se
Sa_u_srcu

#1981 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by Sa_u_srcu »

Citroen trenutno ne puca od ideja, nije ni blizu onoga što je nekada bio, a opet izbace DS5 ili C6. A o realizovanim idejama kroz istorijat fabrike Audi može samo da sanja, mada nisam siguran da može i to. Pogledaj Audi, svaki je sličan ko jaje jajetu. Ništa novo da ubace, ništa da promjene. Pogledaj koliko se mijenjaju iz generacije u generaciju. Nijanse su u pitanju. Za mene hladno i bezidejno. Nisam rekao nekvalitetno jer to nema veze sa dizajnom. I nemojte samo spominjati prodaju majke vam, jer to je toliko otrcano.[/quote]

Ti si stvarno lik kojem treba dati ordenje, ja te slusam kao i svi mi vec mjesecima, narucito o temama gdje su vw vozila i tu kolicinu gluposti koju ti izgovaras nije uopste razumna... Jesi li ti svijestan da dolazis u poziciju da SERES o kompaniji koja je jedna od najboljih na svijetu... Jesi li ti svijestan da dovodis u pitanju citavu jednu politiku vw svojim jadnim i ocajnim komentarima. Ko si ti jadan nebio, da savjetujes ili kritikujes kompaniju ciji se godisnji prihod mjeri milijardama eura??? Ko ??? O cemu jadan nebio vise pricas..? Sam ti nick govori sve.
Bezidejno je to, sto si se nasao ti, da lafo savjetuje kompanije ciji je profit veci od nekoliko milijardi eura, kako bi oni trebali da rade, sta je lose a sta dobro....pa jesi li ti normalan?
Ja tebe stvarno ne razumijem, ti se ufatio tog Citroena i Alfe....pa daj mi jedan primjer vozi li iko ta vozila koja su proizvedena 80-tih godina? Ja imam Bubu VW 75 godiste...jos uvijek je na cesti i vjeruj mi u perfektnom stanju...
Ima li ijedna Alfa na cesti na ovom svijetu 75 godiste? Ili Citroen? Prestani jadan nebio vise srati o tom citroenu i Alfama, da valjaju kostale bi vise, jesam li dovoljno jasan?
vozač

#1982 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by vozač »

vozač wrote:http://www.citroen.ba/index.php?sv_path=994,2931,2937

ne znam koliko je taj novi golf, ali čisto sumnjam da je bolji od ovog posljednjeg C4 na listi

a ovdje je spisak opreme pa vi razmislite šta kupujete

http://www.citroen.ba/userfiles/cjenik.v.c4.pdf

bez namjere da bilo koga omalovažavam, ne vjerujem da ovo možete dobiti u VW-u, po ovoj cijeni

niko ne replicira, odoh ja na spavanje ... laku noć, želim vam svima puno pređenih kilometara, u čemu god se vozili
em11r

#1983 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by em11r »

edit
Last edited by em11r on 11/12/2012 00:13, edited 1 time in total.
em11r

#1984 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by em11r »

Sa_u_srcu wrote:
Ti si stvarno lik kojem treba dati ordenje, ja te slusam kao i svi mi vec mjesecima, narucito o temama gdje su vw vozila i tu kolicinu gluposti koju ti izgovaras nije uopste razumna... Jesi li ti svijestan da dolazis u poziciju da SERES o kompaniji koja je jedna od najboljih na svijetu... Jesi li ti svijestan da dovodis u pitanju citavu jednu politiku vw svojim jadnim i ocajnim komentarima. Ko si ti jadan nebio, da savjetujes ili kritikujes kompaniju ciji se godisnji prihod mjeri milijardama eura??? Ko ??? O cemu jadan nebio vise pricas..? Sam ti nick govori sve.
Bezidejno je to, sto si se nasao ti, da lafo savjetuje kompanije ciji je profit veci od nekoliko milijardi eura, kako bi oni trebali da rade, sta je lose a sta dobro....pa jesi li ti normalan?
Ja tebe stvarno ne razumijem, ti se ufatio tog Citroena i Alfe....pa daj mi jedan primjer vozi li iko ta vozila koja su proizvedena 80-tih godina? Ja imam Bubu VW 75 godiste...jos uvijek je na cesti i vjeruj mi u perfektnom stanju...
Ima li ijedna Alfa na cesti na ovom svijetu 75 godiste? Ili Citroen? Prestani jadan nebio vise srati o tom citroenu i Alfama, da valjaju kostale bi vise, jesam li dovoljno jasan?
koja agresija i nasilnost kockastih glava, kada vise nemaju sta reci hajmo u napad hehehe[/quote]
Sa_u_srcu

