Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
kakaljin

#19551 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kakaljin »

djkurt wrote:
kakaljin wrote:
djkurt wrote: Ja sam taj putni pravac i naveo kao primjer nebuloznosti vožnje 80KM/h bez obzira na ograničenje brzine, jer ti realno možeš voziti 80KM/h samo jednim malim dijelom tog puta a dva su razloga za to najveća naseljena mjesta i pohabana cesta. Tako da u stvari ovaj hipotetički vozač koji konstantno vozi 50KM/h u stvari je najmanji problem.
Ako po tebi magistralnim putevima mozes voziti samo na malim dionicama 80km/h onda ti imas problema sa voznjom jer ne znas voziti i bojis se vece brzine od 50km/h, za tebe je bolje da putujes busom ili vozom, jer za tebe nije automobil.
A ti imaš problem sa ograničenjima brzine na tom magistralnom putu. Ti ako imaš novaca da plaćaš kazne, drugi možda nemaju.
Ni ti ni ja nismo ovlasteni da nekoga usporavamo i da smetamo nekome ko vozi brze od nas, ako je neko brzi od nas nasa je duznost se na bezbjedan nacin postaviti u voznji da nas taj moze obici ili preteci sto lakse.

A sto se tice ogranicenja, radari svi fataju na brzinu na preko 11 km/h na sat, tako da ko vozi gdje je ogranicenje 80 moze komotno da vozi 89 i radar ga nece snimiti i policija ga nece zaustaviti sto vozi 89 km/h. A ko vozi 60 gdje je ogranicenje 80 taj ugrozava saobracaj.
tempuser

#19552 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tempuser »

Situacija od neki dan, navro pranje tepiha kroz zabranu i ne popusta! :D

Image

Situacija od poslijepodne, prolom oblaka, spica pocela, nevista blokirala skretanje, ali ne bi to bio problem da ispred i za sebe nije imala po 1-2m prostora i da se pomjerila na bilo koju stranu mogli bi se provuci ja i auto iza mene koji je takodjer skretao. Al jok, puno je za pileci mozak da poveze zasto ja stojim na sred ceste, zato se kolona otegla do H. Cemerlica. :-)

Image
Travnički Noćni Šetač

#19553 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Travnički Noćni Šetač »

U mene opet sitnice... ali eto navikao se pa da pustim ove godine još ovaj video.... ako bude nekog interesa možda bude kakav specijal 2018 a poslije ćemo vidjeti....

sparky

#19554 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by sparky »

Bakir1 wrote: Sjecas se kako smo sa tefericem iz Donjeg vakufa prema turbetu primjenjivali penicilin terapiju na onom kurcevitom bravu :D
Najbolji je bio prolazak kroz one harndale ispod Komara :)
Bakir1

#19555 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

:D
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#19556 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

svuda degenerici preovladavaju...
spreca

#19557 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by spreca »

Bakir1 wrote:
:D
Ovakve treba naci i maljem u glavu na lice mjesta.....tako ti je kad balkanski coban sidje sa magrca i sjede za volan tam negdje na zapadu

Jestel citali komentare ispod...evo vam autora videa dole ispod :mrgreen:

Last edited by spreca on 25/12/2018 12:04, edited 1 time in total.
amar1994

#19558 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

Naviklo na autoput i da samo pridrzava volan,i ja ih nabijem u sebi kad idem u HR al ne sviram,ovaj bas pretjeruje.

Najgori su H,CZ,PL,NL i BiH,oni lokalni odose i ne peglaju nikog,svabe isto nisu lose :thumbup:

Kad naleti kamper,pojo bi ga jebo im ja mater,ne vidis nista od njega a 3 na sat,al nece ti dat zmigavac na pravcu,jos ako je talijan ocekuj da te naguzi :run:
BadBoy

#19559 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by BadBoy »

"Ovi debili voze sporo, znam šta ću, izvadit ću mobitel i po pljusku i mokrom kolovozu ću snimati sve kako ih prestižem"
bitanga_sa_otesa

#19560 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

BadBoy wrote:po pljusku i mokrom kolovozu ću snimati sve kako ih prestižem
sta ima veze sto je pljusak? tad se po defaultu vozi 20?
Bakir1

#19561 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

bitanga_sa_otesa wrote:
BadBoy wrote:po pljusku i mokrom kolovozu ću snimati sve kako ih prestižem
sta ima veze sto je pljusak? tad se po defaultu vozi 20?
pada kisa, nemoj pretjerivati, sa pozeljnih 50 treba spustiti na jos pozeljnijih 44 kmh :D
bitanga_sa_otesa

#19562 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Bakir1 wrote: pada kisa, nemoj pretjerivati, sa pozeljnih 50 treba spustiti na jos pozeljnijih 44 kmh :D
nisam debil...
Throttle

#19563 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Throttle »

Krešo pljuje po BMWima al i on vozi istog :lol:
Bakir1

#19564 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

kreso je legenda :D
djkurt

#19565 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by djkurt »

