Fudbalski klubovi iz BiH - stare sezone

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
emigrazione

#1951 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pau

Post by emigrazione »

Doslo vrijeme da malo mi vama oci otvaramo...
Logovan

#1952 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pau

Post by Logovan »

Zeljo_do_groba wrote:Hahahha, sto su se pacenici zabrinuli... Ne sikirajte se decki :zzzz:

Taman dok nas stignete na -2,3 titule, opet ce se Dzeko prodati a u medjuvremenu na 3,4 SBF nasjest ce neki kinez (kao i kod vas) na ponudjene investicije i eto... :D
Znači ipak i vi želite da neko uloži velike pare u vas. Ja sam mislio da ste i dalje u onom fazonu against modern football. :oops:
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#1953 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pau

Post by F&N »

Ma niko se ne sekira za vas... a upravo takav vas nacin razmisljanja vas je doveo u ovu situaciju i dovesti ce vas na rub egzistencije a vec ste jako blizu... :D
Reglan

#1954 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pau

Post by Reglan »

Znaci kad su se sekirali za nas i savjetovali,ovaj igrac je propo,valja vam uigrati nove igrace onda to nije bilo neko savjetovanje?

Sad ce oni morati dovesti barem 4-5 igraca pa me zanima kako ce se to uigrati?
Moze li mi neko objasniti kako su navijaci zadovoljni ako klub uzme 5 trofeja u 4 godine i pri tom ne napravi nikakav iskorak i ne namakne kakvog sponzora i stane malo na noge kako finansijski tako i igracki?

Kako to da jedan klub koji nije imo trofej 7 godine namakne vise sponzora i uradi vise na organizaciji od jednog kluba koji je dominiro zadnje 4 godine u ligi?

Koji klub ima perspektivniju buducnost,jer se ne treba vracati proslosti(tako su barem navijaci zeljeznicara pricali )
Reglan

#1955 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pau

Post by Reglan »

Kojom ba djecom.Prosjek godina na derbiju vam veci od naseg bio :-)
Reglan

#1956 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pau

Post by Reglan »

Zeljo_do_groba wrote:Dijete, ne znaci dijete, nego da su prosli ZELJINU skolu fudbala a nisu tek puki placenici, prolaznici, kroz klub...

To su kod nas na derbiju bili Stanic, Svraka, Jamak, Zolotic, Hodzic, Colic, Bajic, Sadikovic, itd. itd. A kod vas?
Hahaha koja prica.Moras igrati sa juniorima kad nemas kesa da platis normalne igrace..Sto zadnjih godina placaste Vasilice,Popovice,Culume,Smajice Nijemu :-D
Igrao je i Leotar sa svojom djecom pa se ne kurce :-D
Ja vam zelim od sveg srca da nastavite sa tom politikom.
armin071

#1957 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pau

Post by armin071 »

Ja stvarno ne kontam ove navijace bordo tima sto se bave Zeljom i njihovim problemima. Iskreno zalibo me tuki sta se kod njih desava, da li imaju para i hoce li se sljedece sezone boriti za titulu ili ne. Treba uzivati u svom klubu i napretku koji je evidentan. Opet cisto sumnjam da ce naredne sezone biti ogromna razlika izmedju Zelje i Sarajeva kao i ostalih timova sto ne znaci da nece u buducnosti. Tu ipak treba da se desi par titula u kontinuitetu kao i par zapazenih izlazaka na euro scenu. Da li ce to biti ostaje da vidimo. Ovako kao i do sad sto sam tvrdio sve je to u par deka. Jedino sto se na Kosevu puno "lakse dise"..
Reglan

#1958 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pau

Post by Reglan »

Zeljo_do_groba wrote:U pravu si za sve sto si rekao...

Arshavin, pa de se odluci, jesul nam bili stariji na derbiju, ili igramo sa juniorima, kontriras sam sebi... Ako neko ode iz Zelje, na njegovo mjesto ce se dovesti neko novi i eto, to ce u vrh glave biti par igraca iz prve postave...
Jamak.Bucan,Svraka,Loncaric i ostali.Saberi godine pa ces vidjeti jer furate pricu zeljina omladina,zeljina djeca
Reglan

#1959 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pau

Post by Reglan »

Cemu nervoza B-)
Ras Al Ghul

#1960 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pau

Post by Ras Al Ghul »

Jufke dominiraju, samo o Željezničaru pišu 8-) :gunjastajl:
LSD

#1961 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pau

Post by LSD »

F&N wrote:Ne mogu oni to shvatiti ni progutati. To je tako. Bolna tacka. Jebiga napravili su mit od Osima i valja sada reci, pa vidi ovo dugorocno nije ispravno i sjebace nas totalno. Ne kazem da bi mi bili drugaciji da smo imali svog Osima koji nam donese 4 titule prvaka.
Nasa sreca je sto smo imali zohara Mucu (Osim u drugoj boji) samo jednu sezonu... i sto smo imali HZ takve kakve jesu da su poduzele pocetne i najteze korake, cije rezultate vidimo sad...