#1985 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by Sa_u_srcu »

em11r wrote:
Sa_u_srcu wrote:Bezidejno zanči da ljudi nemaju neku stvar da oprobaju malo drugačiji dizaj. Bezidejno je to što zadnje 3 generacije Golfa imaju promjenjene štopke. Što lupam, otvor za ventilaciju mora biti četvrtast, što felga mora imati 5 krakova ili slično. Auto od početka dizajnirano da ga svare široke narodne mase. Auto koje nit smrdi, nit miriše.
koja agresija i nasilnost kockastih glava, kada vise nemaju sta reci hajmo u napad hehehe[/quote]

Pa sta tebi i slicnim klocevima treba vise objasnjavati??? Sta je tebi i slicnim strucnjacima mjerodavno da poredite smece poput Alfe i Citroena sa vw grupacijom? Sta je tebi strucnjak argument???
Ne priznajes to sto vw grupacija moze kupiti i Citroen i Alfu kompletnu u roku od 10 minuta.
Ne priznajes sto prodaju milione vise u odnosu na te dvije marke automobila.
Ne priznjes sto jedan Golf nema potrebe da mjenja ni stopke ni sasiju, cak ni da ti klimu ponudi u serijskoj opremi a opet milione tih vozila proda?

Sta je tebi argument???
em11r

#1986 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by em11r »

Sa_u_srcu wrote: Pa sta tebi i slicnim klocevima treba vise objasnjavati??? Sta je tebi i slicnim strucnjacima mjerodavno da poredite smece poput Alfe i Citroena sa vw grupacijom? Sta je tebi strucnjak argument???
Ne priznajes to sto vw grupacija moze kupiti i Citroen i Alfu kompletnu u roku od 10 minuta.
Ne priznjes sto jedan Golf nema potrebe da mjenja ni stopke ni sasiju, cak ni da ti klimu ponudi u serijskoj opremi a opet milione tih vozila proda?

Sta je tebi argument???
Zadnjih 10 godina nesto prodaju auta i odjednom sad konglomerat.
Kao sto neko rece dok je audi pravio kocione cilindre i DKW motore predsjednici drzava su se vozali u citroenima.

A argument mi za takve kockaste glave ne treba, ta agresija je sama znak o kakvom mentalnom sklopu se radi kada su u pitanju VAG-ovci.

Cmok!
goran16v

#1987 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by goran16v »

em11r wrote:
goran16v wrote:
em11r wrote:
Pa prvi on nije iz sarajeva sta ce on kome govoriti :) A Sarajevo mi i nije neka mjera ... nekad je Sarajevo bilo carsija a sad ...
Nek ti je kisla glova mjera...
ma ljubi dedo ... kupice dedo za bajram jos koji burago autic da dopunis kolekciju ... da imas na osnovu cega biti eminentni strucnjak iz oblasti automobilizma i skoda fObija 1.2 htp
Sto se primitivna glova uvrijedila...
em11r

#1988 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by em11r »

goran16v wrote:
Koji ti jos autic fali da kupi deda za bajram.... uhhh srce dedino on ce meni da bude strucnjak i analiticar samo dok zavrsi skolu
Sa_u_srcu

#1989 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by Sa_u_srcu »

em11r wrote:
Sa_u_srcu wrote: Pa sta tebi i slicnim klocevima treba vise objasnjavati??? Sta je tebi i slicnim strucnjacima mjerodavno da poredite smece poput Alfe i Citroena sa vw grupacijom? Sta je tebi strucnjak argument???

