SDA-All about

Post Reply
Mister Yes

#19551 Re: SDA-All about

Post by Mister Yes »

madner wrote:Kompromis nema alternativu, necemo ko SDP da ulazimo u konflikte.

:D
Bilo je: Potpiši Alija makar bila avlija.
Kako ćemo sada govoriti? Potpiši Bakire makar bila WC?

Image
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#19552 Re: SDA-All about

Post by pici »

čestitke baketu i ščepi na pomirbi...došlo doba da se ljubav proba...SBB alternativa za sve

Image
asurbanipal

#19553 Re: SDA-All about

Post by asurbanipal »

Nisam neki fan Sefera, ali ovaj dokumentarac mi ćuhne na SDA-ovsko maslo. :mrgreen:

pumica

#19554 Re: SDA-All about

Post by pumica »

It_is_a_Leclerc wrote:Sad kad je kongres iza nas, ne bi me čudilo da se i Radončić uključi u razgovore o formiranju nove vlade.
Ovo sasvim ima smisla.
Bakiru je lakse sa Fahrom i SBBom nego sa Komsicem, Suljagicem, Reufom, Gadzom i ostatkom DFa.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#19555 Re: SDA-All about

Post by -LIBERO- »

Normalno da mu je lakse. Svako svoj resor, svoj uticaj....ne petljaj se jedan drugome, i hebo drzavu, pravo, zakone....procedure, opste interese.

Tajkunizacija do posljednje celije ove drzave. :thumbup:
hizo ramidovic

#19556 Re: SDA-All about

Post by hizo ramidovic »

sda je konacno svatila daje fahro naj mocniji politicar u bih i jedini politicar koi zasluzuje povijerenje ovog napacenog naroda fahro je kompletan covijek i politicar sa viziom intelegentan je prirodno ima talent za biznis posten marljiv human i stoje naj bitnije velik bosnjak i patrijota koi bi krvi dao zaovu drzavu zato bi normalno bilo da kualiraju sda i sbb
The BEN10

#19557 Re: SDA-All about

Post by The BEN10 »

pici wrote:čestitke baketu i ščepi na pomirbi...došlo doba da se ljubav proba...SBB alternativa za sve

Image
:shock:
ultima_palabra

#19558 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

Došlo je vrijeme da SDA-ovci opet štrebaju floskule o najvećem neimaru i vakifu poslije Gazi Husrevbega :mrgreen:
eifel

#19559 Re: SDA-All about

Post by eifel »

N1 Pressing: Bakir Izetbegović (3.6.2015)

https://www.youtube.com/watch?v=ZWl2Owm ... e=youtu.be
pici

#19560 Re: SDA-All about

Post by pici »

hizo ramidovic wrote:sda je konacno svatila daje fahro naj mocniji politicar u bih i jedini politicar koi zasluzuje povijerenje ovog napacenog naroda fahro je kompletan covijek i politicar sa viziom intelegentan je prirodno ima talent za biznis posten marljiv human i stoje naj bitnije velik bosnjak i patrijota koi bi krvi dao zaovu drzavu zato bi normalno bilo da kualiraju sda i sbb
:thumbup: potapisujem od A do 3... ABA3
nemampojma0

#19561 Re: SDA-All about

Post by nemampojma0 »

eifel wrote:N1 Pressing: Bakir Izetbegović (3.6.2015)

Gledao sam ovo sam minut i zgadilo mi se. Koje je ovo govno, cuj molim te Holbruk reko da nije bilo Alije ne bi bilo Bosne..grebo mu Holbruk Seku.
Sirotinja po bosanskim vrletima, gola i gladna, nije sacuvala Bosnu, vec njegov caca.
Ovu zemlju nije sacuvao Izet Nanic, Atif Dudakovic, Hajro Mesic,Midhat Hujdur, Crni Labud i jos stotine hiljada hrabrih i Bosni odanih ljudi i zena, vec famAlija Izetbegovic.
A posto je Bakir dio toga,onda je implicite i on sacuvao Bosnu. Ovo je toliki kompleksas...garant mu je raja udarala cvoke.
Alija mi je na odredjeni nacin drag i imao je i on svoje zasluge, al ovaj njegov isprdak ce mi ga ogaditi.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#19562 Re: SDA-All about

Post by _BataZiv_0809 »

Bakir o sebi:

Rekao je kako nema mjesta u BiH koje nije obišao i u kojem nije držao govor. Također, kazao je da se sjeća riječi oca Alije "Ti bi se mogao baviti ovime".

Znao je Alija procijeniti ljude :izet:
pici

#19563 Re: SDA-All about

Post by pici »

Potapisuj Alij...mislim Bali...Bakire pa da idemo kud koji mili moji...šveCka ljubo moja mati za tobom mi stomak pati...
asurbanipal

#19564 Re: SDA-All about

Post by asurbanipal »

nemampojma0 wrote:
eifel wrote:N1 Pressing: Bakir Izetbegović (3.6.2015)

Gledao sam ovo sam minut i zgadilo mi se. Koje je ovo govno, cuj molim te Holbruk reko da nije bilo Alije ne bi bilo Bosne..grebo mu Holbruk Seku.
Sirotinja po bosanskim vrletima, gola i gladna, nije sacuvala Bosnu, vec njegov caca.
Ovu zemlju nije sacuvao Izet Nanic, Atif Dudakovic, Hajro Mesic,Midhat Hujdur, Crni Labud i jos stotine hiljada hrabrih i Bosni odanih ljudi i zena, vec famAlija Izetbegovic.
A posto je Bakir dio toga,onda je implicite i on sacuvao Bosnu. Ovo je toliki kompleksas...garant mu je raja udarala cvoke.
Alija mi je na odredjeni nacin drag i imao je i on svoje zasluge, al ovaj njegov isprdak ce mi ga ogaditi.

