Tako neku noć se vozim lijevom za nekakvim 100 km/h, i prestiže on tako par auta čitavu vječnost, a bila je neka gužva na autoputu, valjda se raja vraćala sa posla, a još petak.. Kad se napokon odlučio prebaciti u desnu, i kako dade žmigavac, tako ja blago pojačam gas, čekajući priliku da dodatno ubrzam. Međutim, lola nikako da se konačno prestoji, maltene vozi pola u lijevoj, pola u desnoj traci. Na kraju sam mu se toliko približio da sam morao udariti po kočnici i bježati ulijevo prema zidu koliko god mogu. Samo sam čekao udarac, ali prođoh nekako sretno, a noge su mi se bile odsjekle.
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
mega_mashcine
#19501 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Mene nervira kad im na autoputu treba čitav kilometar da se prestroje iz lijeve u desnu traku.
Tako neku noć se vozim lijevom za nekakvim 100 km/h, i prestiže on tako par auta čitavu vječnost, a bila je neka gužva na autoputu, valjda se raja vraćala sa posla, a još petak.. Kad se napokon odlučio prebaciti u desnu, i kako dade žmigavac, tako ja blago pojačam gas, čekajući priliku da dodatno ubrzam. Međutim, lola nikako da se konačno prestoji, maltene vozi pola u lijevoj, pola u desnoj traci. Na kraju sam mu se toliko približio da sam morao udariti po kočnici i bježati ulijevo prema zidu koliko god mogu. Samo sam čekao udarac, ali prođoh nekako sretno, a noge su mi se bile odsjekle.
-
condy
#19502 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Znamo mi njega on ti se ovdje na forumu hvalio da se nikom ne sklanja....dobro si proso 
-
mega_mashcine
#19503 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
condy wrote:Znamo mi njega on ti se ovdje na forumu hvalio da se nikom ne sklanja....dobro si proso
- denimb
#19504 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Citam prije par strana raspravu o samaranju, i kontam gdje ces samarati nekoga...ali sinoc sam naletio na covjeka vozi audi A6 negdje iznad Zepca pa sve do Doboja sam ga gledao, pretice na punoj, duploj punoj, nijednom zmigavac kreten ne pali.
Onako kompletan idiot, konstantno koriguje auto dok vozi...dva puta ulijece u makaze, prvi put moze zahvaliti samo vozacu jelinak autobusa sto mu je bukvalno napravio trecu traku da se izvuce...drugi puta ga je Bog spasio, krenu na pamet za dzipom koji je kolonu preticao, covjek se ubaci kad je vidio auto u susret da ide, ovak kreten osta...mene stomak presjeko kontam ubi nekog, u centimetre se izvukao, i opet ovaj u desnoj traci jedva ostade na cesti da bi on usao nazad...
Sto je najzalosnije kreten je za cijelo to vrijeme napredovao za nekih 6-7 auta ispred mene a konstantno ugrozavajuci ljude na cesti...pa to nije za samara to je za polomit kosti jbt, sta trebas imati u glavi da vozis tako nikada necu shvatiti.
Onako kompletan idiot, konstantno koriguje auto dok vozi...dva puta ulijece u makaze, prvi put moze zahvaliti samo vozacu jelinak autobusa sto mu je bukvalno napravio trecu traku da se izvuce...drugi puta ga je Bog spasio, krenu na pamet za dzipom koji je kolonu preticao, covjek se ubaci kad je vidio auto u susret da ide, ovak kreten osta...mene stomak presjeko kontam ubi nekog, u centimetre se izvukao, i opet ovaj u desnoj traci jedva ostade na cesti da bi on usao nazad...
Sto je najzalosnije kreten je za cijelo to vrijeme napredovao za nekih 6-7 auta ispred mene a konstantno ugrozavajuci ljude na cesti...pa to nije za samara to je za polomit kosti jbt, sta trebas imati u glavi da vozis tako nikada necu shvatiti.
- drug_profi
#19505 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
I onda kad se zalijepi i ubije suvozaca treba ga zaliti, jerbo nije on to htio, prevelika mu kazna, trosak drzavi i tako to....
-
zdruzdjo
#19506 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
dobar bio, ne bi mrava zgazio, ostala zena sa troje djece iza njega I nana.......drug_profi wrote:I onda kad se zalijepi i ubije suvozaca treba ga zaliti, jerbo nije on to htio, prevelika mu kazna, trosak drzavi i tako to....
