Desavanja u Crnoj Gori

Post Reply
bonovoxjasen

#19701 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by bonovoxjasen »

Tvrtko II Kotromanić wrote: 16/04/2023 21:29
bonovoxjasen wrote: 16/04/2023 21:09
je li to neovisno tuziteljstvo utvrdilo ??? hahaha...jok moja mater je napadnuta
30 roditelja izjavilo jedno i ti sad pametan da kazes da nisu djeca napadnuta
Kakvih ba 30 roditelja
Napadnuta 2 roditelja sa transom koji se nosio na utakmicama od strane navijačke grupe
Navijači napali navijače
Nisam član nijedne organizovane navijačke/Ultras grupe/podgrupe, nije moj svijet, ne razumijem isti, samo kažem kako jeste

Je li se trebalo "akcijati" po dječjim turnirima? Nije
Jesu li djeca napadnuta? Nisu
I tačka.
Nemoj bgt još jedan mit praviti o Sarajevu naročito ne iz poznate potrebe da se sve strane izjednače
Puna mi je kapa takvog pogrešnog narativa.
a msm da je trans bio zastava drzave koja je ucestvovala na turniru, nista vise, pa ako si ih pozvao, a znas odakle su, onda...
Tvrtko II Kotromanić

#19702 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Tvrtko II Kotromanić »

bonovoxjasen wrote: 16/04/2023 21:31
Tvrtko II Kotromanić wrote: 16/04/2023 21:29
Kakvih ba 30 roditelja
Napadnuta 2 roditelja sa transom koji se nosio na utakmicama od strane navijačke grupe
Navijači napali navijače
Nisam član nijedne organizovane navijačke/Ultras grupe/podgrupe, nije moj svijet, ne razumijem isti, samo kažem kako jeste

Je li se trebalo "akcijati" po dječjim turnirima? Nije
Jesu li djeca napadnuta? Nisu
I tačka.
Nemoj bgt još jedan mit praviti o Sarajevu naročito ne iz poznate potrebe da se sve strane izjednače
Puna mi je kapa takvog pogrešnog narativa.
a msm da je trans bio zastava drzave koja je ucestvovala na turniru, nista vise, pa ako si ih pozvao, a znas odakle su, onda...
Kakva ba zastava države, Jel zvezdara država?

Nemaš pojma paša moj, nemoj živ bio pričati o nečemu što ne znaš
bonovoxjasen

#19703 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by bonovoxjasen »

Tvrtko II Kotromanić wrote: 16/04/2023 21:32
bonovoxjasen wrote: 16/04/2023 21:31

Kakva ba zastava države, Jel zvezdara država?

Nemaš pojma paša moj, nemoj živ bio pričati o nečemu što ne znaš
Zvezdara je dio BG >>> jesam li sta propustio ??? sigurno su dosli ekstremni navijaci iz Srbije da gledaju turnir klinaca, hahahaha
jednonogi_Jack

#19704 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by jednonogi_Jack »

Kralju, zbunio si ovog salonca, ne zna više šta će slagat.
studiorum_tuzlaensis

#19705 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by studiorum_tuzlaensis »

Jel se ovo vikendas opet brljom na Vaskrs uneredio pa otud ove baljezgarije? Igumane, popij malo vode jebem te usta skrbava.
Tvrtko II Kotromanić

#19706 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Tvrtko II Kotromanić »

jednonogi_Jack wrote: 16/04/2023 21:42 Kralju, zbunio si ovog salonca, ne zna više šta će slagat.
Ma ne znam ni sam što ulazim u bilo kakvu priču sa njim
eltroxin

#19707 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by eltroxin »

Jeko ovaj kreten?
Neciji klon?
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#19708 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by sime_cipol »

Frajer skrenuo pricu sa desavanja u Baru, a vi se upecali.
RunnerX

#19709 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Zna se ko je napao ove klince, litijaši kao i uvijek. Tata ovog siledžije sigurno nije propustio nijednu litiju, a na retrovizoru ima krst i ikonu.
golman

#19710 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by golman »

RunnerX wrote: 15/04/2023 08:23
zilog wrote: 14/04/2023 09:00 Otkriven razlog hapšenja: Prvog čovjeka Budve terete za šverc kokaina
https://www.klix.ba/vijesti/regija/otkr ... /230414030

Ma nemoguce, gdje bi se DF-ov kadar bavio narkobiznisom? :mrgreen:
Ovo je samo početak, Budva je posljednih 4-5 godina postala leglo kriminala kao Medeljin za vrijeme Eskobara. Na vrhu su naravno strukture bliske Demokratskom frontu kao i sami vrh te stranke. Svako u Crnoj Gori zna ko je Milo Božović, a Budva ponajviše, čovjek je kupio izbore ne pitajući koliko košta glas. Naravno da mu je crkva pružila najveću podršku, a ne postoji Sky prepiska u kojoj se ne spominje on i još nekoliko ljudi iz Demokratskog fronta.

