i bez porazaDonVito wrote:Prosli u 1/2 bez pobjede u dvije tekme
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- skenderija04
#19576 Re: FC Barcelona
- Jaqen Hghar
#19577 Re: FC Barcelona
Sta trazis na temi o Barci, idi na temu PSG ili Real Madrid pa tamo pricaj sta ti volja. Dodjes na temu (citaj naslov) FC Barcelona i pricas gluposti.Don Zivconi wrote:Moram da kazem svoje misljenje o utakmicibarca se provukla kroz iglene usi, to se vidjelo na nervozi igraca kako na klupi tako i na terenu jednako su bili toga svjesni kao i svi drugi sto su gledali tekmu. Gol psg-a je visio u zraku kroz polu kontre, sudia ih je zahebao u par navrata, nije dosudio crveni za opasan start sa dvije noge (da je kojim slucajem obrnuta situacija bila garantujem zivotom da bi bio crveni), nije sudio ulazak u putanju ibrahimovicu sto se moglo ovjeriti zutim kartonom a mozda i golom, dosudjen offside koji nije postojao i jos nekih detalja koji nista ne cude kad su u pitanju spanski klubovi i njihova hebena teatralnost. Toliko mahanja rukama i pritiska na sudjenje samo mogu prirediti spanci a da ih se ne sankcionise, zadrzavanje igre i nakon toliko sranja i izmjena samo nadoknada od 4min. Mislim da je u sustini bila odlicna tekma za gledati ali bi jos bolja bila da je prosao psg i da kazni ove male epilepticare koje sam nekada gotivio ali su mi se vise popeli na neku stvar i oni i njihova tika taka na udaljenosti od cc 2cm i to se broji kao pass
- Layne
#19578 Re: FC Barcelona
Ovde se čovjek gluposti načita samo tako. Općenito na ovom podforumu.
Prošli bez pobjede
da i? Da je PSG sinoć odigr'o 3-3, i da su prošli bez pobjede onda bi bili ginganti jer su odigrli taktički i na rezultat protiv Barce, a ovako je Barca šupački prošla, how yes no
Prije par godina su, čini mi se, ispali u poufinalu, a nisu utakmice izgubili u kompletnom takmičenju.
I ne kontam likove koji prate utakmice ekipa koje ne gotive da bi poslije došli na temu samo da laprdaju bezveze
Prošli bez pobjede
Prije par godina su, čini mi se, ispali u poufinalu, a nisu utakmice izgubili u kompletnom takmičenju.
I ne kontam likove koji prate utakmice ekipa koje ne gotive da bi poslije došli na temu samo da laprdaju bezveze
- hordash
#19579 Re: FC Barcelona
Sta je dosta?Don Zivconi wrote:pametnom i ovo dostahordash wrote:@Zivcani
Hajd izrudari jos koju situaciju gdje je sudija (citaj: uefa) 'pogurao' Barsu.
Spomenuo si svaku mogucu situaciju kao sviranje u korist Barselone. Mogu onda i simpatizeri Barselone traziti penal za igranje rukom Alexa - sve na tvoj fazon. Ociti su kompleksi spram Barse prikazani u tvom postu. Nadalje, mislim da nema potrebe spominjat prvu utakmicu i sudijsku lakrdiju. Toliko.
-
miki.ba
#19580 Re: FC Barcelona
Mene je pred kraj iznerviro onaj Alba, bio je na njemu neki faul i ljudi prišli da mu se izvinu, a on poce da se valje...majke mi pomislio sam da ce ga Ibra poceti šutati nogama.
Realno gledajuci Barca je bolja ekipa i zasluženo su prošli, al nisu ni blizu one Barce od prije dvije god.
Realno gledajuci Barca je bolja ekipa i zasluženo su prošli, al nisu ni blizu one Barce od prije dvije god.
- ultima_palabra
#19581 Re: FC Barcelona
Alba tek došao pa hoće na silu da bude veći katolik od pape i kardinala 
- kisni indijanac
#19582 Re: FC Barcelona
moš' mislit'DonVito wrote:Prosli u 1/2 bez pobjede u dvije tekme
- skenderija04
#19583 Re: FC Barcelona
Zvanicno saopstenje FC Barcelona
"Povreda naseg igraca Lionela Messija nije pretrpila promjene niti pogorsanje . To je potvrdjeno danasnjim pregledom. Igrac ce biti podvrgnut rehabilitaciji i duzina oporavka zavisice od evolucije same povrede"
Manje vise, 15 dana odmora i to je to. Bice tip top za polufinale.
