Popularne stvari koje ne kontam
-
ovo_mi_je_nick
#19526 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Cijena po dogovoru pa kad se kreneš gogovarat kaže fiksno ti je xx,xx KM
ili ljudi boluju da im neko piše i da ih zove ili kontaju da će neko reći 10 x veću cijenu pa da zeca uhvate za rep.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#19527 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A ima i ono koja je zadnja cijena, pa kad mu kažeš i dogovoriš se, da završiš posao, koliko ćeš još spustiti
I to obično bude neki što se busa u prsa ''ja postim Ala'a mi''
I to obično bude neki što se busa u prsa ''ja postim Ala'a mi''
-
dječak sa šibicama
#19528 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ove neke zeneBiH, po tviterima, to ufurano, to umisljeno, to feminizam, to nadrkano, ko da zlatna govna kenjaju.
- славянин
#19529 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jet setdječak sa šibicama wrote:Ove neke zeneBiH, po tviterima, to ufurano, to umisljeno, to feminizam, to nadrkano, ko da zlatna govna kenjaju.
- S4mpion
#19530 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A ima tu dosta i do kupaca, fakat znaju bit' bezobrazni, baš moraš bit' oštar u pregovorima i započet' ih sa "fiksnom" cijenom, nanjuše li da si fleksibilan, gotov si.ovo_mi_je_nick wrote:Cijena po dogovoru pa kad se kreneš gogovarat kaže fiksno ti je xx,xx KM![]()
![]()
ili ljudi boluju da im neko piše i da ih zove ili kontaju da će neko reći 10 x veću cijenu pa da zeca uhvate za rep.
- djevojka bez imena
#19531 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Original 100%славянин wrote:Jet setdječak sa šibicama wrote:Ove neke zeneBiH, po tviterima, to ufurano, to umisljeno, to feminizam, to nadrkano, ko da zlatna govna kenjaju.vidis bolan da se louis vuitton torbe nosaju na sve strane
-
moonca
#19532 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Meni je dogovaranje cijene uzas.S4mpion wrote:A ima tu dosta i do kupaca, fakat znaju bit' bezobrazni, baš moraš bit' oštar u pregovorima i započet' ih sa "fiksnom" cijenom, nanjuše li da si fleksibilan, gotov si.ovo_mi_je_nick wrote:Cijena po dogovoru pa kad se kreneš gogovarat kaže fiksno ti je xx,xx KM![]()
![]()
Jel' se kod nas moze cjenkati pri kupovini novog auta?
- S4mpion
#19533 Re: Popularne stvari koje ne kontam
U pravilu ne, ali vjerujem da je negdje popust moguće izvući ako znaš šta radiš, na tržištu postoje popusti o kojima niko ne priča i koje ti niko neće ponudit' ako baš ne insistiraš.moonca wrote:Meni je dogovaranje cijene uzas.S4mpion wrote: A ima tu dosta i do kupaca, fakat znaju bit' bezobrazni, baš moraš bit' oštar u pregovorima i započet' ih sa "fiksnom" cijenom, nanjuše li da si fleksibilan, gotov si.
-
moonca
#19534 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Postoji da, menadzer moze dati popust do 10% za odjecu u robnim kucama, nisam nikada trazila ali za aute kod mene je to pravilo. Uzasan osjecaj, no godinama se naviknes i ides u kupovinu kad ti ne gori pod nogama -pa ih onda kupac uzme u 'tretman'S4mpion wrote:U pravilu ne, ali vjerujem da je negdje popust moguće izvući ako znaš šta radiš, na tržištu postoje popusti o kojima niko ne priča i koje ti niko neće ponudit' ako baš ne insistiraš.moonca wrote:Meni je dogovaranje cijene uzas.S4mpion wrote: A ima tu dosta i do kupaca, fakat znaju bit' bezobrazni, baš moraš bit' oštar u pregovorima i započet' ih sa "fiksnom" cijenom, nanjuše li da si fleksibilan, gotov si.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#19535 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam koji će ti q tri fb profila 
-
moonca
#19536 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Za razlicite profile prijatelja- da ih ne mijesa.

-
ovo_mi_je_nick
#19537 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Lako se to riješi. prodavao sam artikal za 50,00 KM. Piše kupac može li za 20 KM eto mene odmah. Reko može i za 15 ako ćeš doći. Nije nikad došaoS4mpion wrote:A ima tu dosta i do kupaca, fakat znaju bit' bezobrazni, baš moraš bit' oštar u pregovorima i započet' ih sa "fiksnom" cijenom, nanjuše li da si fleksibilan, gotov si.ovo_mi_je_nick wrote:Cijena po dogovoru pa kad se kreneš gogovarat kaže fiksno ti je xx,xx KM![]()
![]()
- ExNihilo
#19538 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Na piku ispliva sav hamelj mentaliteta našeg čovjeka.
