Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cestitam konama na povratku tj. stizanju i poravnanju. Mora se priznati da su ih navijaci digli i da su uspjeli u tome. Nadam se da ce odigrati dobro u revansu i proci dalje jer Dinamao je pokazao i dosta slabosti. Mali Gasal je bio odlican i on je donio preokret. Atmosfera je bila odlicna i navijaci su super odradili svoj dio posla. Jedino bi trebali naci nekog ko ima malo skole i zna nesto o pisanju jer ono jucer sa PITAJ EVROPU je dragi Strumfovi priznat ce te i sami dosta zalosno ili smijesno (kako ko vidi). Znam ja da navijaci nisu bas neke inteligencije (i nasi su to jucer pokazali) al brate kad nesto radite konsultujte se pa onda pisite.
PS: mislim da je vrijeme da redakcija Klixa promjeni po drugi put naziv svog sajta. Zeljo.ba bi im super pristajalo. Razumjem ja da navijate za Zelju ali mislim da kao sajt svih gradjana BiH bi se trebali bar malo potruditi oko tretmana i statusa BiH klubova na ovom sajtu. Zrinjski sampion jedini pobjedio 2 clanka, Sarajevo gostovalo odigralo isto kao i voljeni klub 3 clanka, o Borcu ce biti jedan clanak kad budu igrali itd. Sad juris Strumfovi sa napadima. Zivjeli
mist wrote: ↑13/07/2023 23:05
Navijaci su ovo izvukli po ko zna koji put,ekipa koliko para toliko muzike.
Dekretom bi zabranio duturumima da igraju kao profesionalci,u kantonalnu pa valjaj guzovima.
Ovom prilikom pozdrav za imigraciju aka Vladimira Ivanovica,idi prati dokle su rusi mozda nesto i pogodis
Neviđena atmosfera, kako ste se samo sjetili plavih zastava fakat nesto nevidjeno...usrali se bjelorusi pred 10 hiljada ljudi, vise ljudi kod njih na svadbi bude...
svi u napad wrote: ↑14/07/2023 08:39
Cestitam konama na povratku tj. stizanju i poravnanju. Mora se priznati da su ih navijaci digli i da su uspjeli u tome. Nadam se da ce odigrati dobro u revansu i proci dalje jer Dinamao je pokazao i dosta slabosti. Mali Gasal je bio odlican i on je donio preokret. Atmosfera je bila odlicna i navijaci su super odradili svoj dio posla. Jedino bi trebali naci nekog ko ima malo skole i zna nesto o pisanju jer ono jucer sa PITAJ EVROPU je dragi Strumfovi priznat ce te i sami dosta zalosno ili smijesno (kako ko vidi). Znam ja da navijaci nisu bas neke inteligencije (i nasi su to jucer pokazali) al brate kad nesto radite konsultujte se pa onda pisite.
PS: mislim da je vrijeme da redakcija Klixa promjeni po drugi put naziv svog sajta. Zeljo.ba bi im super pristajalo. Razumjem ja da navijate za Zelju ali mislim da kao sajt svih gradjana BiH bi se trebali bar malo potruditi oko tretmana i statusa BiH klubova na ovom sajtu. Zrinjski sampion jedini pobjedio 2 clanka, Sarajevo gostovalo odigralo isto kao i voljeni klub 3 clanka, o Borcu ce biti jedan clanak kad budu igrali itd. Sad juris Strumfovi sa napadima. Zivjeli
U svakoj drzavi je tako.Klub sa najvise navijaca ce uvijek imati vise clanaka od ostalih klubova.
mist wrote: ↑13/07/2023 23:05
Navijaci su ovo izvukli po ko zna koji put,ekipa koliko para toliko muzike.
Dekretom bi zabranio duturumima da igraju kao profesionalci,u kantonalnu pa valjaj guzovima.
Ovom prilikom pozdrav za imigraciju aka Vladimira Ivanovica,idi prati dokle su rusi mozda nesto i pogodis
Neviđena atmosfera, kako ste se samo sjetili plavih zastava fakat nesto nevidjeno...usrali se bjelorusi pred 10 hiljada ljudi, vise ljudi kod njih na svadbi bude...
Znaš li kad je zadnji puta na Koševu bila ovakva atmosfera? Kad je Željo igrao protiv Njukastla...
HowForWhom wrote: ↑14/07/2023 09:17
Što ti je reći mentalitet.
Jednima neriješeno kao pobjeda, drugima kao najveći poraz.
Tako je.
Evo ja na posao došao, nakupovao vatrometa i petardi i samo pauzu čekam da krenem. Sa druge strane gledam navijače Sarajeva, plaču, suza suzu goni, sebi doći ne mogu. Baš kažu ovo im je kao najveći poraz.
U svakoj drzavi je tako.Klub sa najvise navijaca ce uvijek imati vise clanaka od ostalih klubova.
Zeljeznicar je igrao sa 5 puta jačom ekipom od Torpeda (kad kažem Torpedo ne mislim na Sarajevo, obuzdajte se pitari, nego na gruzijce).
Zeljeznicar ne placa igraca godisnje pola miliona eura
Zeljeznicar nije doveo najboljeg lijevog beka u historiji lige
Zoooka wrote: ↑14/07/2023 10:34
Zeljeznicar je igrao sa 5 puta jačom ekipom od Torpeda (kad kažem Torpedo ne mislim na Sarajevo, obuzdajte se pitari, nego na gruzijce).
Zaboravio si reci da odavno nije veci gigant gostovao u BiH. Najvece ime poslije Celtica
Zeljeznicar nije nigdje putovao. Igrao nakon hejbet godina jednu evropsku utakmicu i to na svome stadionu i herojski izborio - remi
I odmah je minsk u rangu Sevile, e stvarno
HowForWhom wrote: ↑14/07/2023 10:30
Pratim ja itekako našu ligu, ali ovoliko slavlja nakon nerijesenih rezultata ne zapamtih u historiji Hloptanja u lipoj našoj.
Dok s druge strane, tuga, sjebanost, gorcina, ogorcenost itd.
Al dobro te je valjda kod ove sirotinje i satro boraca protiv rezima zBulevara stvar filozofije, da se slave nerijeseni ishodi.
Ja opet ne znam gdje si ti vidio slavlje neko van stadiona, jel bio neki vatromet, trubilo se autima po gradu?
Na stadionu poslije golova u zadnjih 10 minuta ne znam sta ocekujes, da placemo i pustamo Tomu?
Zoooka wrote: ↑14/07/2023 10:34
A koji si ti strucnjak tj.q da procijenjujes ko je kvalitetniji.
Nisam gledao pitare pa ne mogu komentarisati. Samo sam vidio da su 2x stizali rezultat. U svakom slučaju cestitke na nerijesenom rezultatu u gostima.
Mi, na momente dobri, na momente uzasni. Sve sto su ovi uradili je plod Nasih gresaka gdje smo ljude bukvalno sami gurali u sanse. Rustemovic ko da se usrao, u grcu igrao, jos napravi gresku i tu mu je bio kraj. Biber se bolji pokazao kad ga je zamjenio. Prvi gol lijepa akcija, drugi gol su bukvalno tribine ugurale. Ponovo smo se vratili nakon 0:2 i to u studijskom. Neko ovdje bi rekao mentalitet.