Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- duplanula
#1951 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pitanje:
Zasto je grad pun cura koje su pravo zgdone, lijepe, bla bla bla, a za BFF uvijek imaju neku koja je "ispod" njih, sto se kaze ruzno pace?
Zasto je grad pun cura koje su pravo zgdone, lijepe, bla bla bla, a za BFF uvijek imaju neku koja je "ispod" njih, sto se kaze ruzno pace?
-
bomba
#1952 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ja (sa muskog gledista) mislim da se to zove eliminacija konkurencije. Svaka zenska voli da se istice i da bude bolja i zgodnija od suparnica... Zbog toga i kao najbolju jaranicu nece izabrat neku koja je bolja od nje, sto sebi bezze stvarat konkurenciju 
- JThomas
#1953 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
žene su tu mnogo prizemnije i proračunatije od muškaraca. ljutite se koliko hoćete al' tako je.
- Vijetnamac13
#1954 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
sa mladjim?
probale?
probale?
- Yokyouare
#1955 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
što bi trebalo da znači da među ženama nema prijateljstava nego samo privremenih-oportunističkih-marketinški opravdanih diplomatskih odnosa?bomba wrote:Ja (sa muskog gledista) mislim da se to zove eliminacija konkurencije. Svaka zenska voli da se istice i da bude bolja i zgodnija od suparnica... Zbog toga i kao najbolju jaranicu nece izabrat neku koja je bolja od nje, sto sebi bezze stvarat konkurenciju
- kakav nered
#1956 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ne kažem da toga nema, ali zar se prijatelji biraju po izgledu?? valjda se družiš s onim tko ti odgovara kao osoba, pa bio on ljepši ili ružniji od tebe...bomba wrote:Ja (sa muskog gledista) mislim da se to zove eliminacija konkurencije. Svaka zenska voli da se istice i da bude bolja i zgodnija od suparnica... Zbog toga i kao najbolju jaranicu nece izabrat neku koja je bolja od nje, sto sebi bezze stvarat konkurenciju
- MedenoSrce
#1957 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Uglavnom se druzim s muskarcima. Jel to sada eliminacija konkurencije jer su svakako ruzniji od mene jer su jelte muskarci?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1958 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
MedenoSrce wrote:Uglavnom se druzim s muskarcima.
- JThomas
#1959 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ko je ba ružan? 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1960 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
uvijek treba promijeniti nekoliko padeža sljepiti nekoliko pjesama i napraviti svoj mikshorty225 wrote:stvar je u tome da kad nadjes na internetu uvijek te moze provaliti i slucajno ukucati da provjeri jesi to ti piso. A ako skonta onda je bilo bolje da nisi nista. Pa cak i da napisete na ovom forumu, dovoljno je da ukuca jedan dio pjesme na googlu i dovest ce je na ovu stranicu zato sam reko u pp...
pa ljudi tako doktoriraju pa ih ne provale
-
Nokija
#1961 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
meni je ovaj horNy pravo posto simaticanhorty225 wrote:joj evo mogla bi mi i sada trebati xD posto je tu ona hehe, mislim onak na netu xD
Ma samo nesto ono kao ja i ti zajedno, ono nesto sta bilo, bicemo dugo zajedno, lijepo nam je, lijepa si, super i tako nesto, hehe ne znam ni ja onako, sta budete mogli napisati
- horty225
#1962 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Haha nokija
Ne sekiraj se hahaha, nista od onoga, danas je tesko sa zenama xD
Al ajde bice druga valjda neka, naci ce se.
Cisto da kazem ono mi nije bila cura neka, zena or whatever, cisto da se zna xD
Nego sam nesto htio isprobati, hehe
A to da sam simpatican, mislim sta da kazem? Ne volim se hvaliti al' sav sam takav xD
A nezz sto me svi pronalaze u tom horny? kao da sam ja dao povoda za to

Ne sekiraj se hahaha, nista od onoga, danas je tesko sa zenama xD
Al ajde bice druga valjda neka, naci ce se.
Cisto da kazem ono mi nije bila cura neka, zena or whatever, cisto da se zna xD
Nego sam nesto htio isprobati, hehe
A to da sam simpatican, mislim sta da kazem? Ne volim se hvaliti al' sav sam takav xD
A nezz sto me svi pronalaze u tom horny? kao da sam ja dao povoda za to
- duplanula
#1963 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pa kada ti je avatar polugolotinja 
-
In love with Bosnia
#1964 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
šta je reper za "mladji"? mladji dva dana ili 20 godina?Vijetnamac13 wrote:sa mladjim?
probale?
- Vijetnamac13
#1965 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
4-5 godina pa na vise.....
- MedenoSrce
#1966 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
To me tek ceka kada predjem 45tu.Vijetnamac13 wrote:4-5 godina pa na vise.....
