Igrom slucaja poznajem jednu papanku od gracanice,ista je to sve prica a oni sebe smatraju naj naj,SDA im je uporiste pa im se moze
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- amar1994
#19626 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
IB je centar svijeta sada 
Igrom slucaja poznajem jednu papanku od gracanice,ista je to sve prica a oni sebe smatraju naj naj,SDA im je uporiste pa im se moze
- Sodom1
#19627 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kako je poznaješ? Kakva joj je spika? Na sda se ospem bljak
- JavierBosnia
#19628 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma ja sam govno od covjekadjkurt wrote:Tebe izgleda nisu učili da je ružno rugati se nekome ko ima manje imetka od tebe. Mora da su te roditelji ostavljalji samog po čitav dan a oni hudi zarađivali novac da se ti motreš kurčit ovdje po forumu i rugat drugima slabijeg imovinskog stanja. Bezobrazluk sam takav.JavierBosnia wrote:Ovaj brat biciklo vozi![]()
To mu je vjerovatno kabriolet zivota
Sirotinjo i bogu si teska
- amar1994
#19629 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Suti ne pitaj,poslovno srecomSodom1 wrote:Kako je poznaješ? Kakva joj je spika? Na sda se ospem bljak
test je polozila sa:"sarajlijce"...nista ne valja u gradu,sere po njemu a radi ovde i uzima platu,preko vikenda u rodni kraj..
- djkurt
#19630 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Vidim ja da si ti taki. Sramota.JavierBosnia wrote:Ma ja sam govno od covjekadjkurt wrote:Tebe izgleda nisu učili da je ružno rugati se nekome ko ima manje imetka od tebe. Mora da su te roditelji ostavljalji samog po čitav dan a oni hudi zarađivali novac da se ti motreš kurčit ovdje po forumu i rugat drugima slabijeg imovinskog stanja. Bezobrazluk sam takav.JavierBosnia wrote:Ovaj brat biciklo vozi![]()
To mu je vjerovatno kabriolet zivota![]()
Sirotinjo i bogu si teska
- basicm
#19631 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Koji vrag ima gracanica sa ovim ovdje reformatorom foruma?amar1994 wrote:IB je centar svijeta sada
- djkurt
#19632 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nema većih papaka neg Gračanlija, sve go seljak. Al mislimm da su sarajlijice gori. Znam i jedne i druge i ocam sve nešta nafurano, te nos u oblacima, te najvažniji kanton il općina, te ovo te ono. Papci samo taki i jedni i drugi.amar1994 wrote:IB je centar svijeta sada
- amar1994
#19633 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ima papanluk,a sve sto se dokotrlja u Sarajevo,Tuzlu,Zenicu i vece gradove preko SDA je go papak sa dna kacebasicm wrote:Koji vrag ima gracanica sa ovim ovdje reformatorom foruma?amar1994 wrote:IB je centar svijeta sada
sta mislis odakle je ovaj pravnik djukurt il kako vec nick ide
- basicm
#19634 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne znam odakle je, naglasak mi nepoznat. Ali cim nije iz Sarajeva znam da mi ne smeta na cesti. A sto se tice Sarajeva, pa I ja sam seljak sastrugali me jedva sa dna kace, ali me nije dovela SDA u Sarajevo. Jesam li ja sad bolji ili gori od ovih ostalih 
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#19635 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ko mi u Gracanicu dirne, ide na blok...

- djkurt
#19636 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
A što se tiče vozačkih vještina, e tu su sarajlijice najgori. Ne zaostaju ni ovi iz Gračanice plaho, al definitivno sarajlijice najgori. pravo me nerviraju sa onim trubljenjem konstantnim ko da je cesta samo njihova i samo oni negdje moraju stić, ko šiša ove ostale poštene učesnike u saobraćaju.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#19637 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ja sam jedno selo 25km od gracanice ,vozim na stangasu bijelu dvojku 1.6 D(stedim gorivo),skupljam salvete i znacke,druzio bi se s mojim vrsnjacima sirom bosne i hercegovine.internet je stigo u moje selo pa sam sad glavni baja ,svakome mogu nametati svoje nebuloze u cyber svijetu .djkurt wrote: Nisi odogovorio na pitanje.
- konektovan
#19638 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Mogu oni svirati koliko hoce, ovi iz Foče i Rogatice ne hebu zivu silu.djkurt wrote:A što se tiče vozačkih vještina, e tu su sarajlijice najgori. Ne zaostaju ni ovi iz Gračanice plaho, al definitivno sarajlijice najgori. pravo me nerviraju sa onim trubljenjem konstantnim ko da je cesta samo njihova i samo oni negdje moraju stić, ko šiša ove ostale poštene učesnike u saobraćaju.
