Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
-
90minut
#19651 Re: Gledate seriju - preporucite je
Smijesno je pricati koliko je priča ista kao Harry Potter ravnajuci se s ovim trailerom samo što je žensko u glavnoj ulozi.
Ma GOT s ovim nema nikakve veze, al' znamo zašto je upoređuju jer je hbo pravi naravno.
Ma GOT s ovim nema nikakve veze, al' znamo zašto je upoređuju jer je hbo pravi naravno.
- dale cooper
#19652 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ma ne upoređujem je zbog toga, imao sa prilike čitati Pullmanove knjige, a i gledao sam filmsku ekranizaciju Zlatnog Kompasa koji čini prvi90minut wrote:Smijesno je pricati koliko je priča ista kao Harry Potter ravnajuci se s ovim trailerom samo što je žensko u glavnoj ulozi.
dio te trilogije. I ne kažem da je ista priča, nego je usporedba sa Potterom prikladnija nego sa Game Of Thronesom.
-
90minut
#19653 Re: Gledate seriju - preporucite je
Nit sam citao nit sam gledao tu ekranizaciju nego onako na prvu kad si rekao da da je više kao Harry Potter sam se slozio s tobom u potpunosti jer na prvu iz trailera izgleda preslikano sve dakle pricam samo o traileru vidjecemo kad pocne serija na šta ce to liciti.dale cooper wrote:Ma ne upoređujem je zbog toga, imao sa prilike čitati Pullmanove knjige, a i gledao sam filmsku ekranizaciju Zlatnog Kompasa koji čini prvi90minut wrote:Smijesno je pricati koliko je priča ista kao Harry Potter ravnajuci se s ovim trailerom samo što je žensko u glavnoj ulozi.
dio te trilogije. I ne kažem da je ista priča, nego je usporedba sa Potterom prikladnija nego sa Game Of Thronesom.
Uglavnom dacu joj šansu bez problema
- karanana
#19654 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ko harry potter?
Nema nasilja? Sexa?
Vjerovatno cu onda preskociti. Mozda pogledam prvu ali vjerovatno cu odustati
Nema nasilja? Sexa?
-
90minut
#19655 Re: Gledate seriju - preporucite je
Harry Potter je isto kako je vrijeme odmicalo bio sve mračniji i mračniji pogledaj recimo zadnji film Pottera uporedi ga s prvim i bice ti kristalno jasno zašto je jedna od najboljih franšiza svih vremena.karanana wrote:Ko harry potter?
Nema nasilja? Sexa?
Ja mislim na radnju u smislu da ce ova mala iz trailera biti " obecani princ " ili nešto u tom fazonu, sve ostalo izgleda mnogo moderno i ciljano ide na stariju publiku.
Nego jesi ga otreso konacno?
- insaneinthebrain
- yoda82
#19657 Re: Gledate seriju - preporucite je
Vala je onaj zlatni kompas bio tanak. Ako se dobro sjećam, bilo je zamišljeno da rade trilogiju, ali su odistali...dale cooper wrote:Ma ne upoređujem je zbog toga, imao sa prilike čitati Pullmanove knjige, a i gledao sam filmsku ekranizaciju Zlatnog Kompasa koji čini prvi90minut wrote:Smijesno je pricati koliko je priča ista kao Harry Potter ravnajuci se s ovim trailerom samo što je žensko u glavnoj ulozi.
- ultima_palabra
#19658 Re: Gledate seriju - preporucite je
Solidna ova Netflixova Living with yourself. Paul Rudd dobio priliku da pokaze sav svoj talenat.
-
kakavdanakneiskustvu
- dale cooper
#19660 Re: Gledate seriju - preporucite je
Odgledao Watchmen pilot, neloše čak i sasvim solidno rekao bih. Ono što je dobra stvar je što originalni Watchmen koriste kao labavu poveznicu
i inspiraciju da urade nešto svoje, što je vjerovatno najbolji i najbezbolniji način da urade ovo a da ne naljute fanove comicsa.
i inspiraciju da urade nešto svoje, što je vjerovatno najbolji i najbezbolniji način da urade ovo a da ne naljute fanove comicsa.
- Jack Be Nimble
#19661 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ok ovaj watchman. Do sada nisam cuo za njega, tako da pojma nisam imao sta gledam. Pricekacu da izadju 4-5 epizoda pa onda gledati u cugu. Vrijedi pogledati.
Ovo Prezivljavanje sa Rudijem pogledao prve dvije. Solidno izgleda, ugasio na trecoj kada sam skontao da pokazu istu pricu iz dva ugla.
Ovo Prezivljavanje sa Rudijem pogledao prve dvije. Solidno izgleda, ugasio na trecoj kada sam skontao da pokazu istu pricu iz dva ugla.
- karanana
#19662 Re: Gledate seriju - preporucite je
Nova sezona senki od 11. novembra.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#19663 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pregledah zadnju sezonu Peaky Blindersa. Serija sve losija ali zadnja epizoda vrlo dobra. Svidja mi se sto im konacno nije poslo sve za rukom.
Ne svidja mi se to sto je trazio pomoc od Alfeya kojeg je upucao i kako mu moze vjerovati nije mi jasno niti to sto bi Alfey njemu pomogao uopste. Glupost.
Ko ga je izdao? Michael valjda.
