Postavljam dva logična pitanjaSDA i A-SDA same imaju skupštinsku većinu....
Šta će prvo da eksplodira?
Bihać i USK zajedno ili prošlogodišnji februar u novom obliku?
Postavljam dva logična pitanjaSDA i A-SDA same imaju skupštinsku većinu....
Februar će se ponoviti...to je nesumnjivo....nameti su ogromni, ljudi osnovne namirnice kupuju na rate....užas...StupskaBitanga wrote:Postavljam dva logična pitanjaSDA i A-SDA same imaju skupštinsku većinu....
Šta će prvo da eksplodira?
Bihać i USK zajedno ili prošlogodišnji februar u novom obliku?
Osnovni problem u cijeloj priči je tvrda struja SDA, praćena militantnim šatro "boračkim" udruženjima, koji su bukvalno prijetili oružanom pobunom ako Laburisti uđu u vlast. Kako su u SDA poznati beskičmenjaci koji godinama održavaju taj "borački" nakot, lažne invalide i sličnu stoku sitnog zuba, nisu imali hrabrosti da im se suprostave, te su, "u cilju stabilnije većine" pozvali ASDA, a uklonili Laburiste.tvsabina wrote:Ovako su to prezentovali...StupskaBitanga wrote:drage dame izvinite na mom iuričaju ali nema adekvatne rečenice od ove
Kakav je ovo kurvaluk i orgijanje?
Taman što je Elvira uletila sada mora da izađe jer SDA prijete na svakom čošku a sada DF neće biti sa ASDA istim onim koji su SDA pljuvali na svakom čošku i nazivali ih otpadnicima Bošnjaka mada je SDA to isto govorila za ASDA
Naše političke orgije su nadmašile svakakve pervezne XXX filmove
Za određenu grupaciju u SDA nije prihvatljiva Demokratska Fronta ali im je prihvatljiva A-SDA...
Za Demokratsku Frontu nije prihvatljiva A-SDA...
SDA i A-SDA same imaju skupštinsku većinu....
Čekam da se Leclerc javi kao čovjek sa tog terena...pisao je da je Demokratska Fronta ponudila odlična kadrovska riješenja....
šta kako kome i ko je tu dobio ko izgubiokamen spoticanja wrote:U zdk dogovorena podjela resora...
Hdz na dva zastupnika dobio dva , mozda i najatraktivnija, ministarstva...privredu i finansijeStupskaBitanga wrote:šta kako kome i ko je tu dobio ko izgubiokamen spoticanja wrote:U zdk dogovorena podjela resora...
Gdje je poginuo.... jeli u Siriji?It_is_a_Leclerc wrote:Bez DF-a ili Laburista SDA i ASDA trenutno u USK ne mogu napraviti većinu. Jer je jedan zastupnih vehabijsko-kriminalne ASDA, poginuo prije par dana, a CIK još uvijek nije donio odluku o dodjeli zamjenskog mandata, pa stoga ASDA i SDA zajedno imaju 15 zastupnika.
ko ti je on? babo, pa znas sve o njemu. kako to da takav biser ne prepoznase glasaci?mirzadelibasic wrote:Dunović je iz Novog Grada i bio je na listi za kanton, ali nažalost nije prošao. Jedan od najboljih kandidata. Po meni jako pozitivna ličnost, a prije svega jako pošten, samo što nema nekog političkog iskustva pošto mu je DF prva stranka. Sve u svemu, vrijedan, pametan, obrazovan, pošten i očekivanja su velika i trebao bi on to dobro obavljati...It_is_a_Leclerc wrote:Nije mi poznat ovaj čovjek, ali definitivno podržavam nova lica u politici, i stoga DF ponovo
bila je neka saobraćajna nesreža mislim da je to u pitanjhuLokman wrote:Gdje je poginuo.... jeli u Siriji?It_is_a_Leclerc wrote:Bez DF-a ili Laburista SDA i ASDA trenutno u USK ne mogu napraviti većinu. Jer je jedan zastupnih vehabijsko-kriminalne ASDA, poginuo prije par dana, a CIK još uvijek nije donio odluku o dodjeli zamjenskog mandata, pa stoga ASDA i SDA zajedno imaju 15 zastupnika.
