FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Edin H.

#1951 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Edin H. »

Nero Histrion wrote:
KatarinaKosaca wrote:U svakom slučaju kako tema nisu propali, nego uspjeli novinari, dobra je vijest da će se cd emitirati u nedjeljom. U petak je bio super, u subotu je bio loš... Ova Adelina, mislim da se zove, što vodi dnevnik radnim danima ne može se gledati.. loše, loše, loše..
Ja stvarno ne znam o kakvoj se Adelini radi?! Gotovo sam siguran da tamo nema novinarke po imenu "Adelina". Dejvojka koju sam gledao tokom sedmice zove se Erna i daleko je bolja od mnogih ( iskljucivo mislim na mladu generaciju voditelja) koji citaju vijesti po drugim televizijama.

Proslo je vrijeme glasova koji su krasili Mirjanu Jancic, Mebruru Topolovac, Sanju Damic, Jasminku Sipku, Radinku Kapetanovic ... a boja glasa jednog Rinka Golubovica tesko da se vise moze cuti kada je rijec o muskim voditeljima.

Ne bih ovdje da analiziram ostale TV kuce, nije to tema, ali samo da napomenem da sam zapanjen sta se sve moze cuti i sta sve drugi pustaju u program. Kod nekih novinara/voditelja je vrlo jasan tzv. "shprachfehler ", sto je nedopustivo.

Momak koji vodi Dnevnik na Face TV ima odlicnu dikciju i lijepu boju glasa. Zove se Haris Mrkonja. :thumbup: Bas je dobar.

Nisam upratio da ce CD biti i nedjeljom ... ako bude, bit ce mi drago.
Mi smo optereceni sprachfehlerom, jedan od najpopularnijih i najplacenijih voditelja u Engleskoj Jonathan Ross ne moze r izgovoriti.
Druga je stvar sto se od dobrog voditelja ocekuje, da barem uz pomoc lektora procisti izgovor.
luckylaka

#1952 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Danasnji gosti izvanserijski a Maric je opicen 100% ali ima u glavi vanjsku politiku cak mislim da je na balkanu rijetkost naci ovakvog znalca.I prica brate ne zaustavlja se.Za obojicu danas :thumbup: :thumbup:
StupskaBitanga

#1953 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Erzsebet wrote:Ma da, svako ko kaže istinu, a to je da nemaju ni marke, odmah je nogiran, ili se zamjerio Senadu :).

Pa je li vam možda čudno što mu je najveće novinarsko ime polupismeni Asim Bešlija, nekadašnji urednik ovog tariguza od portala, a ostali sve mladi koje još uvijek može šaltati, dok i oni ne shvate koliko je sati?
shvataju iako kasno ali kad shvate trče ko ludi
luckylaka

#1954 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

StupskaBitanga wrote:
Erzsebet wrote:Ma da, svako ko kaže istinu, a to je da nemaju ni marke, odmah je nogiran, ili se zamjerio Senadu :).

Pa je li vam možda čudno što mu je najveće novinarsko ime polupismeni Asim Bešlija, nekadašnji urednik ovog tariguza od portala, a ostali sve mladi koje još uvijek može šaltati, dok i oni ne shvate koliko je sati?
Ma treba to sve zatvoriti FaceTv,Tv1,Hayat a ostaviti samo ono gdje se moze gledati Farma i Brat mozda jos Dm,Otv..i to je to :-)
chelo

#1955 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by chelo »

Mnogo sujete u dnevniku Senada H.
Mnogo izvala tipa "prvi u historiji emitovanja", mnogo neskromnog isticanja. Jesu vremena takva, ali istice se upravo onaj ko se ne povodi za trendom.
chelo

#1956 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by chelo »

luckylaka wrote:Danasnji gosti izvanserijski a Maric je opicen 100% ali ima u glavi vanjsku politiku cak mislim da je na balkanu rijetkost naci ovakvog znalca.I prica brate ne zaustavlja se.Za obojicu danas :thumbup: :thumbup:
Kazazovic ga je srezao ocima par puta, sto su kamere jasno pokazale. Nekulturno je prekidao Nevena.
chelo

#1957 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by chelo »

A onu psovku i izjavu od strane Brane Jakupovica u primtimeu treba razmotriti RAK.
Ne zelim zargon stadiona u svom stanu. Trebao je reci da promijenimo kanal prije nego ono izjavi.

Senade, senzacionalizam ti ne treba, i nedorasla mediokritetna omladina koja nas verbalno masakrira od afekta u javnom nastupu.
evo mene

#1958 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by evo mene »

Ovaj Senad više ne zna šta da radi. Pa ni ratne dnevnike više ne zna praviti. Doveo Vikića i ne zna više šta da ga pita. Kakva država, takav Senad, takva njegova televizijica
Erzsebet

#1959 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Erzsebet »

luckylaka wrote:
StupskaBitanga wrote:

Ma treba to sve zatvoriti FaceTv,Tv1,Hayat a ostaviti samo ono gdje se moze gledati Farma i Brat mozda jos Dm,Otv..i to je to :-)
Ma ja, ako nismo za Senada, odmah smo za Farmu i Velikog Brata... :lol:
StupskaBitanga

#1960 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Dok ne čujete kao ja komentare bivših uposlenika FaceTV i šta su tamo doživjeli tek bi onda shvatili kakav je tamo kupleraj
argenteus

#1961 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by argenteus »

StupskaBitanga wrote:Dok ne čujete kao ja komentare bivših uposlenika FaceTV i šta su tamo doživjeli tek bi onda shvatili kakav je tamo kupleraj
Hajde nam ispričaj :-) :oops:
chelo

