GDJE SU OTISLE PARE KOJE JE GRAD UPLATIO (cca 250 000KM)? GDJE SU PARE OD SPONZORA?
Sutaju probleme pod tepih, a rasipaju se parama.
@N.N.
Zato i nosim ime smart i to XL
Moderators: _BataZiv_0809, anex
KomeesmartXL wrote:Još ako je istina da nisu place uplacene za par mjeseci kao ni doprinosi, to je dno dna.
GDJE SU OTISLE PARE KOJE JE GRAD UPLATIO (cca 250 000KM)? GDJE SU PARE OD SPONZORA?
@N.N.
Zato i nosim ime smart i to XLJednoumlje je rak-rana drustva.
Jest, jp za upravljanje i odrzavanje sportskih objekata Zenica ima zadatak da zamijeni naziv na samom objektu.channel10 wrote:Jel ovo gradska arena preimenovana u arenu HS?
...a ide Giletov koncert...znaci li to da cemo sada govoooriit' 'eno Gileta u Husejnu Smajlovicu'?smartXL wrote:Jest, jp za upravljanje i odrzavanje sportskih objekata Zenica ima zadatak da zamijeni naziv na samom objektu.channel10 wrote:Jel ovo gradska arena preimenovana u arenu HS?
Oj extravelikismartČe nismo te prepoznali. Hoce momciluk da mu 4 covjeka na volonterskoj bazi ociste smece od 25 godina za pet dana. Ti si bas bezobrazan momak koji stalno ulazi u konflikte.smartXL wrote:Još ako je istina da nisu place uplacene za par mjeseci kao ni doprinosi, to je dno dna.
@N.N.
Zato i nosim ime smart i to XLJednoumlje je rak-rana drustva.
Ne znajem, posto jos uvijek sarajevci ne daju da se odrzi pride. Do tada ce Gile biti u AreniNorm wrote:...a ide Giletov koncert...znaci li to da cemo sada govoooriit' 'eno Gileta u Husejnu Smajlovicu'?smartXL wrote:Jest, jp za upravljanje i odrzavanje sportskih objekata Zenica ima zadatak da zamijeni naziv na samom objektu.channel10 wrote:Jel ovo gradska arena preimenovana u arenu HS?
Poslije ove uprave, oni koji dodju ce zatec sljedece: novi statut, stara dugovanja, plus ova nova, neizmirene place i obaveze.GDJE SU OTISLE PARE KOJE JE GRAD UPLATIO (cca 250 000KM)? GDJE SU PARE OD SPONZORA?
Kome ?smartXL wrote:Cekaj, znaci ovi kao ne mogu rijesit stvari lopovluka koji odvijao u zadnjih 15-tak godina, a kao kasumovic treba da rijesi probleme od rata na ovamo za pola godine. To je vasa teza.
Druze i opet ponavljam, na moja pitanja za transparentnost, vas par mi odgovara tako sto okrenete pricu i pocnete o fudi pricat.
Jadno, bijedno, jednoumno
Poslije ove uprave, oni koji dodju ce zatec sljedece: novi statut, stara dugovanja, plus ova nova, neizmirene place i obaveze.GDJE SU OTISLE PARE KOJE JE GRAD UPLATIO (cca 250 000KM)? GDJE SU PARE OD SPONZORA?
Gdje je razvojni plan celika koji su obecali nakon usvajanja statuta
Necete opet odgovorit, nego cete opet o Fudi, al se ni ja necu umorit sa ovim pitanjima, sve dok neko ne odgovori, vi il uprava. Do sad svi sutite!
clio_dci120 wrote:Ekstra snimci, cak stavise prvi stariji snimci Carine, Travnicke i Brista.
Takodjer, ovi noviji snimci datiraju prije 2007. godine, vjerovatno negdje 2004-2005, mozda cak i 2002-2003.
P.S. Bata ne znam jesi ikad skontao (posto volis Lancie), po nicaZe se vec najmanje dvije-tri godine voza Lancia Thema (prepakovani C300). Bude u Travnickoj parkirana. Takodjer, jednom davno sam na podforumu auta koji nekada onako preletim upratio da je neko stavljao slike R 25 Baccara (bio je jedan u Ze, stajao preko puta sadasnje zgrade Pravnog i Ekonomskog faksa)
Cisto da malo osvjezimo temu od Celika.
_BataZiv_0809 wrote:Haj malo da ohanete sa Celikom :thumbup
Na pdf fudbal tema celik prilicno neaktivna.clio_dci120 wrote:Cisto da malo osvjezimo temu od Celika.
Pa dobro, jedan BBI bi nama legao na mjestu Bosanke strasno, mada i ista se mogla srediti da je nisu skroz zatvoriliclio_dci120 wrote: @N.N. , za Bosanku se slazem, mada meni je generalno ta vrsta robnih kuca uvijek bila preruzna i bezveze. U BL je tako slucaj sa Boskom, doduse unutra su je nesto sredjivali, ali meni i dalje bezveze, isto tako veliki broj sarajlija nakon odredjene rasprave slozit ce se da je ipak BBI centar znatno bolje rjesenje od Sarajke. I meni licno jeste. Bosanku je trebalo skroz rusiti, pa vidjeti da li ponovo kakav shoping centar (mada vise nema potrebe za jos jednim) ili nesto drugo...
Sto se tice Zenicanke, treba biti posten pa priznati da je sada ok objekat i Ekro ga je izvukao od propasti. Svi objekti unutra su popunjeni, stalno je zivo, a ni vanjski izgled nije los. Slazem se da nije trebalo dirati naziv Zenicanka, ali on kupio objekat i moze staviti koji hoce natpis. Kakva je bila, meni je iskreno sad bolja.
A perco je menađersmartXL wrote:Odlaze i ostat ce upamceni po statutu (jedina svijetla tacka), ali i lazima kojim su nas sve obmanuli.
Rekli su objavit razvojni plan onog trenutka kad statut bude usvojen. Taj trenutak je prosao prije 5 mjeseci.
Nastavili su gomilat dugove a pare su dobijali od grada. Plate i doprinose nisu uplacivali, bas kao i prosla uprava.
Od transparentnosti ni traga. Pokusali presutit 70 000KM a narod napuckavali na reprogram i licencu, iako su pare vec dobili.
Vas par presucujete to, ali imate pravo, ko zna mozda imate i vi koristi, mozda ste dio njih...
Oni su bili legalna uprava ali ne legitimna, nismo ih mi birali.
Ja sam protiv njih jer nemaju kompetencije da se bave pvim poslom, niko od njih nema menadzerske sposobnosto, a takav nam treba.
Sto se toce Perce, clanovi biraju upravu a ne grad ili neki pojedinci.
Valjda nekad saznamo gdje su pare otisle koje su dobili od januara do danas, kao i pare sponzora.
Nastavnik razredne nastave/sindikalac sjedi na celu gdje se vrte velike pare. To je ista sitacike gdje na celu bolnice sjedi doktor. U oba slucaja trebaju menadzeri.