SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- undefined007
#19726 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
bio je prije par sedmica na slučajevima X, ispovijest iz zatvora ako se ne varam ...
-
julisiz es grant
#19727 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Je li to ipak leži za nešto?undefined007 wrote:bio je prije par sedmica na slučajevima X, ispovijest iz zatvora ako se ne varam ...
- undefined007
#19728 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
pokušat ću da nađemjulisiz es grant wrote:Je li to ipak leži za nešto?undefined007 wrote:bio je prije par sedmica na slučajevima X, ispovijest iz zatvora ako se ne varam ...
- ortodont
#19729 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Da Salomonke puštaju vodu.Velkoski wrote:pa šta je tvoja teorija?
Puna podrška doktoru naravno, neki ljudi nemaju kratku memoriju niti žele da završe kao Denis i drugi.
- O'zone
- Globalni moderator
#19730 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Dotur nam je vani....kažu samoodbrana....vidjet ćemo
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /180317027
- Bloo
- Globalna šefica
#19731 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ako dođe do procesa, biće interesantno vidjeti ko će onu dvojicu zastupatiO'zone wrote:Dotur nam je vani....kažu samoodbrana....vidjet ćemo
- bach
#19732 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kraj 2016. vraćam se s puta. U par dana na točkovima obišao 2 / 3 države, taj dan imao četiri sastanka u četiri grada u dva entiteta. Mrtav umoran, nekako idem Radićevom prema Slozi, prijatelj ima promociju knjige. Kasnim.
Kod ex Bosna auta, pred mene ovaj manji. "Čiko gladan sam" Ja idem prema Parkuši i ignorišem dosadu. On ide za mnom i vrlo brzo počinje prijetiti.
- Sad ću ti zovnuti brata da te izbode nožem. Sad ćeš ti vidjeti da će moj brat doć i da te izbost nožem. Sad ćeš ti da vidiš..."
Nisam se nešto bojao, imao sam u ruci bocu vina koju sam ponio na promociju, imao sam u džepu švicarsku čakiju koju uvijek nisim sa sobom kad spavam po hotelima, imao sam kod sebe i onaj selfi štap ( koristio ga za snimanje videa za prezentacije). Tako da nisam bio nenaoružan i rado bih famoznim braci flašu vina razbio od glavu.
Ali nije ugodno slušati "Sad će moj brat doći da te izbode nožem." Sve to u centru grada u sedam navečer.
Kod ex Bosna auta, pred mene ovaj manji. "Čiko gladan sam" Ja idem prema Parkuši i ignorišem dosadu. On ide za mnom i vrlo brzo počinje prijetiti.
- Sad ću ti zovnuti brata da te izbode nožem. Sad ćeš ti vidjeti da će moj brat doć i da te izbost nožem. Sad ćeš ti da vidiš..."
Nisam se nešto bojao, imao sam u ruci bocu vina koju sam ponio na promociju, imao sam u džepu švicarsku čakiju koju uvijek nisim sa sobom kad spavam po hotelima, imao sam kod sebe i onaj selfi štap ( koristio ga za snimanje videa za prezentacije). Tako da nisam bio nenaoružan i rado bih famoznim braci flašu vina razbio od glavu.
Ali nije ugodno slušati "Sad će moj brat doći da te izbode nožem." Sve to u centru grada u sedam navečer.
Last edited by bach on 17/03/2018 14:37, edited 1 time in total.
- undefined007
#19733 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Omar MjesečarBloo wrote:Ako dođe do procesa, biće interesantno vidjeti ko će onu dvojicu zastupatiO'zone wrote:Dotur nam je vani....kažu samoodbrana....vidjet ćemo
-
MensurM
#19734 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
bach wrote:Kraj 2016. vraćam se s puta. U par dana na točkovima obišao 2 / 3 države, taj dan imao četiri sastanka u četiri grada u dva entiteta. Mrtav umoran, nekako idem Radićevom prema Slozi, prijatelj ima promociju knjige. Kasnim.
Haha, sad se sjećam da je meni prijetio u liftu u BBI-ju, isto mi to rekao: "Sad ću ti zovnuti brata da te izbode nožem. Sad ćeš ti vidjeti da će moj brat doć i da te izbost nožem. Sad ćeš ti da vidiš..."
- O'zone
- Globalni moderator
#19735 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Neeee. Omar je za sitnu raju. Dotur ima čime.undefined007 wrote:Omar MjesečarBloo wrote:Ako dođe do procesa, biće interesantno vidjeti ko će onu dvojicu zastupatiO'zone wrote:Dotur nam je vani....kažu samoodbrana....vidjet ćemo
- Bloo
- Globalna šefica
- Drvosjeca iz Dejcica
#19737 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ako se potvrdi ovo boldirano i to potvrde ovi policajci koji su ga uhapsili jer navodno je udaren u prisustvu policajaca onda po meni čovjeka treba osloboditi jer de fakto nije prekoračio upotrebu sile za nužnu odbranu.Bloo wrote:Ako dođe do procesa, biće interesantno vidjeti ko će onu dvojicu zastupatiO'zone wrote:Dotur nam je vani....kažu samoodbrana....vidjet ćemo
Zatim je prešao preko ceste i došao do FUP-a gdje su ga tri policajca razoružala. On je bacio pištolj i rekao im kako bježi jer ga napadaju. Čak ga je tu, kako on tvrdi, pred policajcem neko udario", ispričao nam je Pizović.
