kad djeca ono na telefon naviju kosa mi se na glavi pođe dizat a takva negativna energija iz te anti muzike izlazi da mi se pođe povraćat.Point. wrote:Ne kontam ljude koji slušaju onog Jalu Brata i onog drugog kretena, Buba Koreli. Jebem ti hljeb i muziku i ukus iste i sve.
Popularne stvari koje ne kontam
-
Super Genijalac
#19626 Re: Popularne stvari koje ne kontam
- Point.
#19627 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Još vidim lik u sda nešto se kandiduje. On neka faca jebote.Super Genijalac wrote:kad djeca ono na telefon naviju kosa mi se na glavi pođe dizat a takva negativna energija iz te anti muzike izlazi da mi se pođe povraćat.Point. wrote:Ne kontam ljude koji slušaju onog Jalu Brata i onog drugog kretena, Buba Koreli. Jebem ti hljeb i muziku i ukus iste i sve.
- vješalica
#19628 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Treba to prvo poslat na suho brijanje
Pa onda zatjerat u okno nek buba i jala čači svom
Pa onda zatjerat u okno nek buba i jala čači svom
- vješalica
#19629 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Logično jer struktura stanovniptva kao i društveno uteđenje uz mentalitet čine svojeHeller wrote:Malo je drukčiji mentalitet, u Americi pucat na drota il drot na tebe ko vode se napit. Dok u nekim zemljama u Evropi ni pištolje ne nose.
- MarlboroGold
#19630 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja ne volim Oreo, ali nikako... i neki dan dobijem veliku milku na poklon, pogledam kad Oreo milka... da se ubiješ-storm- wrote:Upravo to.insomnia78 wrote:Svrsavanje na ovaj Oreo. Pa Moto je za ovo abu zemze![]()
![]()
Ajd sto smaraju ovako sa tim oreo...sad ih guraju u torte, kolace...nedavno dodjem na neki rođendan...domacica sa suzom u oku prijavi...pravila sam oreo tortu![]()
Ma mrs...te torta takva
- MarlboroGold
#19631 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Eno tamo na PF muzika ima i tema u vezi te dvojice... ima ljudi koji ih brane, ali su manjinaPoint. wrote:Ne kontam ljude koji slušaju onog Jalu Brata i onog drugog kretena, Buba Koreli. Jebem ti hljeb i muziku i ukus iste i sve.
Samo kažem svaka čast na njihovom uspjehu, ali za mene je muzika teško smeće
- annoy
#19632 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Proslijedi je meniMarlboroGold wrote: Ja ne volim Oreo, ali nikako... i neki dan dobijem veliku milku na poklon, pogledam kad Oreo milka... da se ubiješ
Obozavam tu cokoladu
A Oreo sam za sebe mi nije nesto. Nedavno sam probala Oreo prekriven bijelom cokoladom, to je toliko preslatko da ne mozes uopce jesti, bljak
Vidjela sam Oreo krafne
- Partijaner
#19633 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ali je zato ovo dobro.

- MarlboroGold
- Njanjavi
#19635 Re: Popularne stvari koje ne kontam
insomnia78 wrote:Svrsavanje na ovaj Oreo. Pa Moto je za ovo abu zemze
-
Strpljiva
#19636 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Njanjavi wrote:insomnia78 wrote:Svrsavanje na ovaj Oreo. Pa Moto je za ovo abu zemze![]()
-
Zoya
#19637 Re: Popularne stvari koje ne kontam
-storm- wrote:Upravo to.insomnia78 wrote:Svrsavanje na ovaj Oreo. Pa Moto je za ovo abu zemze![]()
![]()
Ajd sto smaraju ovako sa tim oreo...sad ih guraju u torte, kolace...nedavno dodjem na neki rođendan...domacica sa suzom u oku prijavi...pravila sam oreo tortu![]()
Ma mrs...te torta takva
- Njanjavi
#19638 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja sam prije par godina pisao o tome ovdje na muzici u fazonu tipa, više cjenim narodnjake jer ne glume neku uzvisenost.Point. wrote:Ne kontam ljude koji slušaju onog Jalu Brata i onog drugog kretena, Buba Koreli. Jebem ti hljeb i muziku i ukus iste i sve.
Prihvatili su i ne kriju da slusaju, iako su rohanske furke u vecini.
Dok ovi idj trep folkeri na sva zvona pljuju narodnjake kao oni su nesto iznad a vece smece od narodnjaka.
Jos kad spomenuh da slusam folk, al world folk, pa salve i salve napada i nemos konju dokazat da ima prelijepe folk muzike širom planete.
Jok, bosnji je folk sljam i to je to.
Pa jebote sinanove textove kad uporedis sa ovim idj debilima frajer pisao sansone u pm.
Pogledaj samo toliku glorifikaciju kokaina, kurvestina i slicnih nebuloza.
Svaka treca pjesma mora spomenut kokain, viski, drolje i obavezno oni zajebani, naroguseni, to pogledom ubija cojk bi reko.
Tako se i frenkie na pocetku furo da je zajeban, opaki, najopasniji reper cojk bi reko, a izvadi mu lik pred binom utoku, nije ni uperio u njega, frajer problijedi, umuknu na sred bine.
Sve fol zajebani reperi satro.