- Sodom1
#19507 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Najjaca mi je " da Allah lijepi dzennet da "

Last edited by Sodom1 on 23/12/2018 18:27, edited 1 time in total.
- Bakir1
#19508 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma samo zagrljaje forsirat 
- denimb
#19509 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma kreten ne vidjeni, znaci ne znam da li je polozio skoro ili koji kuac, ali bez zmigavca bez icega, blicne fazon onom ispred sebe da ce on preticati i to je to...meni blica kontam koji klinac hoce, kad krenu lik na duploj punoj...Boze sacuvaj.
Na mjestima gdje bas vidis da ide na pamet, gdje ti sva cula govore da nije ok za preticati...ode on pa sta Bog da...
Mozda sam se samo zajebo sto nisam policiju zvao, i prijavio ga, ali ne znam ni sta bi oni uradili.
Na mjestima gdje bas vidis da ide na pamet, gdje ti sva cula govore da nije ok za preticati...ode on pa sta Bog da...
Mozda sam se samo zajebo sto nisam policiju zvao, i prijavio ga, ali ne znam ni sta bi oni uradili.
-
BadBoy
#19510 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Šta fali, to je vozač po mjeri forumaša, ne pegla 50 km/h na magistrali

- spreca
#19511 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
kako onda prolazi tehnicki?.....a i kako ga panduri ne zaustavljaju....jest da se ove naljepnice tesko skidaju ali ipak......eni je najgore ona vineta kad je moram zalijepiti a skida se teskomuha_sa wrote:Me_again wrote:Ovo mi je inace papanluk za primjer, cesto vidjam kreole koji imaju tone autoput naljepnica na sajbi.muha_sa wrote:
To je valjda znak da se radi o svjetskom putniku![]()
vidjam jedno auto na parkingu kod Bosmala--suvozac ne vidi kud se vozi
- drug_profi
#19512 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Strugač za led.
Ostatke ljepila ukloniš vaticom na koju nakapaš malo jestivog ulja. Većina ne zna da je ulje odličan rastvarač.
Sve ispoliraš sredstvom za pranje prozora.
Sve zajedno manje od 10 minuta posla.
Može se i aceton koristiti, ali ako kapne negdje - zajeb.
Može i bez ulja, samo sredstvo za prozore, ali čišćenje traje malo duže.
Ostatke ljepila ukloniš vaticom na koju nakapaš malo jestivog ulja. Većina ne zna da je ulje odličan rastvarač.
- Optimist
#19513 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zadnji stiker sam uspio odlijepiti ali ljepilo nisam uspio skinuti. Pokusavao acetonom, rakijom i stelexom i opet nije moglo.drug_profi wrote:Strugač za led.
- vješalica
#19514 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja skinula benzinom
Malko na vatu pa izdrljala onom krpom za stakla
Samo ne treba previše mackat jer će ostati masno i lijepo će mirisat
Malko na vatu pa izdrljala onom krpom za stakla
Samo ne treba previše mackat jer će ostati masno i lijepo će mirisat
-
pora_poras
#19515 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Uzmes zilet i samo polako niz staklo, sve ces maci
- djkurt
#19516 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
A ti imaš problem sa ograničenjima brzine na tom magistralnom putu. Ti ako imaš novaca da plaćaš kazne, drugi možda nemaju.kakaljin wrote:Ako po tebi magistralnim putevima mozes voziti samo na malim dionicama 80km/h onda ti imas problema sa voznjom jer ne znas voziti i bojis se vece brzine od 50km/h, za tebe je bolje da putujes busom ili vozom, jer za tebe nije automobil.djkurt wrote: Ja sam taj putni pravac i naveo kao primjer nebuloznosti vožnje 80KM/h bez obzira na ograničenje brzine, jer ti realno možeš voziti 80KM/h samo jednim malim dijelom tog puta a dva su razloga za to najveća naseljena mjesta i pohabana cesta. Tako da u stvari ovaj hipotetički vozač koji konstantno vozi 50KM/h u stvari je najmanji problem.
- djkurt
#19517 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
To su ovi što im smeta što neko vozi 50KM/h. Propuh od ne noššenja kape u autu im dohako konačno.denimb wrote:Ma kreten ne vidjeni, znaci ne znam da li je polozio skoro ili koji kuac, ali bez zmigavca bez icega, blicne fazon onom ispred sebe da ce on preticati i to je to...meni blica kontam koji klinac hoce, kad krenu lik na duploj punoj...Boze sacuvaj.
