Kako proci ovakav Bayern
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#19651 Re: FC Barcelona
Goreg i težeg protivnika nisu mogli dobiti.
Kako proci ovakav Bayern
ne znam...to neka Tito razmišlja.
Kako proci ovakav Bayern
- ultima_palabra
#19652 Re: FC Barcelona
PSG je mene iznenadio igrom za gol više... 5 ofanzivaca u obje utakmice. U dvije utakmice mislim da je stvorio više gol šansi nego Barcelona.skenderija04 wrote:Bayern je strahobalan. Barcelona je bez goriva. Ipak,neka ekipe sa imenom i prezimenom koja drzi do sebe i ne mijenja stil po potrebi. Milan i PSG su bili talijanski kroj, ovi ce bar iz ponosa igrati na gol vise. Za ovih deset dana se mogu odmoriti i pripremiti. 50%-50%
- trcicu trceci
#19653 Re: FC Barcelona
Razumjem druze predsjednice! 
Last edited by trcicu trceci on 12/04/2013 14:33, edited 1 time in total.
- skenderija04
#19654 Re: FC Barcelona
Jeste ne kazem, ali stalno 9 iza lopte sa ukrstavanjem u sredinu. Standardna prica o stilovima. Vidjecemo, ja mislim da Barcelona moze odigrati dobru utakmicu i da ce biti vise prostora. Bayern je veliki klub ni nece odbaciti svoj stil. Ko zabije vise ide dalje.ultima_palabra wrote:PSG je mene iznenadio igrom za gol više... 5 ofanzivaca u obje utakmice. U dvije utakmice mislim da je stvorio više gol šansi nego Barcelona.skenderija04 wrote:Bayern je strahobalan. Barcelona je bez goriva. Ipak,neka ekipe sa imenom i prezimenom koja drzi do sebe i ne mijenja stil po potrebi. Milan i PSG su bili talijanski kroj, ovi ce bar iz ponosa igrati na gol vise. Za ovih deset dana se mogu odmoriti i pripremiti. 50%-50%
- ultima_palabra
#19655 Re: FC Barcelona
Pa jesu imali neki igrači malo čudnije uloge, ali nije bio bunker ni u jednom trenutku.skenderija04 wrote:Jeste ne kazem, ali stalno 9 iza lopte sa ukrstavanjem u sredinu. Standardna prica o stilovima. Vidjecemo, ja mislim da Barcelona moze odigrati dobru utakmicu i da ce biti vise prostora. Bayern je veliki klub ni nece odbaciti svoj stil. Ko zabije vise ide dalje.ultima_palabra wrote:PSG je mene iznenadio igrom za gol više... 5 ofanzivaca u obje utakmice. U dvije utakmice mislim da je stvorio više gol šansi nego Barcelona.skenderija04 wrote:Bayern je strahobalan. Barcelona je bez goriva. Ipak,neka ekipe sa imenom i prezimenom koja drzi do sebe i ne mijenja stil po potrebi. Milan i PSG su bili talijanski kroj, ovi ce bar iz ponosa igrati na gol vise. Za ovih deset dana se mogu odmoriti i pripremiti. 50%-50%
Bilo je i protiv PSG-a prostora, pa su ga slabo koristili... u ovom trenutku mislim da Bayern igra Barcelonin stil bolje nego Barcelona
-
sumirprimus
#19656 Re: FC Barcelona
ma dobija ovo barsa ladno,ipa ce biti prevelik gubitak zta bajern neigranje mandjukica prvu utakmicu 
- veljaca
#19657 Re: FC Barcelona
Da i ja napisem,
Ako Barcelona odigra onako kako zna i ako budu svi spremni i zdravi - tu i pored toga sto se protivnik nesto pita ( u ovom slucaju Bayern ) - prolaz je siguran 100 %
Valdes, Alves, Alba, Batra ( Song ), Pique, Buskets, Perdo, Iniesta, Messi, Xavi, Villa .....
Ima jos 12 dana do utakmice, ali ako do tada bude moguce da igra ovaj sastav, sa 100 % mogucnosti svakog igraca - Barcelona prolazi 100 % .....
Ako Barcelona odigra onako kako zna i ako budu svi spremni i zdravi - tu i pored toga sto se protivnik nesto pita ( u ovom slucaju Bayern ) - prolaz je siguran 100 %
Valdes, Alves, Alba, Batra ( Song ), Pique, Buskets, Perdo, Iniesta, Messi, Xavi, Villa .....
Ima jos 12 dana do utakmice, ali ako do tada bude moguce da igra ovaj sastav, sa 100 % mogucnosti svakog igraca - Barcelona prolazi 100 % .....
