Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Irm@

#1951 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Irm@ »

numizmatic wrote:Chmoljo :thumbup:
Kako se nećete sjećati Traktorove "'Ajmo se ljubit u usta" i one cure sa Bjelašnice (ako se dobro sjećam). Pod hitno ponoviti sadržaj ove teme.
ajmo update za nas koji smo bili odsutni (opravdano) :D tih dana :-D
sarayewo

#1952 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sarayewo »

Traktor` wrote:
Not My Idea wrote:Traktore, bojim se da ti je cura dala do znanja da nece vezu nego :dance: a ti nisi shvatio :oops:
ma nije to 100%...da je to, ne bih ja to smatrao losim iskustvom... :lol: to ti je tip djevojke kod koje nema :dance: bez nekih dubljih osjecanja...
Ma brate, dubina osjecanja je haman iskljucivo do tebe.... :mrgreen: :dance:
Traktor`

#1953 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Traktor` »

sarayewo wrote:
Traktor` wrote:
Not My Idea wrote:Traktore, bojim se da ti je cura dala do znanja da nece vezu nego :dance: a ti nisi shvatio :oops:
ma nije to 100%...da je to, ne bih ja to smatrao losim iskustvom... :lol: to ti je tip djevojke kod koje nema :dance: bez nekih dubljih osjecanja...
Ma brate, dubina osjecanja je haman iskljucivo do tebe.... :mrgreen: :dance:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: necu nista reci... :D
dert

#1954 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dert »

Trebao je biti date/cuj date :-? / a nije bio :razz:
Ja skroz zaboravio sastanak :shock: i sretne mene jaran i kaze da me trazila cura :roll:
Uh, nadjem ja nju a ona place, suza suzu goni :sad:
Sta je bona ne bila :?: Sta sta je, rekao mi je tvoj jaran da te kran udario u oko :? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja se zavalio od smijeha a ona :?: E zenska glavo gdje ce me kran spucat u oko :lol: :lol:
Sto ti je ljubav ............... :razz:
P.S. vratio sam ja :dance: jari to
Rootboi

#1955 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Rootboi »

dert wrote:Trebao je biti date/cuj date :-? / a nije bio :razz:
Ja skroz zaboravio sastanak :shock: i sretne mene jaran i kaze da me trazila cura :roll:
Sta je bona ne bila :?: Sta sta je, rekao mi je tvoj jaran da te kran udario u oko :? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja se zavalio od smijeha a ona :?: E zenska glavo gdje ce me kran spucat u oko :lol: :lol:
pa važniji ti bio nego te sitnice :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dert

#1956 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dert »

:lol:
Rootboi wrote:

zaboravi sam napisati da je ona poslala jaranicu mojoj kuci da pita za mene :-D
moj amidza je ufatio na trehu pa se i ona rasplakala :-D i nista nije doznala :lol: :lol:
haos...... :-D :lol:
Rootboi

#1957 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Rootboi »

dert wrote::lol:
Rootboi wrote:

zaboravi sam napisati da je ona poslala jaranicu mojoj kuci da pita za mene :-D
moj amidza je ufatio na trehu pa se i ona rasplakala :-D i nista nije doznala :lol: :lol:
haos...... :-D :lol:
što ti imaš rodbinu i prijatelje za pokrivat' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#1958 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by anoush »

nema Traktora, nema loših dejtova :)

haj' drago mi je što nisam jedina koja je slušala priče o sexu s nekim tamo na prvom dejtu, ali moj je slučaj vrlo specifičan :D Bijaše to prva popodnevna kafa, i pričali smo o kućnim ljubimcima, i lik mi je svejedno uspio nekako ispričati kako mu je cura popušila... Naravno, kućni ljubimac se pojavio u priči, u sporednoj ulozi....

Kao zagovornica "drugih prilika" dala sam mu drugu priliku... :D
burek_in_space

#1959 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by burek_in_space »

anoush wrote:nema Traktora, nema loših dejtova :)

haj' drago mi je što nisam jedina koja je slušala priče o sexu s nekim tamo na prvom dejtu, ali moj je slučaj vrlo specifičan :D Bijaše to prva popodnevna kafa, i pričali smo o kućnim ljubimcima, i lik mi je svejedno uspio nekako ispričati kako mu je cura popušila... Naravno, kućni ljubimac se pojavio u priči, u sporednoj ulozi....

