Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Koji motor je bolji u citroenu ds5 , 2.0 dizel ili 1.6 benzin? Znam da je dizel jaci, ali me zanima kakvi su ovi benzinci za odrzavati? Cuo sam da su losi motori? I kakav je automatik mjenjac na ovom autu?
Danas mi se odlijepio unutrasnji retrovizor pa ne znam kako da ga zalijepim. Kupio sam dvokomponentno ljepilo u motorexu za retrovizore ali uopste ne drzi. Da li je moguce da ne drzi zbog one male naljepnice gdje je bio retrovizor?! Ako jeste, kako se ona skida da pokusam zalijepiti direktno za staklo? Drska retrovizora je 90% od metala i samo malo plastike okolo ima.
zato i sluzi naljepnica na staklu, da se moze zalijepiti za staklo,ne sjecam se detalja...davno sam lijepio ,mislim da se jedna komponenta nanese na retrovizot druga na staklo i zadrzis malo i zalijepi se .jel tako pise u uputstvu na ljepilu?
Industrialyzer wrote:Danas mi se odlijepio unutrasnji retrovizor pa ne znam kako da ga zalijepim. Kupio sam dvokomponentno ljepilo u motorexu za retrovizore ali uopste ne drzi. Da li je moguce da ne drzi zbog one male naljepnice gdje je bio retrovizor?! Ako jeste, kako se ona skida da pokusam zalijepiti direktno za staklo? Drska retrovizora je 90% od metala i samo malo plastike okolo ima.
ma i ja sam se tako patio
otišao onda u servis za auto stakla, ljudi zaljepili i godinama i dalje držalo sve ok, mislim daje koštalo nekih 10KM