I jos imam namjeru nekako zbaviti
A Sigma cetkice gotovo nikako ne koristim otkako imam Zoevine.
Moderator: anex
Michun wrote: a bezze su! imala sam paket i poklonila.
Uloziti u cetke - Zoeva rulz!
Hocu i jos jednu sitnicu.Michun wrote:Za sjene fakat ne znam, ali cetkice su super.
Idem ubrzo u Beograd, ima li tamo Zoeva? Krajem maja idem u dzermaniju...tamo ima 100%.
Ako trebas bas bas to
Zoeva samo u inostranstvu. Bec najblize koliko ja znam.VenomousV wrote:Michun wrote: a bezze su! imala sam paket i poklonila.
Uloziti u cetke - Zoeva rulz!
da su im cijene k'o na iherb-u pa haj i nekako, nek ima nekih solidnih cetkica za kupiti i kod nas al' su bas prećerali...
gdje ima zoeva cetkica? ili gdje se mogu naruciti?
ja sam se skroz odvikla od cetkica, bjuti blender (ne originalni nego neki odlicni iz bipe) mi je na prvom mjestu. doduse, koristim cetkice za konturisanje, rumenilo i hajlajter
1. parapharmacia spanska, ima ih internacionalnih. ili imas li koga u srbiji ili CG, tamo ima proizvoda...lilly drogerije imaju koliko znamDuctus Holedocus wrote:1. Gdje kupiti Heliocare kozmetiku, tj odakle naruciti
2. Kupila sam daylong spf 50 , valjda moze i na lice ( za svaki dan ispod sminke)?
3. Koji su pravi mineralni puderi ( drogerijskog ranga)?
Valjda se neko javiSlabo ste aktivne
kiki-miki wrote:Preporuka za kremu za spf 30 oli tako nekako, za mjesoviti tip koze. Plus sto sam alergicna na sunce. Jos uvijek nije koza lica.
Ali da preduhitrim, jer se borim s dermatitisom nakon alergije na b vitamin.
Imate avene - emulzije 30 i 50 spf. Ima cleanance sa spf 50.Ductus Holedocus wrote:kiki-miki wrote:Preporuka za kremu za spf 30 oli tako nekako, za mjesoviti tip koze. Plus sto sam alergicna na sunce. Jos uvijek nije koza lica.
Trazi sta koristi ona iddavan...( aida djapo )![]()
Ja guglam , bezuspjesno. Znam da je ona negdje pisala o kremi sa spf
Probaj i Bioderma Akn Mat Spf 30Michun wrote:Imate avene - emulzije 30 i 50 spf. Ima cleanance sa spf 50.Ductus Holedocus wrote:kiki-miki wrote:Preporuka za kremu za spf 30 oli tako nekako, za mjesoviti tip koze. Plus sto sam alergicna na sunce. Jos uvijek nije koza lica.
Trazi sta koristi ona iddavan...( aida djapo )![]()
Ja guglam , bezuspjesno. Znam da je ona negdje pisala o kremi sa spf
Naravno trazite tester da probate prije.
Zene mene Wayne Goss nalozio da probam the ordinary skincareDuctus Holedocus wrote:Nije tema , ali necu puno ni fulati![]()
Je li neko radio tretmane sa AHA kiselinama, jesu li stvarno tako mocne![]()
Ko to provjereno dobro radi i koje su cijene