Tesko je prihvatiti cinjenicu da je Osim samo jos vise zaduzio klub... Tesko je prihvatiti da su proslogodisnje pare od UEFA-e naprosto isparile... Tesko je svog miljenika okriviti za to sto su imali preduslov da se zacementiraju na vrhum ali nisu... Jer od samog starta stvari su im bile pogresno postavljene. Davno sam ja napisao dugo ce se oni oporavljati od Osimovih titula... zivi bili pa vidjeli... A evo ovdje cu napisati, pa nek me LSD i kompanija odmah stave na stub srama, ako zeljeznicar nastavi da stagnira, da ne kazem propada, prvi koji ce zbrisati je ego manijak Osim... Zivi bili pa vidjeli. A kad se to desi bice opet borba za opstanak...
:lol: :lol: uvijek si briljirao u zaključcima i predikcijama....oporavljacemo se od Osimovih titula, stagnacija, propadanje, borba za opstanak, ego manijak Osim :lol: :lol:

mislim, nastavi ti samo, ne daj se omesti :thumbup: ....da se imamo kome smijati
todd_smith

#1962 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pau

Post by todd_smith »

sto ste neUrozni?
Ras Al Ghul

#1963 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pau

Post by Ras Al Ghul »

todd_smith wrote:sto ste neUrozni?
Šta mai gastosu?
todd_smith

#1964 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pau

Post by todd_smith »

oces pakati :(
Ras Al Ghul

#1965 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pau

Post by Ras Al Ghul »

todd_smith wrote:oces pakati :(
Why gastosu?
LSD

#1966 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pau

Post by LSD »

ignoriši bolan tog dijasporca ;-)
Ras Al Ghul

#1967 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pau

Post by Ras Al Ghul »

LSD wrote:ignoriši bolan tog dijasporca ;-)
Da vidim ima li šta pametno reći, dok mu bejzbol nije počeo :lol:
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#1968 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pau

Post by F&N »

LSD wrote: :lol: :lol: uvijek si briljirao u zaključcima i predikcijama....oporavljacemo se od Osimovih titula, stagnacija, propadanje, borba za opstanak, ego manijak Osim :lol: :lol:

mislim, nastavi ti samo, ne daj se omesti :thumbup: ....da se imamo kome smijati

Kako sam samo znao ko ce se javiti... sve sto si napisao sam znao unaprijed da ces napisati. I svaki put isto pises... kada nemas ama bas nista pametno napisati...

Izvinuces ali trenutno se mi vama smijemo i to GROHOTOM :lol: :lol: :lol:
gledamo i uzivamo u vasim "slatkim" mukama sa djecom, smijesnim da ne kazem jadnim pokusajem na SBFu, shatro neke prezentacije jadna majko pa sve gore od goreg... pa onda pregledam onaj intervju sa Osimom, pa sazalio se majke mi, bash nekako utucen vam gazda...

samo se vi smijite... merak mi vas gledati kako se smijete :izet:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1969 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pau

Post by Velkoski »

ultima_palabra

#1970 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pau

Post by ultima_palabra »

Zanimljivo kako samo pitari i Emir Aletić ovu sezonu ocjenjuju kao neupješnu za Želju :D

Izgleda da nas više cijenite od nas samih, ili je u pitanju sindrom rendanja kore...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#1971 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pau

Post by Velkoski »

Pa zar je uspješna ako je uporedimo sa par prethodnih? :)
LSD

#1972 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pau

Post by LSD »

tako to izgleda kada pitari beru našu brigu....što kažeš, osijedit ce od brige za Željom :lol:

na ovoj temi zvrkovi uopšte ne pišu o svom timu, niti o bilo kojem drugom - vec samo o Želji :!: eto samo pogledati zadnjih 10 stranica...slomiše se jadnici sa nekim pokušajim dokazivanja ili cega vec :lol: :lol: a ne znaju kako jadni ispadaju

i šta onda reci, nego kompleks niže vrijednosti
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#1973 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by Picajzla »

ultima_palabra wrote:Zanimljivo kako samo pitari i Emir Aletić ovu sezonu ocjenjuju kao neupješnu za Želju :D

Izgleda da nas više cijenite od nas samih, ili je u pitanju sindrom rendanja kore...
Pa eto uspješna je nema sta. Nula trofeja, para nema, Veliki Vodja otišao na pola sezone, rasprodaju se igrači, novih nema, poluprazne tribine (mislim na jug, ostale su svakako prazne). Jedino što uspjehom možete smatrati jeste to što se voda vratila na Grbavicu.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
LSD

#1974 Re: PL BiH - pripreme, prelazni rok i ostala dešavanja u pau

Post by LSD »

leškarenje wrote:
LSD wrote:tako to izgleda kada pitari beru našu brigu....što kažeš, osijedit ce od brige za Željom :lol:

na ovoj temi zvrkovi uopšte ne pišu o svom timu, niti o bilo kojem drugom - vec samo o Želji :!: eto samo pogledati zadnjih 10 stranica...slomiše se jadnici sa nekim pokušajim dokazivanja ili cega vec :lol: :lol: a ne znaju kako jadni ispadaju

i šta onda reci, nego kompleks niže vrijednosti
O cemu ti pises,majke ti?
Pises nebuloze o osobama,vrijedjas ih i to,nidje veze sa fudbalom...ali neka si se ti nasao da ti nekome otvaras oci
oduvijek si bio smiješan i predmet šprdnje širih narodnih masa, ja se necu stiditi više za tebe :oops:

a sad nastavi opterecavati sam sebe i pisati o "papku Džeku" i vrijeđaj mu familiju , to ti najbolje ide :thumbup:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#1975 Re: Fudbal u BiH od 1992. godine

Post by Velkoski »

Od stare slave se ne živi..
Post Reply