Ti ćeš njemu reć da ne smije preticat na duploj punoj, jesil ti normalan, hoćeš da te zaustavi i išaketa ko pravi bošnjo "the šofer".
ajde nazad u autoškolu i uči nove propise.
1. Nikad ne vozi 50km/h, jer loše utiče na zdravlje vozača.
2. Ne nosi kapu u autu, jerbo more nekom zasmetat pa će ti zautaviti vozilo i dobrano išamarati, ko si ti da nosiš kapu u autu a nekome smeta, heeeejjj.
3. Dupla puna linija određuje pravac preticanja i orijentir za putanju vozila u preticanju, za nepoštivanje ovog propisa očekivati dobar degenek.
- djkurt
#19518 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ah tih 50km/h, zvuči surrealno.denimb wrote:Citam prije par strana raspravu o samaranju, i kontam gdje ces samarati nekoga...ali sinoc sam naletio na covjeka vozi audi A6 negdje iznad Zepca pa sve do Doboja sam ga gledao, pretice na punoj, duploj punoj, nijednom zmigavac kreten ne pali.
- djkurt
#19519 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Još jedan što bi okolo šamarao pošten svijet. Ccccccccc!!!vauvau wrote:E danas sve više ovih što gledaju u čovjeka i kažu pa šta smeta. Hodaju ulicom pogrešnom stranom dok bulje u telefon i kad se odbiju od čovjeka gledaju nešto kao ljuti oni. Kažeš mu da ide pogrešnom stranom, kažeš mu da ne gleda kud hoda, a on samo kaže pa šta ima veze. Isto tako ovi tipovi po cesti. Onaj vozi lijevom trakom autocestom kilometrima. Kaže šta ima veze. Vozi 50 i slika telefonom dok vozi, selfije neke pravi hej? Sve nešto njima ništa ne smeta. Kao sve im je okej. Obično su onako feminizirani likovi, neke frizurice, cipelice, ko curice izgledaju. Neki otvoreno kažu da su gej. Kao šta ima veze. Daleko im kuća bila. I oni vjeruju da se sve može miroljubivo riješiti. Dok ga ne stigne šamarčina iz zaleta pa se probudi iz bunila. E onda sve smeta i kuku zovi policiju, a tu policiju prethodno pljuvao i omalovažavao.
Upiši se u klub mrzitelja vožnje 50km/h. Drage volje će te tamo primiti.
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#19520 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Na dobrim bobama ste vas par ovdje. Ono sto imputirate drugim forumasima da su rekli nigdje necete moci napisano pronaci.
Ne znam samo kako sami sebi ne dosadite.
Ne znam samo kako sami sebi ne dosadite.
- Bakir1
- JavierBosnia
#19522 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ovim putem bih zamolio administraciju da obrati paznju na korisnika djkurt s obzirom da je doticni prije 10 dana započeo žustru raspravu ovdje i evo nastavlja je nakon sto mu je istekla kazna. Spriječite to na vrijeme
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#19523 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jel se danas nesto dzabe dijeli da i ja odem
Guzva nenormalna
Guzva nenormalna
- djkurt
#19524 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Opa sad se pravi bošnjački mentalitet ukazuje, kazni, zdrobi, išaketaj svakog ko iole ne razmišlja ko "većina". Paša moj ima nešto što se zove sloboda govora, i sve dok nema uvreda na ličnoj osnovi, može svako da piše šta želi ukoliko je u okviru teme koja je zadana samim naslovom iste. A te svoje komunističke metode cenzure furaj među svojom rajom, ovdje ti to srećom više ne pali.JavierBosnia wrote:Ovim putem bih zamolio administraciju da obrati paznju na korisnika djkurt s obzirom da je doticni prije 10 dana započeo žustru raspravu ovdje i evo nastavlja je nakon sto mu je istekla kazna. Spriječite to na vrijeme
On topic: piče mi po živcima vozači što na magistralnom putu voze uglavnom 80+ km/h i tjeraju nas ostale da kršimo saobraćajna pravila. Koji su to pacijenti majko moja.
- djkurt
#19525 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
A ti misliš ja dobio kaznu radi rasprave, OMG.JavierBosnia wrote:Ovim putem bih zamolio administraciju da obrati paznju na korisnika djkurt s obzirom da je doticni prije 10 dana započeo žustru raspravu ovdje i evo nastavlja je nakon sto mu je istekla kazna. Spriječite to na vrijeme