Ima jedna prepiska Sky kriminalaca gdje se sprdaju sa njim da je našmrkan dok drži govor u Skupštini, tada je bio poslanik.

EUROPOL ih je žestoko pritisnuo, a crnogorsko Tužilaštvo više nema izbora nego da radi po instrukcijama EUROPOL-a koji im je servirao sve dokaze.

U prepiskama koje su do sada objavljene se ne spominje niti jedno ime iz DPS, ali bukvalno niko.

Demokratski front ide prema gašenju, izgubili su pola glasača od 30. avgusta, sa 133 hiljade su spali na 65 hiljada, Evropa sad ih je pregazila i sve ovo je jasan signal Spajiću i Milatoviću šta se očekuje od njih u budućnosti, odnosno poslije parlamentarnih izbora.

2010.godina ***uhapsen i lezao u zatvoru predsjednik opstine Budva Rajko Kuljaca(DPS) :zzzz: :D

2015.godina***uhapsen i lezao u zatvoru predsjednik opstine Budva Lazar Radjenovic(DPS) :zzzz: :D

2015.godina***uhapsen i lezao u zatvoru(pa ubrzo pusten, da bi potom Crna Gora raspisala Interpolovu potjernicu za njim)***Svetozar Marovic(suosnivac DPS.a) :zzzz: :D

Vesna Medenica bivsa predsjednica Vrhovnog suda Crne Gore(DPS) :zzzz: :D ***u zatvoru

Verica Maras, bivsa izvrsna direktorica "Plantaza"(DPS) :zzzz: :D , uhapsena 24,avgusta 2022. pa pustena nakon 2 mjeseca (ojadila drzavu za "samo" 5 miliona

eura).

....ima ih jos koliko hoces, nego ih ne znaju forumasi, pa mi mrsko nabrajati...
zilog

#19711 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zilog »

golman wrote: 17/04/2023 01:27
RunnerX wrote: 15/04/2023 08:23

Ovo je samo početak, Budva je posljednih 4-5 godina postala leglo kriminala kao Medeljin za vrijeme Eskobara. Na vrhu su naravno strukture bliske Demokratskom frontu kao i sami vrh te stranke. Svako u Crnoj Gori zna ko je Milo Božović, a Budva ponajviše, čovjek je kupio izbore ne pitajući koliko košta glas. Naravno da mu je crkva pružila najveću podršku, a ne postoji Sky prepiska u kojoj se ne spominje on i još nekoliko ljudi iz Demokratskog fronta.

Ima jedna prepiska Sky kriminalaca gdje se sprdaju sa njim da je našmrkan dok drži govor u Skupštini, tada je bio poslanik.

EUROPOL ih je žestoko pritisnuo, a crnogorsko Tužilaštvo više nema izbora nego da radi po instrukcijama EUROPOL-a koji im je servirao sve dokaze.

U prepiskama koje su do sada objavljene se ne spominje niti jedno ime iz DPS, ali bukvalno niko.

Demokratski front ide prema gašenju, izgubili su pola glasača od 30. avgusta, sa 133 hiljade su spali na 65 hiljada, Evropa sad ih je pregazila i sve ovo je jasan signal Spajiću i Milatoviću šta se očekuje od njih u budućnosti, odnosno poslije parlamentarnih izbora.

2010.godina ***uhapsen i lezao u zatvoru predsjednik opstine Budva Rajko Kuljaca(DPS) :zzzz: :D

2015.godina***uhapsen i lezao u zatvoru predsjednik opstine Budva Lazar Radjenovic(DPS) :zzzz: :D

2015.godina***uhapsen i lezao u zatvoru(pa ubrzo pusten, da bi potom Crna Gora raspisala Interpolovu potjernicu za njim)***Svetozar Marovic(suosnivac DPS.a) :zzzz: :D

Vesna Medenica bivsa predsjednica Vrhovnog suda Crne Gore(DPS) :zzzz: :D ***u zatvoru

Verica Maras, bivsa izvrsna direktorica "Plantaza"(DPS) :zzzz: :D , uhapsena 24,avgusta 2022. pa pustena nakon 2 mjeseca (ojadila drzavu za "samo" 5 miliona

eura).

