GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
- perfect_guy
#19601 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
još jedna stranica sa idiotskim dizajnom
- vješalica
#19602 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Neka jeperfect_guy wrote:još jedna stranica sa idiotskim dizajnom
Bitno je da je ti i tvoj neko nisu pravili
- aurora313
#19603 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Jesi li ti stvaran?! Bože, smiluj mu se... insan ne zna šta je grad.vješalica wrote:jesdnstavno njihov je baksuzluk bio što su tu stajali,jer da nisu,ti ne bi imala sa kim progovoriti
- perfect_guy
#19604 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
odakle ti da se uopšte bavim tim?vješalica wrote:Neka jeperfect_guy wrote:još jedna stranica sa idiotskim dizajnom
Bitno je da je ti i tvoj neko nisu pravili
- Tesla Edison
#19605 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ova web stranica Grasa je odlična. Pregledna, moderna i što je najvažnije nova struktura stranice omogućava jednostavnu preglednost na svim uređajima, odnosno na svim veličinama ekrana. Gras.ba sada se može čitati na pametnim telefonima, phabletima, tabletima, laptopima i desktop računarima, zadržavajući glavne osobine dizajna na svim uređajima. Cijeli sadržaj se automatski prilagođava veličini ekrana.
Zaista vide se pozitivni pomaci u Grasu
Samo je šteta što žičara nije više u nadležnosti Grasa. Zbog toga će nažalost cijene divljati.
Zaista vide se pozitivni pomaci u Grasu
Samo je šteta što žičara nije više u nadležnosti Grasa. Zbog toga će nažalost cijene divljati.
- Ciprol
#19606 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Uveli onaj hepek, da preko koda pratiš kad će trola stići. Uredno odbrojava, trebalo bi da su pored mene 4 trole prošle, al' nigdje ih..
-
BadBoy
#19608 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Zato što ne prate stvarnu poziciju vozila nego računaju prema rasporedu vožnje..Ciprol wrote:Uveli onaj hepek, da preko koda pratiš kad će trola stići. Uredno odbrojava, trebalo bi da su pored mene 4 trole prošle, al' nigdje ih..
- trambusek88
#19609 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
USSD prati GPS uređaje u vozilima, ali ima slučajeva gdje su pobrkana stajališta za A i B smjer.BadBoy wrote:Zato što ne prate stvarnu poziciju vozila nego računaju prema rasporedu vožnje..Ciprol wrote:Uveli onaj hepek, da preko koda pratiš kad će trola stići. Uredno odbrojava, trebalo bi da su pored mene 4 trole prošle, al' nigdje ih..
I da, linije sa slovnim dodatkom (ABCE) nemaju mogućnost praćenja. Još uvijek nije riješen problem iako je ova usluga uvedena još u maju.
Trebala je biti i aplikacija gdje se vidi položaj vozila na mapi, ali vjerovatno telekom lobira da se to razvlači, da bi imali profit od aplikacije.
Tako da, ako vam prijavljuje da je trolejbus udaljen jednu stanicu, a onda ga čekate 5 minuta, vjerovatno je onda kod stanice preko puta.
Na google maps je po redovima vožnje registrovanim.
- problemnatravunu
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#19611 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Bruka dragi japanci,bru-ka 
- Streptokok
#19612 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Da im je uvaliti grasovog dispecera na jedan mjesec. Svi japanci bi zbog kasnjenja dali ostavke, samo bi ovaj nas nastavio raditi svijetla obraza.
Ps. Jos bi trazio i platu da mu povecaju.
Ps. Jos bi trazio i platu da mu povecaju.
- amar1994
-
peepeep
#19614 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Polako, para nema a MMF neće još dugo čekati da se BHT raskupusa i proda.trambusek88 wrote:USSD prati GPS uređaje u vozilima, ali ima slučajeva gdje su pobrkana stajališta za A i B smjer.BadBoy wrote:Zato što ne prate stvarnu poziciju vozila nego računaju prema rasporedu vožnje..Ciprol wrote:Uveli onaj hepek, da preko koda pratiš kad će trola stići. Uredno odbrojava, trebalo bi da su pored mene 4 trole prošle, al' nigdje ih..
I da, linije sa slovnim dodatkom (ABCE) nemaju mogućnost praćenja. Još uvijek nije riješen problem iako je ova usluga uvedena još u maju.
Trebala je biti i aplikacija gdje se vidi položaj vozila na mapi, ali vjerovatno telekom lobira da se to razvlači, da bi imali profit od aplikacije.
Tako da, ako vam prijavljuje da je trolejbus udaljen jednu stanicu, a onda ga čekate 5 minuta, vjerovatno je onda kod stanice preko puta.
Na google maps je po redovima vožnje registrovanim.
-
walk_M-A-N
#19615 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
man_464 wrote:https://gras.ba/bs/ Nova web stranica.
