Onaj Hans, brat umrle vlasnice fabrike kojeg tražiš cijelu igru, sjeda u onaj automatski voz za Sibir i u zadnjem trenutku Kate uskače na isti.r_faruk wrote:nekada davno sam igrao Syberia-u, prvi dio. ne mogu da se sjetim kako zavrsava igrica. sjeca li se iko?
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
-
Eborg
#1951 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
- Quaresma
#1952 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
glupost, nesto sto mozes dzaba dobit ti bi platio, a i medjuostalom, ja rijetko kad bi se odlucio vise kupovati igrice iskljucivo sa sp-om, da je rijec i o mp verziji onda da
da ih podrzim za sta? kad je izasao alan wake za consoleshit, prije 2 godine, i kad su gotovo svi izigrali tu igricu izbacuju je za pc, naravno da ima onih koji nisu igrali, ali ovde pricamo o vecini
da ih podrzim za sta? kad je izasao alan wake za consoleshit, prije 2 godine, i kad su gotovo svi izigrali tu igricu izbacuju je za pc, naravno da ima onih koji nisu igrali, ali ovde pricamo o vecini
- House
#1953 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pirati rules
Koji ce glupan platiti 100 KM kad moze igru dobiti džaba , što se tice podrške razvojnim timovima to okaci macku o rep ... Npr. kupiš original Rage (PC) i dodje ti da ubiješ sve ljude koji su na njemu radili
- nedimaha
#1954 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ma piraterija je na izmaku, tj pirateriju ce sluziti ljudi koji fkt nemaju love i poneka budala koja ima al mu zao
Iskreno nemam ni vremena da ganjam kojekakav crack ili patch, hocu kvalitet i hocu podrsku na dohvat ruke, bolje jedna igra u 2 mjeseca, nego 10 od koje ce me svaka handriti na svoj nacin
kupio battlefield 3 i evo igram ga preko mjesec dana i dalje mi je igra prejaka i nastavljam da je igram i dalje, pa do kada god
Iskreno nemam ni vremena da ganjam kojekakav crack ili patch, hocu kvalitet i hocu podrsku na dohvat ruke, bolje jedna igra u 2 mjeseca, nego 10 od koje ce me svaka handriti na svoj nacin
kupio battlefield 3 i evo igram ga preko mjesec dana i dalje mi je igra prejaka i nastavljam da je igram i dalje, pa do kada god
- House
#1955 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
nedimaha wrote:ma piraterija je na izmaku, tj pirateriju ce sluziti ljudi koji fkt nemaju love i poneka budala koja ima al mu zao
Ako zelis online naravno da ces kupiti original
- House
#1956 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Na kojoj težini igrate FIFA 12 ? 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1957 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Fazore majstore, mi smo u Bosni, trebam li da pisem dalje ?
Pirati ftw.
Pirati ftw.
-
r_faruk
#1958 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
@Eborg, hvala na odgovoru
- fazer
#1959 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
leet wrote:Fazore majstore, mi smo u Bosni, trebam li da pisem dalje ?
Pirati ftw.
opet to nije izgovor. mozes li zivjeti bez igara? mozes.
ako bog da jednog dana ce biti kao i u npr.njemackoj. policija te uprati da skidas nelegalni sadrzaj,kucaju ti na vrata i za cas si iza resetaka.
ma da, tebi je sve glupost,glupost...Quaresma wrote:glupost, nesto sto mozes dzaba dobit ti bi platio, a i medjuostalom, ja rijetko kad bi se odlucio vise kupovati igrice iskljucivo sa sp-om, da je rijec i o mp verziji onda da
sta sad da ja platim, kad mogu djabe uzet, ha ja! - klasican argument balkanca
remedy je trazio od ms-a financijsku pomoc za razvoj aw, koju ju je i dobio. no u ugovoru je stajalo da aw mora biti x360 ekskluziva godinu i nesto. ovaj pc port je remedy sam izdao, dakle, bila je to njihova dobra volja. a da je i izasao za pc prije 2 godine ti bi ga sigurno kupio?
ne zelim da ti solim pamet,ali ostavi se nepromisljenih komentara u pokusaju da opravdas kriminal.
