https://www.olx.ba/artikal/40103890/rac ... rtx-2070s/
Sam kuciste titan II umjesto tog i a2000 ssd
Moderator: Benq
Kod mene se nalazi u BIOSU pod opcijom EZ ModetypeOnegative wrote: ↑26/12/2020 17:09 Odmah mi je zazvonilo na to, i i meni je išlo opasno na živacNema u BIOSu (bar ja nisam našao), ima Asus AiSuite softver, tu se svašta nešto može iz windowsa,pa i OC da se postavi i isproba, i sve ostalo. Ima i za fanove da se uštima to sve,pa si malo pogledaj
Uslikam ti gdje je i o čemu se radi kad dođem kući

Imao ja, sve preporuke. Stigne fino upakovano u kutiju i nasa posta dostavlja na vrata. To je trenutno pored pesota najbolji nacin za naruciti iz US ove manje dijelove ili periferiju (SSD, RAM, USB, mis i sl).
Filadendron96 wrote: ↑26/12/2020 19:35Imao ja, sve preporuke. Stigne fino upakovano u kutiju i nasa posta dostavlja na vrata. To je trenutno pored pesota najbolji nacin za naruciti iz US ove manje dijelove ili periferiju (SSD, RAM, USB, mis i sl).
Znaci mi smo prevaranti jer su ulazne cijene za nase trziste daleko vece nego maloprodajne cijene na americkim shopovima?Life_S wrote: ↑26/12/2020 20:12Filadendron96 wrote: ↑26/12/2020 19:35Imao ja, sve preporuke. Stigne fino upakovano u kutiju i nasa posta dostavlja na vrata. To je trenutno pored pesota najbolji nacin za naruciti iz US ove manje dijelove ili periferiju (SSD, RAM, USB, mis i sl).
Super onda , imaju odlicne cijene u odnosu na pik prevarante sto se tice te manje periferije.
Affinity wrote: ↑26/12/2020 20:24 Poyyyy, jedno pitanje...
Dvoumim se između monitora aoc 24b2xh i hp E233
Ovaj Aoc je po piku jeftiniji i do nekih 200km od ovog HP-ovog, a meni je ispala shema da biram između ova 2, s tim da je HP nekih 70tak maraka skuplji....
Da li se isplati davati malo vise za ovaj HPov model, meni na prvu da, pogotovo sto nikad nisam čuo za aoc, ako neko ima vise iskustva s ovim stvarima volio bih da napise...
P.s.
Monitor je i za gaming, ali ne treba nista profi.
iBroHardware wrote: ↑26/12/2020 20:32Znaci mi smo prevaranti jer su ulazne cijene za nase trziste daleko vece nego maloprodajne cijene na americkim shopovima?Life_S wrote: ↑26/12/2020 20:12Filadendron96 wrote: ↑26/12/2020 19:35
Imao ja, sve preporuke. Stigne fino upakovano u kutiju i nasa posta dostavlja na vrata. To je trenutno pored pesota najbolji nacin za naruciti iz US ove manje dijelove ili periferiju (SSD, RAM, USB, mis i sl).
Super onda , imaju odlicne cijene u odnosu na pik prevarante sto se tice te manje periferije.
Ti se nebi trebao pronalazit u ovakvim postovima, ni u ovom ni u bilo kojem narednom dok poslujes ovako kako poslujes, ti i jos pokoji pojedinac... Ovo ostalo je sve go prevaratant, a ja sam te i spomenuo ovdje dok jos nisi imao acc jer se "znamo" sa hwb... Da te smatramo pik prevarantom nebi te ni spominjalji (u ovom slucaju u pozitivnom smislu).iBroHardware wrote: ↑26/12/2020 20:32Znaci mi smo prevaranti jer su ulazne cijene za nase trziste daleko vece nego maloprodajne cijene na americkim shopovima?Life_S wrote: ↑26/12/2020 20:12Filadendron96 wrote: ↑26/12/2020 19:35