BH klubovi u Evropi - općenito

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
jantruscek

#19651 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by jantruscek »

Zoooka wrote: 14/07/2023 02:33 Zeljeznicar mnogo kvalitetnija ekipa od Sarajeva, mora se priznati.
Mnooogo :D :D :D
sta sve covjek nece procitati ovdje
svi u napad

#19652 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by svi u napad »

Cestitam konama na povratku tj. stizanju i poravnanju. Mora se priznati da su ih navijaci digli i da su uspjeli u tome. Nadam se da ce odigrati dobro u revansu i proci dalje jer Dinamao je pokazao i dosta slabosti. Mali Gasal je bio odlican i on je donio preokret. Atmosfera je bila odlicna i navijaci su super odradili svoj dio posla. Jedino bi trebali naci nekog ko ima malo skole i zna nesto o pisanju jer ono jucer sa PITAJ EVROPU je dragi Strumfovi priznat ce te i sami dosta zalosno ili smijesno (kako ko vidi). Znam ja da navijaci nisu bas neke inteligencije (i nasi su to jucer pokazali) al brate kad nesto radite konsultujte se pa onda pisite.
PS: mislim da je vrijeme da redakcija Klixa promjeni po drugi put naziv svog sajta. Zeljo.ba bi im super pristajalo. Razumjem ja da navijate za Zelju ali mislim da kao sajt svih gradjana BiH bi se trebali bar malo potruditi oko tretmana i statusa BiH klubova na ovom sajtu. Zrinjski sampion jedini pobjedio 2 clanka, Sarajevo gostovalo odigralo isto kao i voljeni klub 3 clanka, o Borcu ce biti jedan clanak kad budu igrali itd. Sad juris Strumfovi sa napadima. Zivjeli
mist

#19653 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by mist »

emigrazione wrote: 14/07/2023 00:08
mist wrote: 13/07/2023 23:05 Navijaci su ovo izvukli po ko zna koji put,ekipa koliko para toliko muzike.
Dekretom bi zabranio duturumima da igraju kao profesionalci,u kantonalnu pa valjaj guzovima.
Ovom prilikom pozdrav za imigraciju aka Vladimira Ivanovica,idi prati dokle su rusi mozda nesto i pogodis :lol:
Neviđena atmosfera, kako ste se samo sjetili plavih zastava fakat nesto nevidjeno...usrali se bjelorusi pred 10 hiljada ljudi, vise ljudi kod njih na svadbi bude...
Ejs!
Moze li se dahnut :lol:
Melbourne_Australia

#19654 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Melbourne_Australia »

svi u napad wrote: 14/07/2023 08:39 Cestitam konama na povratku tj. stizanju i poravnanju. Mora se priznati da su ih navijaci digli i da su uspjeli u tome. Nadam se da ce odigrati dobro u revansu i proci dalje jer Dinamao je pokazao i dosta slabosti. Mali Gasal je bio odlican i on je donio preokret. Atmosfera je bila odlicna i navijaci su super odradili svoj dio posla. Jedino bi trebali naci nekog ko ima malo skole i zna nesto o pisanju jer ono jucer sa PITAJ EVROPU je dragi Strumfovi priznat ce te i sami dosta zalosno ili smijesno (kako ko vidi). Znam ja da navijaci nisu bas neke inteligencije (i nasi su to jucer pokazali) al brate kad nesto radite konsultujte se pa onda pisite.
PS: mislim da je vrijeme da redakcija Klixa promjeni po drugi put naziv svog sajta. Zeljo.ba bi im super pristajalo. Razumjem ja da navijate za Zelju ali mislim da kao sajt svih gradjana BiH bi se trebali bar malo potruditi oko tretmana i statusa BiH klubova na ovom sajtu. Zrinjski sampion jedini pobjedio 2 clanka, Sarajevo gostovalo odigralo isto kao i voljeni klub 3 clanka, o Borcu ce biti jedan clanak kad budu igrali itd. Sad juris Strumfovi sa napadima. Zivjeli
U svakoj drzavi je tako.Klub sa najvise navijaca ce uvijek imati vise clanaka od ostalih klubova.
Didier

