Bilo je: Potpiši Alija makar bila avlija.madner wrote:Kompromis nema alternativu, necemo ko SDP da ulazimo u konflikte.
Kako ćemo sada govoriti? Potpiši Bakire makar bila WC?

Bilo je: Potpiši Alija makar bila avlija.madner wrote:Kompromis nema alternativu, necemo ko SDP da ulazimo u konflikte.

Ovo sasvim ima smisla.It_is_a_Leclerc wrote:Sad kad je kongres iza nas, ne bi me čudilo da se i Radončić uključi u razgovore o formiranju nove vlade.
hizo ramidovic wrote:sda je konacno svatila daje fahro naj mocniji politicar u bih i jedini politicar koi zasluzuje povijerenje ovog napacenog naroda fahro je kompletan covijek i politicar sa viziom intelegentan je prirodno ima talent za biznis posten marljiv human i stoje naj bitnije velik bosnjak i patrijota koi bi krvi dao zaovu drzavu zato bi normalno bilo da kualiraju sda i sbb
Gledao sam ovo sam minut i zgadilo mi se. Koje je ovo govno, cuj molim te Holbruk reko da nije bilo Alije ne bi bilo Bosne..grebo mu Holbruk Seku.eifel wrote:N1 Pressing: Bakir Izetbegović (3.6.2015)
https://www.youtube.com/watch?v=ZWl2Owm ... e=youtu.be
nemampojma0 wrote:Gledao sam ovo sam minut i zgadilo mi se. Koje je ovo govno, cuj molim te Holbruk reko da nije bilo Alije ne bi bilo Bosne..grebo mu Holbruk Seku.eifel wrote:N1 Pressing: Bakir Izetbegović (3.6.2015)
https://www.youtube.com/watch?v=ZWl2Owm ... e=youtu.be
Sirotinja po bosanskim vrletima, gola i gladna, nije sacuvala Bosnu, vec njegov caca.
Ovu zemlju nije sacuvao Izet Nanic, Atif Dudakovic, Hajro Mesic,Midhat Hujdur, Crni Labud i jos stotine hiljada hrabrih i Bosni odanih ljudi i zena, vec famAlija Izetbegovic.
A posto je Bakir dio toga,onda je implicite i on sacuvao Bosnu. Ovo je toliki kompleksas...garant mu je raja udarala cvoke.
Alija mi je na odredjeni nacin drag i imao je i on svoje zasluge, al ovaj njegov isprdak ce mi ga ogaditi.
Chisum wrote:
![]()
I to što kažeš.ultima_palabra wrote:Došlo je vrijeme da SDA-ovci opet štrebaju floskule o najvećem neimaru i vakifu poslije Gazi Husrevbega
Što ti to više SDA nije po ćeifu?The BEN10 wrote:I to što kažeš.ultima_palabra wrote:Došlo je vrijeme da SDA-ovci opet štrebaju floskule o najvećem neimaru i vakifu poslije Gazi Husrevbega
Mada vjerujem da će lizanje ostati samo na nivou lidera.
JoseMujica wrote:sudeći po sve mekšim startovima havaznog toalet papira na La Famaliju svemse ćini da se Tornjak u niskom startu sprema za bracki i pomirbeni zagrljaj sa Don Neonkom
konaćno čemo gledat nastavak Tornjak se vrača kučiuz nagli rast tiraža najtiražnijeg smeča u BiH

Ljevica, ujedinjena ljevica..... raspad koalicije zbog imenovanja UO i NO u Federaciji BiH...... nezakonito, vakvo, nakvo.......agent_zero wrote:Usrani zeleni SDA kmeri i ološ zadnje vrste sa svojim fašistoidnim ljubavnicima, KRA DE ZEOM danas i po ko zna koji put nastavili sa pljačkom države i naroda.
Nema spasa za ovu zemlju dok su ove dvije krminigonene i ološke stranke na vlasti, za ove bi vrijedlo ponovo goli otok uvesti. Najgora vlast izabrana od polupismenih primata, ali ničija nije do zore.
I najgori SDP je bolji od ovog mafijaškog i kriminogenog ljubavničkog dvojca, zelenih SDA kmera i fašistoidnog KRA DE ZEA.
Nadam se da će DF istupiti iz ovog ološkog društva. I na kraju: