Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sad ozbiljno: Reci zasto protiv PSG-a nisi onako jasno i glasno prognozirao gol Ville kao protiv Seville i Milana pa da se ja moram tresti do kraja utakmice? Barcelona (klub+igraci+navijaci) su tradicionalno strasno sujevjerni ljudi. Npr. u Minhenu ce igrati u crnim dresovima zato sto u ovim zutim jos nisu pobijedili u L.S. ove godine. Tako i ja pocinjem da mislim da ako ti ne prozoves Villu on nije u stanju da zabije gol. Pripremi se za 23.04
Sad ozbiljno: Reci zasto protiv PSG-a nisi onako jasno i glasno prognozirao gol Ville kao protiv Seville i Milana pa da se ja moram tresti do kraja utakmice? Barcelona (klub+igraci+navijaci) su tradicionalno strasno sujevjerni ljudi. Npr. u Minhenu ce igrati u crnim dresovima zato sto u ovim zutim jos nisu pobijedili u L.S. ove godine. Tako i ja pocinjem da mislim da ako ti ne prozoves Villu on nije u stanju da zabije gol. Pripremi se za 23.04
zar nije omar je cura?
mogli su izabrati i zeleni dres. (proslogodisnji treci). u njemu su se bas napobjedjivali.
u pravu je 505, zensko sam ja.
svi smo mi sujevjerni, ja znam da ja imam budalaste rituale prije jako vaznih tekmi (tipa, ako sam u bircu gdje sjedim i ako mi je neko na "mjestu" zamolim ga da se zamjenimo, ako sam kod kuce obucem li dres ili ne obucem ...) ali do mene je ovo. nisam villu prozivala jer je morao igrati, ono prije je bila galama sto ga ne stave kad on garant daje gol. plus, nekako mi nije bilo za ocekivati da ce se onoliko patiti protiv psg.
elem, za bayern smo spremni. dogovoreno, zagalamicu prije tekme i gledacu tekmu u bircu sa istog mjesta kao protiv milana.
skenderija04 wrote:@Tomahawk 11
Ne poznajem Bayern kao instituciju ali su mi rekli da vole Glamour i slicne zezancije. Mozda zato. Ja bih volio da Jupp dodje u Barcelonu. Tamo vole takve tipove.
Razumijem ja to, Guardiola je pozeljna roba u trenerskom svijetu, izgradjeno ime, ali ne mijenja se konj koji dobija
Ako covjek osvoji sve, a Guardiola dogodine uzme samo, recimo, kup, hoce li ga ostaviti na klupi ili leti ko fisek? Veliki klubovi ne prastaju neuspjehe.
pa pep će iduće sigurno osvojiti bundes ligu i kup, u finalu lige prvaka će biti godinu poslije, ne znam hoće li osvojiti, a što se tiče ovosezonskog bayerna, liga i kup su sigurni, polufinale lige prvaka je posljednja stanica. pep će otvoriti novu eru bayerna
skenderija04 wrote:@Tomahawk 11
Ne poznajem Bayern kao instituciju ali su mi rekli da vole Glamour i slicne zezancije. Mozda zato. Ja bih volio da Jupp dodje u Barcelonu. Tamo vole takve tipove.
Razumijem ja to, Guardiola je pozeljna roba u trenerskom svijetu, izgradjeno ime, ali ne mijenja se konj koji dobija
Ako covjek osvoji sve, a Guardiola dogodine uzme samo, recimo, kup, hoce li ga ostaviti na klupi ili leti ko fisek? Veliki klubovi ne prastaju neuspjehe.
ovako nekako
Bayern Munich made their first approach to Guardiola immediately after his Barcelona career came to an end; more conversations took place with his agent during Christmas. Guardiola was hugely impressed with what he was told, the way the project and the club was explained to him. Promises were made about authority and money. Of which there will be lots. Including, of course, for his salary.
It is striking that Guardiola has signed a three–year deal – longer than he ever signed at Barcelona. The structure and playing style is largely that put in place by Louis van Gaal, the former Barcelona coach and a man that Guardiola has publicly praised. He has a young and talented team, with players he can mould: those he cannot, he will release and he will be supported in doing so. With hindsight, it is tempting to ask whether Guardiola was consulted on the signing of Athletic Bilbao's Javi Martínez. The idea of taking a German club and adapting them to his own philosophy is an attractive one.