-
ovo_mi_je_nick
#19539 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kad kupuješ nov auto, prodavac izdaje račun, plaća PDV, registrovan, porez na dohodak... na piku toga baš i nema. Kaže nova guma, samo vožena jednu sezonumoonca wrote:Meni je dogovaranje cijene uzas.S4mpion wrote:A ima tu dosta i do kupaca, fakat znaju bit' bezobrazni, baš moraš bit' oštar u pregovorima i započet' ih sa "fiksnom" cijenom, nanjuše li da si fleksibilan, gotov si.ovo_mi_je_nick wrote:Cijena po dogovoru pa kad se kreneš gogovarat kaže fiksno ti je xx,xx KM![]()
![]()
- triconja
#19540 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jest, i onda moras pitat ko kakvo celjade sta mu znaci jedna sezona, koliko je to godina, sta mu znaci registracija i ima ful fulova opremu i tako to. Znaci moras naucit zargone kako trgovacke tako i lokalne da te ne nacuturi punoovo_mi_je_nick wrote: Kad kupuješ nov auto, prodavac izdaje račun, plaća PDV, registrovan, porez na dohodak... na piku toga baš i nema. Kaže nova guma, samo vožena jednu sezonu![]()
![]()
- Logovan
#19541 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Čitajući postove ovo mi pade napamet.triconja wrote:Jest, i onda moras pitat ko kakvo celjade sta mu znaci jedna sezona, koliko je to godina, sta mu znaci registracija i ima ful fulova opremu i tako to. Znaci moras naucit zargone kako trgovacke tako i lokalne da te ne nacuturi punoovo_mi_je_nick wrote: Kad kupuješ nov auto, prodavac izdaje račun, plaća PDV, registrovan, porez na dohodak... na piku toga baš i nema. Kaže nova guma, samo vožena jednu sezonu![]()
![]()
-
ovo_mi_je_nick
#19542 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Full fulova oprema, ni pakce, bez ulaganja, u zamjeni skuplji (pa i druga strana kad mijenja biće naravno skuplji
), klima ispravna-ledi.
- BajramBarecula
#19543 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sjedi neka zenska ispred mene u busu i sad, vadi ona telefon i dopisuje se sa nekom drugom drugaricom ako sam dobro upratio, al nije ono standardno nego slika nesto lijevo i na slici napise nesto i tako se dopisuju. Mislim jbg velik joj telefon, nisam mogo a da ne bacim pogled dva
Mozda ima smisla ako napisem da je ono standardno prenapucana metar nokti kilu smimke itd itd.
Jel to sad neki novi fazon ili sta li vec
Mozda ima smisla ako napisem da je ono standardno prenapucana metar nokti kilu smimke itd itd.
- triconja
#19544 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jaro ja sam taj fazon isfuro ima par godina, eee. I sta kaes nikad nisi to vidio?BajramBarecula wrote:Sjedi neka zenska ispred mene u busu i sad, vadi ona telefon i dopisuje se sa nekom drugom drugaricom ako sam dobro upratio, al nije ono standardno nego slika nesto lijevo i na slici napise nesto i tako se dopisuju. Mislim jbg velik joj telefon, nisam mogo a da ne bacim pogled dva![]()
- BajramBarecula
#19545 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa nisam jbg, kontam haj ono jednu dvije slike, al za svaku poruku to je vec malo bezzetriconja wrote:Jaro ja sam taj fazon isfuro ima par godina, eee. I sta kaes nikad nisi to vidio?BajramBarecula wrote:Sjedi neka zenska ispred mene u busu i sad, vadi ona telefon i dopisuje se sa nekom drugom drugaricom ako sam dobro upratio, al nije ono standardno nego slika nesto lijevo i na slici napise nesto i tako se dopisuju. Mislim jbg velik joj telefon, nisam mogo a da ne bacim pogled dva![]()
- Pryda
#19546 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Za malo skuplju robu, ako prodavac osjeti da se lomite pukne popust u fazonu ovo je samo za vas, samo izgledajte ozbiljno zainteresovano za kupovinu.S4mpion wrote:U pravilu ne, ali vjerujem da je negdje popust moguće izvući ako znaš šta radiš, na tržištu postoje popusti o kojima niko ne priča i koje ti niko neće ponudit' ako baš ne insistiraš.moonca wrote:Meni je dogovaranje cijene uzas.S4mpion wrote: A ima tu dosta i do kupaca, fakat znaju bit' bezobrazni, baš moraš bit' oštar u pregovorima i započet' ih sa "fiksnom" cijenom, nanjuše li da si fleksibilan, gotov si.
Jedan pro tip: kad kupujete online stavite u korpu sta zelite i nakon odredjenog vremena sto ne obavite kupovinu obavezno stize kupon za popust na mail. Znalo je biti i po 50%.
- triconja
#19547 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zavisi ko je sa druge straneBajramBarecula wrote: Pa nisam jbg, kontam haj ono jednu dvije slike, al za svaku poruku to je vec malo bezze
-
paladinka
#19548 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kad se placa sa kesom kod vece sume se najcese moze dobiti popust , samo se mora pitati.
-
moonca
#19549 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nije mi se to nikada desilo a jeste da mi se ta stvar prodala.Pryda wrote: Jedan pro tip: kad kupujete online stavite u korpu sta zelite i nakon odredjenog vremena sto ne obavite kupovinu obavezno stize kupon za popust na mail. Znalo je biti i po 50%.
- Logovan