"Povreda naseg igraca Lionela Messija nije pretrpila promjene niti pogorsanje . To je potvrdjeno danasnjim pregledom. Igrac ce biti podvrgnut rehabilitaciji i duzina oporavka zavisice od evolucije same povrede"
Manje vise, 15 dana odmora i to je to. Bice tip top za polufinale.
- skenderija04
#19584 Re: FC Barcelona
Pa Lavezzi ga je povukao za kosu. Sta treba da ga poljubi.miki.ba wrote:Mene je pred kraj iznerviro onaj Alba, bio je na njemu neki faul i ljudi prišli da mu se izvinu, a on poce da se valje...majke mi pomislio sam da ce ga Ibra poceti šutati nogama.
-
miki.ba
#19585 Re: FC Barcelona
Izvini al na tri usporena to nisam uspio vidjeti, sve što sam vidio je blagi dodir po leđima Albe.skenderija04 wrote:Pa Lavezzi ga je povukao za kosu. Sta treba da ga poljubi.miki.ba wrote:Mene je pred kraj iznerviro onaj Alba, bio je na njemu neki faul i ljudi prišli da mu se izvinu, a on poce da se valje...majke mi pomislio sam da ce ga Ibra poceti šutati nogama.
Ako može pronađi detalj bio bi ti zahvalan.
- fatality
#19586 Re: FC Barcelona
i meni je ono bilo bas bez veze. Kada je tek bio faul, uh reko sto ga skrsi. Ali kad vidjoh ponovljeni snimak, pa jedva da ga je i zakacio ali se ovaj baci kao da mu je neko u sekundi noge odsjekao, i povrh svega valja se i nest ljuti.miki.ba wrote:Mene je pred kraj iznerviro onaj Alba, bio je na njemu neki faul i ljudi prišli da mu se izvinu, a on poce da se valje...majke mi pomislio sam da ce ga Ibra poceti šutati nogama.
Inace su spanski klubovi skloni ovom valjaju. Kad se samo sjetim dortmunda u kupu uefa mislim protiv seville, pa vise su se valjali igraci seville nego sto se igralo. I preksinoc isto protiv malage. Za svaku glupost valjanje do besvijesti. cak im je na pocetku drugog i sudija rekao da se ne zezaju i brze igraju. Samim tim mi je jos draze sto su onu ciganiju izbacili
Da se razumijemo, svi kradu gdje mogu, al brate treba imat neke granice
- skenderija04
#19587 Re: FC Barcelona
Pogledacu. Ovo je na osnovu izjave.miki.ba wrote:Izvini al na tri usporena to nisam uspio vidjeti, sve što sam vidio je blagi dodir po leđima Albe.skenderija04 wrote:Pa Lavezzi ga je povukao za kosu. Sta treba da ga poljubi.miki.ba wrote:Mene je pred kraj iznerviro onaj Alba, bio je na njemu neki faul i ljudi prišli da mu se izvinu, a on poce da se valje...majke mi pomislio sam da ce ga Ibra poceti šutati nogama.
Ako može pronađi detalj bio bi ti zahvalan.
- kisni indijanac
#19588 Re: FC Barcelona
ako nije uefalona, teorije sudijskih zavjera..onda se uzme laprdat ili insinuirati o nekim reakcijama, s obzirom kako pojedini forumaši reaguju na te reakcije, pitam se kakva bi bila njihova da su akteri onoga o čemu pišu....
-
5 0 5
#19589 Re: FC Barcelona
sudjenje je bilo odlicno sinoc. ne sjecam se kada sam zadnji put gledao tako cisto sudjenje u ls.
bar ne samara ljude i ne gazi ih dok leze na travi.skenderija04 wrote: Pa Lavezzi ga je povukao za kosu. Sta treba da ga poljubi.
