SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- JThomas
#19626 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
opet kažem, u stvarnom životu kritična masa svršava na ovakvo ponašanje. ovakve muškarci žele za prijatelje, a žene za jebače.
-
vryzas
#19627 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ljakan wrote:Treba napravit temu i okacit slike svih ovih auto ubica i svaki dan pisat i dizat temu da se ne zaboravi...
i ove njihove pomagace sto su ih pustili,malo osudili okacit.
Crna hronika u fotkama - ubice, lopovi, mafijasi, silovatelji, pedofili itd. Pao bi forum od tolikog "materijala"
- zateznistub
#19628 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jel ovo čupa obrve?
O hoće ga nasafunjat u Zenici...
O hoće ga nasafunjat u Zenici...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#19629 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
samo zvat omara mjesecnicu, nasljednika lopovcine karkina i sve u dure...BaBini sinovi ko tice slobodni...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#19630 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Da ti ja ne pojasnjavam dalje @karanana malo gore iznad ti je lijepo objasnio poentu! I da nisu ulice nesigurnije niti nesto drukcije nego u ostatku svijeta nego su vozaci drukciji, zakon je drukciji i provodjenje zakona je drukcije. Tramvajska stajalista su ogradjena kao sto su bila i ogradjena prije rata samo sto ovakvi manijaci nisu zavrsavali na par godina robije nego na 20 i vise i to je cijela poenta moj "vjeciti studentu"!!!!VjecitiStudent wrote:hrasno38 wrote:Kao prvo ne lupaj gluposti. Kao drugo ta dionica koju si ti naveo je duga 10km. Kao trece dionica Vlakovo-Tarcin je 20km i ona je kostala 750 milion km. Kao cetvrto ta dionica je imala 7 tunela, 7 mostova i tri petlje......Da bi ti neke stvari bile jasnije:VjecitiStudent wrote:Na temi o izgradnji autoputa, jedan od omiljenih argumenata pristalica lupanja milijardi u to čudo (samo je 20km dionice Vlakovo-Lepenica koštalo 750 miliona km!) je spašavanje ljudskih života, koji, po njima, ginu samo izvan gradova i to isključivo na dionici koridora Vc.
Kada će, barem hiljaditi dio tog novca, bit potrošen za spašavanje života u Sarajevu?
"Gradnja kilometra tunela u Njemačkoj i Mađarskoj je nešto manje od 50 milijuna eura po kilometru. U Hrvatskoj je je prosječna cijena oko 25 milijuna eura po kilometru, dok je najjeftinija gradnja tunela u Sloveniji, nešto manje od 20 milijuna eura po kilometru. Naravno sve to zavisi od onoga na sta ce naletiti oni koji buse tunele." a naravno na toj dionici su svugdje po dvije tunelske cijevi.
I kao zadnje necemo dalje raspravljati na ovoj temi o tome.![]()
Biće da su i tebi Dragi Vođa i Koke sinoć potpisali knjigu.
Vlakovo-Lepenica je lapsus, hvala na ispravci.
Što opet suštinu nikako ne mijenja. Dok se sa jedne strane milijarde lupaju u autoput, gdje je i broj poginulih jedan od argumenata zagovarača gradnje, u sigurnost saobraćaja u Sarajevu nije uloženo skoro ništa.
Čak su tramvajska stajališta od Muzeja do Ilidže sada nesigurnija nego prije 20 godina, kada su putnike koji čekaju na tramvaj štitile snažne željezne ograde, umjesto ovih fensi inox sranja.
- dječak sa šibicama
#19631 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Istina, samo strpljenja i uskoro krece armija "dobar je on, fin momak, brat moj lijepi" fanova.JThomas wrote:opet kažem, u stvarnom životu kritična masa svršava na ovakvo ponašanje. ovakve muškarci žele za prijatelje, a žene za jebače.
Sta, zgazio djevojku, pa sta nije namjerno. I tako ta prica.
- dust in the wind
#19632 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ovo sto se desilo na pravdi boga je grozno. jadna djevojka, jadna njena porodica. strasno. ali I vi sa foruma malo olabavite tom silom, vi biste ovo, bi viste ono. sidjite sa tih zajebanih tastatura u stvarni svijet pa pokusajte nesto mijenjati, makar malo sebe, svoju porodicu, komsiju. . sto ne volim preseravanje na internet.
- sheilak
#19633 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
znam da je off top, al nije mi jasno jel to omar ima toliko posla da se ne stigne pocesljat i presvuc, upristojit barem. vidjam ga skoro svaki dan ovakvog. al s obzirom na brojnost ovih pripadnika momacke kulture, mozda fakat i nema vremena za tako nesto.
