Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
polovka wrote:
Imao je Supić svijetle trenutke u reprezentaciji pa brani u gigantu Vojvodini
Kvalitet ne zavisi od reprezentacije.Možes se u nekim okolnostima lakše prodati, ali ne'š nikoga 2 puta zajebati.Supić ti je primjer.
Supic je kod nas branio u repki iz Javor Ivanjice.
I Vojvodina mu je veliki napredak.
Dok je Jakupovic bio najbolji golman Svicarske lige.
Odlicno je branio i u Ligi prvaka za Thun.
Imaš lufta malo.Supić je koliko znam uspio da se talne Rumunima, i to jeste bio napredak za njegovu karijeru(ipak je njihova liga "primera" za sve balkanske).Međutim, vrlo brzo se vratio otuda, kad ljudi skontaše šta je i kako je
Taj Jakupović je čini mi se već branio za u jednoj evropskoj ligi(šta god mi mislili za švajcarsku ligu), nastupao je čini mi se i u LŠ, i reprezentacija mu nije bila potrebna da se pojavi na međunarodnoj sceni jer je tamo već bio.Njegova kasnija karijara nema veze sa igranjem ili neigranjem za reprezentaciju.
I jedan i drugi su očigledno imali par svijetlih trenutaka i to je to.Da su bili konstantni branili bi bar u osrednjem engleskom premijerligašu kao Begović.
polovka wrote:
Kvalitet ne zavisi od reprezentacije.Možes se u nekim okolnostima lakše prodati, ali ne'š nikoga 2 puta zajebati.Supić ti je primjer.
Supic je kod nas branio u repki iz Javor Ivanjice.
I Vojvodina mu je veliki napredak.
Dok je Jakupovic bio najbolji golman Svicarske lige.
Odlicno je branio i u Ligi prvaka za Thun.
Imaš lufta malo.Supić je koliko znam uspio da se talne Rumunima, i to jeste bio napredak za njegovu karijeru(ipak je njihova liga "primera" za sve balkanske).Međutim, vrlo brzo se vratio otuda, kad ljudi skontaše šta je i kako je
Taj Jakupović je čini mi se već branio za u jednoj evropskoj ligi(šta god mi mislili za švajcarsku ligu), nastupao je čini mi se i u LŠ, i reprezentacija mu nije bila potrebna da se pojavi na međunarodnoj sceni jer je tamo već bio.Njegova kasnija karijara nema veze sa igranjem ili neigranjem za reprezentaciju.
I jedan i drugi su očigledno imali par svijetlih trenutaka i to je to.Da su bili konstantni branili bi bar u osrednjem engleskom premijerligašu kao Begović.
Jakupovic nikada nije bio standardan u Svicarskoj,a kod nas bi 100% bio standardan jer je u to vrijeme kada je on pruzao dobre partije kod nas bila kriza u repki.
Za golmane je vrlo bitno da brane za repku jer se tako vrlo lako mogu probiti u velike klubove i lige.
Mislim da je i samom Begovicu repka dosta pomogla jer je imao jaku konkurenciju u Stoke-u.
Sada,trenutno,imamo bar tri cetiri bolja golmana od tog Jakupovica.
MightyMatch wrote:Moze igrati,to jest svirati qurcu.
Jos jedan Jakupovic,ko da gledam.
Jakupovic je imao priliku da nam bude prvi golman,tako bi se probio,a sad propada u Championshipu,cak ni dole nije prvi golman.
tačno..evo elaborirano je već za Supića
Jakupović jeste bio tada dobar, a očigledno ga je pojeo balkanski mentalitet...take money i libo me tuki nakon toga...očigledno je da pasoš ne čini čovjeka niti će ga ikada činiti
Skoro da me obradovao izostanak Zahirovica, Sunjica i evo problemi s Mujdzom jer samo tako, izgleda Susic ce biti prinudjen isporbati neke igrace na pozicijama na kojima se do sada ustrucavao. Zahirovic nije reprezentativni format, Sunjicionako u drugom planu, tako da ocekujem da veceras vidimo nesto drugo, za ne daj Boze s reprezentacijom. Volio bih da od prve minute nastupe Zukanovic i Besic, iako los teren finim tehnicarima kao Muhamedu ce predstavljati veliki problem.
Sigurno ce Avdija od pocetka na desnom beku..Ne mogu da cekam da vidim Besica..NAdam se da ce poceti...odavno nije igrao u A.
Ne bih sad nekim krivim smjerom, ali jel' iko ikada vidio onog Sunjica nasmijanog ili da sa nekim caska,prica, sprda se...?Tip uvijek izgleda k'o "krme u Teheranu" u reprezentaciji.
miki.ba wrote:Mnogi lopte nisu odigrali ni na školskom, al vrlo dobro vladaju materijom.
Vidjet ce te veceras šta znaci izostanak standardnih reprezentativaca.
Ali, drug ne igramo protiv Francuske ili Belgije, zar ne? Vidis da i Vaha ima izostanak devet igraca!? E, ako ce nas oni zadeverati, pojest cu otirac za noge pred vratima.
Šta je sa ovim Bičakčićem iz Braunschweig-a (da ne pomislite na Solomona iz audicije )? Zna li se je li njega neko kontaktirao? Ovaj momak igra standardno,najbolja su ekipa u drugoj ligi (primili samo 6 golova za 13 utakmica), mlad je (1990 godište) itd. Mislim ako je Vrančić koji igra u istom Braunschweigu (ali više ne igra za isti nego što igra) mogao dobijati pozive zašto on nikada nije pozvan? Po meni je Bičakčić trenutno zreliji za repku od Kolašinca...
e ako nista imamo sirinu, 20 igraca je pobijedilo alzir u bari, i to bas pobijedili, gol je slucajno pao na kraju bili smo cijelo vrijeme oko njeg, steta sto su u Alziru pa ne mogu sad na po rakiju
Lijep uspjeh Susica. Mislim da nikada od sest vezanih meceva nismo imali skor 5 1 0 kao posljedjih tri mjeseca i to budi nadu da i mi znamo sta je pobjednicki mentalitet u kojem se protivnik baci na zemlju u sudijskoj nadoknadi. Jos jedna jaka provjera u februaru, cak bi bilo dobro izgubiti i spremno docekujemo Hellas!
Polako postajemo velika reprezentacija, poklapaju se neke stvari o kojima smo mogli samo sanjati prije par godina.
I kad lose igramo ne gubimo, imamo kostur tima koji se zna u dusu i trenera koji razumije igrace i daje im slobodu i samopouzdanje.
Hvala Pape, hvala momci.
Idemo u Brazil, abd.
:
"svidjela" mi se ona igra bez klasičnog špica.Odmah sam pomislio na španiju na zadnjem ep.Sve u svemu napredujemo na listi u dobrom smo ritmu što je najvažnije.Vidjeli smo šta može STEVANOVIC (TA CE HAJROVIC).
Ja ne znam po cemu vi sudite ko je dobro odigrao ko nije ja nista nisam vidio .. Samo vidim lopta leti i upadne u lokvu i tako .. Vodi igrac loptu odjednom igrac u golu lopta ostala na 16