- fatality
#19590 Re: FC Barcelona
ma nije bitna moja reakcija. Oni su valjda svjesni da ih prati 1000 kamera i da ce ih ofirat kasnije (ukoliko se bespotrebno valjaju), no nekima je to ocito svejedno.kisni indijanac wrote:ako nije uefalona, teorije sudijskih zavjera..onda se uzme laprdat ili insinuirati o nekim reakcijama, s obzirom kako pojedini forumaši reaguju na te reakcije, pitam se kakva bi bila njihova da su akteri onoga o čemu pišu....
Eno npr. Messi. Povrijedjen covjek(svi znaju da je povrijedjen, cak i sudija), silva ga skrsi sa ledja, covjek napravi kolut i skoci ponovo na noge, i za to mu svaka cast. On je imao osnove sad da se valja pola sata, tj. mogao je ici na to kao povreda gdje ces me udarit ba bla, ali jednostavno nije taj tip. Dok da je alves, ili sad u novije vrijeme alba, bio, otisla bi tu koja minuta sigurno. Od ovih sto se nisu valjali mi Ronaldinho pada jos na pamet, i carlos ja mislim da se isto nije valjao bespotrebno. Dok vecina danas samo ceka kako ce lec i ukrast koju sekundu.
- Partijaner
#19591 Re: FC Barcelona
Alba ga bas pretjeruje sto se tice glume, nije to samo veceras, protiv Milana takodjer se bacio ko da ga je sleper udario kod out linije.
-
5 0 5
#19592 Re: FC Barcelona
alba ovo ono. samo da podsjetim
Surpassing Real Madrid 1955-60, Barcelona became 1st club in history to reach European Cup semis 6 seasons in a row
Surpassing Real Madrid 1955-60, Barcelona became 1st club in history to reach European Cup semis 6 seasons in a row
- skenderija04
#19593 Re: FC Barcelona
Ma pusti , ovo je vec vidjeno milion puta. Prvo ide priprema utakmice sa poznatim "simulatori" "padavicari".... a onda lomi burazeru, svakako se samo valjaju.505sCrtom wrote:alba ovo ono. samo da podsjetim
- Don Zivconi
#19594 Re: FC Barcelona
Koji klocJaqen Hghar wrote:Sta trazis na temi o Barci, idi na temu PSG ili Real Madrid pa tamo pricaj sta ti volja. Dodjes na temu (citaj naslov) FC Barcelona i pricas gluposti.Don Zivconi wrote:Moram da kazem svoje misljenje o utakmicibarca se provukla kroz iglene usi, to se vidjelo na nervozi igraca kako na klupi tako i na terenu jednako su bili toga svjesni kao i svi drugi sto su gledali tekmu. Gol psg-a je visio u zraku kroz polu kontre, sudia ih je zahebao u par navrata, nije dosudio crveni za opasan start sa dvije noge (da je kojim slucajem obrnuta situacija bila garantujem zivotom da bi bio crveni), nije sudio ulazak u putanju ibrahimovicu sto se moglo ovjeriti zutim kartonom a mozda i golom, dosudjen offside koji nije postojao i jos nekih detalja koji nista ne cude kad su u pitanju spanski klubovi i njihova hebena teatralnost. Toliko mahanja rukama i pritiska na sudjenje samo mogu prirediti spanci a da ih se ne sankcionise, zadrzavanje igre i nakon toliko sranja i izmjena samo nadoknada od 4min. Mislim da je u sustini bila odlicna tekma za gledati ali bi jos bolja bila da je prosao psg i da kazni ove male epilepticare koje sam nekada gotivio ali su mi se vise popeli na neku stvar i oni i njihova tika taka na udaljenosti od cc 2cm i to se broji kao pass
cim izneses svoje misljenje nadje se neki haklamas da ti kaze kako je ovo tema o barceloni
Sav svijet jasno kaze da su kriteriji sudjenja drugaciji prema barceloni sto je vise nego ocito osim simpatizeri medju kojima sam i sam bio (na kraju su mi se radi tetralnosti zgadili). Ako kazes nesto protiv barcelone reala itd. odmah navijas za ekipu najvecega rivala
Bisera uvijek ima a narocito kad ti haklamas kaze sto gledas utakmicu u kojoj igra barcelona i onda dodjes na temu da izneses svoj stav odnosno da laprdas
bacrelona dominira fudbalom ali zar je potrebno jos praviti predstave oko nepostojecih prekrsaja simuliranja i ostalih sranja cisto iz sramote vise mi nisu simpaticni, osjecao bih se kao kad bi dvojica klosara marisali nekog klinju a ja im jos pomagao u tome... e jebi ga ja nisam takav al vas ima jako puno takvi.. zalosno
p.s kladim se da vas pola nikad nije sutnulo lopte al kad sutate plejke onda samo igrate sa barcom hooo jeste jaki
hebo sve kakvih karikatura od ljudi ima
- Charuga
- Globalni moderator
#19595 Re: FC Barcelona
@Don Zivconi
Super si ti to rekao ali sljedeci put probaj bez vrijedjanja. Sumnjam da ne mozes ...