Ima i FB page i twiter nalog pa mogu se pratiti informacije.
Meni je preko cijelog ekrana slika, njihov logo. Čini se da nije dobro napravljena i provjerena.perfect_guy wrote:još jedna stranica sa idiotskim dizajnom
Onda otvorim u drugom programu, preko čitavog ekrana velika slika autobusa i beskorisna informacija "Sve informacije o gradskom saobraćaju na jednom mjestu". Kakav amaterizam.
I što smjestiše stranicu u Njemačku!?
Iako po ovim Teslama vidim da Gras ovo gleda kao veliki uspjeh.
Koliko se sjećam, na staroj stranici je pisalo da je napravio sam Gras. Ne znam je li i ovu.
To znači da su imali zaposlenika koji se učio kako se prave stranice samo radi te jedne koju je pravio ili pravila. I za to primao punu platu. Recimo da je 1.400. Znači taj čovjek košta 30.000 godišnje. Nekoliko puta više nego što košta da je napravi i održava firma.
I u tome je problem u Grasu, što niko ne gleda realnost primanja i ne računa trošak radne snage koja ne treba. Već zapošljavaj i reci da fali para.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#19616 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
jutros centrin dvodijelni bus pokvaren kod pošte
to se privatniku ne može dogoditi
to se privatniku ne može dogoditi
- vješalica
#19617 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Meni ok radi nije nista preko cijele stranicewalk_M-A-N wrote:man_464 wrote:https://gras.ba/bs/ Nova web stranica.
Ima i FB page i twiter nalog pa mogu se pratiti informacije.Meni je preko cijelog ekrana slika, njihov logo. Čini se da nije dobro napravljena i provjerena.perfect_guy wrote:još jedna stranica sa idiotskim dizajnom
Onda otvorim u drugom programu, preko čitavog ekrana velika slika autobusa i beskorisna informacija "Sve informacije o gradskom saobraćaju na jednom mjestu". Kakav amaterizam.
I što smjestiše stranicu u Njemačku!?
Iako po ovim Teslama vidim da Gras ovo gleda kao veliki uspjeh.
Koliko se sjećam, na staroj stranici je pisalo da je napravio sam Gras. Ne znam je li i ovu.
To znači da su imali zaposlenika koji se učio kako se prave stranice samo radi te jedne koju je pravio ili pravila. I za to primao punu platu. Recimo da je 1.400. Znači taj čovjek košta 30.000 godišnje. Nekoliko puta više nego što košta da je napravi i održava firma.
I u tome je problem u Grasu, što niko ne gleda realnost primanja i ne računa trošak radne snage koja ne treba. Već zapošljavaj i reci da fali para.
A ti ako imas problem sa prikazom ne znaci da tamo neko prima platu od te izmisljene cifre koju su iznio sa ocitim ciljem mlacenja prazne slame i pridavanja samog sebi nekog veceg znacaja
Jednostavno si i namjerno zaboravio mogucbost da su nekoga mozda angazovali da sklepa stranicu i slicno pa cak i da nisu trebali bi biti maloumni i povjerovati da tamo ima jedan uposlenik koji ce za.ovu stranicu dobito godisnje 30 hiljada maraka kako si ti to izmislio i sagradio pricu na fatamorgani jer si nezadovoljan iz sebi poznatih razloga
- Logovan
#19618 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /171117037
Rizikuješ život koristeći Gras.
Kaže u komentarima, bolje i ovo nego da kreće 20 sekundi ranije.
- Truba
#19619 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
samo da nije moj 214 registracija zadnji brojeviLogovan wrote:https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /171117037
život mi je spasio 2012./2013.
uvijek ga se rado sjetim
- Tesla Edison
#19620 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Da svi kupuju karte, Gras bi imao avione. Ovako, dobro vam je i ovo.Logovan wrote:https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /171117037
- thekupus
#19621 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Da svi kupuju karte, direktor i ovih prvih 200 ispod njega bi imali duple plateTESLA_EDISON wrote:Da svi kupuju karte, Gras bi imao avione. Ovako, dobro vam je i ovo.Logovan wrote:https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /171117037
- Tesla Edison
#19622 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Fulio si. Gras nema direktora već prisilnog upravnika tako da u startu konstatacija ti ne stoji.
- Truba
#19623 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
nije moj dobro je
jednom mu se guma zadimila
jesmo iskakali na stupu

jednom mu se guma zadimila
jesmo iskakali na stupu
-
nlt
#19624 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
prvo se zapalio autobus, sad minibus
ja u tramvaj više ne ulazim
ja u tramvaj više ne ulazim
- Sodom1
#19625 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Bi imao milion zaposlenihTESLA_EDISON wrote:Da svi kupuju karte, Gras bi imao avione. Ovako, dobro vam je i ovo.Logovan wrote:https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /171117037