-
LSD
#19658 Re: FC Barcelona
Ma kakvi....za prolaz protiv Bayerna ce trebati i malo sreće, naravno uz 100% angažman na terenu.
Mislim da je Bayern favorit u ovom susretu, jer Barca nema pristojnu odbranu.
Bavarci kad se navale na kosti - Bartra i Alves ce puci i pocet ce padati golovi....prvi zbog neiskustva u ovakvim utakmica, drugi zbog nezalaganja u defanzivi.
Protiv ovako mocnog Bayerna moraš imati jaku odbranu, ako se nadaš prolazu. Barca to nema.
Mislim da je Bayern favorit u ovom susretu, jer Barca nema pristojnu odbranu.
Bavarci kad se navale na kosti - Bartra i Alves ce puci i pocet ce padati golovi....prvi zbog neiskustva u ovakvim utakmica, drugi zbog nezalaganja u defanzivi.
Protiv ovako mocnog Bayerna moraš imati jaku odbranu, ako se nadaš prolazu. Barca to nema.
-
5 0 5
#19659 Re: FC Barcelona
2009. je bilo 4:0 ; pa 1:1 (usput, vilanova je vodio ovu drugu utakmicu, jer je pep bio kaznjen)
a zadnji put kada je barcelona igrala protiv njemackog tima desilo se ovo.

a zadnji put kada je barcelona igrala protiv njemackog tima desilo se ovo.
-
sumirprimus
#19660 Re: FC Barcelona
podjoh rec kad je meske namjestio nisan na bajernu... 
-
omar little
#19661 Re: FC Barcelona
e, jebiga sad, pa nije bayern leverkusen. 
- BHF_Manijak
#19662 Re: FC Barcelona
U oba tima losija strana je odbrana, dok Bayern ima daleko boljeg golmana, a sredina i napad i jedni i drugi imaju za pozeljeti!
Uglavnom ocekujem dobru utakmicu, koja nece biti rijesena u prvom mecu. Cini mi se da je Bayern posljednjih godina uvijek prolazio kada je igrao prvu kod kuce tekmu u nokaut fazi? United, Real itd...
Kljucna bitka ce se vodit na centru, to ko dobije, izacice kao pobjednik iz duela!
PS Pojedinci ovdje olahko shvataju mozda najjaceg drugog u Evropi! Ako vam je previse u glavi duel iz 2009., izbacite ga, jer je tad Bayern nesto sasvim drugo bio, jos ih Klinsmann vodio! Siguran sam da je Bayern jaci, u odnos na tad, pa bar za 50%!
Uglavnom ocekujem dobru utakmicu, koja nece biti rijesena u prvom mecu. Cini mi se da je Bayern posljednjih godina uvijek prolazio kada je igrao prvu kod kuce tekmu u nokaut fazi? United, Real itd...
Kljucna bitka ce se vodit na centru, to ko dobije, izacice kao pobjednik iz duela!
PS Pojedinci ovdje olahko shvataju mozda najjaceg drugog u Evropi! Ako vam je previse u glavi duel iz 2009., izbacite ga, jer je tad Bayern nesto sasvim drugo bio, jos ih Klinsmann vodio! Siguran sam da je Bayern jaci, u odnos na tad, pa bar za 50%!
- skenderija04
#19663 Re: FC Barcelona
@ Ultima Palabra
Protiv Barcelone bunker vise ne igra niko ozbiljan. Sada svi primjenjuju visoki presing i kavez. Ono sto je Ancelotti smislio je bilo nesto do sada nevidjeno. Zlatan na centru okrenut ledjima golu distribuira igru. A iz drugog plana Moura i Pastore. Lavezzi veze CB-a. Kada prodje pomjere se pet metara gore. Ako ne, Veratti ne gubi poziciju. Izbrisali su Busquetsa sa terena . Fantasticno. Ipak, tesko da neko moze ponoviti tako nesto zbog profila igraca. Protiv Bayerna ce biti duga prica. I oni hoce loptu jer znaju sta ce sa njom. Djeluju svjezije ali ovo je vec kraj sezone i sta si napravio napravio si. Raja se u prognozama vode po posljednjem izdanju i to je logicno. Evo i ja ne znam koju Barcelonu da ocekujem: onu od prije dva dana ili onu u revansu protiv Milana od prije 20 dana? Kad sve izvagam kontam da ce pobijediti onaj ko se bolje probudi na dan utakmice.