#19655 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Didier »

emigrazione wrote: 14/07/2023 00:08
mist wrote: 13/07/2023 23:05 Navijaci su ovo izvukli po ko zna koji put,ekipa koliko para toliko muzike.
Dekretom bi zabranio duturumima da igraju kao profesionalci,u kantonalnu pa valjaj guzovima.
Ovom prilikom pozdrav za imigraciju aka Vladimira Ivanovica,idi prati dokle su rusi mozda nesto i pogodis :lol:
Neviđena atmosfera, kako ste se samo sjetili plavih zastava fakat nesto nevidjeno...usrali se bjelorusi pred 10 hiljada ljudi, vise ljudi kod njih na svadbi bude...
Znaš li kad je zadnji puta na Koševu bila ovakva atmosfera? Kad je Željo igrao protiv Njukastla...
HowForWhom

#19656 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by HowForWhom »

Što ti je reći mentalitet.
Jednima neriješeno kao pobjeda, drugima kao najveći poraz.
Charuga
Globalni moderator

#19657 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Charuga »

HowForWhom wrote: 14/07/2023 09:17 Što ti je reći mentalitet.
Tako je.

Evo ja na posao došao, nakupovao vatrometa i petardi i samo pauzu čekam da krenem. Sa druge strane gledam navijače Sarajeva, plaču, suza suzu goni, sebi doći ne mogu. Baš kažu ovo im je kao najveći poraz.

Mentalitet, u pravu si.
ultima_palabra

#19659 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by ultima_palabra »

Jos par tih “najvecih poraza” i onda se saltate na mentalitet “ne pratim nasu ligu”.
Ultraviolent

#19660 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Ultraviolent »

Mentalitet luzera, kad protiv velikog otkines bod ili slucajno tri to se slavi itekako
HowForWhom

#19661 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by HowForWhom »

Pratim ja itekako našu ligu, ali ovoliko slavlja nakon nerijesenih rezultata ne zapamtih u historiji Hloptanja u lipoj našoj.

Dok s druge strane, tuga, sjebanost, gorcina, ogorcenost itd.

Al dobro te je valjda kod ove sirotinje i satro boraca protiv rezima zBulevara stvar filozofije, da se slave nerijeseni ishodi.
NediM17

#19662 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by NediM17 »

Pogledah sad golove sa obje tekme, pa ne zna se koji od dvojice golmana je veća klamfa.
Tvrtko II Kotromanić

#19663 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Tvrtko II Kotromanić »

Melbourne_Australia wrote: 14/07/2023 08:54
svi u napad wrote: 14/07/2023 08:39 Cestitam konama na povratku tj. stizanju i poravnanju. Mora se priznati da su ih navijaci digli i da su uspjeli u tome. Nadam se da ce odigrati dobro u revansu i proci dalje jer Dinamao je pokazao i dosta slabosti. Mali Gasal je bio odlican i on je donio preokret. Atmosfera je bila odlicna i navijaci su super odradili svoj dio posla. Jedino bi trebali naci nekog ko ima malo skole i zna nesto o pisanju jer ono jucer sa PITAJ EVROPU je dragi Strumfovi priznat ce te i sami dosta zalosno ili smijesno (kako ko vidi). Znam ja da navijaci nisu bas neke inteligencije (i nasi su to jucer pokazali) al brate kad nesto radite konsultujte se pa onda pisite.
U svakoj drzavi je tako.Klub sa najvise navijaca ce uvijek imati vise clanaka od ostalih klubova.
:thumbup:
omega369

#19664 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by omega369 »

Melbourne_Australia wrote: 14/07/2023 08:54
Klokan u elementu. Evropa ga prepoznala :lol: :lol:
Zoooka

#19665 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Zoooka »

