Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nova_ja wrote:
nikad konkretnije opise nisam čula nema labavo...
S kakvim godinama bona Pusto, vidiš ti kolko je meni godina već?!
Meni treba očito neka da me nadmudri or die pokušavajući... Prije ovo drugo, ovaj dosadni blizanac blentav.
Pa u tim godinama, vidis da te drma...vuce te nesto da se parkiras, a blizanac se jos nesto fol otima
Ne treba tebe nijedna preveslati, nego se ti sam predati, inace ce ti blizanac vazda belaj praviti
nova_ja wrote:
nikad konkretnije opise nisam čula nema labavo...
S kakvim godinama bona Pusto, vidiš ti kolko je meni godina već?!
Meni treba očito neka da me nadmudri or die pokušavajući... Prije ovo drugo, ovaj dosadni blizanac blentav.
Pa u tim godinama, vidis da te drma...vuce te nesto da se parkiras, a blizanac se jos nesto fol otima
Ne treba tebe nijedna preveslati, nego se ti sam predati, inace ce ti blizanac vazda belaj praviti
Utopit ću ga.
Blizanac je već pred kraj, posljednji trzaji I to je to.
Ma skontate...to je sve na dugom stapu.
Ali ova jarac-jarac i voda...ako nema nekih tamo teskih aspekata..
Drzi kucu i u kuci sve u cvrstim rukama, a ljubavi za citav svijet, a posebno za SVOJE.
pustopoljina wrote:
Ali ova jarac-jarac i voda...ako nema nekih tamo teskih aspekata..
Drzi kucu i u kuci sve u cvrstim rukama, a ljubavi za citav svijet, a posebno za SVOJE.
Ne znam šta su ti teški aspekti, bilo je tamo još neih planeta i znakova
Helem, imam osjećaj da me i horoskop sjebao
Miss Moonlight wrote:Pa svaki znak ima neke mane.
Meni se kod djevice jedino ne svidja sto sve zivo analizira, s potrebom i bez potrebe
Kod skorpija mi smeta sto su uglavnom narcisi i egocentrici
I jaaaaaaakoo posesivni.
Ne možeš ih se riješiti kako treba.
Eh da, i posesivna strasno, samo svoje tjera i zivi u svom izmisljenom svijetu....imam bivseg koji sebi jos u glavi tipuje da nesto ima izmedju nas
Mozes se svakog rijesiti.
Skorpiju prevari i mrtav si za nju.
Sve ostalo ce sa zadovoljstvom kusati.
...ma ko to krvari od dosade...horoskop konza...znaš u startu sa kakvim sve gamadima imaš posla...
A ti pomozi meni- pls
Covjek sebe nikad "ne vidi"
Vaga-jarac
Venera skorpion
Mars (zeznula sam se nije u vagi, ali je u kuci koju vaga pokriva) isto u skorpionu.
Mjesec u vodoliji.