- O'zone
- Globalni moderator
#19738 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma realno ima svjedoke koji će potvrditi njegovu priču. Po članku ih se još javilo u međuvremenu. Bilo je 6 na 1. Njemu 56 godina oni mlađi, otvoreno ga napali...recimo da ima dobre šanse da izađe samo sa uslovnom.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#19739 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Realno, ima dobre šanse da bude oslobođen.O'zone wrote:Ma realno ima svjedoke koji će potvrditi njegovu priču. Po članku ih se još javilo u međuvremenu. Bilo je 6 na 1. Njemu 56 godina oni mlađi, otvoreno ga napali...recimo da ima dobre šanse da izađe samo sa uslovnom.
Sa uslovnom će proći u najgorem slučaju.
- Tercius
#19740 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne razumijem nuznu odbranu pucajuci jednom u zrak drugi put u tlo...jesu li imali nozeve pistolje ova dva, jesu li ga bacili na tlo pa ga tukli sipkama pajserima bokserima, jel dozivao pomoc, je li bio u mogucnosti da zove policiju, kakvo mu je zlo prijetilo da bi opravdalo ova dva pucnja medju masom ljudi? Ja nesto mislim da je ovaj doktor olako shvatio to oruzje sto nosi i njegovu svrhu i da ce ga sud rebnuti za ovo...mislim da se razumijemo odmah da li zasluzuju da im se puca u glavu-zasluzuju, ali s druge strane moj doktore lijepi ko vam daje za pravo da ugrozavate zivote mase ljudi s djecom samo zato sto vi ne znate kada i pod kojim uslovima mozete korisitit to oruzje.
- JThomas
#19741 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
sve je to jednostavno. a komplikuje se iz lijenosti i iz razloga što vlasti haos odgovara.
napravi akciju, vidimo svi da može i komplikovanije kad se hoće. rom napiši samo u generalijama, gdje po zakonu mora. fokusiraj se na činjenice i elemente djela. i ko ti šta može onda reći. je li to zloupotreba, je li nasilje u porodici, je li držanje u ropstvu, sve realno jeste ako posložiš i prikupiš dokaze. ali valja raditi svoj posao. gdje ćeš to.
napravi akciju, vidimo svi da može i komplikovanije kad se hoće. rom napiši samo u generalijama, gdje po zakonu mora. fokusiraj se na činjenice i elemente djela. i ko ti šta može onda reći. je li to zloupotreba, je li nasilje u porodici, je li držanje u ropstvu, sve realno jeste ako posložiš i prikupiš dokaze. ali valja raditi svoj posao. gdje ćeš to.
- ortodont
#19742 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sutra će ovi opet isto raditi, a u dogledno vrijeme vjerovatno i gore stvari, ne daj Bože i ubiti nekoga. I ovdje će se pisati o počiniocima ranije poznatim organima. I ko onda može spriječiti nekog oca, brata da uzme stvar u svoje ruke kada pivski stomaci i sistem ne mogu?
Još udaraju čovjeka pred policijom, bravo klipani nesposobni, jbga, nema ih u najprometnijoj ulici u Sarajevu, prezauzeti su sa kažnjavanjem studenata pri prelasku ulice na Skenderiji.
Još jednom kažem, bio sam u blizini i nije bilo prijatno čuti vrisku ljudi, osuđujem ga jer je mogao ubiti nekog nedužnog, ali opet istovremeno pozdravljam čin da se brani. Ako se ponovi isto nadam se da će biti precizniji.
Još udaraju čovjeka pred policijom, bravo klipani nesposobni, jbga, nema ih u najprometnijoj ulici u Sarajevu, prezauzeti su sa kažnjavanjem studenata pri prelasku ulice na Skenderiji.
Još jednom kažem, bio sam u blizini i nije bilo prijatno čuti vrisku ljudi, osuđujem ga jer je mogao ubiti nekog nedužnog, ali opet istovremeno pozdravljam čin da se brani. Ako se ponovi isto nadam se da će biti precizniji.
-
MAN-lion's coach
#19743 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Elementarna sigurnosna pravila pri rukovanju oružjem očito zaboravio.Tercius wrote:Ne razumijem nuznu odbranu pucajuci jednom u zrak drugi put u tlo...jesu li imali nozeve pistolje ova dva, jesu li ga bacili na tlo pa ga tukli sipkama pajserima bokserima, jel dozivao pomoc, je li bio u mogucnosti da zove policiju, kakvo mu je zlo prijetilo da bi opravdalo ova dva pucnja medju masom ljudi? Ja nesto mislim da je ovaj doktor olako shvatio to oruzje sto nosi i njegovu svrhu i da ce ga sud rebnuti za ovo...mislim da se razumijemo odmah da li zasluzuju da im se puca u glavu-zasluzuju, ali s druge strane moj doktore lijepi ko vam daje za pravo da ugrozavate zivote mase ljudi s djecom samo zato sto vi ne znate kada i pod kojim uslovima mozete korisitit to oruzje.
- karanana
#19744 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sta ovo avaz pise da je efendic danas u 2 pogazio pjesaka koji je umro. Kako nema nigdje nikakvih vijesti o nezgodi a bila prije 6 sati? Jel zato sto je efendic u pitanju?
- Troll_Happens
-
smijesni_ste
#19747 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
This is huge

- karanana
#19748 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Prvi sam ovde objavio
- JThomas
#19749 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
valjda ne bi ni avaz napisao tako nešto da ašćare nije.
valjda
valjda
-
PM72
#19750 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ko je još odgovarao za gaženje pješaka? Mislim na mangupe i političare.Onaj klošar ubi dvije studentice i dvije godine razvlače suđenje.još mu familija prijeti okolo.Ono sandžačko govedo rastoder ubi ženu ,majku maloljetne djece i eno ga na slobodi.
ovo za semira,ako je i tačno,biće zataškano i ispašće da je taj dedo sam skočio pod auto...
ovo za semira,ako je i tačno,biće zataškano i ispašće da je taj dedo sam skočio pod auto...