Fakt je da koliko ja znam još nikad nije dobio zvanični poziv kao ni Ibrahimović, kažem, igračima zamjeram što žure ali savez mora puno više toga da uradi. Šta je trebo mali, promjenit sportsko državljanstvo a Sušić ga nikad ne zovnuti i onda šipu ga sine, jel to?limeni wrote:kakav bolan savez i govna, pa vidis li ti da konj nece da igra za nas uopste kao sto nije ni ibrahimovic htio?pa dolaze mu susic, dzeko i spahic na noge, mole ga a on odbije?!nek mu je sa srecom, ali ja da sam selektor vise nikada nebi zaigro za nas taman da place i moli na koljenima..muniza wrote:Jarane, povedeš najjačih 11 i još uvijek imaš fore za pun k igrača koje možeš provjeriti.DonVito wrote:Kakvih bolan novi imena nije ti ovo FMstrucnjak. Ako je Alzir nije Nepal, Alzir je ispred nas na FIFA r.l i to treba postovati helem ako je njima 50g sigurno su trazili od nsbh da u Alzir povede najjaci, kad moze jedna Spanija u Puerto Riko igrati za pare moze i BIH u Alziru koji ponavljam nije ni Puerto Riko jos gore Nepal u nogometnom svijetu.
Izet srami se i neces nikad biti dobro dosao u nasu jednu jedinu Bosnu i Hercegovinu !!!
Bagra o kako je vec nazivas ocito si pljuvac po svemu sto valja ali da li je moguce da Petric, Rakitic pobjegnu tim svicarcima,a "nas" balavac ne zeli iako su ga pozvali dvije najvece legende u bh fudbaluSRAMOTA. Da bog da se ponovio novi Jakupovic da da to je onaj golman price su bile novi D.Zoff.
Pa da je Brazil, prijateljska je utakmica, kad ćeš ako ne tada probati nešto novo.
U i oko repke još uvijek vladaju menadžerski klanovi i to je ono što tjera igrače, igračima jedino zamjeram što ne pričekaju već srljaju.
Samo pogledajte komentare raje, i prije nego je pristao na Švicu, želite mu od povreda pa do smrtnih slučajeva uključujući i tebe. Nek je samo dio vidio muka mu je mogu misliti, ipak je to još klinac...
Sad mi i javnost moramo pritisnuti savez da konačno počne raditi svoj posao a i neko bi trebao snositi krivicu za gubljenje talenata!
Švicarska je bila brža i konkretnija a njega hastra šta će biti ovamo s nama i eto, izgubismo x-tog talenta.
Odličan je potez Spahića i Džeke ali prekasno, na kraju krajeva zna se čiji je to posao a njima svaka čast.