- Ljakan
#19634 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jest,slucajno vozio 100 na sat,porađo mu se jarandječak sa šibicama wrote:Istina, samo strpljenja i uskoro krece armija "dobar je on, fin momak, brat moj lijepi" fanova.JThomas wrote:opet kažem, u stvarnom životu kritična masa svršava na ovakvo ponašanje. ovakve muškarci žele za prijatelje, a žene za jebače.
Sta, zgazio djevojku, pa sta nije namjerno. I tako ta prica.
takvi mogu imat podrsku samo slicnih budala koji ce sutra prekosutra isto uradit a svako normalan ce ovakve i slicne cinove osudit.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#19635 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
izletila mu na tramvajsko stajaliste u dvanest sati... sta ce u to doba na stajalistu itd itd... ove fanove BaBinih sinova treba obavezno nabijat na qujac...
-
dezurni_ucenik
#19636 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Klix objavio samo inicijale i to ne K.M. vec M.K. .Zar ne ide prvo ime pa prezime, zanimljivo...
-
archi_a
#19637 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Lik fura da je Vagabundo.sheilak wrote:znam da je off top, al nije mi jasno jel to omar ima toliko posla da se ne stigne pocesljat i presvuc, upristojit barem. vidjam ga skoro svaki dan ovakvog. al s obzirom na brojnost ovih pripadnika momacke kulture, mozda fakat i nema vremena za tako nesto.
- Ljakan
#19638 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma omar talđija stari,zar se tu treba ista objasnjavat,sve jasno ko dan.
- Logovan
#19639 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jebem ti mater, familiju čitavu, fuj debilu jedan. Vozi se 180 i još to uslika. Idiote. Umri i ti nekada, jebem ti sve.mk ultra wrote:
-
saja_dj
#19640 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Klix je jutros objavio puno ime, valjda skontali da nisu trebali ili je babo pekar zaprijetio sta vec pa su izmjenili.dezurni_ucenik wrote:Klix objavio samo inicijale i to ne K.M. vec M.K. .Zar ne ide prvo ime pa prezime, zanimljivo...
-
dezurni_ucenik
#19641 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
saja_dj wrote:Klix je jutros objavio puno ime, valjda skontali da nisu trebali ili je babo pekar zaprijetio sta vec pa su izmjenili.dezurni_ucenik wrote:Klix objavio samo inicijale i to ne K.M. vec M.K. .Zar ne ide prvo ime pa prezime, zanimljivo...
Svasta...
- dječak sa šibicama
#19642 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kerim je i akademski gradjanin, zavrsio menadzment u Travniku
brat lijepi.
-
dezurni_ucenik
#19643 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
dječak sa šibicama wrote:Kerim je i akademski gradjanin, zavrsio menadzment u Travnikubrat lijepi.
Ovakav lik da mu bude cimer u zatvoru.

-
saja_dj
#19644 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Interesantan komentar na raidosarajevo.ba
http://www.radiosarajevo.ba/novost/1912 ... sjednistva
Ako jest SDA-ov mali, onda gotova prica, ovaj moze ponovo da ubija za dan dva.Vjerovatno je ovo neki rođak Juke Mudjeleta, penzionisanog generala policije iz SDA. Pazite ljudi, ubio djevojku i teško povrijedio njemačkog državljanina. Pazite ljudi hoće li mu išta bit. Za ovo se na ulice izlazi. Imam i ja dijete!!!! A imate i vi!!!!!
- dječak sa šibicama
#19645 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Hajde ne pametuj, evo prvi se javljam da mu polomim koje rebro, samo sto bi ja dobio vise zatvora nego on.dust in the wind wrote:ovo sto se desilo na pravdi boga je grozno. jadna djevojka, jadna njena porodica. strasno. ali I vi sa foruma malo olabavite tom silom, vi biste ovo, bi viste ono. sidjite sa tih zajebanih tastatura u stvarni svijet pa pokusajte nesto mijenjati, makar malo sebe, svoju porodicu, komsiju. . sto ne volim preseravanje na internet.
Zato i mozemo samo na internetu o ovome, da drzava radi svoj posao, niko ubicu nebi razvlacio po medijima.
