Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#1976 Re: Utakmice.
Izvini gdje je pesimizam? Vrlo jednostavno i cisto ja sam realan. Nisam u zabludi da sada ovdje zbog ljubavi prema svetom timu pisem da ima nesto od ove ekipe.
Sta trebam pisati? Eto titule? Ne budi smijesan.
- omega369
#1977 Re: Utakmice.
i to je znaci taj problem? nema JEDNOG igraca koji moze nositi ekipu. a ko biva uvijek smo ga imali. e hajde mi navedi par zadnjih sezona koji su to igraci bili koji su sami mogli nositi ekipu citavu sezonutodd_smith wrote:Ako ti mislis da iko na toj listi moze nositi ekipu na ledjima citavu sezonu i napraviti prelom kada zapne, ti nemas pojma o fudbalu i nasoj PL
p.s. pitar, jesi zadovoljan igrom, ali iskreno?
- Pitarrr82
#1978 Re: Utakmice.
todd_smith wrote:Izvini gdje je pesimizam? Vrlo jednostavno i cisto ja sam realan. Nisam u zabludi da sada ovdje zbog ljubavi prema svetom timu pisem da ima nesto od ove ekipe.
Ja nisam govorio ni prosle sezone da ce biti titule a ni sezone prije, kod mene nema euforije nego idem od tekme do tekme i rekao sam iako se ponavljam da ce ko god dodje u drugom kolu od ova dva kluba za nas biti tezak protivnik ali isto tako ne vidim mjesta za toliko pesimizma jer je za nase lige ove sasvim dobra ekipa.
@omega369
Nisam zadovoljan igrom, mislim da smo cak dosta bolje ovdje odigrali i ocekivao sam tamo bolju igru ali ne pljujem po ekipi odmah i govorim da za PL nemamo sansi, ono sto sam ja rekao da nemamo a ti tvrdio da imamo i dalje nedostaje i to kako a za ostalo cemo jos vidjeti.
-
todd_smith
#1979 Re: Utakmice.
Evo da se drugacije izrazim: Imali smo igrace koji su imali ideju sa loptom da barem pokusaju neku akciju da pokrenu i oko za gol. Imali su smisao sta ovaj klub zaista znaci.omega369 wrote:i to je znaci taj problem? nema JEDNOG igraca koji moze nositi ekipu. a ko biva uvijek smo ga imali. e hajde mi navedi par zadnjih sezona koji su to igraci bili koji su sami mogli nositi ekipu citavu sezonutodd_smith wrote:Ako ti mislis da iko na toj listi moze nositi ekipu na ledjima citavu sezonu i napraviti prelom kada zapne, ti nemas pojma o fudbalu i nasoj PL
p.s. pitar, jesi zadovoljan igrom, ali iskreno?
- omega369
#1980 Re: Utakmice.
Znam ja tacno sta si ti htio reci. Ali nedostatak takvog igraca moze nadomjestiti ucinak cijele ekipe. Mada, Haurdic i Todorovic sigurno mogu i znaju povuci loptu, donekle i suljic. za dzakmica d ai ne govorim samo ga treba 'osvjestiti' ili sta vec
- Mračajski proto
#1981 Re: Utakmice.
Ako ovako budemo igrali u Premijer ligi onda nam ne gine borba za 7. mjesto sa Rudar Prijedorom.
- omega369
#1982 Re: Utakmice.
Zato ne trebamo igrati ovako, nego bolje jer to sigurno mozemo
eto, jednostavno
eto, jednostavno
- armin071
#1983 Re: Utakmice.
Sto me trznuleškarenje wrote:Famos Vojkovici-Sarajevo 3:0 (Karic x2,Osmanagic).
- Pitarrr82
#1984 Re: Utakmice.
armin071 wrote:Sto me trznuleškarenje wrote:Famos Vojkovici-Sarajevo 3:0 (Karic x2,Osmanagic).0:3 ba
I ja kontam odakle ova 2 u Famosu
- Logovan
#1985 Re: Utakmice.
armin071 wrote:Sto me trznuleškarenje wrote:Famos Vojkovici-Sarajevo 3:0 (Karic x2,Osmanagic).0:3 ba
Karić dominirao.
-
north
#1986 Re: Utakmice.
Drago mi je što je Osmanagić zabio, pa makar i protiv Famosa...trebao bi fakat Husref mu dati malo više šanse da igra, pa ne može za osam minuta u dvije utakmice protv San Marina, a u PL dobijao u zadnjim minutama šansu, ništa se vidjeti...moguće da na treninzima i pripremama nije opravdao, ali dati čovjeku makar jedno poluvrijeme, pa da vidimo na čemu smo sa njim...ako mogu Huseinbašić i Melunović od prve minute dobiti šansu pa se svi uvjerili koliki su to klocevi, daj da vidimo i Osmanagića pa da se zna može li se na njega računati...
- Kemal Malovčić
#1987 Re: Utakmice.
Jedna riječ: Mahir Karić.
- Maharadza
#1988 Re: Utakmice.