-
In love with Bosnia
#1967 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
probala, mada 5 godina i nije neka impozantna razlika u godinama tako da ni i iskustvo nije preterano reprezentativno. kad bolje razmislim, imam i iskustvo od -10 godina ali to je bio one night stand.Vijetnamac13 wrote:4-5 godina pa na vise.....
- Beauty01
#1968 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
MedenoSrce wrote:To me tek ceka kada predjem 45tu.Vijetnamac13 wrote:4-5 godina pa na vise.....
- Vijetnamac13
#1969 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
taj prviIn love with Bosnia wrote:probala, mada 5 godina i nije neka impozantna razlika u godinama tako da ni i iskustvo nije preterano reprezentativno. kad bolje razmislim, imam i iskustvo od -10 godina ali to je bio one night stand.Vijetnamac13 wrote:4-5 godina pa na vise.....
to bi moglo funkcionisat?
tj. jel moglo
-
In love with Bosnia
#1970 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
funkcionisalo je, da. sasvim ok.Vijetnamac13 wrote:taj prviIn love with Bosnia wrote:probala, mada 5 godina i nije neka impozantna razlika u godinama tako da ni i iskustvo nije preterano reprezentativno. kad bolje razmislim, imam i iskustvo od -10 godina ali to je bio one night stand.Vijetnamac13 wrote:4-5 godina pa na vise.....
to bi moglo funkcionisat?
tj. jel moglo
-
ja-jesam-on
#1971 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ajd mi recite nesto iskreno jer me zanima onako. Zene sve zele nesto kao ravnopravnost i sve to. A ne zele se ni oko cega potrudit. Evo recimo u ljubavi kad smo vec kod toga. Zasto je pravilo da mi muskarci moramo vama prici, zivkat vas stalno, ciniti sve korake a vi samo cekat i pristajat? Ako smo ravnopravni onda hajmo bit do kraja.
cv,mt - kiss
cv,mt - kiss
-
ribica13
#1972 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Nije pravilo uopšte. Meni ako se neko sviđa apsolutno nemam ništa protiv da prva priđem, da se prva javim, zovem vani i sl.
Malo nas je, al nas ima
Mada je ljepše kad taj dio vi preuzmete na sebe, realno 
-
ja-jesam-on
#1973 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pa ovako mnogi kazu, mozda cak i jesi iskrena, uvijek ima izuzetaka, ali kazem 99% je tako. Zbog cega to tako? Evo vidim cak i na drugoj temi cura jednom izasla sa momkom i svi joj savjetuju da ga vise ne zove jer je vec jednom ona zvala. Iako mi je i to glupo al hajd eto zvala ga jednom, ali ono, zasto ako je rijec o poznanstvu, uopste muskarci moraju napraviti prvi korak? Eto hajd i za izlazak, opet je nekako lakse ti zovnuti prijatelja da izadjete iako zelis nesto vise ako se dugo znate, al sad recimo da zaustavis momka na ulici i trazis mu broj, ili da mu trazis u kafani ili na facebooku ili sta ja znam kako vec, to neces sigurno naci pa ni ti
-
ribica13
#1974 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Znam o čemu pričaš i u pravu si.. Mada o tome bi se naučno istraživački rad mogao uraditi
Sve je to individualno i ne mogu pričati o drugim curama, ali što se mene lično tiče, karakterišu me kao otvorenu i komunikativnu osobu, tako da mi sve to ne predstavlja neki problem, kao što već rekoh. I sigurno neću momka zaustaviti na ulici da mu tražim broj, ali ako me zaista zanima, naći ću način da dođem do njega. Pa jesam li žensko ili nisam 
-
ja-jesam-on
#1975 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Dobro, mislim opet zavisi i od godina, ne znam koliko imas godina i tako. Imas neki period gdje cure bas ono nece ni pod koju cijenu da tako nesto rade. Al eto smatram opet da nema bas mnogo takvih kao ti ako si takva kako kazes. Uglavnom nisu toliko komunikativne osobe ili jesu samo u drustvu osoba koje dobro znaju. Sto mislis da je pravo glupo. Sad moze neko rec muskarci su muskarci ovo-ono...Al ako pricamo o nekoj ravnopravnosti i necemu, ne znam zasto ne? Na kraju krajeva ja sam siguran da kada bi cura pitala momka i nacinila prvi korak da bi momak pristao u 90% slucajeva, dok su cure vise izbirljive i sanse su ti maksimalno 45% u tim situacijama. A muskarac ce uvijek pristati barem na izlazak osim ako je sad totalno da kazem cura dno dna, ali takvih je malo, pa takve moraju prvo da se dobro upoznaju sa nekim kako bi ih ti shvatili, ali kazem uglavnom nema pno bas ruznih cura tako da, kazem siguran sam u 90% slucajeva da bi pristali mozda cak i vise. Tako da ne znam zbog cega takvo ponasanje i odnos prema tome.
Last edited by ja-jesam-on on 01/08/2012 04:00, edited 1 time in total.