....ima ih jos koliko hoces, nego ih ne znaju forumasi, pa mi mrsko nabrajati...
Je li neko od navedenih DPS-ovaca, uhaosen zbog sverca kokaina? Ili makar marihuane?

Jos samo da kazne za pogresno parkiranje pocnete vaditi, kako bi amnestirali ove DF-ovske negatore Genocida... :roll:
golman

#19712 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by golman »

Kakvo parkiranje, znas li ti uopste o cemu ja pisem? Jesi to opet pjan? Ajde kad se otrijeznis, dodji pa da prodiskutujemo.
zilog

#19713 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zilog »

I to je tvoj domet?! Prozivati nekoga da je pijan. Zaboravio si drogu spomenuti... :mrgreen: Ko o cemu, ...
golman

#19714 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by golman »

zilog wrote: 17/04/2023 02:00 I to je tvoj domet?! Prozivati nekoga da je pijan. Zaboravio si drogu spomenuti... :mrgreen: Ko o cemu, ...
Pa ako nisi pijan, sta se onda pravis lud? Znas i sam ko je bio Spacijalni tuzilac i ciji je bio. Pa nece sami sebe hapsiti.
I kad su nasli kokain u bananama firme "Voli", ciji je vlasnik Dragan Bokan(DPS), kreten izadje ladno pred kamere i kaze kako je kokain odlican i izvanredne cistoce(96 postotni) :-)
...govedo ono celavo odvratno :oops:
trocadero

#19715 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by trocadero »

Jbt pa ovaj im još tik tokuje iz policije... :cry:
Sivi dome vrati se.

zilog

#19716 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zilog »

golman wrote: 17/04/2023 02:09
zilog wrote: 17/04/2023 02:00 I to je tvoj domet?! Prozivati nekoga da je pijan. Zaboravio si drogu spomenuti... :mrgreen: Ko o cemu, ...
Pa ako nisi pijan, sta se onda pravis lud? Znas i sam ko je bio Spacijalni tuzilac i ciji je bio. Pa nece sami sebe hapsiti.
I kad su nasli kokain u bananama firme "Voli", ciji je vlasnik Dragan Bokan(DPS), kreten izadje ladno pred kamere i kaze kako je kokain odlican i izvanredne cistoce(96 postotni) :-)
Dobro, i sto sada ne hapse te "DPS-ove narkobosove", nego ove tvoje negatore Genocida?
golman

#19717 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by golman »

Ovaj je jedan od ucesnika tuce u Susnju. I sin od pjevaca Al Dina je bio tu medju napadnutima.
golman

#19718 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by golman »

zilog wrote: 17/04/2023 02:16
golman wrote: 17/04/2023 02:09

Dobro, i sto sada ne hapse te "DPS-ove narkobosove", nego ove tvoje negatore Genocida?
Pa cekaju ih da ih uhvate negdje kako prelaze na crveno ili voze bez pojasa.
bonovoxjasen

#19719 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by bonovoxjasen »

zilog wrote: 17/04/2023 01:36
golman wrote: 17/04/2023 01:27

eura).

Je li neko od navedenih DPS-ovaca, uhaosen zbog sverca kokaina? Ili makar marihuane?

Jos samo da kazne za pogresno parkiranje pocnete vaditi, kako bi amnestirali ove DF-ovske negatore Genocida... :roll:
uhapsena je Vesna Medenica glavni tuzilac ciji je sin narko bos, toliko o tome da dps nema veze s drogom
RunnerX

#19720 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

golman wrote: 17/04/2023 01:27 2010.godina ***uhapsen i lezao u zatvoru predsjednik opstine Budva Rajko Kuljaca(DPS) :zzzz: :D

eura).

Lupaš gluposti kao i uvijek.

Ja napišem da u Sky prepiskama nema niko iz DPS, ti odgovaraš sa hapšenjima od prije 15 godina, koja je svakako odradio Katnić za kojeg tvrdite da ne hapsi DPSovce. :-)

Glavni akteri Sky prepiski su lica koja su branila svetinje, sluge SPC koje u slobodno vrijeme ubijaju i dilaju.
sinuhe

#19721 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by sinuhe »

Mo's mislit. Uhapsen neko u CG za krijumcarenje droge.
Thorgerson

#19722 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Thorgerson »

Ne treba zaboraviti da 99,9% direktnih izvrsitelja gnusnih zlocina - nikada nije odgovaralo.

