jebo ovo
pa barem se to zna i bez x factoracharrrmed wrote:Gdje ce ti dusa?Not My Idea wrote:kme kmeee![]()
Emina, ne seri.
Moderator: anex
pa barem se to zna i bez x factoracharrrmed wrote:Gdje ce ti dusa?Not My Idea wrote:kme kmeee![]()
Emina, ne seri.
Znam, ali x factorom si samo utvrdila toNot My Idea wrote:pa barem se to zna i bez x factoracharrrmed wrote:Gdje ce ti dusa?Not My Idea wrote:kme kmeee![]()
Emina, ne seri.
4UmadFlava wrote:ko je ispao ?
VenomousV wrote:e nek vise ne moram gledat' vanju![]()
![]()
It_is_a_Leclerc wrote:Bravo Hare, majstore ! Bio je bolji, kako u toku takmičenja, tako i večeras, i u pjesmi spasa.![]()
Jedan od vokalno najjačih tamo da se potuca po kojekakvim baražima, a oni Doktorčići ... Grozomorno !
Bio jeste bolji u toku takmičenja, ali večeras nije. Tamara i Aleksa su isto bili večeras jako monotoni. Mislim da je Haris ipak bolji i od Tamare i od Alekse.It_is_a_Leclerc wrote:Bravo Hare, majstore ! Bio je bolji, kako u toku takmičenja, tako i večeras, i u pjesmi spasa.![]()
Jedan od vokalno najjačih tamo da se potuca po kojekakvim baražima, a oni Doktorčići ... Grozomorno !
Izvol'te se snimiti kako pjevate Žute Dunje, Michaela Jacksona, Zdravka Čolića, pa da čujemo vas...Afanasi_94 wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Bravo Hare, majstore ! Bio je bolji, kako u toku takmičenja, tako i večeras, i u pjesmi spasa.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma kako nije. mislim da to skoro svi vide.Jazzy.ba wrote:Ćato kmezo prođe. Dijete ne zna pričati kako treba.
Pa jbm mu mater budimo realni, iako je "naš" smiješan je.
Haj šuti molim teIt_is_a_Leclerc wrote:Izvol'te se snimiti kako pjevate Žute Dunje, Michaela Jacksona, Zdravka Čolića, pa da čujemo vas...Afanasi_94 wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Bravo Hare, majstore ! Bio je bolji, kako u toku takmičenja, tako i večeras, i u pjesmi spasa.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Argument na nivou godišta.Afanasi_94 wrote:
Haj šuti molim te![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
humorističan si pravo večeras
Mislim da ipak imam više muzičkog obrazovanja od tebe i mogu ti reć da ima boljih takmičara u X-Factoru od Harisa. Mislim to je očito postalo bez obzira na muzičko obrazovanje. Njegovo je da pjeva neku drugu vrstu muzike, sevdalinku na školskim priredbama jer je ovo prevelik zalogaj za njega.It_is_a_Leclerc wrote:Argument na nivou godišta.Afanasi_94 wrote:
Haj šuti molim te![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
humorističan si pravo večeras
'đenjca.
Dobro iritantna.PristavilaVoduZaKafu wrote:Haris treba ispast iako je naš. I Ilma mi je iritantna.
Ma skroz očekivano jer:Lunetina wrote:Ne znam kakva je praksa zapadnjačkih X Faktora, ali ja bih grupe zabranila bez razmišljanja. Valjda je red da se svako bori za sebe svojim glasom i stasom, pa šta bude.
Ovako da su 4U prošle, neke bi se bukvalno provukle, ali pošto su ispale, ispala je i cura koja izuzetno dobro pjeva.
Opet, drago mi je i što je Haris prošao.
Uglavom, svi mi imamo neko svoje mišljenje i svoje favorite... Po meni, duel neočekivan...
Za razliku od vas dvoje, meni je Ilma pjevačko otkriće na ovim prostorima posljednjih godina i zapanjujuće je da bukvalno ne postoji žanr muzike koji ne može da pjeva, čime se većina (ako ne i svi) takmičara ne može pohvaliti.Jazzy.ba wrote:Dobro iritantna.PristavilaVoduZaKafu wrote:Haris treba ispast iako je naš. I Ilma mi je iritantna.