Sta je tebi argument???
Zadnjih 10 godina nesto prodaju auta i odjednom sad konglomerat.
Kao sto neko rece dok je audi pravio kocione cilindre i DKW motore predsjednici drzava su se vozali u citroenima.

A argument mi za takve kockaste glave ne treba, ta agresija je sama znak o kakvom mentalnom sklopu se radi kada su u pitanju VAG-ovci.

Cmok!
hehehe....nije nikakva agresija...

Nemas ti nijedan konkretan argument kao i ostali klocevi...ako nadjes ijedan tu sam...a poljubce...hvala duso ali nisi moj tip... :dance: Samo mi je pun k.... slusati kako poredite Alfe i Cotroena sa vw....
emko1234

#1990 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by emko1234 »

em11r wrote:
emko1234 wrote:joj lika, stvarno mi nisi jasan.
boli mene bolan odakle ti, tebi, tvojima i gdje si zaradio.
ti mislis da je moj babo zaradio preko stranke, i to me zaboli.
mislis da mi je on kupio audija, i to me zaboli. ko treba da zna, zna. nikogovici s foruma kosto si ti il 530i@ su apsolutno nebitni. ako si ti svoje pare zaradio vani, to je tvoja stvar. al moj ti babo nije uzeo posao. nego tvoja nesposobnost u svim kontekstima.
i prodje se mene i mog babe jednom za sva vremena. nije mi babo kupio audija, niti nosim gucci naocale.
ne vozis auto da ti selo moze zavidit, al se falis na sva usta po forumu da imas para? super, bas onako logicno.
stredi gorivo i pare, i mozda skupis za tog famoznog c6 od 30 000 maraka.
ta krava koja tebi ne moze sazvakat te pare, to je izgleda neka il mala krava il krava bez zuba, il tebe u kovanicama placaju? i kovanice su pare.
ja na 2 mjesta spomenuo da imam para da malo slikovito objasnim tvoju i goranovu logiku da samo oni koji imaju para kupuju vw i audi i premium oktaviJu ... a ti na svakoj temi guras svog audija od (sad odjednom ... do neki dan je bio 20 manje) 90 hiljada i ja papak :)

Ja cu c6 kupiti kad bude 15 hiljada onda mi nece biti zao da stoji u garazi, ovako imam vec 2 auta koja stoje u garazi koje vozam sve zajedno 40 dana u godini ... sto ce mi i trece ... crna vremena dolaze ne treba se razbacivat :) jedan dan zbog takvih ko ti ce opet zapucat pa valja ostat bez svega
mozda je u banovicima slikovito opisana kolicna stanja na kontu: imam para da ih krava ne moze sazvakat, posto je nama u gradu krava relativno nepoznat pojam jer ih ne vidjamo toliko cesto ko neki, onda mi koristimo neke druge metafore.
ja audija ne guram u svaku temu, nego kad dajem primjer spomenm svoje auto, to sto vecina tema ima dodirnu tacku s autom koje vozim, to apsolutno nije moja stvar. ja za razliku od nekih (@530i, koji drka na goranovom bmw-a po drugim forumima ) pricam o autu koje ja vozim i koje je moje vlasnistvo. na sta svakako imam svako pravo.
moje auto je uvijek bilo i ostalo 90 000km> za razliku od promjenjivih varijabli kao recimo kod tebe, koji si neki dan naveo da imas citroena, 2 seata i chevroleta. dok recimo sad ovdje govoris da imas samo 2 auta :-) :-)
a ti c6 da imas toliko para, ne bi cekao da bude 15 000 nego bi ga kupio odmah. to je ono kad je pricam o cejfu i kazem da mi se jebe za kobru i zeder ako mi je ceif da imam audija. e ti vidis, to nemas u sebi. jer ja svoj cejf platim, a ti cekas da tvoj cejf dodje do te mjere da prestane bit cejf i da postane rentabilan.
al to vise nije cejf, i s obzirom kako citroenu pada cijena, ne brini se. c6 ce uskoro da bude i manje od 15 000 pa ces ga moci ponosno parkirat u garazu il stalu. ne znam cime raspolazes. previse cesto spominjes krave, pa me to tjera da pomislim da se mozda bavis i tim vidim poljoprivrede.
em11r

#1991 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by em11r »

Sa_u_srcu wrote:
hehehe....nije nikakva agresija...