#1962 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by chelo »

StupskaBitanga wrote:Dok ne čujete kao ja komentare bivših uposlenika FaceTV i šta su tamo doživjeli tek bi onda shvatili kakav je tamo kupleraj
Npr.?
Lakat Jebić

#1963 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Lakat Jebić »

ako je kupleraj kakav onda na ovu temu: http://www.klix.ba/forum/najbolji-sex-u ... &start=125
StupskaBitanga

#1964 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Već je neko ovdje pričao o Asimu i kakvaa je on teška i nadasve iskompleksirana mahaluša. Onda podmetanje noge, napadanje kada se traži plata koja je obećana pa do sočnih detalja kako neka od 20 godina ne izlazi iz Senadove kancelarije koja je puna alkohola i sl.
Ko tamo ode raditi i ganjati praksu kuku mu se
developer10

#1965 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by developer10 »

Meni ona CIA nekako bezveze, puno isprica a malo kaze..
luckylaka

#1966 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

developer10 wrote:Meni ona CIA nekako bezveze, puno isprica a malo kaze..
i meni vala ide na zivce svojim ponasanjem
Erzsebet

#1967 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Erzsebet »

Ma da, a onda sam ja lud kad kažem da je Senad na žutom... Frajer bez kokaina ne može ni početi emisiju, ali to je i najmanji problem. Problem je što laže, petlja, iskorištava i sjebaje mladu raju koja smradu vjeruju, jer imaju predrasudu da je on dobar lik. Već mu je nekoliko tehničara dalo otkaz, a pitanje je vremena kad će početi i mlađi da odlaze. Asim mu liže dupe, jer mu je bolje ikakvu karijeru da ima nego nikakvu, pošto ga svakako nijedan medij u Bosni neće uzeti.
Lakat Jebić

#1968 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Lakat Jebić »

jel asim iskompleksirana mahalusa :D
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#1969 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Sad mi nešto nije jasno :? Kao prodao se Senad, prodaje emisije, ali para nema... :? Pa ili se prodao i para ima ili je neovisan pa para nema? Inače, za neovisne medije je normalno da nemaju para, tako da to "nema žute banke" govori o niku koji piše i njegovom (ne)poznavanju medijske scene u BIH; a o ovoj tv kući ništa...
U petak cd, extra, super :thumbup: Sinoć... tanko...
Erzsebet

#1970 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Erzsebet »

Uzima sve pare sebi, ili ti to nije palo na pamet?
KatarinaKosaca

#1971 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Erzsebet wrote:Uzima sve pare sebi, ili ti to nije palo na pamet?
Aha , to je :lol: :lol: Dakle, prodao se, nečiji je, ne zna se čiji ali jeste 100%, prodaje skupo emisije 100%, ali pare ne da uposlenima, pa oni odlaze, samo što se nije ugasila Tv... sve već pročitano na temi o TV1 od istih nikova... Zato vam ne vrijede više postovi ni pišljiva boba :run:
Erzsebet

#1972 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Erzsebet »

KatarinaKosaca wrote:
Aha , to je :lol: :lol: Dakle, prodao se, nečiji je, ne zna se čiji ali jeste 100%, prodaje skupo emisije 100%, ali pare ne da uposlenima, pa oni odlaze, samo što se nije ugasila Tv... sve već pročitano na temi o TV1 od istih nikova... Zato vam ne vrijede više postovi ni pišljiva boba :run:
Ja na temi o TV1 nisam riječ rekao, pa te molim da ne lažeš. Hvala.
evo mene

#1973 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by evo mene »

KatarinaKosaca wrote:
Samo treba pitati ljude koje je Senad nedavno otjerao, a koji su mu postavili televiziju, kakva je FACE televizija. Žali Bože ljudi i njihovih porodica.
KatarinaKosaca

#1974 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

evo mene wrote:Samo treba pitati ljude koje je Senad nedavno otjerao, a koji su mu postavili televiziju, kakva je FACE televizija. Žali Bože ljudi i njihovih porodica.
Ako su imali ugovor , a nisu plaćeni, neka ga tuže.. tako jednostavno. Ako su pristali da volontiraju zarad prakse, mogućnosti promocije itd, onda ih nemam šta žaliti.. i ne radi se ni o kakvim porodičnim ljudima, vidim djecu koja ili su tek završili ili još studiraju... :?

Nego, najavili su da će cd biti i nedjeljom... večeras nije bilo :roll:
archi_a

#1975 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by archi_a »

KatarinaKosaca wrote:
evo mene wrote:Samo treba pitati ljude koje je Senad nedavno otjerao, a koji su mu postavili televiziju, kakva je FACE televizija. Žali Bože ljudi i njihovih porodica.
Ako su imali ugovor , a nisu plaćeni, neka ga tuže.. tako jednostavno. Ako su pristali da volontiraju zarad prakse, mogućnosti promocije itd, onda ih nemam šta žaliti.. i ne radi se ni o kakvim porodičnim ljudima, vidim djecu koja ili su tek završili ili još studiraju... :?

Nego, najavili su da će cd biti i nedjeljom... večeras nije bilo :roll:
Katarina, nazalost cu konstatirati da nisi realna. :( Nisu radnici samo oni koji se pojavljuju u eteru. I da, bilo je medju njima porodicnih ljudi, ne volontera nego profesionalaca. Kako znamo? Jednostavno, ljudi koji rade u medijima, ponekad se nadju, komuniciraju, popiju pice. Pa nismo se preko snajpera gledali, majka mu stara. ;) Nazalost, u zadnje vrijeme, samo neke negativne vijesti.
Locked