Guardiola is convinced that with Bayern Munich he has a team that can win things; it should never be forgotten that he is a competitor. Just as importantly, he believes he has a team that can improve, one upon which he can leave his mark.
Al najbolje je bilo kad su juppa pitali, nakon sto je barselona izvucena, hoce li traziti savjete od pep-a.
Hahahah kako popizdi lik i veli nije nikad trazio savjete od nikog.
Haman je malo ljutko sto mora napustiti bayern
fatality wrote:Al najbolje je bilo kad su juppa pitali, nakon sto je barselona izvucena, hoce li traziti savjete od pep-a.
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
Pa to je uvreda... On je veoma kvalitetan trener i nema razloga da traži savjete od Guardiole. Savršeno je sposoban da pripremi tim za tu utakmicu i izbaci Barcelonu.
fatality wrote:Al najbolje je bilo kad su juppa pitali, nakon sto je barselona izvucena, hoce li traziti savjete od pep-a.
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
Pa to je uvreda... On je veoma kvalitetan trener i nema razloga da traži savjete od Guardiole. Savršeno je sposoban da pripremi tim za tu utakmicu i izbaci Barcelonu.
najprije od svega ce biti da tito i guardiola komuniciraju oko barce i vaznih tekmi.
nece se nikada saznati, ali ja cu u grob otici u ubjedjenju da je guardiola imao prste u postavi za drugu tekmu s milanom.
omar little wrote:najprije od svega ce biti da tito i guardiola komuniciraju oko barce i vaznih tekmi.
nece se nikada saznati, ali ja cu u grob otici u ubjedjenju da je guardiola imao prste u postavi za drugu tekmu s milanom.
Kad je Pep mogao da pita Johana Krojfa, to je izjavljivao... onda može i Tile Pepa
Jarani su, nije to ništa čudno... ali mislim da će Pep morati i Bayernu nešto reći, ipak je na njegov zahtjev doveden Martinez u Bayern. Ako ima prava već sada, ima i obaveze. To je profesionalizam, nema osjećaja.
Mandžo wrote:Ne samo da da mislim da ce vay Bayern proci nego i znam da ce igra Bayerna proc i da se necemo branit kao psg chelzi il milan
supercool. za ovaj drugi dio recenice. otvoren napadacki fudbal je uvijek dobrodosao. i ako izgubimo, kao sto kazes, meni je onda draze da izgubimo od takvog bayerna, nego od placljivog madrida ili bvb-a koji je prosao kako je prosao, protiv malage. nisu oni krivi, ali mislim da je malaga neposteno ispala (sto bi reko ruud na izvlacenju).
ja vjerujem 100% u barcelonu i meni je ovo finale prije finala, (sto se tice protivnika). ako bayern odigra psg-ov rezultat iz pariza, moete biti vise nego zadovoljni.
Ja uopste ne znam zasto se o PSG-u prica kao o nekoj zmnj ekipi. Ta ekipa je trenutno u samom vrhu evropskog fudbala i njihova nesreca je sto su izvukli Barsu kao protivnika. Svabe su inace prepotentni i vjerujem da se nece dobro provesti.
To sto su oni kupili Guardiolu, nije radi njega samog, vec da provale u sustinu tika-taka igre. Mislim da je ovo cak i nacionalni plan, jer Svabo ne moze gledati jednu Spaniju da se godinama vrti na prvom mjestu i da im jos niko ne moze odbiti pero.
505sCrtom wrote:Breitner (ex-Bayern -Madrid): "Barcelona have been dominating European football last years. With Guardiola, we'll take their spot."
, on misli da je pep jedini razlog što hobbiti haraju! Ne mogu ih, kao što se iz prethodne rečenice da naslutiti, ali moram priznati da su mašina i vrlo teško da bayern može išta napraviti! Osim ako I ribery I robben I švajni budu raspoloženi, onda će biti svašta!
PS. Ne znam da li je iko gledao ovo sada, ali preluda tekma espanyol - valencia, nešto kao arsenal - norwich danas, ali bez poklonjenih i neregularnih golova!
PS2. Zašto "Primera" nema svoju temu na ovome podforumu a ima (višestruko dokazano) mafijaška serie A???
Last edited by Maharadza on 13/04/2013 22:07, edited 3 times in total.