Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
drugtito2011

#1951 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by drugtito2011 »

Vidjoh danas da oni smecari telemach imaju Sport kanal premium. Kakve su sanse da bude i kod nas?
ArrisModem

#1952 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by ArrisModem »

drugtito2011 wrote:Vidjoh danas da oni smecari telemach imaju Sport kanal premium. Kakve su sanse da bude i kod nas?
Zbog ovakvih stvari necete imati NIKAD!
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1953 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Chmoljo »

koliko je logosoft ažuran sa ovim isključivanjima? :D

nisam još uplatio za mart, a piše u računu do 15. :D pa mi nešto ne odgovara baš :D
neki

#1954 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by neki »

Chmoljo wrote:koliko je logosoft ažuran sa ovim isključivanjima? :D

nisam još uplatio za mart, a piše u računu do 15. :D pa mi nešto ne odgovara baš :D
Ko i ti sa banovanjima... :D
ako ima pravde :lol:
ArrisModem

#1955 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by ArrisModem »

Chmoljo wrote:koliko je logosoft ažuran sa ovim isključivanjima? :D

Zna se ko je logosoftov igrac na ovom forumu i ko brise postove ako se slucajno neko pozali na uslugu.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1956 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Velkoski »

Ma je li ? :oops:

Chmoljo, je li to imas dzaba internet za brisanje postova ? :D :D :D
ArrisModem

#1957 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by ArrisModem »

leet wrote:Ma je li ? :oops:

Nema on dzaba internet vec ima platu od logosofta kao i LIP i ostali šupljatori na forumu
coolkid

#1958 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by coolkid »

Jučer sam odnio da zamijenim STB AMINO 110 za ovaj novi STB HD,rekoše mi da ih više nama na stanju ida ih više možda neće ni biti za kupovinu,jer su navodno sve prodali.Što im ja nikako ne vjerujem, nego kad su vidjeli da se počelo masovno kupovati obustavili,jer im je bolje iznajmiti ga nego prodavati.Ali mislim da će se ipak predomisliti pošto sumnjam da će rijetko neko opredijeliti da ga iznajmi zbog 5 kanala. ne računajuči ARENE jer se one ukidaju od30 maja.
Naravno da sam i ovo sve njima jučer rakao i još dodao da su ispali bezobrazni prema na ma pretplatnicima.Treba svi koji imamo najeru ga kupiti da izvršimo pritisak da ih puste u prodaju akcije prodaje nije završena pošto su svakako na naveli da se može zamijeniti do 30 aprila.Nigdje nije navedeno do isteka zaliha.
Ljuska_u_BaklaFi

#1959 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Prije svega nije se vrsila prodaja HD STB, nego jednokratna doplata da bi isti bio osnovni uredjaj u paketu a da se cijena paketa ne mijenja. Taj uredjaj (oni koji su doplatili ) i dalje imaju na reversu a ne u vlasnistvu.
Njih zaista trenutno nema na stanju i meni je zao sto mislite da Vas bilo ko zeli prevariti, niti je to bio cilj bilo koje akcije.
Arena kanali su na akciji 6 mjeseci, sto znaci da se ne ukidaju ni 30. a ni 31. Maja. Znam da Vam to ne znaci puno, ali meni znaci da se pisu tacne informacije.
neki

#1960 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by neki »

ArrisModem wrote:

Nema on dzaba internet vec ima platu od logosofta kao i LIP i ostali šupljatori na forumu
A od koga li ti imas platu :D :-)
ArrisModem

#1961 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by ArrisModem »

neki wrote:
ArrisModem wrote:

A od koga li ti imas platu :D :-)
Hehe tajna :D
neki

#1962 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by neki »

javna tajna, svima je jasno od koga..
ArrisModem

#1963 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by ArrisModem »

neki wrote:javna tajna, svima je jasno od koga..
:D :D :D :lol:
Chmoljo

#1964 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Chmoljo »

ArrisModem wrote:

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “komentiranje rada administracije”
» ArrisModem

14 dana

to je bila bezobrazna opaska, malo je reć'. a saznaću ko je imenom i prezimenom napisao ovaj post, biliv mi :)
doff

#1965 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by doff »

Ja se izvinjavam sto se mijesam ali moderatov zadnji post nije na mjestu --->>> cinicno prijeteci! Ne branim prethodnike ali tvoj post zasluzuje osudu tamam da si i administrator

LP
Chmoljo

#1966 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Chmoljo »

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “komentiranje rada administracije”
» doff

mjesec

na lične prozivke, dobijen je lični odgovor. ban je dobijen zbog druge stvari.

hvala.