- Russki
#19639 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Point. wrote:Ne kontam ljude koji slušaju onog Jalu Brata i onog drugog kretena, Buba Koreli. Jebem ti hljeb i muziku i ukus iste i sve.
-
dječak sa šibicama
#19640 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Taj Buba je prije par godina bio po zatvoru, sa nekakvim Igorom, pali zbog dilanja droge.
Drogasi.
I jebo ih Oreo keks.
Drogasi.
I jebo ih Oreo keks.
- Laertes
#19641 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja prirodom posla često sa tinejdžerima u autobusu (ekskurzije) i vazda mi najgori dio bila njihova muzika u busu, cece, stoje, indire.... Nakon posljednje i terora sa ovim jalom i tim drugim, tačno me nostalgija uhvati za onim turbofolkerušama...
Doduše, ukinuo sam im tu dvojicu bruda zbog nepedagoškog sadržaja tekstova (sjećam se nekakvog kalaš u gepeku)
Doduše, ukinuo sam im tu dvojicu bruda zbog nepedagoškog sadržaja tekstova (sjećam se nekakvog kalaš u gepeku)
- stakasa
#19642 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kako se zove onaj sto je Jalu razbio pred EvrovizijuNjanjavi wrote:Ja sam prije par godina pisao o tome ovdje na muzici u fazonu tipa, više cjenim narodnjake jer ne glume neku uzvisenost.Point. wrote:Ne kontam ljude koji slušaju onog Jalu Brata i onog drugog kretena, Buba Koreli. Jebem ti hljeb i muziku i ukus iste i sve.
Prihvatili su i ne kriju da slusaju, iako su rohanske furke u vecini.
Dok ovi idj trep folkeri na sva zvona pljuju narodnjake kao oni su nesto iznad a vece smece od narodnjaka.
Jos kad spomenuh da slusam folk, al world folk, pa salve i salve napada i nemos konju dokazat da ima prelijepe folk muzike širom planete.
Jok, bosnji je folk sljam i to je to.
Pa jebote sinanove textove kad uporedis sa ovim idj debilima frajer pisao sansone u pm.
Pogledaj samo toliku glorifikaciju kokaina, kurvestina i slicnih nebuloza.
Svaka treca pjesma mora spomenut kokain, viski, drolje i obavezno oni zajebani, naroguseni, to pogledom ubija cojk bi reko.
Tako se i frenkie na pocetku furo da je zajeban, opaki, najopasniji reper cojk bi reko, a izvadi mu lik pred binom utoku, nije ni uperio u njega, frajer problijedi, umuknu na sred bine.
Sve fol zajebani reperi satro.
- Njanjavi
#19643 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Joj kako ono bi umjetničko ime, nije edwin po al jw nalik
- Njanjavi
#19644 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Don Almir oca mu jbm!
Mada ruku na srce imam osjecaj kad bi deenu prekipilo i on bi ga mogao isamarat ko curicu
Mada ruku na srce imam osjecaj kad bi deenu prekipilo i on bi ga mogao isamarat ko curicu
- stakasa
#19645 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Osino ga bocom meni se cini, nije ga vise mogo slusat. Kasnije ce vrijeme pokazati da je bio u pravuNjanjavi wrote:![]()
Joj kako ono bi umjetničko ime, nije edwin po al jw nalik
- stakasa
#19646 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa posteniji je od Jale. Barem ne glumi da je zajebanNjanjavi wrote:Don Almir oca mu jbm!
- Njanjavi
#19648 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa to.stakasa wrote:Pa posteniji je od Jale. Barem ne glumi da je zajebanNjanjavi wrote:Don Almir oca mu jbm!
A zajebano se grampaju ti feminizirani muškarci ocami.
Sve kontas muto mutavi kad te krene grampat ko bjesna macka jbte ne znas sta te snaslo
Ne pitaj kako znam
- stakasa
#19649 Re: Popularne stvari koje ne kontam
hahahaNjanjavi wrote:Pa to.stakasa wrote:Pa posteniji je od Jale. Barem ne glumi da je zajebanNjanjavi wrote:Don Almir oca mu jbm!
A zajebano se grampaju ti feminizirani muškarci ocami.
Sve kontas muto mutavi kad te krene grampat ko bjesna macka jbte ne znas sta te snaslo
Ne pitaj kako znam
Hajde bolan napisi nasi smo
-
dječak sa šibicama
#19650 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Don almir opravdao reputaciju dona i zajebanog momka sa asfalta, flasom u glavu.
Tekstovi su najjaci, ona vozi maserati, ja vozim ferari (voze kurac, golf dvojka) pijemo Kristal i Moet i u dusi sam poet (piju kokakolu) crni sin grijeh me prati uplakana ceka mati (ne ceka, jebe mu majku klosarsku) Burj Kalifa, Gadafi, dijamanti, brilijanti, stanovi u Emiratima, utoke u rukama, nemaju biciklo kod kuce.
Tekstovi su najjaci, ona vozi maserati, ja vozim ferari (voze kurac, golf dvojka) pijemo Kristal i Moet i u dusi sam poet (piju kokakolu) crni sin grijeh me prati uplakana ceka mati (ne ceka, jebe mu majku klosarsku) Burj Kalifa, Gadafi, dijamanti, brilijanti, stanovi u Emiratima, utoke u rukama, nemaju biciklo kod kuce.