I ko je tad popushio?! :D
Kinaski

#1960 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Kinaski »

burek_in_space wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol:
CartmanSA

#1961 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by CartmanSA »

burek_in_space wrote:

cujes sta ce covjek pita???
me22

#1962 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by me22 »

Traktor` wrote: a tu me posebno pohvalila...ali realno jos se nije nasla ona koja je rekla da nije dobro... :D svaka me bar sto se toga tice pohvali... :D
Image
Evil.Eddie

#1963 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Evil.Eddie »

me22 wrote:
Traktor` wrote: a tu me posebno pohvalila...ali realno jos se nije nasla ona koja je rekla da nije dobro... :D svaka me bar sto se toga tice pohvali... :D
Image

hahahaha koji facepalm
Kinaski

#1964 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Kinaski »

Bra'o Traktore :) Podsjecas me na Zmaja od Šipova :D
anoush

#1965 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by anoush »

CartmanSA wrote:
burek_in_space wrote:

cujes sta ce covjek pita???
čujem Cartmane, čujem :P

bureče, naravno da je popušio on, jer je došao kao da je po kontejneru kopao, a i radi nekih debilnih SMSova u međuvremenu u kojima je već bio spakovao kofere da se useli kod mene....
burek_in_space

#1966 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by burek_in_space »

anoush wrote: čujem Cartmane, čujem :P

bureče, naravno da je popušio on, jer je došao kao da je po kontejneru kopao, a i radi nekih debilnih SMSova u međuvremenu u kojima je već bio spakovao kofere da se useli kod mene....
Lijepo shto nisam pogreshno shvacen sa svojim pitanjem :thumbup:
anoush

#1967 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by anoush »

burek_in_space wrote:

hehehehehehehe
CartmanSA

#1968 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by CartmanSA »

burek_in_space wrote:

i ja svojom zurbom :)
anoush

#1969 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by anoush »

CartmanSA wrote:
burek_in_space wrote:

i ja svojom zurbom :)
:) ma izvinjajem se što radim do 16 i onda se isključujem iz cyberspace-a :D
dert

#1970 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dert »

Upicanio se ja ,sako,hlace -/trapez 33cm :razz: ,mister @muha se sjeca/.Krenuli hanumica i ja u kino.Vrijeme ono hoce kisa a more bit i nece. Ponesem ja kisobran /jedini koji nisam izgubio/ .....Ja kad slozi pljusak a mi na mjestu gdje nema sanse da se sklonimo.Kisobranom naravno pokrijem hanumicu da ona makar ostane suha. Ja ko mis a onaj trapez trpa li trpa vodu u cipele, sljap, sljap. :x Dodjemo nekako do kina i dobri Ramadan nas pusti unutra u salu da se malo suhnemo prije filma.... Podje film....unuka dovela baku u kino a baka ne zna da cita i ona joj tabiruje .Zamolim je da malo tise govori i poslusa dijete :-D ......proslo malo kad hrka :?: moja hanumica zazagala ko velika . Sta je ovo .....ima izac
Film je bio Great Gatsby i kad god u filmu vidim Roberta Redforda ne znam bil se smijo il plako :razz:
EKV-30

#1971 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by EKV-30 »

dert wrote:Upicanio se ja ,sako,hlace -/trapez 33cm :razz: ,mister @muha se sjeca/.Krenuli hanumica i ja u kino.Vrijeme ono hoce kisa a more bit i nece. Ponesem ja kisobran /jedini koji nisam izgubio/ .....Ja kad slozi pljusak a mi na mjestu gdje nema sanse da se sklonimo.Kisobranom naravno pokrijem hanumicu da ona makar ostane suha. Ja ko mis a onaj trapez trpa li trpa vodu u cipele, sljap, sljap. :x Dodjemo nekako do kina i dobri Ramadan nas pusti unutra u salu da se malo suhnemo prije filma.... Podje film....unuka dovela baku u kino a baka ne zna da cita i ona joj tabiruje .Zamolim je da malo tise govori i poslusa dijete :-D ......proslo malo kad hrka :?: moja hanumica zazagala ko velika . Sta je ovo .....ima izac Film je bio Great Gatsby i kad god u filmu vidim Roberta Redforda ne znam bil se smijo il plako :razz:

hahahhahha :thumbup:
spacebound

#1972 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by spacebound »