Nemas ti nijedan konkretan argument kao i ostali klocevi...ako nadjes ijedan tu sam...a poljubce...hvala duso ali nisi moj tip... :dance: Samo mi je pun k.... slusati kako poredite Alfe i Cotroena sa vw....
Sta ce mi arugment ja sebi kupujem sta ja hocu ne sto mi komsije hoce.

amin
goran16v

#1992 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by goran16v »

em11r wrote:
goran16v wrote:
Koji ti jos autic fali da kupi deda za bajram.... uhhh srce dedino on ce meni da bude strucnjak i analiticar samo dok zavrsi skolu
Mudra glova cita i druge forume, samo ga nemoj brisat od storu...
em11r

#1993 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by em11r »

goran16v wrote:
Ehhhh mladosti a sta sam vas obris'o .... ehe hej!
technoGeek

#1994 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by technoGeek »

Joj price i rasprave odakle je krenula. Ne kontam zasto ne mozete shvatiti, da bi neko ko ima 60k maraka, uzeo novog Lexusa umjesto novog Audija, BMW-a ili Mercedesa. Zar je toliko tesko povjerovati da ima ljudi koji bi i to uradili ?
em11r

#1995 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by em11r »

technoGeek wrote:Joj price i rasprave odakle je krenula. Ne kontam zasto ne mozete shvatiti, da bi neko ko ima 60k maraka, uzeo novog Lexusa umjesto novog Audija, BMW-a ili Mercedesa. Zar je toliko tesko povjerovati da ima ljudi koji bi i to uradili ?
Ne moRe tako! Mora uzet vw/audi! Ta ce lexus i japanci nek idu u svoju kinu :)
goran16v

#1996 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by goran16v »

em11r wrote:
goran16v wrote:
Ma ja veliki brisac...
em11r

#1997 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by em11r »

goran16v wrote:
em11r wrote:
goran16v wrote:
Ma ja veliki brisac...
hajd dobro nek smo i to sumirali i zakljucili ... nego gdje se ima uzet ove gumene navlake za kljuc za vag-a tj za leona mi treba ?

Image
preludezalude

#1998 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by preludezalude »

goran16v wrote:
preludezalude wrote:
goran16v wrote:
Zasto kupiti bolje, mladje i skuplje kad se moze kupiti bolje, mladje i jeftinije.
Joj sto bacas bombe Gorane. Kako koja stranica prolazi sve si bombasticniji.
Postajes jako nesiguran u svojim tvrdnjama. Na zadnjih par stranica skoro svaki svoj post si prepravljao. Na ovoj stranici si post popravljao cak 3 puta. :lol: :lol: Zar je tako tesko smisliti sta zelis reci? :D

