Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cuvajte se ulice Aleja Bosne Srebrene, meni se redovno desava da manijaci izlecu iz sporednih ulica ko u nekoj igrici a sad u subotu, u sred bjela dan ispred mene par auta naglo stadose, kontam sta bi sta se desava, kad ono zena zakucala kod kontejnera stala na sred ceste, izlazi iz auta i baca 2 kese smetlja, sega joj mase i nesta se smjesi ko ono jebi ga mora se smetlje bacit, ude u auto i nastavi dalje, boze sacuvaj svega.
nervira me sto se taksisti ponasaju kao zadnja stoka prema biciklistima, ostali vozaci su malo bolji mada im je davanje prednosti biciklisti koji se krece ulicom sa pravom prvenstva ili im dolazi sa desne strane nepoznat pojam
Jutros, malo prije 08h, raskrsnica kod grasa, stoji nako auto a iza njega taksi (bjeli golf 5 ili 6) na semaforu uredno crveno ukljucuju se na glavnu (od bazena), tkasista nalego na sirenu ko da gori, upali se zeleno ovaj u nakom autu ode pravo a taksista skrenu desno ka otoci i poslije 20 metara sta u kolonu i mic po mic. E sad pitanje jedno lako pitanje
zasto je trubio?
A. testiro sirenu
B. zurio na CUM (nije mu dobro obzirom da je bio sam u autu)
C. IDIOT
Mene nista ne nervira, ja sam na 10. nivou Zen-a... Vozaci, svi vozaci su super, vozaci su moji drugovi, ja volim sve vozace, oni ne prave nikakve probleme, nikome...
Jutros umalo imao udes na raskrsnici, međed krenuo na mene s lijeve strane. Toliko o pravilu desne strane, prednosti u saobraćaju i kulturi. Još svira kao da sam kriv.
nevira me sto papak sinoc turira dok me zaobilazi dok vozim bicikl, mislim prava si faca sto turiras kurcevom seat ibizom dok prolazis biciklistu, velika je to snaga, nema sta