Probaj sa sprejem protiv komaraca ili sa sprejem za ciscenje koze u kombinaciji sa toplom vodom.Optimist wrote:Zadnji stiker sam uspio odlijepiti ali ljepilo nisam uspio skinuti. Pokusavao acetonom, rakijom i stelexom i opet nije moglo.drug_profi wrote:Strugač za led.
Ostatke ljepila ukloniš vaticom na koju nakapaš malo jestivog ulja. Većina ne zna da je ulje odličan rastvarač.
Sve ispoliraš sredstvom za pranje prozora.
Sve zajedno manje od 10 minuta posla.
Može se i aceton koristiti, ali ako kapne negdje - zajeb.
Može i bez ulja, samo sredstvo za prozore, ali čišćenje traje malo duže.
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
condy
#19526 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
-
Throttle
#19527 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Imate u Bingu kupit strugac za te naljepnice i vinjete sa stakla. Mislim 2-3KM. Ustvari uski skalper s ručkom, dodje i par rezervnih nožića. Meni je ok. Nakon toga samo prebrišem krpom. Slično ovome

- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#19528 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
izgleda se svi pripremaju za bozicmk ultra wrote:Jel se danas nesto dzabe dijeli da i ja odem![]()
Guzva nenormalna
- muha_sa
#19529 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
to se ne skida vec se kiti jedna pored drugeThrottle wrote:Imate u Bingu kupit strugac za te naljepnice i vinjete sa stakla. Mislim 2-3KM. Ustvari uski skalper s ručkom, dodje i par rezervnih nožića. Meni je ok. Nakon toga samo prebrišem krpom. Slično ovome
- drug_profi
#19530 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sutra ujutro ce da bude prazna cesta ko da je subotnje jutro.
Ko bi rekao da toliko katolika zakrcuje nase ceste.

Ko bi rekao da toliko katolika zakrcuje nase ceste.
-
Throttle
#19531 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sad će se zakuhat na vjerskoj osnovi 
-
condy
#19532 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Danas gužva ko pred Bajram 
- nepass1
#19533 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
hahaha, ja mislim da bih sajbu svu izrezao. imam ovu igracku i ne bih smio pokusati.Throttle wrote:Imate u Bingu kupit strugac za te naljepnice i vinjete sa stakla. Mislim 2-3KM. Ustvari uski skalper s ručkom, dodje i par rezervnih nožića. Meni je ok. Nakon toga samo prebrišem krpom. Slično ovome
odmah da kazem da sam i ekstremno slampav
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#19534 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nije od papira....... 
- nepass1
#19535 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
suzuki kod mene, nije vwkonektovan wrote:Nije od papira.......
- bitanga_sa_otesa
#19536 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
sreca pa nije citroen 
-
Throttle
#19537 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
pa neces cekicem udarat po njemunepass1 wrote: hahaha, ja mislim da bih sajbu svu izrezao. imam ovu igracku i ne bih smio pokusati.![]()
odmah da kazem da sam i ekstremno slampav
Ja jutros skidao onaj od registracije, zaboravio zalijepit novi kad sam registrovao
-
zdruzdjo
#19538 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Juce predvece vozim auto putem prema zenici. mokra je cesta prilicno, ali nema leda. mada je sva masna valjda od ovih silnih smogova I magli.
Vozim izmedju nekih 110-130. I tuda se motam unutar te brzine. Pristizem na nekih 100-150 metara u desnoj traci dacia sandero ona novija linija.
kako se priblizavam vidim da auto lagano svera cas iz desne u lijevu cas gazi pola zaustavne trake, pa onda opet nastavlja normalno 100-tinjak metara pa sve tako. odmah usporim I napravim odstojanje ukoliko trebadnem naglo kociti, da ne bude trzanja. Na sat pogledam, malo ispod 100 km/h. Pretekao bih ga ali hajde znaj da ne zaplese u mene dok ga preticem. ma kontam garant pijan. vozio sam iza njega sigurno jedno 2 kilometra. fakat ne smijem preticati.
U jednom trenutku on ode u desno zagazi zaustavne I dodije mi, fiknem u trecu I zaljepim se skroz lijevom trakom aman do bankine. kako prolazim pored pogledam. Znaci lik I kokica se kikocu a u njegovim rukicama veselo mobitel svijetli. Volan ne drzi uopste osim ako nije kitom ili nogama da ga je poduhvatio odozdo.
Jebem mu babicu koja ga je porodila I njega I nju i minutu kad su rodjeni I sisu iz koje su dojili I mrtvo I zivo 12 koljena unaprijed I unazad.
KOLIKI MORON TREBAS BITI DA VOZIS 100 km/h I DA TIPKAS NA TELEFON. A I ona kobiletina koja sjedi I umjesto da kaze "hej drzi volan kako treba", jok ona zajedno.
I onda kad izgine se onda jao kuku majko on je ubio, ona fina bila.
Stvarno ne znam vise kako da nazovem ovo sto je u ljudima. Bezobrazluk u saradnji sa retardiranom gluposcu.