- O'zone
- Globalni moderator
- Ljakan
#19647 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Dobar text,da bogdo hoce svaki portal ovako nesto objavit i pisat o pomagacima koji su saucesnici pustajuci ovakve na slobodu uz mizerne kazne...saja_dj wrote:Interesantan komentar na raidosarajevo.ba
Ako jest SDA-ov mali, onda gotova prica, ovaj moze ponovo da ubija za dan dva.Vjerovatno je ovo neki rođak Juke Mudjeleta, penzionisanog generala policije iz SDA. Pazite ljudi, ubio djevojku i teško povrijedio njemačkog državljanina. Pazite ljudi hoće li mu išta bit. Za ovo se na ulice izlazi. Imam i ja dijete!!!! A imate i vi!!!!!
- Freamon Lester
#19648 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Vi neki kao da ste se juce iz magle izvadili. Pa djeca mocnika su ubice na balkanu od 1990-tih, a sve je to samo nastavak gledanja kroz prste koje se nasljedilo iz one drzave kada su oficirska djeca radila sta im kurcu cejf i prolazila nekaznjeno.
U Makarskoj je majmun ubio dvije gdjevojke, a onda osudjen na smijesno malu kaznu jer dolazi iz "drustveno prihvatljive obitelji". Tako stoji u presudi. A ta drustveno prihvatljiva obitelj mu je kupila auto iako je bio maloljetan.
Treba li dodati ako se neko sjeca afere BMW u Hrvatskoj kada su provalili Sanadera za blindirani BMW koji mu je neko "donirao". E donator je upravo otac od tog majmuna.
Dakle, da rezimiram. Oni su sebi napravili drzavu. A mi smo ovdje samo podstanari. I da budemo zahvalni sto im djevice ne moramo voditi..
Zato kmetovi moji dragi nemojte se bezveze nervirati. 
U Makarskoj je majmun ubio dvije gdjevojke, a onda osudjen na smijesno malu kaznu jer dolazi iz "drustveno prihvatljive obitelji". Tako stoji u presudi. A ta drustveno prihvatljiva obitelj mu je kupila auto iako je bio maloljetan.
Treba li dodati ako se neko sjeca afere BMW u Hrvatskoj kada su provalili Sanadera za blindirani BMW koji mu je neko "donirao". E donator je upravo otac od tog majmuna.
Dakle, da rezimiram. Oni su sebi napravili drzavu. A mi smo ovdje samo podstanari. I da budemo zahvalni sto im djevice ne moramo voditi..
- Ljakan
#19649 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma nicija nije do zore,stara narodna....Freamon Lester wrote:Vi neki kao da ste se juce iz magle izvadili. Pa djeca mocnika su ubice na balkanu od 1990-tih, a sve je to samo nastavak gledanja kroz prste koje se nasljedilo iz one drzave kada su oficirska djeca radila sta im kurcu cejf i prolazila nekaznjeno.
U Makarskoj je majmun ubio dvije gdjevojke, a onda osudjen na smijesno malu kaznu jer dolazi iz "drustveno prihvatljive obitelji". Tako stoji u presudi. A ta drustveno prihvatljiva obitelj mu je kupila auto iako je bio maloljetan.![]()
Dakle, da rezimiram. Oni su sebi napravili drzavu. A mi smo ovdje samo podstanari. I da budemo zahvalni sto im djevice ne moramo voditi..Zato kmetovi moji dragi nemojte se bezveze nervirati.
- O'zone
- Globalni moderator
#19650 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma ne nerviramo se ne daj Bože nego onako malo ruljski neartikulisano dižemo pompu isto smo radili i za Zmajevog malog i za Rastodera i Maslu i Hankinog malog i eno ih svi živi i zdravi ko od brda odvaljeni....Jbga kad ne možemo, nismo u stanju, nemamo muda da uradimo išta drugo ovaj forum dođe ko odličan ispusni ventil za sve frustracije....Jbo bi mu ja majku samo da ga se dočepam.....Freamon Lester wrote:Vi neki kao da ste se juce iz magle izvadili. Pa djeca mocnika su ubice na balkanu od 1990-tih, a sve je to samo nastavak gledanja kroz prste koje se nasljedilo iz one drzave kada su oficirska djeca radila sta im kurcu cejf i prolazila nekaznjeno.
U Makarskoj je majmun ubio dvije gdjevojke, a onda osudjen na smijesno malu kaznu jer dolazi iz "drustveno prihvatljive obitelji". Tako stoji u presudi. A ta drustveno prihvatljiva obitelj mu je kupila auto iako je bio maloljetan.![]()
Dakle, da rezimiram. Oni su sebi napravili drzavu. A mi smo ovdje samo podstanari. I da budemo zahvalni sto im djevice ne moramo voditi..Zato kmetovi moji dragi nemojte se bezveze nervirati.