:)
coolkid

#1967 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by coolkid »

LJuska ne znam zašto toliko braniš logosoft,a i sam vidiš da su nas prevarili ali hećeš da priznaš.A što se tiče ARENA SPORT KANALA kablovska HS više ih nenaplačuje,već se nalazi u OSNOVNOJ PONUDI.U m:tel-u cijena ARENA SPORT kanala je 4 KM.Zašto to ne komentarišeš.
Ljuska_u_BaklaFi

#1968 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

coolkid wrote:LJuska ne znam zašto toliko braniš logosoft,a i sam vidiš da su nas prevarili ali hećeš da priznaš.A što se tiče ARENA SPORT KANALA kablovska HS više ih nenaplačuje,već se nalazi u OSNOVNOJ PONUDI.U m:tel-u cijena ARENA SPORT kanala je 4 KM.Zašto to ne komentarišeš.
Ne branim ja Logosoft, samo Vam iznosim tacne informacije. Ako treba da iza njih stojim imenom i prezimenom takodje nije problem, mada me ovdje vecina zna i licno. Ja Vas poptuno razumijem ako ste razocarani ali nemate razloga da se osjecate prevarenim.
coolkid

#1969 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by coolkid »

Za LJUCU:poslao sam ti broj ugovora i nadam se da nije neka zajebancija.Kojim putem ćeš me obavijestiti,hoće li oni iz LOL-a me nazvati.Treba li ja da odem u LOL da se prijavim ako to može.
novi.dan.nova.nafaka

#1970 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by novi.dan.nova.nafaka »

coolkid wrote:LJuska ne znam zašto toliko braniš logosoft,a i sam vidiš da su nas prevarili ali hećeš da priznaš.A što se tiče ARENA SPORT KANALA kablovska HS više ih nenaplačuje,već se nalazi u OSNOVNOJ PONUDI.U m:tel-u cijena ARENA SPORT kanala je 4 KM.Zašto to ne komentarišeš.
Ljuska RADI u Logosoftu. I da - nema šta tu cura priznavati da neko nekoga vara, ako ti se ne sviđa pređi kod drugog operatera. Treba ona sad dovodit u opasnost svoj posao podilazeći nezadovoljnim korisnicima... :-)
Chmoljo

#1971 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Chmoljo »

:roll:

de ba malo...
damir.d

#1972 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by damir.d »

coolkid wrote:Jučer sam odnio da zamijenim STB AMINO 110 za ovaj novi STB HD,rekoše mi da ih više nama na stanju ida ih više možda neće ni biti za kupovinu,jer su navodno sve prodali.Što im ja nikako ne vjerujem, nego kad su vidjeli da se počelo masovno kupovati obustavili,jer im je bolje iznajmiti ga nego prodavati.Ali mislim da će se ipak predomisliti pošto sumnjam da će rijetko neko opredijeliti da ga iznajmi zbog 5 kanala. ne računajuči ARENE jer se one ukidaju od30 maja.
Naravno da sam i ovo sve njima jučer rakao i još dodao da su ispali bezobrazni prema na ma pretplatnicima.Treba svi koji imamo najeru ga kupiti da izvršimo pritisak da ih puste u prodaju akcije prodaje nije završena pošto su svakako na naveli da se može zamijeniti do 30 aprila.Nigdje nije navedeno do isteka zaliha.
Niko Vas nije prevario, akcija traje do 30.4. i svi koji se prijave do 30.4. moći će uz jednokratnu doplatu da zamijene SD STB za HD verziju. Postoji mogućnost da to nećemo moći uraditi odmah, ako ih ne bude na stanju, ali ako se prijavite na vrijeme, nećete biti uskraćeni za ovu mogućnost. Nikome nećemo uzeti novac prije nego mognemo zamijeniti STB.
Nadam se da je sada jasno.
Pozdrav,

Damir Dizdarevic
Logosoft d.o.o.
Sarajevo
Manager19sa

#1973 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Manager19sa »

Da li to znaci da ukoliko imamo ovaj stariji SD STB Amino 110 i full HD LCD TV nismo u mogucnosti gledati kanale u HD formatu bez prelaska na ovu noviju Amino HD verziju ? Naime, imam CRT televizor i planiram u skorije vrijeme uzeti neki LCD full HD i ukoliko sam dobro razumio sa postojecim Amino 110 SD STB-om necu biti u mogucnosti gledati HD kanale iako to LCD podrzava, bez ovog novijeg HD STB-a.

Mozemo li bar od Logosofta dobiti neku garanciju da ce se u skorije vrijeme povecati broj HD kanala ili ako nista da ce Arene Sport ostati u osnovnoj ponudi ?

Mislim da se bas i ne isplati prelaziti na ovaj noviji HD STB ukoliko bi ostalo samo nekih 5-6 HD kanala, a promotivni period za Arene Sport istice, cini mi se, 30.06.
afannedim

#1974 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

nego hoće li šta ubacit od kanala umjesto eurosportnews i topmusic ovaj drugi ko da su mene pitali da ga ukinu
novi.dan.nova.nafaka

#1975 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by novi.dan.nova.nafaka »

Ja sam odustao skroz na skroz od HD kanala jer ne mislim da će se u dogledno vrijeme značajno povećati broj istih. Kad ukinu Arene nakon 1.7 ostat će par kanala u HD-u, i stvarno nema smisla davati toliko para za novi STB. Inače sam uvijek bio veliki pobornik LOL-a, ali iskreno mislim da je pravo glupa situacija u kojoj ljudi neće nakon 30.4 moći na rate ili odjednom doplatiti taj STB, nego će plaćati 5 KM/mjesečno do besvijesti. Što se mene tiče, jedan veliki minus za LOL po tom pitanju.
Post Reply