- djkurt
#19639 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Imam neke roje u Gračanici hoš da te uvežem, možda se sjaranite ono pravo. A pto se tiče štednje goriva, jarane ja sipam samo lož ulje imam jednu šemu u RS-u, al ne smijem nikom kazat, jerbo će nadrljat ovaj dobričina što mi prodaje ako se sazna. Al nije ti loša ni ta ideja sa stangasom, probam da vidim morel se šta još uštedit. Valja mi uskoro gume mijenjat jbg, nisu jevtine.bitanga_sa_otesa wrote:ja sam jedno selo 25km od gracanice ,vozim na stangasu bijelu dvojku 1.6 D(stedim gorivo),skupljam salvete i znacke,druzio bi se s mojim vrsnjacima sirom bosne i hercegovine.internet je stigo u moje selo pa sam sad glavni baja ,svakome mogu nametati svoje nebuloze u cyber svijetu .djkurt wrote: Nisi odogovorio na pitanje.
- bitanga_sa_otesa
#19640 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
mirza jes to ti? pcele ti se roje?djkurt wrote: Imam neke roje u Gračanici hoš da te uvežem,
- basicm
#19641 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Eh sad zamislite ovakve na cesti, I ne treba se cuditi sta sve srecemo dok se vozimo. Mnogo ima kriticnih slucajeva oko nas koji su za kauca u ordinaciji.
- konektovan
#19642 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
vauvau dobio konkurenciju..basicm wrote:Eh sad zamislite ovakve na cesti, I ne treba se cuditi sta sve srecemo dok se vozimo. Mnogo ima kriticnih slucajeva oko nas koji su za kauca u ordinaciji.
- bitanga_sa_otesa
#19643 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
batina je iz raja izasla,jedino taj jezik razumijukonektovan wrote:
Mogu oni svirati koliko hoce, ovi iz Foče i Rogatice ne hebu zivu silu.
- djkurt
#19644 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne znam za ote likove, ja se lično uvjerio kad neki sarajevski papak iz auta golami što nisam kreno odma na žutom, oće čojk da izniđe iz auta da provodi pravdu, srećom uvijek imam security measures sa mnom u autu, pa kad hin pokajem security measure kopji imam, odma se ko pičkice kakve ušute. Jbg divlji zapad je na cestama u BiH a pogotovu u sarajevu, mora se pošten čojk osigurat na vrijeme, nećemo više dopustit da nas koljo kako ko hoće, pa ni sarajlijice.konektovan wrote:Mogu oni svirati koliko hoce, ovi iz Foče i Rogatice ne hebu zivu silu.djkurt wrote:A što se tiče vozačkih vještina, e tu su sarajlijice najgori. Ne zaostaju ni ovi iz Gračanice plaho, al definitivno sarajlijice najgori. pravo me nerviraju sa onim trubljenjem konstantnim ko da je cesta samo njihova i samo oni negdje moraju stić, ko šiša ove ostale poštene učesnike u saobraćaju.
- djkurt
#19645 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
@tomahawkbasicm wrote:Eh sad zamislite ovakve na cesti, I ne treba se cuditi sta sve srecemo dok se vozimo. Mnogo ima kriticnih slucajeva oko nas koji su za kauca u ordinaciji.
Šta je reć sad.
- djkurt
#19646 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
zove se almabitanga_sa_otesa wrote:mirza jes to ti? pcele ti se roje?djkurt wrote: Imam neke roje u Gračanici hoš da te uvežem,
i sjedila je sama
u klupi ja joj prosu
neki fazon glupi...
- O'zone
- Globalni moderator
#19647 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Komunikaciju dovedite na nivo i držite se teme
- Optimist
#19648 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Tacno se moze vidjeti kako ko odrzava auto kad malo kise udari. Svako kome je skup filter klime, sva stakla zamagljena. I ono opet izadje na cestu, vuce se po istoj dok škilji kroz neku malu rupicu na sajbi sto je osusila a pri tome nijedan retrovizor ne vidi. Jadna ti majko, takvima treba namah auta oduzimat.
- bitanga_sa_otesa
#19649 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
znas ti posto je filter? ja svoje filtere samo ispusem zrakom i produzim im vijek duplo.stakla namazem pjenom za brijanje da ne magle.
- Optimist
#19650 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Preskup, isto kao i ulje, i disk plocice i gume i sve istalo sto se odrzavanja tice.