Protiv Barcelone bunker vise ne igra niko ozbiljan. Sada svi primjenjuju visoki presing i kavez. Ono sto je Ancelotti smislio je bilo nesto do sada nevidjeno. Zlatan na centru okrenut ledjima golu distribuira igru. A iz drugog plana Moura i Pastore. Lavezzi veze CB-a. Kada prodje pomjere se pet metara gore. Ako ne, Veratti ne gubi poziciju. Izbrisali su Busquetsa sa terena . Fantasticno. Ipak, tesko da neko moze ponoviti tako nesto zbog profila igraca. Protiv Bayerna ce biti duga prica. I oni hoce loptu jer znaju sta ce sa njom. Djeluju svjezije ali ovo je vec kraj sezone i sta si napravio napravio si. Raja se u prognozama vode po posljednjem izdanju i to je logicno. Evo i ja ne znam koju Barcelonu da ocekujem: onu od prije dva dana ili onu u revansu protiv Milana od prije 20 dana? Kad sve izvagam kontam da ce pobijediti onaj ko se bolje probudi na dan utakmice.
-
LSD
#19664 Re: FC Barcelona
2009 je bila 4 godine, davno prošlo vrijeme....odtada je Bayern postao stroj za uništavanje protivnika.BHF_Manijak wrote:U oba tima losija strana je odbrana, dok Bayern ima daleko boljeg golmana, a sredina i napad i jedni i drugi imaju za pozeljeti!
Pa sam Lionel Messi je (još prije pocetka sezone LP) govorio da Bayern smatra jednim od glavnih favorita.
Bayern ima i bolju odbranu i boljeg golmana od Barce, to je tako.
I Bayern je favorit u ovom dvomecu, po meni.
- HB_BHF
#19665 Re: FC Barcelona
Hahah joj interesantni su mi ovi statusi i komentari navijača Bayerna
. Ne mogu vjerovati da su ljudi "sretni" što su dobili Barcu. Ovakva me situacija podsjeća na uzvrat protiv Milana

- trcicu trceci
#19666 Re: FC Barcelona
nema nista lose u tome sto ti simpatises slabiji klub, to je cesta pojava kod nas, tzv.vrbanjusa sindromHB_BHF wrote:Hahah joj interesantni su mi ovi statusi i komentari navijača Bayerna. Ne mogu vjerovati da su ljudi "sretni" što su dobili Barcu. Ovakva me situacija podsjeća na uzvrat protiv Milana
![]()
- BHF_Manijak
#19667 Re: FC Barcelona
Ja se previse ne obazirem na te neke djecije izjave, statuse, price, bar ih ne zelim ovdje na forumu, jer smatram da je vecina ovdje koja pise punoljetna i na nekom nivou da mozes normalno sa njima progovoriti!
Dakle, niko normalan na svijetu ne moze se obradovati kad izvuce Barcu ili iz druge perspektive Bayerna, nema sanse! Pa i sam Rummenigge je rekao da je Barca top favorit u ovom dvomecu. Tu naravno ima i psiholoskih igrica, prebacivanja loptice na drugog i slicno, ali i ja smatram da je Barca ako nista bar blagi favorit. Rekao bih 55-45%.
@LSD, za golmana se slazem ali za odbranu bas i ne. Recimo da je Lahm bolji od Alabe, no Alves ce pojesti u svakom momentu Alabu. Takodjer, prije bih u timu volio imati Piquea, nego van Buytena ili Boatenga, pa i Dantea. Ne znam ko ce biti drugi stoper Barce, ali sumnjam da nije bolji od gore spomenutih fudbaler Bayerna.
Bice ovo uglavnom guravo. Kao neko ko voli njemacki fudbal, volio bih njemacko finale!
Dakle, niko normalan na svijetu ne moze se obradovati kad izvuce Barcu ili iz druge perspektive Bayerna, nema sanse! Pa i sam Rummenigge je rekao da je Barca top favorit u ovom dvomecu. Tu naravno ima i psiholoskih igrica, prebacivanja loptice na drugog i slicno, ali i ja smatram da je Barca ako nista bar blagi favorit. Rekao bih 55-45%.
@LSD, za golmana se slazem ali za odbranu bas i ne. Recimo da je Lahm bolji od Alabe, no Alves ce pojesti u svakom momentu Alabu. Takodjer, prije bih u timu volio imati Piquea, nego van Buytena ili Boatenga, pa i Dantea. Ne znam ko ce biti drugi stoper Barce, ali sumnjam da nije bolji od gore spomenutih fudbaler Bayerna.
Bice ovo uglavnom guravo. Kao neko ko voli njemacki fudbal, volio bih njemacko finale!