Last edited by fazer on 24/02/2012 01:13, edited 1 time in total.
-
Mustang1
#1960 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Oko kakvih se vi gluposti raspravljate 
- fazer
#1961 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ti se gusaru ne javljajBubalo1 wrote:Oko kakvih se vi gluposti raspravljate
- plejka2
#1962 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Taj film kod nas neces gledat narednih 20-30 godina.Jedino da nas svabo u među vremenu ponovo ne okupira onda je moguce i ranije.fazer wrote: ako bog da jednog dana ce biti kao i u npr.njemackoj. policija te uprati da skidas nelegalni sadzaj,kucaju ti na vrata i za cas si iza resetaka.
- fazer
#1963 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
plejka2 wrote: Taj film kod nas neces gledat narednik 20-30 godina.Jedino da nas svabo u među vremenu ponovo ne okupira onda je moguce i ranije.
bice,bice... GO ACTA GO!!!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1964 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma bolan, dohakat cemo mi i ACTA-i 
- Rootboi
#1965 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ja se ne raspravljam ja igram 
- plejka2
#1966 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jasta ce
nemaju mjesta lokalne jajare da smjeste u zatvor a stavit ce nekog ko skida sa neta pirateriju.
mozda se adolf digne iz mrtvih
danas me nista nebi iznenadilo.ili ce iz njemacke dolazit charter letom po nasu gospodu pa nas tamo pozatvarat al ne vjerujem davno su nasim tamo dali pedalu.
nemaju mjesta lokalne jajare da smjeste u zatvor a stavit ce nekog ko skida sa neta pirateriju.
mozda se adolf digne iz mrtvih
danas me nista nebi iznenadilo.ili ce iz njemacke dolazit charter letom po nasu gospodu pa nas tamo pozatvarat al ne vjerujem davno su nasim tamo dali pedalu.
- fazer
#1967 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
plejka2 wrote:jasta ce
mozda se adolf digne iz mrtvih![]()
ako je onaj iz megauploada dobio 50 mogu ovi bar 2-3, nista se ti ne sekiraj.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- plejka2
#1969 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
pa sta ce krmak nakro se nije znao stat.i ja bi ga uhapsio kad vidim koje je pare uzo 
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#1970 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nije on jos nista dobiofazer wrote:plejka2 wrote:jasta ce
- fazer
#1971 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
pa dobro nije, no toliko je prekrsaja napravio da je zaista mogao dobiti a jos da su SOPA/PIPA na snazi,ihihirashtiman wrote:Nije on jos nista dobiofazer wrote:plejka2 wrote:jasta ce
- Pokerboy11
#1972 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Gledam malo postove i vidim kao ako ACTA ovako nastavi da ce mo svi kupovati igrice...
Hocemo, ako budemo placali govnima. Narod nema da jede sve je teze i teze.
Od mojih ogrinala to su TDU 2 i GTA 4 EFLC nastavci...
Planiram kupiti GTA V ali to je to. Sta cu ja sad kupiti NFS orginal pa onda COD pa BF3 ... pihh :S
Hocemo, ako budemo placali govnima. Narod nema da jede sve je teze i teze.
Od mojih ogrinala to su TDU 2 i GTA 4 EFLC nastavci...
Planiram kupiti GTA V ali to je to. Sta cu ja sad kupiti NFS orginal pa onda COD pa BF3 ... pihh :S
-
r_faruk
#1973 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
mene samo interesuje ko ce to sve da provede, pa otiske prstiju ne uzimaju kada se stan obije a kamo li da te neko prati na netu.............
ne vjerujem da cemo mi to provesti u BiH, pogotovu jer se moraju prvo entiteti dogovoriti......
ne vjerujem da cemo mi to provesti u BiH, pogotovu jer se moraju prvo entiteti dogovoriti......
-
kod65
#1974 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Iako ovo nije tema za ovu vrstu rasprave. Igru orginalnu uzmem prvenstveno radi sebe. Hocu redovni update, multiplayer, support, community. S piratom si sam sa svojim nesigurnim crackom. Sto se tice filmova, dok moze moze. Zasto kupiti film, koji u vecini slucajeva necu vise pogledati.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1975 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
halo, off topic.