A brate, ovi što voze ko da su šumaheri i smetaju im svi ostali učesnici u saobraćaju koji nisu po njihovom poimanju iskusni vozači, e oni mi najviše piče po živcima. Al haj to al njih najčešće sretnem u jarcima, zadržavaju saobraćaj kad naprave poveću nesreću (a naprave je često), ma užas, znači ne može pošten svijet normalno voziti od tih raznoraznioh šumahera. Bože sačuvaj. Još se dođe kurčit ovdje po forumu kako mu smetaju drugi vozači a oni su kao nrmalni a ovi drugi nisu. Znači bože, kretena svakojakih puna Bosna a i Herccegovina bogami.
Bakir1

#19566 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

Toooo :lol:
bitanga_sa_otesa

#19567 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

ma samo treba vozit upola manjom brzinom od ogranicenja,sto je sigurno sigurno je,u prvu i polako...
Tomahawk11
Globalni moderator

#19568 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Tomahawk11 »

djkurt wrote:A brate, ovi što voze ko da su šumaheri i smetaju im svi ostali učesnici u saobraćaju koji nisu po njihovom poimanju iskusni vozači, e oni mi najviše piče po živcima. Al haj to al njih najčešće sretnem u jarcima, zadržavaju saobraćaj kad naprave poveću nesreću (a naprave je često), ma užas, znači ne može pošten svijet normalno voziti od tih raznoraznioh šumahera. Bože sačuvaj. Još se dođe kurčit ovdje po forumu kako mu smetaju drugi vozači a oni su kao nrmalni a ovi drugi nisu. Znači bože, kretena svakojakih puna Bosna a i Herccegovina bogami.
Ti ono zbog istog prijavi drugog forumaša za vrijeđanje :mrgreen:
Jesi se i upalio s ovim, nikako da popusti :-)
Bakir1

#19569 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

OMG, WTF :lol:
Throttle

#19570 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Throttle »

Krešo snimaj :lol:
Bakir1

#19571 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

Udri ga kreso radilicom od n47 skupa sa svim traumama :lol:
basicm

#19572 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by basicm »

Ja sam smotan i ponosan!
djkurt

#19573 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by djkurt »

Tomahawk11 wrote:
djkurt wrote:A brate, ovi što voze ko da su šumaheri i smetaju im svi ostali učesnici u saobraćaju koji nisu po njihovom poimanju iskusni vozači, e oni mi najviše piče po živcima. Al haj to al njih najčešće sretnem u jarcima, zadržavaju saobraćaj kad naprave poveću nesreću (a naprave je često), ma užas, znači ne može pošten svijet normalno voziti od tih raznoraznioh šumahera. Bože sačuvaj. Još se dođe kurčit ovdje po forumu kako mu smetaju drugi vozači a oni su kao nrmalni a ovi drugi nisu. Znači bože, kretena svakojakih puna Bosna a i Herccegovina bogami.
Ti ono zbog istog prijavi drugog forumaša za vrijeđanje :mrgreen:
Jesi se i upalio s ovim, nikako da popusti :-)
Hoćeš reć da kreteni ne postoje u BiH? Ja znam da postoje i svaki dan ih viđam na cestama diljem naše lijepe domovine. Pretežno vazda negdje žure, svirena im je neizostavni repertoar, kurče se da voze neka bijesna auta i ne do bog da gdjegod vako malo uspore, propuste pješaka, jer ono mora neđe stić, nemere to čekat. Svaki dan ja te kretene viđam, tako da jest puna je Bosna a i Hercegovina bogami takijeh kretenčina. i piče mi po živcima samo tako. Zaboravih reć muriji odma podvale cvaju kad ih zaustavi jerbo opet kao negdje žure, nemaju oni kad papirologijom se smarat, to im je ispod nivoa. Žalosno.
djkurt

#19574 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by djkurt »

amar1994 wrote:Cim koristi ovo "znaci Boze" sve je jasno,citaj ppk :izet:

Ja sam mu rekao,kad naleti na budalu pa ostane u modricama prestat ce glumit nevinasce i tjerat pravdu nekakvu..
Još jedan primjerak onih što bi šakama pravdu dijelili, ah ta lijepa Bosna.
Tomahawk11
Globalni moderator

#19575 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Tomahawk11 »

djkurt wrote: Hoćeš reć da kreteni ne postoje u BiH? Ja znam da postoje i svaki dan ih viđam na cestama diljem naše lijepe domovine. Pretežno vazda negdje žure, svirena im je neizostavni repertoar, kurče se da voze neka bijesna auta i ne do bog da gdjegod vako malo uspore, propuste pješaka, jer ono mora neđe stić, nemere to čekat. Svaki dan ja te kretene viđam, tako da jest puna je Bosna a i Hercegovina bogami takijeh kretenčina. i piče mi po živcima samo tako. Zaboravih reć muriji odma podvale cvaju kad ih zaustavi jerbo opet kao negdje žure, nemaju oni kad papirologijom se smarat, to im je ispod nivoa. Žalosno.
Neću reći da ne postoje, ali si ti to u svom postu inputirao forumašima sagovornicima.
Post Reply