Ima ih sigurno jos...iako on faliZoya wrote:Jedina osoba koja bi mogla ovo tačno da izračuna je @nellington.
Fali
A sigurno sam i nesto zeznula kod jedinica..
Ali mora moci
Dusa mi spava..
Laku noc
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ima ih sigurno jos...iako on faliZoya wrote:Jedina osoba koja bi mogla ovo tačno da izračuna je @nellington.
Fali
Imam.zizi505 wrote:Imate li neki ritual prije spavanja?
Hrčete li dok spavate?
Miss Moonlight wrote:Zato si ti tako uvijek trezvena i iskuliras sve.... Snjezna kraljica
cendlerbing wrote:ho oponopono wrote:
i
triconja wrote:Imam.zizi505 wrote:Imate li neki ritual prije spavanja?
Hrčete li dok spavate?
Ugasim svjetlo
Ja bih samo zracnim znacima dala da budu Moderatori, a od svih zracnih, najvise vodolijamaEuridika wrote:Miss Moonlight wrote:Zato si ti tako uvijek trezvena i iskuliras sve.... Snjezna kraljica![]()
![]()
Eh, da, nisam napisala da sam u znaku Vodolija, u podznaku Riba, a Mjesec mi je u Blizancima. I ova Venera u Jarcu. Ali, imam još zanimljivijih aspekata u horoskopu, jednom mi je jedan forumaš dao neko okvirno tumačenje.![]()
![]()
Ja sam imao sreću, ili možda nesreću, da su mi cak 3 bivše djevojke bile Vodolije... Jah čudnih ljudi.pustopoljina wrote:Ja bih samo zracnim znacima dala da budu Moderatori, a od svih zracnih, najvise vodolijamaEuridika wrote:Miss Moonlight wrote:Zato si ti tako uvijek trezvena i iskuliras sve.... Snjezna kraljica![]()
![]()
Eh, da, nisam napisala da sam u znaku Vodolija, u podznaku Riba, a Mjesec mi je u Blizancima. I ova Venera u Jarcu. Ali, imam još zanimljivijih aspekata u horoskopu, jednom mi je jedan forumaš dao neko okvirno tumačenje.![]()
![]()
![]()
Ovo sve ostalo ili ima ljubimce ili nece da se zamjera.
Mi chica.Zoya wrote:Evo još par :
Šta trenutno najviše voliš u svom životu?
Navedi tri stvari koje te trenutno nerviraju..
Volio bih da imam više vremena za.....?
I kojoj bi državi volio da živiš par godina i zašto?
Ja sa svima tako funkcionisem... pomno biram prijatelje, ne mogu se sa svakim druziti, ali kad su prijatelji....onda moze i godina proci da se ne vidimo ali to na odnos ne utice.pustopoljina wrote:Sto?
Meni je najbolja prijateljica vodolija.
Bukvalno se ne cujemo po 3 mjeseca i onda samo napise-
E ovako sam nesto mislila (nastavak konverzacije od prije ihahaj, a ja znam o cemu prica).
Do neki dan bila kod mene deset dana- ko da nikad nismo ni prestale biti cimerke![]()
Mozemo cutati..gledati "teske" filmove, gledati rom com i pricati bez da neko prevrce ocima na filozofiranje.upasti u nas kafic i narucivati narodnjake, piti pivoi presjecati jägerom... nista ne raditi i potpuno razumno pricati o sta kad roditelji jos ostare, o poslu...puna meni zanimljivih tema...
Kad malo razmislim, trebala sam je zaprositi
Ja bi zrakoplovcima samo dao..pustopoljina wrote: Ja bih samo zracnim znacima dala da budu Moderatori, a od svih zracnih, najvise vodolijama![]()
Pa ionako znas puno i sam sa sobom pricati, neces ni primijetiti da neko faliDino34 wrote:Jbm ti horoskop i onoga ko izmisli tu glupost.nema teme na kojoj se ne spominje. Ako poželim da sam rshat, moram napraviti foe listu sa 20-ak forumaša.
Dino34 wrote:Ljudi, kako to da mi dolazi obavijest da me neko citiro ako sam tu osobu metno na foe?
Evo, recimo ovu majku svih horoskopašica, @pistopoljina.
djecu, gledanje serijaZoya wrote:Evo još par :
Šta trenutno najviše voliš u svom životu?
Navedi tri stvari koje te trenutno nerviraju..
Volio bih da imam više vremena za.....?
I kojoj bi državi volio da živiš par godina i zašto?
imamzizi505 wrote:Imate li neki ritual prije spavanja?
Hrčete li dok spavate?
ona me je ostavilaZoya wrote:Ide pitanje
Iz kojih razloga vaša prethodna veza nije uspjela?
More bitpustopoljina wrote: Mozda si mi nick upisao pogresno
pustopoljina wrote:Ja bih samo zracnim znacima dala da budu Moderatori, a od svih zracnih, najvise vodolijamaEuridika wrote:Miss Moonlight wrote:Zato si ti tako uvijek trezvena i iskuliras sve.... Snjezna kraljica![]()
![]()
![]()
![]()
Sreća, sreća, kakva nesreća. Nego ti nisi znao kako s njima.alibaba_i_30_godina wrote:Ja sam imao sreću, ili možda nesreću, da su mi cak 3 bivše djevojke bile Vodolije... Jah čudnih ljudi.pustopoljina wrote:Ja bih samo zracnim znacima dala da budu Moderatori, a od svih zracnih, najvise vodolijama![]()
Imam i ja jednu takvu...hoće da se uda, plakypustopoljina wrote:Sto?
Meni je najbolja prijateljica vodolija.
Bukvalno se ne cujemo po 3 mjeseca i onda samo napise-
E ovako sam nesto mislila (nastavak konverzacije od prije ihahaj, a ja znam o cemu prica).
Do neki dan bila kod mene deset dana- ko da nikad nismo ni prestale biti cimerke![]()
Mozemo cutati..gledati "teske" filmove, gledati rom com i pricati bez da neko prevrce ocima na filozofiranje.upasti u nas kafic i narucivati narodnjake, piti pivoi presjecati jägerom... nista ne raditi i potpuno razumno pricati o sta kad roditelji jos ostare, o poslu...puna meni zanimljivih tema...
Kad malo razmislim, trebala sam je zaprositi