zenka wrote:Ovo i nije bas dejt, al nekako mi se cini prikladnim.. elem, sjedim sa jaranicom u nekoj kafani, ona tek upoznala tipa i kontaju se, a ja moram sacekati nju da jer skupa idemo kuci, posto nocimo kod nje. Uglavnom, ja tu sjedim za stolom i smaram se, kad prilaze dvojica likova. Jedan veselo pripit, drugi nekakav mracan i u uskoj rolci, kojih se grozim. I tako, oni su vidjeli da je meni dosadno, pa su odlucili da mi vise ne bude tako. Taj veseli lik je bas uspio u tome, nije neka faca, al bas je zabavan, a ovaj drugi samo stoji sa strane sa pivom u ruci, suti i prodorno gleda u mene. U neko doba ode ovaj veseljko do wc-a, kad mi se ovaj unese u facu i rece "izvini, al fakat licis na mog rahmetli amidzu, volio bih da se bolje upoznamo ako budes mogla.." :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anoush

#1973 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by anoush »

spacebound wrote:
zenka wrote:Ovo i nije bas dejt, al nekako mi se cini prikladnim.. elem, sjedim sa jaranicom u nekoj kafani, ona tek upoznala tipa i kontaju se, a ja moram sacekati nju da jer skupa idemo kuci, posto nocimo kod nje. Uglavnom, ja tu sjedim za stolom i smaram se, kad prilaze dvojica likova. Jedan veselo pripit, drugi nekakav mracan i u uskoj rolci, kojih se grozim. I tako, oni su vidjeli da je meni dosadno, pa su odlucili da mi vise ne bude tako. Taj veseli lik je bas uspio u tome, nije neka faca, al bas je zabavan, a ovaj drugi samo stoji sa strane sa pivom u ruci, suti i prodorno gleda u mene. U neko doba ode ovaj veseljko do wc-a, kad mi se ovaj unese u facu i rece "izvini, al fakat licis na mog rahmetli amidzu, volio bih da se bolje upoznamo ako budes mogla.." :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

odakle ovo izvuče :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gilbert

#1974 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by gilbert »

Sretnem ja prijateljicu i ona sa neke dvije svoje prijateljice . Jedna prijateljica onako fina prijatna na oci :dance: a druga ima finu osnovu samo malo vise japije nabacila sto kaze nas narod malo podebela i kako smo isli u istom pravcu ja se pocnem nabacivati ovoj na oci finoj uglavnom razmijenimo brojeve telefona i ja je sutra nazovem i dogovorimo se da izadjemo .

stigao ja malo ranije kad eto te malo gabaritnije napucala se ,izbacila pluca stikle 10 cm . pozdravim se i dalje cekam ja ovu na oci finiju kad ce ti meni ova ja sam se pravo iznenadila kada si nazvao :?: jos kada si me pitao da izadjemo :?: :shock: :shock:
Njih dvije iznajmljivale stan popola , gabaritnija se javila ja nju pozvao da izadjemo .
Sta ces nije bio los dejt daleko od toga samo je bio malo sok u pocetku ali radi ulozenog truda od strane nje sam se potrudio da uzvratim.
markioni
Location: neocekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rjesava stvar

#1975 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by markioni »

gilbert wrote:Sretnem ja prijateljicu i ona sa neke dvije svoje prijateljice . Jedna prijateljica onako fina prijatna na oci :dance: a druga ima finu osnovu samo malo vise japije nabacila sto kaze nas narod malo podebela i kako smo isli u istom pravcu ja se pocnem nabacivati ovoj na oci finoj uglavnom razmijenimo brojeve telefona i ja je sutra nazovem i dogovorimo se da izadjemo .

stigao ja malo ranije kad eto te malo gabaritnije napucala se ,izbacila pluca stikle 10 cm . pozdravim se i dalje cekam ja ovu na oci finiju kad ce ti meni ova ja sam se pravo iznenadila kada si nazvao :?: jos kada si me pitao da izadjemo :?: :shock: :shock:
Njih dvije iznajmljivale stan popola , gabaritnija se javila ja nju pozvao da izadjemo .
Sta ces nije bio los dejt daleko od toga samo je bio malo sok u pocetku ali radi ulozenog truda od strane nje sam se potrudio da uzvratim.
haha tonbe :D
Post Reply