:thumbup:

Fakat je g***o od čovjeka. Doduše, skoro čitava politička scena u BiH je jedna velika septička jama...
dezurni_ucenik

#19565 Re: SDA-All about

Post by dezurni_ucenik »

Rijeci rahmetli Alije upuceni Bakiru.To ko Del Boy kad pocne Rodneyu govoriti sta mu je mama rekla pred smrt. :lol:
pici

#19566 Re: SDA-All about

Post by pici »

Chisum wrote:Image

Image

Image
Image
The BEN10

#19567 Re: SDA-All about

Post by The BEN10 »

ultima_palabra wrote:Došlo je vrijeme da SDA-ovci opet štrebaju floskule o najvećem neimaru i vakifu poslije Gazi Husrevbega :mrgreen:
I to što kažeš. :-D
Mada vjerujem da će lizanje ostati samo na nivou lidera.
hizo ramidovic

#19568 Re: SDA-All about

Post by hizo ramidovic »

konacno cese ojedinit dvije najace bosnjacke stranke sda i sbb stoje bilo ocekivano jerbo samo kadar izove dvie stranke more ovu zemlju izvuc iz blata u jednoj stranci su sportisti a udrugoj glumci i pevaci i toje ta dobitna konbinacija
ultima_palabra

#19569 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

The BEN10 wrote:
ultima_palabra wrote:Došlo je vrijeme da SDA-ovci opet štrebaju floskule o najvećem neimaru i vakifu poslije Gazi Husrevbega :mrgreen:
I to što kažeš. :-D
Mada vjerujem da će lizanje ostati samo na nivou lidera.
Što ti to više SDA nije po ćeifu? :D
nemampojma0

#19570 Re: SDA-All about

Post by nemampojma0 »

Ovaj ultimin post me ponuka...pa kome je to normalnom SDA po ceifu...Oni se i ne trude da budu po ceifu ikome drugom osim sebi i HDZ-u.
Zato sad usvojise onu uredbu i preglasase DF..tacnije, preglasase zakon. Al moze im se, samo ne znam dokle.
agent_zero

#19571 Re: SDA-All about

Post by agent_zero »

Usrani zeleni SDA kmeri i ološ zadnje vrste sa svojim fašistoidnim ljubavnicima, KRA DE ZEOM danas i po ko zna koji put nastavili sa pljačkom države i naroda.

Nema spasa za ovu zemlju dok su ove dvije krminigonene i ološke stranke na vlasti, za ove bi vrijedlo ponovo goli otok uvesti. Najgora vlast izabrana od polupismenih primata, ali ničija nije do zore.

I najgori SDP je bolji od ovog mafijaškog i kriminogenog ljubavničkog dvojca, zelenih SDA kmera i fašistoidnog KRA DE ZEA.

Nadam se da će DF istupiti iz ovog ološkog društva. I na kraju:

JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#19572 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

sudeći po sve mekšim startovima havaznog toalet papira na La Famaliju svemse ćini da se Tornjak u niskom startu sprema za bracki i pomirbeni zagrljaj sa Don Neonkom

konaćno čemo gledat nastavak Tornjak se vrača kuči :D uz nagli rast tiraža najtiražnijeg smeča u BiH
rajvosa1

#19573 Re: SDA-All about

Post by rajvosa1 »

Podrška Novaliću protiv ove DF ublehe. DF je na nešto ličio dok nije pametni Željko uzeo Bajrovića i marisača žena Suljagića, jednostavno ti ljudi ne znaju ni šta hoće
Maharadza

#19574 Re: SDA-All about

Post by Maharadza »

JoseMujica wrote:sudeći po sve mekšim startovima havaznog toalet papira na La Famaliju svemse ćini da se Tornjak u niskom startu sprema za bracki i pomirbeni zagrljaj sa Don Neonkom

konaćno čemo gledat nastavak Tornjak se vrača kuči :D uz nagli rast tiraža najtiražnijeg smeča u BiH
:lol: :lol: :lol: :thumbup:

A svaki petak ide prilog uz tariguz, isječak iz bestselera:

Image

Obavezno štivo za sve buduće i trenutne uhLjebe! :oops:
HM 2011

#19575 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

agent_zero wrote:Usrani zeleni SDA kmeri i ološ zadnje vrste sa svojim fašistoidnim ljubavnicima, KRA DE ZEOM danas i po ko zna koji put nastavili sa pljačkom države i naroda.

Nema spasa za ovu zemlju dok su ove dvije krminigonene i ološke stranke na vlasti, za ove bi vrijedlo ponovo goli otok uvesti. Najgora vlast izabrana od polupismenih primata, ali ničija nije do zore.

I najgori SDP je bolji od ovog mafijaškog i kriminogenog ljubavničkog dvojca, zelenih SDA kmera i fašistoidnog KRA DE ZEA.

Nadam se da će DF istupiti iz ovog ološkog društva. I na kraju:

Ljevica, ujedinjena ljevica..... raspad koalicije zbog imenovanja UO i NO u Federaciji BiH...... nezakonito, vakvo, nakvo.......

MIšljenja sam da i kad bi na kraju Reuf promjenio članstvo u stranci opet bi bilo ljudi koji bi branili stavove DF-a kao nešto nadnaravno ispravno, pravedno itd..... Od samog početka ublehe i nastavlja se sa ublehams - i to se predstavlja kao alternativa..... Ko ih podržava taj je za nazadovanje BiH....

riječi podrške su sve rekle, a ja mogu samo reći:

PODRŽITE SAMO SDA, NA SVIM NIVOIMA, U JEDINSTVU JE SNAGA....
Pokažite odgovornost, tražite odgovornost - jedino tu imamo šanse za promjenama...
Post Reply