Super si ti to rekao ali sljedeci put probaj bez vrijedjanja. Sumnjam da ne mozes ...
-
omar little
#19596 Re: FC Barcelona
normalno da je kod nas zabrinutost i pesimizam kad je drugi dio sezone barci los i bas baksuzan, desetkuje redove. tito bolestan, povrede igraca, roviti od povrede bek igra stopera u cetvrtfinalu lp (!), umorni, stare, nisu pametno kupovali...razloga koliko hoces. da nas je ko pitao u novembru kako ce barca zavrsiti sezonu u lp, finale bi ispalili svi k'o iz topa najozbiljnije.skenderija04 wrote:Dani Alves: " Vise volim imati u ekipi sepavog Messija nego mnoge zdrave"
Prodjes forumom i svi polufinalisti euforicni to je cudo jedno, samo ovdje zabrinutost i pesimizam. Ko zna, valjda je pitanje standarda ili mozda navike. Vidim da svi hoce Barcelonu za protivnika u polufinalu. E to volim ,napkokon Barcelona bez uloge favorita sa ispunjenim sportskim ciljem. Za 15 dana se doooooosta toga moze promijeniti i specijano na kraju sezone. A tri dobre utakmice ova ekipa moze odigrati.
mozda razmazeni nije najbolja rijec -mozda i jeste- ali smo naviknuti na pobjede i kvalificiranja bez velikih problema pa je ovo sad malo uznemirujuce. ja sinoc gledam tekmu i one 4 minute mi k'o godina, nervoza, neizvjesnost, sviraj kraj, jebotezivot, odose mi zivci. ne znam za ostale ali ja sam se od toga odvikla, pet godina barca k'o vruc noz kroz puter prolazi. lega mi se na catu smije i zajebava "neka malo, dosta ste vi gledali lp zavaljeni u fotelju
pet godina je puno ali je i malo; zaboravilo se da se, ne bas tako davno, ispadalo u grupnoj fazi, stajaznam, recimo sa samo jednom pobjedom, zadnji u grupi, ili se gubilo od cska. ili se nije uopce plasiralo u lp. navecer u afektu ljudi svasta kazu, razocarani, nezadovoljni, ovo-ono ali prespavas i onda opet smireno razmisljas. uzivalo se n e v i dj e n o s ovom generacijom, igrali su kao da su sisli s olimpa (iniesta i messi i jesu s olimpa, i dan danas) ali su se sad vratili u obicne smrtnike. boze moj, ne pratimo nogomet od prekjucer pa da ne znamo da su generacije i timovi vladari ciklicni, jedni odu - drugi dodju. a ti tim za koji navijas i koji volis, gledas li gledas.
a, ovo likovanje ljudi i pljuvanje ranjene barce - i to je dio nogometa. ljudima je barce dovde, jebala je koga je stigla, i sad ce svi nahrliti da joj plesu na grobu. ic okej, nek uzivaju, samo tako su zaplesali i nakon milana pa su svi djuture u raku upali.
- Saian
#19597 Re: FC Barcelona
skenderija04 wrote:Pa Lavezzi ga je povukao za kosu. Sta treba da ga poljubi.miki.ba wrote:Mene je pred kraj iznerviro onaj Alba, bio je na njemu neki faul i ljudi prišli da mu se izvinu, a on poce da se valje...majke mi pomislio sam da ce ga Ibra poceti šutati nogama.