Da li to ima nesto pogresno u ovom gore crveno oznacenom?
Da li je AR 166 od 12k KM bolja, mladja i jeftinija od AR 166 od 15k KM - koliko bi kosta Audi godista AR od 12k KM? Da si umjesto price imalo se i za mladju AR i za Audia (eto izbrisi Audia jer je precjenjeno govno) kupio mladju AR pa da covjek povjeruje i kaze svaka cast, a ovako prica mog'o sam, a nisam je suplja k'o iz citanke...
Da si procitao post prije preprakve znao bi sta je pisalo 1 x i sta je prepravljano, a ne bi se hvatao tih argumenata. Sta je sljedece, hvataces se gramatike? Uklapas se u stereotip, uz klasicnu suplju od mog'o sam al nisam u nedostatku argumenata ces doci i do gramatike.
Nema nista pogresno u oznacenom dijelu ali ima poresno sto je apsolutno suprotan drugoj stvari koju si napisao, a to je "Nasao sam ono sto sam trazio, platio koliko je kostalo i gotovo. Ti prije svega gledas gledas auto koji ti se uklapa u cijenu, pa tek onda da li ti se svidja ili ne i gledas da dobijes sto vise za sto manje, a ne prvo auto da pa platis koliko kosta. Sve se bojim da si kojim slucajem zaljubljenik u Volva trazio XC90 samo zato sto ti se svidja i platio koliko kosta ili kupio GC da kosta k'o Volvo.
Evo ti odgovor:
AR 166 od 12k KM moze biti i mladja i bolja i jeftinija od AR 166 od 15k KM, ali su takvi slucajevi rijetkost. Ali je zato cest slucaj da je starija, moze biti bolja i jeftinija. Za tebe je znaci auto bolje ako je mladje. :?
Audi godista AR od 12k KM bi kostao sigurno mozda 3-4k KM vise, ali to ne znaci da je bolji. Imao bi vise predjenih kilometara i sigurno puno manje opreme. I zasto onda davati 3-4k KM vise kad mogu dobiti ono sta ja hocu za 3-4k KM manje.
Naravno da u startu kad trazis auto imas neku okvirnu cifru za koju trazis auto. Ja kad sam trazio auto okvirna cifra je bila 12k KM koja nije bila bas obavezujuca. U tu cifru se uklapalo svakakvih auta izmedju ostalog cak i octavia. I kad sam sve sabrao i oduzeo, uzeo u obzir i sta mi se svidja dosao sam do zakljucka da ipak nisam lud da dajem tolike pare za octaviu ili audi a6 sa 300 000km, opremom 0 bodova, stariji 2-3 godine, kad mogu uzeti mladje 2-3 godine sa predjenih 130 000km, dobrom opremom i jos kad dodam da mi se auto svidja - dobitna kombinacija. U svakom pogledu je bolja i superiornija od octavie, a nista nije losije auto od audi A6 cak istog godista. I na kraju u trazenju je bilo raznih cijena, ali sam se odlucio za auto koje me je kostalo 11 800KM. Mogao sam ja dati i 15000 KM za 2 godine mladje auto, ali time nebi dobio nista vec samo mladje auto. Bolje nebi bilo nikako. I onda na kraju dolazi ono: nasao sam ono sto sam trazio, platio i gotovo. Niko nije rekao da sam ja isao odmah na prvo auto i kupio ga. Ja sam trazio auto 6 mjeseci i dobro odvagao.
Ja kupujem ono sto mi se svidja. Ono sto mi se ne svidja me uopste ne interesuje pa makar bilo u pola cijene.
Ja nisam kao neki sto kad kupuju auto, kazu e kupit cu te pa makar hljeba ne jeo. Uvijek se moze kupiti malo skuplje, ali pitanje je sta ces dobiti u odnosu na ono malo jeftinije. Da li je skuplje i bolje? Da li je auto 2003. godiste bolje od auta 2001. godiste?
Da li je tvoja nova octavija bolja od audi a4 starog tri godine koji je usput i jeftiniji?

Ja kad imam nesto da kazem onda kazem jasno. Ja se ne hvatam "argumenata" kao ti tj nedefinisanih supljaka. Od mene neces cuti argumente kao gramatika, prodajni rezultati, odrzavanje cijene i sl.
febo_acm

#1999 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by febo_acm »

Ovdje 99% raje ne konta sta je cejf. Meni je to haos :D Ako ne kupis VW, Audi ili Skodu ocigledno nisi normalan.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
mayab

#2000 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by mayab »

hajd dobro nek smo i to sumirali i zakljucili ... nego gdje se ima uzet ove gumene navlake za kljuc za vag-a tj za leona mi treba ?

Image

http://www.ebay.com/
Post Reply