Skorpije su uvijek najgore. Nebitno za spol.Cookie85 wrote:Sta moze biti gore od zene djevice ?Miss Moonlight wrote:Nisam. Puno gore![]()
Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- alibaba_i_30_godina
#19551 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
- biggrin
#19552 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
razdjevičator perhaps?Cookie85 wrote:Sta moze biti gore od zene djevice ?Miss Moonlight wrote:Nisam. Puno gore![]()
-
Cookie85
#19553 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne citas moje postove kako treba alibaba.. razocaran samalibaba_i_30_godina wrote:Skorpije su uvijek najgore. Nebitno za spol.Cookie85 wrote:Sta moze biti gore od zene djevice ?Miss Moonlight wrote:Nisam. Puno gore![]()
- alibaba_i_30_godina
#19554 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Napisah ti sada tamo na drugoj temi razlog.Cookie85 wrote:
Ne citas moje postove kako treba alibaba.. razocaran sam![]()
A možda ti je i Miss nesto rogato.
- Euphoria
#19555 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Imaju škorpije svojih prednosti alibaba....Cookie85 wrote:Ne citas moje postove kako treba alibaba.. razocaran samalibaba_i_30_godina wrote:Skorpije su uvijek najgore. Nebitno za spol.Cookie85 wrote: Sta moze biti gore od zene djevice ?![]()
![]()
Ja sam jarčica
-
Cookie85
#19556 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Jos samo da pratim horoskop pa da znam kakve su jarcice

- Yenna
#19557 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Cookie85 wrote:Sta moze biti gore od zene djevice ?Miss Moonlight wrote:Nisam. Puno gore![]()
- Euphoria
#19558 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Google is your friendCookie85 wrote:Jos samo da pratim horoskop pa da znam kakve su jarcice![]()
Upišeš Žena jarac, pročitaš i staviš me na ignore listu
- Euphoria
#19559 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
O pa ti si onda san svakog muškarcanova_ja wrote:Cookie85 wrote:Sta moze biti gore od zene djevice ?Miss Moonlight wrote:Nisam. Puno gore![]()
sta kazesss? može djevica, podznak škorpija
- Yenna
#19560 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
S venerom u Skorpiji istoMiss Moonlight wrote: O pa ti si onda san svakog muškarca
- alibaba_i_30_godina
#19561 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Jako dobar sarkazam od naše Miss.nova_ja wrote:S venerom u Skorpiji istoMiss Moonlight wrote: O pa ti si onda san svakog muškarcaNista me ne pitaj, rado bi se mjenjala sa nekim
Ali, imaju skorpijice svojih prednosti. I to dobrih.
-
Cookie85
#19562 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Onda bolje da ne citam da ne bih stavljao na ignore listuMiss Moonlight wrote:Google is your friendCookie85 wrote:Jos samo da pratim horoskop pa da znam kakve su jarcice![]()
![]()
- Euphoria
#19563 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nisam bila sarkastičnaalibaba_i_30_godina wrote:Jako dobar sarkazam od naše Miss.nova_ja wrote:S venerom u Skorpiji istoMiss Moonlight wrote: O pa ti si onda san svakog muškarcaNista me ne pitaj, rado bi se mjenjala sa nekim
Ali, imaju skorpijice svojih prednosti. I to dobrih.
Škorpije su poznate kao odlični ljubavnici/ce... A žene djevice su posvecene, predane i razborite.
-
Cookie85
#19564 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Znaci skorpije treba ganjati, kad upoznam neku, prvo ce pitanje biti " sta si horoskopu ? "Miss Moonlight wrote:Nisam bila sarkastičnaalibaba_i_30_godina wrote:Jako dobar sarkazam od naše Miss.nova_ja wrote: S venerom u Skorpiji istoNista me ne pitaj, rado bi se mjenjala sa nekim
Ali, imaju skorpijice svojih prednosti. I to dobrih.![]()
Škorpije su poznate kao odlični ljubavnici/ce... A žene djevice su posvecene, predane i razborite.
- Euphoria
#19565 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ma sta fali, jesi vidio kod Dine kolika je ignore lista a sa svima uredno komuniciraCookie85 wrote:Onda bolje da ne citam da ne bih stavljao na ignore listuMiss Moonlight wrote:Google is your friendCookie85 wrote:Jos samo da pratim horoskop pa da znam kakve su jarcice![]()
![]()
P.S. Sve zavisi s kojim znakom se ti slazes.
Devica i Bik
Devica i Bik imaju srodne poglede na život, a dele i sličan odnos prema kući, porodici i finansijama. Oboma je materijalna sigurnost veoma bitna, a deca i dom im igraju važnu životnu stavku. Bik je pohotniji i pohlepniji pa i manje oprezan, ali ipak može probuditi strast u Devici i nagnati je da se opusti i prepusti romantici.