Ezequiel Lavezzi dusha od coeka, hljeb, na ranu ga privit, najjachi kad su ljudi na podu

inache izgleda da misli da se njemu ne smije finte prodavat, ko sto mu je marcelo ovdje uvalio
alba mu je netom prije cupanja za kosu gurno loptu kroz noge cisto i uredno, nabijem ja Ezequiel-a i svo mu pleme mu ( ovih sto misle da su bolji od toga da popushe fintu ) na membrum virile, stoka bezobrazna, ako se zaletis ko blechak i covjek ti proda tunel uredno, progutaj ko coek i sljedeci put misli, ko te jebe, ne prvo ga pokupim jer loptu objektivno nisam vidio, a onda ga i malo pochupam dok lezhi, pu sve ti pogano jebem
p.s. Dani alves je mozda odigrao najgoru utakmicu koju je iko ikad idje odigrao dok se fudbal igra
- Idemedosumom
#19598 Re: FC Barcelona
Don Zivconi wrote:Koji klocJaqen Hghar wrote:Sta trazis na temi o Barci, idi na temu PSG ili Real Madrid pa tamo pricaj sta ti volja. Dodjes na temu (citaj naslov) FC Barcelona i pricas gluposti.Don Zivconi wrote:Moram da kazem svoje misljenje o utakmicibarca se provukla kroz iglene usi, to se vidjelo na nervozi igraca kako na klupi tako i na terenu jednako su bili toga svjesni kao i svi drugi sto su gledali tekmu. Gol psg-a je visio u zraku kroz polu kontre, sudia ih je zahebao u par navrata, nije dosudio crveni za opasan start sa dvije noge (da je kojim slucajem obrnuta situacija bila garantujem zivotom da bi bio crveni), nije sudio ulazak u putanju ibrahimovicu sto se moglo ovjeriti zutim kartonom a mozda i golom, dosudjen offside koji nije postojao i jos nekih detalja koji nista ne cude kad su u pitanju spanski klubovi i njihova hebena teatralnost. Toliko mahanja rukama i pritiska na sudjenje samo mogu prirediti spanci a da ih se ne sankcionise, zadrzavanje igre i nakon toliko sranja i izmjena samo nadoknada od 4min. Mislim da je u sustini bila odlicna tekma za gledati ali bi jos bolja bila da je prosao psg i da kazni ove male epilepticare koje sam nekada gotivio ali su mi se vise popeli na neku stvar i oni i njihova tika taka na udaljenosti od cc 2cm i to se broji kao pass
![]()
cim izneses svoje misljenje nadje se neki haklamas da ti kaze kako je ovo tema o barcelonija iiiii? nisam iznosio misljenje o autima nego o utakmici koju je kako sam ja moga primjetiti igrala i barcelona, pa prema tome tišu...
Sav svijet jasno kaze da su kriteriji sudjenja drugaciji prema barceloni sto je vise nego ocito osim simpatizeri medju kojima sam i sam bio (na kraju su mi se radi tetralnosti zgadili). Ako kazes nesto protiv barcelone reala itd. odmah navijas za ekipu najvecega rivalapa iskren da budem real ne mogu da smislim
a psg onako neutralno posmatram.
Bisera uvijek ima a narocito kad ti haklamas kaze sto gledas utakmicu u kojoj igra barcelona i onda dodjes na temu da izneses svoj stav odnosno da laprdas.
bacrelona dominira fudbalom ali zar je potrebno jos praviti predstave oko nepostojecih prekrsaja simuliranja i ostalih sranja cisto iz sramote vise mi nisu simpaticni, osjecao bih se kao kad bi dvojica klosara marisali nekog klinju a ja im jos pomagao u tome... e jebi ga ja nisam takav al vas ima jako puno takvi.. zalosno
p.s kladim se da vas pola nikad nije sutnulo lopte al kad sutate plejke onda samo igrate sa barcom hooo jeste jaki![]()
hebo sve kakvih karikatura od ljudi ima
Svaka cast za ovo
Svaka osoba koja je manje-vise neutralna i koja nije zestoki simpatizer Barselone bude prozvana kao hejter.
- p206
#19599 Re: FC Barcelona
I šta kažu kritičari, može li Messi bez inieste i Xavija, ili Xavi i Iniesta ne mogu bez Messija...
Tek se poslije ove utakmice vidi kako je čitava ta priča bila glupa...
Tek se poslije ove utakmice vidi kako je čitava ta priča bila glupa...
-
omar little
#19600 Re: FC Barcelona
lejno mi nas'o gific. 
neka ga i ovdje. zivco.

neka ga i ovdje. zivco.