Kao što rekoh: Keep calm and trust in H.M.! Valjda on zna najbolje (trenutno) "stanje" pojedinih igrača?!leškarenje wrote:Zaboravio sam napisati da je taj gol Osmanagic dao iz penala,nisam gledao pa ne znam ni koliko je igrao...kazu da je zasluzeno na klupi po onome vidjenom danas.north wrote:Drago mi je što je Osmanagić zabio, pa makar i protiv Famosa...trebao bi fakat Husref mu dati malo više šanse da igra, pa ne može za osam minuta u dvije utakmice protv San Marina, a u PL dobijao u zadnjim minutama šansu, ništa se vidjeti...moguće da na treninzima i pripremama nije opravdao, ali dati čovjeku makar jedno poluvrijeme, pa da vidimo na čemu smo sa njim...ako mogu Huseinbašić i Melunović od prve minute dobiti šansu pa se svi uvjerili koliki su to klocevi, daj da vidimo i Osmanagića pa da se zna može li se na njega računati...
- afa87
#1989 Re: Utakmice.
DvijeKemal Malovčić wrote:Jedna riječ: Mahir Karić.
- Maharadza
#1990 Re: Utakmice.
Halali mu, moke ostao zapanjen dolaskom milijardera!afa87 wrote:DvijeKemal Malovčić wrote:Jedna riječ: Mahir Karić.
- Logovan
#1991 Re: Utakmice.
Dvije magične riječi.afa87 wrote:DvijeKemal Malovčić wrote:Jedna riječ: Mahir Karić.
- Kemal Malovčić
#1992 Re: Utakmice.
Pogledajte molim vas samo prvi gol. Zar to može učiniti neko ko nije Jedan, Jedinstven?
- Baltazar_khan
#1993 Re: Utakmice.
uh prvi gol... romario, pa mahir 
- KPNCTNJAH
#1994 Re: Utakmice.
Mozda onaj Romario iz Buca Potoka, onaj neki iz Brazila il' Venecuele je daleko iza njega... Moke predlozi ga Papetu, podrzavam...
- ledeni_caj
#1995 Re: Utakmice.
Vidio prvi go i zaustavio klip, trazim mjesto gdje da ga tetoviram. 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1996 Re: Utakmice.
www.fksinfo.comSarajevo savladalo Famos, Trivunović odigrao poluvrijeme
Kombinovani tim Sarajeva danas je savladao domaći Famos rezultatom 4:0
Husref Musemić u današnjoj utakmici poštedio je kompletan sastav koji je počeo utakmicu u San Marinu, a priliku su dobili igrači koji treba da se nametnu stručnom štabu te novi igrači koji još nisu zabilježili zvanične minute u bordo dresu.
Ono što najviše raduje navijače Sarajeva jeste informacija da je Vule Trivunović ponovo obukao dres našeg tima i odigrao prvo poluvrijeme rutinski i sigurno je da će svojim iskustvom donijeti dodatnu dozu sigurnosti u našu zadnju liniju.
Mahir Karić je odigrao cijelu utakmicu, postigao dva pogotka i namjestio još nekoliko šansi saigračima i sigurno može dobiti visoku ocjenu za današnju prikazanu igru. Fizički izgleda spreman i željan igre pa se nadamo da će protiv ekipe Kukusija imati priliku zabilježiti debi u bordo dresu i postići prvi pogodak za našu ekipu.
Mladi Kovačević odigrao je također cijelu utakmicu dosta dobro i sigurno, ali trakavica oko papirologije i ispisnice iz Travnika se nastavlja tako da ćemo još uvijek sačekati da ovog talentovanog igrača vidimo u zvaničnim utakmicama FK Sarajevo.
Danas je na probi bio i Marko Rajević koji igra na poziciji lijevog beka gdje je u prvom poluvremenu pružio dobru partiju uz asistenciju za drugi gol Karića, dok su ga u drugom čini se malo i zaboravili saigrači. Jedna utakmica protiv realno mnogo slabijeg protivnika sigurno nije dovoljna Musemiću da ocijeni da li ovaj igrač ima kvalitet potreban da bi igrao u našem timu pa će ovaj 25-godišnjak morati još mnogo raditi da se nametne šefu stručnog štaba.
Treba istaknuti odličnu partiju Šunjevarića koji je u današnjoj utakmici nosio i kapitensku traku na ruci, a to je i opravdao zaista angažovanom igrom jer je pretrčao više od vjerovatno pola ostalih igrača na terenu zajedno. Sa dobrim igrama nastavio je i mladi Alija Čulov koji je debi zabilježio u San Marinu, a i danas je bio totalna enigma za protivničku odbranu na našoj desnoj strani.
Uz dva pogotka Karića koje je postigao u prvom poluvremenu, u strijelce su se upisali i Aganspahić za vodstvo Sarajeva od 1:0, kao i Osmanagić kojeg danas osim jedanaesterca kojeg je realizovao za konačnih 4:0 i nije baš previše slušala lopta.
Sarajevo je meč počelo u sljedećem sastavu: Abdihodžić, Trivunović, Kovačević, Rajović, Čulov, Radovac, Šunjevarić, Huseinbašić, Osmanagić, Aganspahić i Karić.
Na početku drugog poluvremena su u igru ušli Emir Plakalo umjesto Abdihodžića te Handžić, Alem Plakalo, Hrelja i Muharemović umjesto Radovca, Aganspahića, Huseinbašića i Trivunovića.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#1997 Re: Utakmice.
Kak'i smo ?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1998 Re: Utakmice.
FK Sarajevo
Fudbaleri Sarajeva su izašli na zagrijavanje. Naprijed BORDO BIJELI!
Sastav: Bandović, Tatomirović, Dupovac, Tadejević, Radulović, Džakmić, Cimirot, Suljić, Todorović, Haurdić, Melunović.
Klupa: Abdihodžić, Čulov, Radovac, Šunjevarić, Karić, Osmanagić