Škorpija i Bik
Škorpija i Bik jedan su od najčešćih ljubavnih parova zodijaka. Njihova izuzetno jaka, gotovo čarobna međusobna privlačnost spaja ih u posebnu, ali pomalo komplikovanu vezu. Imaju mnogo toga zajedničkoga, ali ih dominantni karakteri stalno dovode do krajnjih granica strastvene ljubavi i žustrog prepiranja.
Last edited by Euphoria on 06/08/2019 11:15, edited 1 time in total.
- alibaba_i_30_godina
#19566 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Pa to su dobre stvari na koje sam mislio kod njih.Miss Moonlight wrote:Nisam bila sarkastičnaalibaba_i_30_godina wrote:Jako dobar sarkazam od naše Miss.nova_ja wrote:
S venerom u Skorpiji istoNista me ne pitaj, rado bi se mjenjala sa nekim
Ali, imaju skorpijice svojih prednosti. I to dobrih.![]()
Sve ostalo, manje-više .... uh.
- Yenna
#19567 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
A jarčice moje jake, mudre zemljane prijateljiceMiss Moonlight wrote: Nisam bila sarkastična![]()
-
Cookie85
#19568 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Miss Moonlight wrote:Ma sta fali, jesi vidio kod Dine kolika je ignore lista a sa svima uredno komuniciraCookie85 wrote:
Onda bolje da ne citam da ne bih stavljao na ignore listu
Nisam, blokirao Dino nekog ?
- Euphoria
#19569 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Pa svaki znak ima neke mane.
Meni se kod djevice jedino ne svidja sto sve zivo analizira, s potrebom i bez potrebe
Kod skorpija mi smeta sto su uglavnom narcisi i egocentrici
Meni se kod djevice jedino ne svidja sto sve zivo analizira, s potrebom i bez potrebe
-
Cookie85
#19570 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Evo citam o zeni jarac i ovo mi je zapelo za oko
Jel istina ?
" Ipak, čuvajte se žene Jarca ukoliko se nadjete na putu izmedju nje i cilja koji je zacrtala, ona će zgaziti sve na putu do uspjeha. "
Jel istina ?
" Ipak, čuvajte se žene Jarca ukoliko se nadjete na putu izmedju nje i cilja koji je zacrtala, ona će zgaziti sve na putu do uspjeha. "
- alibaba_i_30_godina
#19571 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ima nekakvih voćki. Taman treba ovih par jakih, a slobodnih muškaraca aka Xavier i Ludzak angažovati da prvo sve pokose, još džaba uz to dobiju mišiće, a žene da beru plodove. Kasnije ćemo vidjeti šta saditi, za šta je dobra zemlja i šta se prima.Euridika wrote:Gdje ti je zemlja, i što je ne obrađuješ? Makar voćke ne posadiš?alibaba_i_30_godina wrote:A sto se tice bašče, trebal ti zemlje, da mi ne propada bezveze. Meni samo daj krompira malo.![]()
Treba sve ove neradnike s foruma potjerati na radnu akciju kod tebe na zemlju.
Kupimo ono gnojivo, ali samo organsko, i pobacamo. Rekoh, meni daj krompira malo.
A zemlja, 2 satića od grada. Milina.
- Yenna
#19572 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moj idealan par je bik i škorpija, zbog mjeseca u biku smo bas divan parMiss Moonlight wrote:Pa svaki znak ima neke mane.
A djevica je sebi samoj preteška, za druge manje više , dumanjem ubi sama sebe, dok ne odrastes, pa naucis da malo kontrolises
- alibaba_i_30_godina
#19573 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
I jaaaaaaakoo posesivni.Miss Moonlight wrote:Pa svaki znak ima neke mane.
Ne možeš ih se riješiti kako treba.
- Euphoria
#19574 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ima istine, ali ne skroz.... Ja sve što sam u zivotu zacrtala, to sam i ostvarila. Nisam nikad gazila preko drugih. Uvijek je to bilo na uštrb mog odmora, zadovoljstva ili zdravlja. Nikad mi nije bilo problem odreći se nečega i istrpiti za cilj koji imam.Cookie85 wrote:Evo citam o zeni jarac i ovo mi je zapelo za oko
Jel istina ?
- Euphoria
#19575 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Eh da, i posesivna strasno, samo svoje tjera i zivi u svom izmisljenom svijetu....imam bivseg koji sebi jos u glavi tipuje da nesto ima izmedju nasalibaba_i_30_godina wrote:I jaaaaaaakoo posesivni.Miss Moonlight wrote:Pa svaki znak ima neke mane.
Kod skorpija mi smeta sto su uglavnom narcisi i egocentrici![]()
Ne možeš ih se riješiti kako treba.
Last edited by Euphoria on 06/08/2019 11:21, edited 1 time in total.