- HB_BHF
#19668 Re: FC Barcelona
trcicu trceci wrote:nema nista lose u tome sto ti simpatises slabiji klub, to je cesta pojava kod nas, tzv.vrbanjusa sindromHB_BHF wrote:Hahah joj interesantni su mi ovi statusi i komentari navijača Bayerna. Ne mogu vjerovati da su ljudi "sretni" što su dobili Barcu. Ovakva me situacija podsjeća na uzvrat protiv Milana
![]()
Da se još malo podsjetimo
- p206
#19669 Re: FC Barcelona
prisjest će im ko hamburger kod trovačaHB_BHF wrote:Hahah joj interesantni su mi ovi statusi i komentari navijača Bayerna. Ne mogu vjerovati da su ljudi "sretni" što su dobili Barcu. Ovakva me situacija podsjeća na uzvrat protiv Milana
![]()
-
missko
#19670 Re: FC Barcelona
Po meni Bayern bas ima problem u odbrani, bayernova odbrana je sredina terena i tu su jaki ali na prekidima i u zadnjoj liniji sa Buytenom , Danteom i Boatengom tesko da mogu da ne kiksaju protiv Mesija, Inieste i Vile ili Pedra. Prva tekma ce po meni odluciti dosta toga, ako Bayern kuci ne uradi dosta toga ili bar 2-0 kao Milan tesko da ce u Barci sta moci napraviti.
Po meni Barca treba biti zadovoljna zrijebom a Bayern ne. Bayern ako i slucajno prodje Barcu nece moci u finalu u jednoj tekmi Realu nista.
Po meni Barca treba biti zadovoljna zrijebom a Bayern ne. Bayern ako i slucajno prodje Barcu nece moci u finalu u jednoj tekmi Realu nista.
- trcicu trceci
#19671 Re: FC Barcelona
Jarane nisi na kafi da pricas, ocigledno previse ozbiljno shvatas forum jer nemas privatnog zivota... Ovo je nekome cista zajebancija, ja znam ljude od 40 ili 50 godina koji su navijaci, da znaju ovako pricati. To je navijanje, i pretjerivanje, nema tu nekakvih analiza. Ali hajde, ti kafu u lijevu, mis u desnu ruku i pricajBHF_Manijak wrote:Ja se previse ne obazirem na te neke djecije izjave, statuse, price, bar ih ne zelim ovdje na forumu, jer smatram da je vecina ovdje koja pise punoljetna i na nekom nivou da mozes normalno sa njima progovoriti!
- HB_BHF
#19672 Re: FC Barcelona
"U susretu sa Barcelonom, trener Bayerna, Jupp Heynckes, na raspolaganju neće imati Marija Mandžukića (suspenzija), te Badstubera i Kroosa zbog povrede".
I oni imaju belaja..
I oni imaju belaja..
- trcicu trceci
#19673 Re: FC Barcelona
Pa to, doslo je vrijeme da se samo podsjecateHB_BHF wrote:trcicu trceci wrote:nema nista lose u tome sto ti simpatises slabiji klub, to je cesta pojava kod nas, tzv.vrbanjusa sindromHB_BHF wrote:Hahah joj interesantni su mi ovi statusi i komentari navijača Bayerna. Ne mogu vjerovati da su ljudi "sretni" što su dobili Barcu. Ovakva me situacija podsjeća na uzvrat protiv Milana
![]()
![]()
![]()
![]()
Da se još malo podsjetimo.
Ili kad cujem kaze barcelona osvajala, pa i bayern je osvajao i to tri puta za redom, i sta ja to trebam sad spominjati...
-
LSD
#19674 Re: FC Barcelona
Tad je Bayern bio dosta slabiji....odbrana im bila: Ze Roberto, nekakav Breno, DeMichelis i izvjesni LellHB_BHF wrote:trcicu trceci wrote:nema nista lose u tome sto ti simpatises slabiji klub, to je cesta pojava kod nas, tzv.vrbanjusa sindromHB_BHF wrote:Hahah joj interesantni su mi ovi statusi i komentari navijača Bayerna. Ne mogu vjerovati da su ljudi "sretni" što su dobili Barcu. Ovakva me situacija podsjeća na uzvrat protiv Milana
![]()
![]()
![]()
![]()
Da se još malo podsjetimo.
- skenderija04
#19675 Re: FC Barcelona
Vidis, upravo ti bocni bi mogli biti kljuc. Ko ce koga natjerati da brani? Lahm Albu ili obratno? Sa druge strane Alves vec dvije godine ne braniBHF_Manijak wrote:Ja se previse ne obazirem na te neke djecije izjave, statuse, price, bar ih ne zelim ovdje na forumu, jer smatram da je vecina ovdje koja pise punoljetna i na nekom nivou da mozes normalno sa njima progovoriti!