Pet jedanveella wrote:Misevi da vam se javim, mozete kupiti boga oca ali ostat ce te jade jadne
FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Dr Baltazar
#19726 Re: FC Bayern Munchen
- Tito_i_Partija
#19727 Re: FC Bayern Munchen
Ahahaha, vidi ga kako crkaje od muke. De nam reci jesil' malo zaplak'o, ha?veella wrote:Misevi da vam se javim, mozete kupiti boga oca ali ostat ce te jade jadne
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- Partijaner
#19729 Re: FC Bayern Munchen
Prskanje po zutaljima.

- Partijaner
- mO k3
#19731 Re: FC Bayern Munchen
Jao onaj show juce puštanja suza 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#19732 Re: FC Bayern Munchen
Sto su pojedini na aparatima 
- Point.
#19733 Re: FC Bayern Munchen
Koje krokodilske suze Pepa. Dobar glumac nema sta. 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#19734 Re: FC Bayern Munchen
Dobar glumac, vrhunski trener. Multipraktik pa to ti je 
- MOSALJOZE
#19735 Re: FC Bayern Munchen
Kad metnem slike,ima da čirevi prorade u šesnes
Bato,jel i ti vise volis ove kupovne titule,nego prirodne
- veella
#19736 Re: FC Bayern Munchen
Moja pojava je vasa nocna mora, cir je mala maca, a BVB ce vas unistitiMOSALJOZE wrote:Kad metnem slike,ima da čirevi prorade u šesnes
- simonese
#19737 Re: FC Bayern Munchen
godinama ista supljaveella wrote:Moja pojava je vasa nocna mora, cir je mala maca, a BVB ce vas unistitiMOSALJOZE wrote:Kad metnem slike,ima da čirevi prorade u šesnes
Bato,jel i ti vise volis ove kupovne titule,nego prirodne![]()
![]()
![]()
- MOSALJOZE
#19738 Re: FC Bayern Munchen

Vela zaluto sa jaranom

To su žutalji,poštenjačine

Apaurin

Gracias

Dominacija najboljeg igrača

Ende
“I told Douglas Costa: Please shoot hard, not like a Brazilian” - Jérôme Boateng!!!
- Partijaner
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#19740 Re: FC Bayern Munchen
NaravnoMOSALJOZE wrote:Kad metnem slike,ima da čirevi prorade u šesnes
Navijati za BvB nije grijeh. Naprotiv, veliki je to klub
- veella
#19741 Re: FC Bayern Munchen
I vi ste sila svake godine tri titule 
- MOSALJOZE
#19742 Re: FC Bayern Munchen
Mario Götze raskinuo ugovor s menadžerom i najavio da ostaje u Bayernu!
"Radujem se novoj sezoni u Münchenu i ja ću učiniti sve što je moguće da budem u top formi za moj prvi trening pod Ancelottijem"
Renato Sanches: Istina je, odbio sam Manchester United

"Radujem se novoj sezoni u Münchenu i ja ću učiniti sve što je moguće da budem u top formi za moj prvi trening pod Ancelottijem"
Renato Sanches: Istina je, odbio sam Manchester United
- MeanMachine
#19743 Re: FC Bayern Munchen
Objavljeno danas na Sport1 portalu:
"Da li će Bayern nakon transfera Hummelsa i Renato Sanchesa ovog ljeta kompletirati još jedan megatransfer. Prema pisanju Corriere dello Sport Bayern je favorit za dovođenje bosanskog reprezentativca Miralema Pjanića iz Rome. Prema tom članku je budući trener Bayerna Carlo Ancelotti veliki fan 26-godišnjaka čiji je savjetnik u subotu kao gost Bayerna posmatrao finale DFB kupa. Čini se da su Barcelona i Juventus takođe spremni platiti otkupnu klauzulu od 38 miliona eura, ali Bayern prema ovom članku ima prednost."