Zeljeznicar je igrao sa 5 puta jačom ekipom od Torpeda (kad kažem Torpedo ne mislim na Sarajevo, obuzdajte se pitari, nego na gruzijce).
Zeljeznicar ne placa igraca godisnje pola miliona eura
Zeljeznicar nije doveo najboljeg lijevog beka u historiji lige
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#19666 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Pitar sa Kariba »

A sta je bila "nezapamćena koreografija"?
One plastične zastavice?!
omega369

#19667 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by omega369 »

Zoooka wrote: 14/07/2023 10:34 Zeljeznicar je igrao sa 5 puta jačom ekipom od Torpeda (kad kažem Torpedo ne mislim na Sarajevo, obuzdajte se pitari, nego na gruzijce).

Zaboravio si reci da odavno nije veci gigant gostovao u BiH. Najvece ime poslije Celtica :mrgreen:
Zeljeznicar nije nigdje putovao. Igrao nakon hejbet godina jednu evropsku utakmicu i to na svome stadionu i herojski izborio - remi
I odmah je minsk u rangu Sevile, e stvarno :-) :-)

Mitovi i legende vol. 5.

Ovdje se samo prolaz pika
mirota

#19668 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by mirota »

Pitar sa Kariba wrote: 14/07/2023 10:34 A sta je bila "nezapamćena koreografija"?
One plastične zastavice?!
cca 30 eur
ultima_palabra

#19669 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by ultima_palabra »

HowForWhom wrote: 14/07/2023 10:30 Pratim ja itekako našu ligu, ali ovoliko slavlja nakon nerijesenih rezultata ne zapamtih u historiji Hloptanja u lipoj našoj.

Dok s druge strane, tuga, sjebanost, gorcina, ogorcenost itd.

Al dobro te je valjda kod ove sirotinje i satro boraca protiv rezima zBulevara stvar filozofije, da se slave nerijeseni ishodi.
Ja opet ne znam gdje si ti vidio slavlje neko van stadiona, jel bio neki vatromet, trubilo se autima po gradu?

Na stadionu poslije golova u zadnjih 10 minuta ne znam sta ocekujes, da placemo i pustamo Tomu?
giovanni008

#19670 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by giovanni008 »

imal neko linkove za golove sa Zeljo i Sarajevo tekme?
mirota

#19671 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by mirota »

giovanni008 wrote: 14/07/2023 10:45 imal neko linkove za golove sa Zeljo i Sarajevo tekme?
google majka
Altsa

#19672 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Altsa »

giovanni008 wrote: 14/07/2023 10:45 imal neko linkove za golove sa Zeljo i Sarajevo tekme?
https://www.klix.ba/sport/nogomet/tri-p ... /230714035
Altsa

#19673 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Altsa »

Zoooka wrote: 14/07/2023 10:34 Zeljeznicar je igrao sa 5 puta jačom ekipom od Torpeda (kad kažem Torpedo ne mislim na Sarajevo, obuzdajte se pitari, nego na gruzijce).
A koji si ti strucnjak tj.q da procijenjujes ko je kvalitetniji.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#19674 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by sime_cipol »

Nisam gledao pitare pa ne mogu komentarisati. Samo sam vidio da su 2x stizali rezultat. U svakom slučaju cestitke na nerijesenom rezultatu u gostima.
Mi, na momente dobri, na momente uzasni. Sve sto su ovi uradili je plod Nasih gresaka gdje smo ljude bukvalno sami gurali u sanse. Rustemovic ko da se usrao, u grcu igrao, jos napravi gresku i tu mu je bio kraj. Biber se bolji pokazao kad ga je zamjenio. Prvi gol lijepa akcija, drugi gol su bukvalno tribine ugurale. Ponovo smo se vratili nakon 0:2 i to u studijskom. Neko ovdje bi rekao mentalitet.
omega369

#19675 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by omega369 »

Sta imas gledati. Fulili 10 sansi i iz prvog njihovog prelaza preko centra primili gol, iz kornera i onda reset na fabricke postavke
Post Reply