Ne znam za niži razred, ali flegšipovi g2, g3 i g4 nemaju recoveryQuaresma wrote:whata fak? kako to da G4 nema recovery po defaultu, jel to sad neki feature, ili sam nešto propustio u zadnju godinu dvije?
Zato ja čisto sumnjam da bih opet uzeo LG.
Moderator: Benq
Ne znam za niži razred, ali flegšipovi g2, g3 i g4 nemaju recoveryQuaresma wrote:whata fak? kako to da G4 nema recovery po defaultu, jel to sad neki feature, ili sam nešto propustio u zadnju godinu dvije?
kakva je sansa da je do same baterije?IkaIJ wrote:Momci, imam jedan problem. Naime, punjenje baterije na Xperia Z1 je mnogo sporo, radi na Lolipopu. Da je zaista sporo, a ne da umišljam (kao što sam mislio) potvrđuje i punjač koji se ne grije toliko kao pri punjenju drugih telefona. Output je standardan - 5V. Ako neko ima rješenje bio bi mu do neba zahvalan
Edit: Nije do punjača i kabla, izmijenjao sve moguće, originalne, kineske, opet isto
Mozda zavisi koji ti je mobitel. Kod mene je u Settings>Call Setting>Additional Setting>Caller IDnadžak wrote:Gdje na androidu budu opcije za aktivaciju skrivanja broja pozivatelja? Imam tu opciju od operatera ali ne mogu da nadjem gdje na aparatu da aktiviram.![]()
Hvala.
na LG je ovako... Settings/call settings /additional settings/caller IDnadžak wrote:Gdje na androidu budu opcije za aktivaciju skrivanja broja pozivatelja? Imam tu opciju od operatera ali ne mogu da nadjem gdje na aparatu da aktiviram.![]()
Hvala.
ja koliko znam, nema potrebe na telefonu stimati . SAmo ukucas predznak prije broja koga zoves....Buckethead wrote:na LG je ovako... Settings/call settings /additional settings/caller IDnadžak wrote:Gdje na androidu budu opcije za aktivaciju skrivanja broja pozivatelja? Imam tu opciju od operatera ali ne mogu da nadjem gdje na aparatu da aktiviram.![]()
Hvala.
Jeste to je, i kod mene je LG.Buckethead wrote:na LG je ovako... Settings/call settings /additional settings/caller IDnadžak wrote:Gdje na androidu budu opcije za aktivaciju skrivanja broja pozivatelja? Imam tu opciju od operatera ali ne mogu da nadjem gdje na aparatu da aktiviram.![]()
Hvala.
Za ovo nisam ni znao. Hvala...skafiskafsnjak wrote:ja koliko znam, nema potrebe na telefonu stimati . SAmo ukucas predznak prije broja koga zoves....Buckethead wrote:na LG je ovako... Settings/call settings /additional settings/caller IDnadžak wrote:Gdje na androidu budu opcije za aktivaciju skrivanja broja pozivatelja? Imam tu opciju od operatera ali ne mogu da nadjem gdje na aparatu da aktiviram.![]()
Hvala.
https://www.bhtelecom.ba/2032.html
Mislim da moze i na ultri, u stvari siguran sam da moze, samo se ono negdje 1444 ili 1423 prijaviti dok je na pretplati CLIR uključenskafiskafsnjak wrote:Ovako, kada zelis da sakrijes ukucas i zoves. Ne mora biti svakome sakriven. Ali , tu opciju imas samo ako si na pretplati. Ako si ultra, ne mozes to.
Što bi rahmetlija reko "šta će ti goldstar"!agent_zero wrote:Sudeći po temi, najviše je nas je LG mobitelima
A kad se sjetim početka 2000tih, ofiraža bilo ako neko nosa LG, samo se nokia cijenila, pa onda deset praznih mjesta, pa iza nokie motorola, samsung, siemens, ericsson (a malo kasnije sonyericsson).
Nekad nije moglo... heheh . Sad eto mozda i mozezateznistub wrote:Mislim da moze i na ultri, u stvari siguran sam da moze, samo se ono negdje 1444 ili 1423 prijaviti dok je na pretplati CLIR uključenskafiskafsnjak wrote:Ovako, kada zelis da sakrijes ukucas i zoves. Ne mora biti svakome sakriven. Ali , tu opciju imas samo ako si na pretplati. Ako si ultra, ne mozes to.
Ako se dobro sjecam, na samom izlasku ultre nije moglo, malo nakon toga se mogao "sakriti" broj.skafiskafsnjak wrote:Nekad nije moglo... heheh . Sad eto mozda i mozezateznistub wrote:Mislim da moze i na ultri, u stvari siguran sam da moze, samo se ono negdje 1444 ili 1423 prijaviti dok je na pretplati CLIR uključenskafiskafsnjak wrote:Ovako, kada zelis da sakrijes ukucas i zoves. Ne mora biti svakome sakriven. Ali , tu opciju imas samo ako si na pretplati. Ako si ultra, ne mozes to.
agent_zero wrote:Sudeći po temi, najviše je nas je LG mobitelima
A kad se sjetim početka 2000tih, ofiraža bilo ako neko nosa LG, samo se nokia cijenila, pa onda deset praznih mjesta, pa iza nokie motorola, samsung, siemens, ericsson (a malo kasnije sonyericsson).
Ovaj što ja imam izgleda da je 0.7Asupercali wrote:Pored airplane moda kupi punjac od 2.1a umjesto tog koji je 1.5

Imam ja mislim dvoje ovih nokia slušalica sa 3,5mm džemom. Tatom je sto ne rade sa novijim telefonima. Na WP ne rade ove komande i na nekim androidima isto, ne na svim... Drugačiji je raspored onih "konektora" na dzeku i neki telefoni ih ne prepoznaju...zdruzdjo wrote:Mozda je malo OT ali tice se android-a
zadnji put sam ovakvu spravicu imao daaaaavno na nokia n70
a obozavam da slusam muziku i radio dok hodam.
pravo je odvratno pipkati po telefonu u rukama dok hodas trazeci stanice ili mjenjanje pjesam u playlisti.
da li je neko od proizvodjaca napravio nesto ovako za android telefone sa ovim komandama.