Približan prevod:+++ 16.02 Uhr: FCB ist Favorit bei Pjanic +++
Stemmt der FC Bayern nach den Verpflichtungen von Mats Hummels und Renato Sanches in diesem Sommer noch einen weiteren Megatransfer?
Wie der Corriere dello Sport berichtet, sind die Münchner der Favorit auf die Verpflichtung des bosnischen Nationalspielers Miralem Pjanic vom AS Rom.
Demnach ist der künftige Trainer Carlo Ancelotti ein erklärter Fan des 26-Jährigen, dessen Berater das Pokalfinale am Samstag sogar als Gast des FCB in Berlin verfolgt haben soll.
Auch der FC Barcelona und Juventus Turin sind offenbar gewillt, die Ausstiegsklausel von 38 Millionen Euro zu zahlen - der deutsche Rekordmeister hat nach dem Bericht jedoch die Nase vorn.
"Da li će Bayern nakon transfera Hummelsa i Renato Sanchesa ovog ljeta kompletirati još jedan megatransfer. Prema pisanju Corriere dello Sport Bayern je favorit za dovođenje bosanskog reprezentativca Miralema Pjanića iz Rome. Prema tom članku je budući trener Bayerna Carlo Ancelotti veliki fan 26-godišnjaka čiji je savjetnik u subotu kao gost Bayerna posmatrao finale DFB kupa. Čini se da su Barcelona i Juventus takođe spremni platiti otkupnu klauzulu od 38 miliona eura, ali Bayern prema ovom članku ima prednost."
- Mišo_Kovač
#19744 Re: FC Bayern Munchen
Daleko pametnije bi im bilo da kupe desnog (a i lijevog) beka koji nije bogalj, nego da kupuju jos jednog veznog... Opet ce biti poropuh nazad napola sezone i opet ce se hvatati za glavu i pitati otkud, kako, zasto itd...
-
Dr Baltazar
#19745 Re: FC Bayern Munchen
Šta će ti bolje od Alabe ? Sad će oni svi proigrati kad Carlo ne bude eksperimentisao sa pozicijama.Mišo_Kovač wrote:Daleko pametnije bi im bilo da kupe desnog (a i lijevog) beka koji nije bogalj, nego da kupuju jos jednog veznog... Opet ce biti poropuh nazad napola sezone i opet ce se hvatati za glavu i pitati otkud, kako, zasto itd...
Lahm - Boateng - Hummels - Alaba
Pjanic - Vidal
Ribery - Mueller - Costa
Lewandowski
Iako ima xx kombinacija. Martinez će igrati zadnjeg veznog kada Carlo bude slagao tim, bar ja tako mislim.
- Mišo_Kovač
#19746 Re: FC Bayern Munchen
A sta ako Alaba ne moze igrat? Igra Bernat... Ljevostrani Rafinja, igrač u pokušaju
Na sredini iduce sezone imas Alonsa, Martineza, Kimmicha, Thiaga, Vidala, Sancheza i Rodea... A dvije pozicije za razgrabiti. Sve i da prodaju dvojicu od tih, opet ce biti dosta sušenja i rotiranja i neko ce tu izvuci deblji kraj na kraju
Ako Odin dadne zdravlja, Martinez + Vidal sredina bi bila ludilo što se mene tiče. Tu ništa više ne treba čačkati. Kupit backup bek(ove) i rezervu za Lewandowskog i vozdra
Ako Odin dadne zdravlja, Martinez + Vidal sredina bi bila ludilo što se mene tiče. Tu ništa više ne treba čačkati. Kupit backup bek(ove) i rezervu za Lewandowskog i vozdra
- MOSALJOZE
#19747 Re: FC Bayern Munchen
Valjda vam je jasno,da veza Alonso-Carlo traje već dugo,i htjeli to priznati ili ne,on ce kod njega biti uvijek medju 13-14 igrača.
Teško će to sve biti uklopiti.Sad malo vraćam film,i kontam u Realu je imao bbc,u Parizu Zlatan-Cavani-Lavezzi(ili neko treći)
Znači da bi napad mogao izgledati Costa-Lewa-Muller
Trojica u vezi
Hajde rotacija Alonso/Thiago.Cijenim da će Arturo dobiti prednost u odnosu na Martineza,a treći igrač je
Po meni Gotze,ali hajde ostavi Comana na klupi
Sančez se neće naigrati,Rode bi mozda mogao na posudbu.Nazad Alaba-Boa/Medhi-Mats/Martinez-Lahm
Teško će to sve biti uklopiti.Sad malo vraćam film,i kontam u Realu je imao bbc,u Parizu Zlatan-Cavani-Lavezzi(ili neko treći)
Znači da bi napad mogao izgledati Costa-Lewa-Muller
Trojica u vezi
-
Dr Baltazar
#19748 Re: FC Bayern Munchen
Ma nazad je najmanji problem. Imamo četiri sigurna. Vezni red je krcat i tu treba naći najbolje.Martinez - Vidal htjedoh napisat, ali stavio Pjanića jer je naš i bolja napadačka opcija od Martineza. Naravno, ako uopće dođe do transfera.
- MOSALJOZE
#19749 Re: FC Bayern Munchen

Za hejtere
Mora neko letiti,mislim da je to Thiago i Rode,jednostavno ih je previše.
Javi je po meni bio ključni igrač 2013-te,i siguran sam da će dobiti prostora kod Carla.
Edit
Miralemov menadzer bio na finalu kupa,i to na poziv KHR
-
klopan
#19750 Re: FC Bayern Munchen
Prvi bi trebali odletiti Medhi i Rode.
Pjaniću sam se pravo nadao, no ovo što se desilo jučer s Gotzeom, ne daje za nadu.
Bild spekulise da je ovaj odlučio ostati, nakon što ga je Carlo nagovorio.
Po meni obojica novopridošlih su za prve postave.
Trebalo bi dovesti još jednog bočnog.
Pjaniću sam se pravo nadao, no ovo što se desilo jučer s Gotzeom, ne daje za nadu.
Bild spekulise da je ovaj odlučio ostati, nakon što ga je Carlo nagovorio.
Po meni obojica novopridošlih su za prve postave.
Trebalo bi dovesti još jednog bočnog.