Zanimljivo. Ispred kafane. Pijan pao na cestu i auto ga ubilo. Ali takve su sve hulje iz ASDA. Deklarativni muslimani. U skupštini ne sjede blizu Srba i Hrvata, nazivaju selam iako znaju da nisu svi muslimani, pričaju o poligamiji, zakletvi na Kur'an, a onda odu i naroljaju se.Lokman wrote:Gdje je poginuo.... jeli u Siriji?It_is_a_Leclerc wrote:Bez DF-a ili Laburista SDA i ASDA trenutno u USK ne mogu napraviti većinu. Jer je jedan zastupnih vehabijsko-kriminalne ASDA, poginuo prije par dana, a CIK još uvijek nije donio odluku o dodjeli zamjenskog mandata, pa stoga ASDA i SDA zajedno imaju 15 zastupnika.
Ma ja hDZ pokupio kajmak strašno pa ko i kako pregovara to je rubrika vjerovali ili nekamen spoticanja wrote:Hdz na dva zastupnika dobio dva , mozda i najatraktivnija, ministarstva...privredu i finansijeStupskaBitanga wrote:šta kako kome i ko je tu dobio ko izgubiokamen spoticanja wrote:U zdk dogovorena podjela resora...
Df dobio mup, zdravstvo i infrastrukturu a zeleni premijera, poljoprivredu, obrazovanje, pravdu, borce, i socijalna pitanja
Zeleni imaju vecinu u vladi
Lokman wrote:Gdje je poginuo.... jeli u Siriji?It_is_a_Leclerc wrote:Bez DF-a ili Laburista SDA i ASDA trenutno u USK ne mogu napraviti većinu. Jer je jedan zastupnih vehabijsko-kriminalne ASDA, poginuo prije par dana, a CIK još uvijek nije donio odluku o dodjeli zamjenskog mandata, pa stoga ASDA i SDA zajedno imaju 15 zastupnika.
zna se gdje su pare i kako upravljati s njima tako da baš je veselokamen spoticanja wrote:Ma nije bas neko kajmachenje
Mada su na nizim nivoim bez nekih znacajnih funkcija
Ni meni nije jasno po kojoj logici stranka sa 2 poslanika dobije 2 ministarstva (i to jaka), a stranka sa 5 poslanika 3 ministarstva.StupskaBitanga wrote:Ma ja hDZ pokupio kajmak strašno pa ko i kako pregovara to je rubrika vjerovali ili nekamen spoticanja wrote:Hdz na dva zastupnika dobio dva , mozda i najatraktivnija, ministarstva...privredu i finansijeStupskaBitanga wrote: šta kako kome i ko je tu dobio ko izgubio
Df dobio mup, zdravstvo i infrastrukturu a zeleni premijera, poljoprivredu, obrazovanje, pravdu, borce, i socijalna pitanja
Zeleni imaju vecinu u vladi
HNK. DF 2 poslanika trazi, 3 min. HDZ im nudi 1min. SDA trazi da im se daju 2 min.Maystor wrote:
Ni meni nije jasno po kojoj logici stranka sa 2 poslanika dobije 2 ministarstva (i to jaka), a stranka sa 5 poslanika 3 ministarstva.
Takođe, bez obzira na izborni rezultat, nisu trebali pristati na to da SDA ima natpolovičnu većinu u vladi. Ovo je praktično jednostranačka vlada.
Sorry, ali po čemu se od ovog navedenog ASDA konkretno razlikuje od drugih stranaka u Krajini?It_is_a_Leclerc wrote: Zanimljivo. Ispred kafane. Pijan pao na cestu i auto ga ubilo. Ali takve su sve hulje iz ASDA. Deklarativni muslimani. U skupštini ne sjede blizu Srba i Hrvata, nazivaju selam iako znaju da nisu svi muslimani, pričaju o poligamiji, zakletvi na Kur'an, a onda odu i naroljaju se.
Ma SDA već tradicionalno u srednjoj Bosni daje HDZ-u, više nego što mu pripada. Ništa novo.Maystor wrote:Ni meni nije jasno po kojoj logici stranka sa 2 poslanika dobije 2 ministarstva (i to jaka), a stranka sa 5 poslanika 3 ministarstva.StupskaBitanga wrote: Ma ja hDZ pokupio kajmak strašno pa ko i kako pregovara to je rubrika vjerovali ili ne
Takođe, bez obzira na izborni rezultat, nisu trebali pristati na to da SDA ima natpolovičnu većinu u vladi. Ovo je praktično jednostranačka vlada.