Vozim izmedju nekih 110-130. I tuda se motam unutar te brzine. Pristizem na nekih 100-150 metara u desnoj traci dacia sandero ona novija linija.
kako se priblizavam vidim da auto lagano svera cas iz desne u lijevu cas gazi pola zaustavne trake, pa onda opet nastavlja normalno 100-tinjak metara pa sve tako. odmah usporim I napravim odstojanje ukoliko trebadnem naglo kociti, da ne bude trzanja. Na sat pogledam, malo ispod 100 km/h. Pretekao bih ga ali hajde znaj da ne zaplese u mene dok ga preticem. ma kontam garant pijan. vozio sam iza njega sigurno jedno 2 kilometra. fakat ne smijem preticati.
U jednom trenutku on ode u desno zagazi zaustavne I dodije mi, fiknem u trecu I zaljepim se skroz lijevom trakom aman do bankine. kako prolazim pored pogledam. Znaci lik I kokica se kikocu a u njegovim rukicama veselo mobitel svijetli. Volan ne drzi uopste osim ako nije kitom ili nogama da ga je poduhvatio odozdo.
Jebem mu babicu koja ga je porodila I njega I nju i minutu kad su rodjeni I sisu iz koje su dojili I mrtvo I zivo 12 koljena unaprijed I unazad.
KOLIKI MORON TREBAS BITI DA VOZIS 100 km/h I DA TIPKAS NA TELEFON. A I ona kobiletina koja sjedi I umjesto da kaze "hej drzi volan kako treba", jok ona zajedno.
I onda kad izgine se onda jao kuku majko on je ubio, ona fina bila.
Stvarno ne znam vise kako da nazovem ovo sto je u ljudima. Bezobrazluk u saradnji sa retardiranom gluposcu.
-
Throttle
#19539 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja mislio ti opet izudaro nekog 
-
zdruzdjo
#19540 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Throttle wrote:Ja mislio ti opet izudaro nekog
Ko ba???
Pa ja sam pacifista. Razgovor, zen, dijalog, ljubav.......
-
Throttle
#19541 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa pusti da se vole na autoputu 
- bitanga_sa_otesa
#19542 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ti ko da nikad nisi bio mlad....testosteron...hormoni...zdruzdjo wrote: Bezobrazluk u saradnji sa retardiranom gluposcu.
p.s. branik nije bankina
- bleee_sa
#19543 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
samo pun gas i preko bankine
- muha_sa
#19544 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
bleee_sa wrote:samo pun gas i preko bankine
- bleee_sa
#19545 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ohladite glave
-
vauvau
#19546 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Eno ga prepoznao se još jedan.djkurt wrote:Još jedan što bi okolo šamarao pošten svijet. Ccccccccc!!!vauvau wrote:E danas sve više ovih što gledaju u čovjeka i kažu pa šta smeta. Hodaju ulicom pogrešnom stranom dok bulje u telefon i kad se odbiju od čovjeka gledaju nešto kao ljuti oni. Kažeš mu da ide pogrešnom stranom, kažeš mu da ne gleda kud hoda, a on samo kaže pa šta ima veze. Isto tako ovi tipovi po cesti. Onaj vozi lijevom trakom autocestom kilometrima. Kaže šta ima veze. Vozi 50 i slika telefonom dok vozi, selfije neke pravi hej? Sve nešto njima ništa ne smeta. Kao sve im je okej. Obično su onako feminizirani likovi, neke frizurice, cipelice, ko curice izgledaju. Neki otvoreno kažu da su gej. Kao šta ima veze. Daleko im kuća bila. I oni vjeruju da se sve može miroljubivo riješiti. Dok ga ne stigne šamarčina iz zaleta pa se probudi iz bunila. E onda sve smeta i kuku zovi policiju, a tu policiju prethodno pljuvao i omalovažavao.
Upiši se u klub mrzitelja vožnje 50km/h. Drage volje će te tamo primiti.
- Bakir1
#19547 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ima li ista ljepsezdruzdjo wrote:. Znaci lik I kokica se kikocu a u njegovim rukicama veselo mobitel svijetli. Volan ne drzi uopste osim ako nije kitom ili nogama da ga je poduhvatio odozdo.
.
Pridjes na dvadesetak metara, pogasis sve, sustignes i na pola metra slozis duga
-
Throttle
#19548 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Iskustvo progovara
- sparky
#19549 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Negdje dvije hiljade i neka, vracali se sa koride u Mostaru. Oka ugasio svjetla i pun gas uz Bradinu i toki vokijem javlja(galami) samo puuuuun gass nema nikogaBakir1 wrote:Ima li ista ljepsezdruzdjo wrote:. Znaci lik I kokica se kikocu a u njegovim rukicama veselo mobitel svijetli. Volan ne drzi uopste osim ako nije kitom ili nogama da ga je poduhvatio odozdo.
.![]()
Pridjes na dvadesetak metara, pogasis sve, sustignes i na pola metra slozis duga
- Bakir1
#19550 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sjecas se kako smo sa tefericem iz Donjeg vakufa prema turbetu primjenjivali penicilin terapiju na onom kurcevitom bravusparky wrote:Negdje dvije hiljade i neka, vracali se sa koride u Mostaru. Oka ugasio svjetla i pun gas uz Bradinu i toki vokijem javlja(galami) samo puuuuun gass nema nikogaBakir1 wrote:Ima li ista ljepsezdruzdjo wrote:. Znaci lik I kokica se kikocu a u njegovim rukicama veselo mobitel svijetli. Volan ne drzi uopste osim ako nije kitom ili nogama da ga je poduhvatio odozdo.
.![]()