Ne svidja mi se to sto je trazio pomoc od Alfeya kojeg je upucao i kako mu moze vjerovati nije mi jasno niti to sto bi Alfey njemu pomogao uopste. Glupost.
-
90minut
#19664 Re: Gledate seriju - preporucite je
Sama pojava Alfija mi je bila sranje, al' pozitivno sranje bolja je s serija s njim.Gerro wrote:Pregledah zadnju sezonu Peaky Blindersa. Serija sve losija ali zadnja epizoda vrlo dobra. Svidja mi se sto im konacno nije poslo sve za rukom.
Pa on ga je upucao iz milosrđa što bi kroati rekli jer je ovaj imao neki rak i umirao je koliko se sjecam na kraju prošle sezone dakle još jedna bušotina u priči.
Da cijela sezona poprilicno ok, finale vrhunsko misilim da je poprilicno jasno da je Michael bar onako na oko a oni ce nas iznenaditi s nekim drugim kao što ti obicno ide.
-
omar little
#19665 Re: Gledate seriju - preporucite je
majke mi, jutros kad sam isla na posao razmisljam da te pitam ovdje za datum, ali bila guzva u vozu nisam mogla. kad ono...karanana wrote:Nova sezona senki od 11. novembra.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#19666 Re: Gledate seriju - preporucite je
Mozda je i onaj Billy Grade pjevac. Nekako je bio u sjeni citavu sezonu a mozda je i neko lijevi90minut wrote:Sama pojava Alfija mi je bila sranje, al' pozitivno sranje bolja je s serija s njim.Gerro wrote:Pregledah zadnju sezonu Peaky Blindersa. Serija sve losija ali zadnja epizoda vrlo dobra. Svidja mi se sto im konacno nije poslo sve za rukom.
Pa on ga je upucao iz milosrđa što bi kroati rekli jer je ovaj imao neki rak i umirao je koliko se sjecam na kraju prošle sezone dakle još jedna bušotina u priči.
Da cijela sezona poprilicno ok, finale vrhunsko misilim da je poprilicno jasno da je Michael bar onako na oko a oni ce nas iznenaditi s nekim drugim kao što ti obicno ide.
-
90minut
#19667 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ma jok kakav crni pjevac pa nije on bio na sastanku nema on blage veze o bilo cemu.
Namjerno nam govore da je Michael to jest rad kamere nam govori s onim zumiranjem, a opet najvjerovatnije ce okrenuti nekog drugog to jest Polly recimo jer nam kao govore da se ona zaljubila u onog što cisto sumnjam.
Namjerno nam govore da je Michael to jest rad kamere nam govori s onim zumiranjem, a opet najvjerovatnije ce okrenuti nekog drugog to jest Polly recimo jer nam kao govore da se ona zaljubila u onog što cisto sumnjam.
- ranger
#19668 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ma Billy ih sjebo, onaj mali (Finn) mu se izlajo "idemo sutra ubiti..."Gerro wrote:Mozda je i onaj Billy Grade pjevac. Nekako je bio u sjeni citavu sezonu a mozda je i neko lijevi90minut wrote:Sama pojava Alfija mi je bila sranje, al' pozitivno sranje bolja je s serija s njim.Gerro wrote:Pregledah zadnju sezonu Peaky Blindersa. Serija sve losija ali zadnja epizoda vrlo dobra. Svidja mi se sto im konacno nije poslo sve za rukom.
Last edited by ranger on 22/10/2019 15:30, edited 1 time in total.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#19669 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pa rekao mu je Finn90minut wrote:Ma jok kakav crni pjevac pa nije on bio na sastanku nema on blage veze o bilo cemu.
-
90minut
#19670 Re: Gledate seriju - preporucite je
Zaboravio..Gerro wrote:Pa rekao mu je Finn90minut wrote:Ma jok kakav crni pjevac pa nije on bio na sastanku nema on blage veze o bilo cemu.
Pa eto još jedna najlogičnija solucija onda..
Mnogo mi je krivo što su Aberamu ubili
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#19671 Re: Gledate seriju - preporucite je
Nisam vidio da se spominje The Leftovers. Za mene top 5 serija ikad.
-
Zoya
#19672 Re: Gledate seriju - preporucite je
Evo ne znam bi li preporučila ili ne
Pratim The affair. Nije loša serija ali nije ni nešto woow 
-
90minut
#19673 Re: Gledate seriju - preporucite je
Izašle su 3 epizode druge sezone Castle Rock.
- karanana
#19674 Re: Gledate seriju - preporucite je
ako mi vjerujete, eto ja zadnju epizodu prve sezone castle rocka nisam ni pogledo koliko sam izgubio interesovanje u to sta ce se desiti.
kao i mnoge druge serije i filmovi bazirani na kingu, pocetak i zaplet ne moze biti bolji ali onda se kasnije prica umrtvi i omlihavi da covjek do kraja potpuno izgubi interes i brigu sta ce se u raspletu dogoditi. i bude dasadan i glup rasplet.
kao i mnoge druge serije i filmovi bazirani na kingu, pocetak i zaplet ne moze biti bolji ali onda se kasnije prica umrtvi i omlihavi da covjek do kraja potpuno izgubi interes i brigu sta ce se u raspletu dogoditi. i bude dasadan i glup rasplet.
-
90minut
#19675 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ja se sjecam da je finale prve bilo katastrofa sve ostalo mi je bilo vrh