Dakle, jesu odgovarali mozgovi operacija, ni oni nisu svi. Al neko je morao iz dana u dan klati, ubijati civile, djecu, silovati zene.

Takvi ljudi zive sirom drzave, sirom Srbije i CG.

I sta ocekujete da ce takvi odgojiti? A koliko njih ima takvih samo sto nisu imali sansu da kolju i ubijaju.

Na ovom celavom kepecu u ocima vidis mrznju. Vidis da bi sutra isti ovakav bez problema pucao po civilima i silovao zene.
golman

#19723 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by golman »

RunnerX wrote: 17/04/2023 08:27
golman wrote: 17/04/2023 01:27 2010.godina ***uhapsen i lezao u zatvoru predsjednik opstine Budva Rajko Kuljaca(DPS) :zzzz: :D

eura).

Lupaš gluposti kao i uvijek.

Ja napišem da u Sky prepiskama nema niko iz DPS, ti odgovaraš sa hapšenjima od prije 15 godina, koja je svakako odradio Katnić za kojeg tvrdite da ne hapsi DPSovce. :-)

Glavni akteri Sky prepiski su lica koja su branila svetinje, sluge SPC koje u slobodno vrijeme ubijaju i dilaju.
ky
Pa ti napises i slazes kao i uvijek.

Je li Petar Lazovic iz DPS.a? Znas sigurno ko mu je otac. Jesu li on i onaj Milovic sto je u bjekstvu, glavni akteri Sky prepiski bili, kad si se vec uhvatio tog Sky,a kao pijan plota?
A ovo gore sam ti napisao da vidis koliko su "posteni" bili ovi tvoji iz DPS.a. Kako koji dodje za predsjednika opstine, odmah pravac Spuz. Sve fini, pristojni i uzorni mladici.
I sto ti toliko branis DPS? Zavrsili ste karijeru, nema vise..pa paaa..cao :run:

Necu nista da pricam unaprijed, ali cekamo....

kad pocnu da vas hapse kao kerove, jednog po jednog.... :mrgreen:
RunnerX

#19724 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

golman wrote: 17/04/2023 10:09 Je li Petar Lazovic iz DPS.a? Znas sigurno ko mu je otac. Jesu li on i onaj Milovic sto je u bjekstvu, glavni akteri Sky prepiski bili, kad si se vec uhvatio tog Sky,a kao pijan plota?
A ovo gore sam ti napisao da vidis koliko su "posteni" bili ovi tvoji iz DPS.a. Kako koji dodje za predsjednika opstine, odmah pravac Spuz. Sve fini, pristojni i uzorni mladici.
I sto ti toliko branis DPS? Zavrsili ste karijeru, nema vise..pa paaa..cao :run:

Necu nista da pricam unaprijed, ali cekamo....

kad pocnu da vas hapse kao kerove, jednog po jednog.... :mrgreen:
Niko od nabrojanih nije iz DPS, niti jedan DPS funkcioner nije uhapšen u ove dvije i po godine. Ponavljaću ti to koliko god puta bude potrebno.

To je ono što vas litijaše najviše boli, 30 godina nasjedate na srbijansku kriminalizaciju ljudi koji su vodili Crnu Goru, a onda se ipak pokazalo ko su bili pravi kriminalci.

Od Budve su napravili Medeljin za vrijeme Eskobara, grad je propao za svega 4-5 godina vladavine litijaša i kleronacionalista.

Isti scenario čeka i Crnu Goru, jer je posljednje zaduženje bilo po kamati 9,2%, niko više neće da im da kredit i svaki mjesec se strahuje hoće li biti za plate i penzije. To je ta litijaška vlast.
RunnerX

#19725 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Thorgerson wrote: 17/04/2023 08:58
Na ovom celavom kepecu u ocima vidis mrznju. Vidis da bi sutra isti ovakav bez problema pucao po civilima i silovao zene.
Ovom ćelavom kepecu se od malena usađuje u glavu da mrzi sve što nije Srpsko, da smo mi balije, Hrvati su ustaše, a Albanci su šiptari.

Problem je što su u posljednje dvije godine u Crnoj Gori pušteni s lanca i osjećaju se moćno, da im niko ništa ne može. Nisu svjesni koliko su se zajebali.
Post Reply