pici wrote:dze je onaj @tesla da mi objasni slagalicu i jeftijije od eon premiuma koji koristim... evo ja slagalicu naslaga slicnu eon premiumu bez HBO premiuma i 30 min mob mjest 50 min i 99 KM me opet dodje... kos net mi je 200/12 mjest 120/10... nema vracanja unazad svih tv kanala itd... mislim vec kad bombardujes na telemah temi bosko buha bombama de na ovoj svojoj od logosofta... da napomenem ponuda eon premiuma i bilo koje slagalice ni cjenovno ni ponudjacki nisu n i ublizu...
nisam radnik telemaha i zaboli me neka stvar i za njih i za logosoft al ne podvaljujte muda pod bubrege... za svoje pare radicu sta hocu...
SUPER TV 29,25 KM
Osnovni paket sa preko 200 SD i HD kanala
SUPER TV 6,67 KM
Plus paket sa 32 kanala
SUPER TV 9,36 KM
HD paket sa 12 kanala
SUPER TV 5,85 KM
Filmbox paket sa 10 kanala
SUPER TV 7,00 KM
Cinestar Premiere HD paket sa 2 kanala
=58,13 km
NET 3 29,25 KM
Do 120 Mbps / 10 Mbps
=29,25 km
FIKSNA 2 11,70 KM
Besplatni pozivi unutar mreže
1500 besplatnih minuta prema svim fiksnim mrežama u BiH
50 besplatnih minuta prema svim mobilnim mrežama u BiH
=11,70 km
58,13+29,25+11,70= 99,08 i nek oduzmem 10% na ugovor od 24mjeseca to je 90KM
dobio sam... za vise para 2o minuta mobitela, imam manje net brzinu za 80/2... nemam HBO premium et slagalice
Prvo, ti nemaš premium paket već "Trio uposleni" i plaćaš 35 KM i tu imaš sve kanale iz ponude Telemacha, 60Mbit/s internet te običnu telefoniju bez besplatnih minuta osim unutar Telemacha.
Al hajmo sad premium paket porediti.
Prvo, HD paket su Arene i par dodatnih paketa koje nemate u svojoj šemi. Arene HD ne spadaju u premium i njega otpisujemo.
Cinestar Premiere imaš u plus paketu sadržane i njih otpisujemo.
Filmbox svakako nemate u ponudi pa i njega otpisujemo.
Ostaje TV paket sa cijenom Osnovnog paketa od 29,25 + plus paket od 6.67 što na kraju ispada ukupno
35, 92KM za TV komponentu
Internet kod vas nikad ne prelazi ni 100 Mbit/s ali imate na papiru 200 Mbit/s pa ćemo računati najjači LOL paket a to je
29,25KM
Telefonija ekvivalentna premium paketu je TEL 2 sa cijenom od
11,70KM
Ukupna cijena je
69.18 KM sa PDV.
Cijena EON Premium paketa je
81,50 KM/mjesec!!!
Dakle još na ovo dodam i uslugu
mobilne telefonije gdje svaki mjesec imam 150 minuta prema svim mobilnim mrežama, 250 SMS poruka i 2GB flat 4G interneta. I sa ovom mobilnom komponenetom opet je Logosoft neuporedibo jeftiniji i cijena iznosi 73,39 KM sa PDV.
Dakle jeftinije a bolje. Bolja mreža, veća pokrivenost (optikom), bolja podrška i sl.
Da ne spominjem kanale koje nemate a to je RTS paket, Prva tv paket koji uskoro leti iz vaše ponude, Pink erotski paket, opcioni Filmbox paket,...
I kolega, još samo za kraj da dodam. Nije vam Logosoft a ni BH Telecom kriv što vam odlaze ljudi i što vas udaraju svim i svačim zadnjih nekoliko dana. To ste vi napravili sami sebi sa lošim odnosom prema korisnicima, drskim i bezobrazim tehničarima na terenu, konstantnim povećanjima cijene te konstantnim kvarovima i greškama na obračunu računa i zaista nema potrebe pisati neistine protiv Logosofta ni protiv BH Telecoma ili bilo koga drugog. Znam da ste nervozni i da ovo niste očekivali ali vjerum mi, sve na kraju dolazi na naplatu ali to ne znači da se trebaju neosnovano napadati drugi i pisati neistiniti postovi.
Nisu korisnici glupi, svako će izračunati šta mu je povoljnije i otići će tamo gdje može ostvariti uštede. Problem kod vas je taj što ste izgubili povjerenje ljudi i nikad više niko nije siguran da li će mu cijena paketa biti ista kao u trenutku potpisivanja ugovora. A pouzdano znam da ide novo poskupljenje na Telemachu ali ne bih pisao o tome, saćekajmo službenu obavijest.