a sad kad im zakrka uefa sve tri domaće bez publike, zbog sinoćneg ulaska na teren...
mazlumi..[/quote]
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Nikako da nauče, ne se smijati prije krajaradostan dan wrote:na forumu, čitao tvoje seirenje...lesko wrote:Ali pazi najezdedje ste bili kod 2:0
![]()
Jarane, tolike godine navijaš za FKSlesko wrote: Pa što se nisi javio
ako mene pitaš evo, da ne kucam ponovo...lesko wrote:Pa što se nisi javioradostan dan wrote:na forumu, čitao tvoje seirenje...lesko wrote:Ali pazi najezdedje ste bili kod 2:0
![]()
jel znaš kad je utakmica prelomljena?animals wrote:Ja da sam Matheshitz..
zaorao bi igraliste i posadio papriku..
Ma nebitno..radostan dan wrote:jel znaš kad je utakmica prelomljena?animals wrote:Ja da sam Matheshitz..
zaorao bi igraliste i posadio papriku..
To su ti Vucicevi orgijasi..avetinja wrote:Znao sam da će Zvezda proći, isto kao što sam znao da će Dinamo Zagreb ispasti. Šteta što se ovdje nisam upisao da se mogu citirati.
Na stranu sve, ali fašističko orgijanje se više ne može tolerisati. Svima je jasno da će svaku utakmicu širiti slična (ne)djela. Ili kazniti klub bez prisustva navijača na domaćim i gostujućim utakmicama ili izbaciti klub iz šampionata.
Ako prave nered, uhapsit će ih. Za ovakve poruke neće. To ostave državi da se bakće sa njima.radostan dan wrote:a po poljskoj, turskoj, rusiji...hapsi država, jel? jašta radi...pogledaj šta grci rade, šta hrvati rade?
nemoj pretjerivati, ne možeš očekivati da balkan bude beneluks...ali mi možeš pomoći, ili ja tebi, distanciranjem i osudom.
sve će to doći na svoje, samo još jednom-dva put da se uđe u lš, da legne lova...a gdje ima love i gdje je sve na tržišnoj osnovi, i gdje je u trgovini 1 plus jedan dva, a ne jedan i po ili dva zarez dvadeset, nema mjesta za dilere narkotika, obijače trafika i ostale krimose koji svoje radnje maskiraju nacionalnim ili nacionalističkim parolama.
Nije ti dobro poređenje. Ovdje se radi o "pripajanju" druge države svojoj, koje nisu u dobrim odnosima, da ne ulazimo zašto. Ovo što si ti naveo je također za kazne, ukoliko bi se Crnogorci žalili.SamoVasGledam wrote:I Englezi su pevali u sred Podgorice ''Vi ste samo mali grad u Srbiji'', pa nikom ništa.
Brat Slovenac,sta reciradostan dan wrote:kszna je skraćena, to jest ublažena, zvezda igra ped publikom.CSKA wrote:Jos ako onaj brat Slovenac Ceferin navija za Zvezdu i skrati kaznu joj....
a sad kad im zakrka uefa sve tri domaće bez publike, zbog sinoćneg ulaska na teren...![]()
mazlumi..