ajmo update za nas koji smo bili odsutni (opravdano)numizmatic wrote:Chmoljo
Kako se nećete sjećati Traktorove "'Ajmo se ljubit u usta" i one cure sa Bjelašnice (ako se dobro sjećam). Pod hitno ponoviti sadržaj ove teme.
Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Irm@
#1951 Re: Vasa najgora date iskustva :P
-
sarayewo
#1952 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma brate, dubina osjecanja je haman iskljucivo do tebe....Traktor` wrote:ma nije to 100%...da je to, ne bih ja to smatrao losim iskustvom...Not My Idea wrote:Traktore, bojim se da ti je cura dala do znanja da nece vezu negoa ti nisi shvatio
to ti je tip djevojke kod koje nema
bez nekih dubljih osjecanja...
- Traktor`
#1953 Re: Vasa najgora date iskustva :P
sarayewo wrote:Ma brate, dubina osjecanja je haman iskljucivo do tebe....Traktor` wrote:ma nije to 100%...da je to, ne bih ja to smatrao losim iskustvom...Not My Idea wrote:Traktore, bojim se da ti je cura dala do znanja da nece vezu negoa ti nisi shvatio
to ti je tip djevojke kod koje nema
bez nekih dubljih osjecanja...
![]()
-
dert
#1954 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Trebao je biti date/cuj date
/ a nije bio
Ja skroz zaboravio sastanak
i sretne mene jaran i kaze da me trazila cura
Uh, nadjem ja nju a ona place, suza suzu goni
Sta je bona ne bila
Sta sta je, rekao mi je tvoj jaran da te kran udario u oko
Ja se zavalio od smijeha a ona
E zenska glavo gdje ce me kran spucat u oko
Sto ti je ljubav ...............
P.S. vratio sam ja
jari to
Ja skroz zaboravio sastanak
Uh, nadjem ja nju a ona place, suza suzu goni
Sta je bona ne bila
Ja se zavalio od smijeha a ona
Sto ti je ljubav ...............
P.S. vratio sam ja
- Rootboi
#1955 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pa važniji ti bio nego te sitnicedert wrote:Trebao je biti date/cuj date/ a nije bio
![]()
Ja skroz zaboravio sastanaki sretne mene jaran i kaze da me trazila cura
![]()
Uh, nadjem ja nju a ona place, suza suzu goni![]()
Sta je bona ne bilaSta sta je, rekao mi je tvoj jaran da te kran udario u oko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja se zavalio od smijeha a onaE zenska glavo gdje ce me kran spucat u oko
![]()
![]()
Sto ti je ljubav ...............![]()
P.S. vratio sam jajari to
-
dert
#1956 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Rootboi wrote:pa važniji ti bio nego te sitnicedert wrote:Trebao je biti date/cuj date/ a nije bio
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zaboravi sam napisati da je ona poslala jaranicu mojoj kuci da pita za mene
moj amidza je ufatio na trehu pa se i ona rasplakala
haos......
- Rootboi
#1957 Re: Vasa najgora date iskustva :P
što ti imaš rodbinu i prijatelje za pokrivat'dert wrote:
Rootboi wrote:pa važniji ti bio nego te sitnicedert wrote:Trebao je biti date/cuj date/ a nije bio
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zaboravi sam napisati da je ona poslala jaranicu mojoj kuci da pita za mene![]()
moj amidza je ufatio na trehu pa se i ona rasplakalai nista nije doznala
![]()
![]()
haos......![]()
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#1958 Re: Vasa najgora date iskustva :P
nema Traktora, nema loših dejtova 
haj' drago mi je što nisam jedina koja je slušala priče o sexu s nekim tamo na prvom dejtu, ali moj je slučaj vrlo specifičan
Bijaše to prva popodnevna kafa, i pričali smo o kućnim ljubimcima, i lik mi je svejedno uspio nekako ispričati kako mu je cura popušila... Naravno, kućni ljubimac se pojavio u priči, u sporednoj ulozi....
Kao zagovornica "drugih prilika" dala sam mu drugu priliku...
haj' drago mi je što nisam jedina koja je slušala priče o sexu s nekim tamo na prvom dejtu, ali moj je slučaj vrlo specifičan
- burek_in_space
#1959 Re: Vasa najgora date iskustva :P
I ko je tad popushio?!anoush wrote:nema Traktora, nema loših dejtova
haj' drago mi je što nisam jedina koja je slušala priče o sexu s nekim tamo na prvom dejtu, ali moj je slučaj vrlo specifičanBijaše to prva popodnevna kafa, i pričali smo o kućnim ljubimcima, i lik mi je svejedno uspio nekako ispričati kako mu je cura popušila... Naravno, kućni ljubimac se pojavio u priči, u sporednoj ulozi....
- Kinaski
#1960 Re: Vasa najgora date iskustva :P
burek_in_space wrote:I ko je tad popushio?!anoush wrote:nema Traktora, nema loših dejtova
haj' drago mi je što nisam jedina koja je slušala priče o sexu s nekim tamo na prvom dejtu, ali moj je slučaj vrlo specifičanBijaše to prva popodnevna kafa, i pričali smo o kućnim ljubimcima, i lik mi je svejedno uspio nekako ispričati kako mu je cura popušila... Naravno, kućni ljubimac se pojavio u priči, u sporednoj ulozi....
- CartmanSA
#1961 Re: Vasa najgora date iskustva :P
cujes sta ce covjek pita???burek_in_space wrote:I ko je tad popushio?!anoush wrote:nema Traktora, nema loših dejtova
- me22
#1962 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Traktor` wrote: a tu me posebno pohvalila...ali realno jos se nije nasla ona koja je rekla da nije dobro...svaka me bar sto se toga tice pohvali...
![]()

- Evil.Eddie
#1963 Re: Vasa najgora date iskustva :P
me22 wrote:Traktor` wrote: a tu me posebno pohvalila...ali realno jos se nije nasla ona koja je rekla da nije dobro...svaka me bar sto se toga tice pohvali...
![]()
hahahaha koji facepalm
- Kinaski
#1964 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Bra'o Traktore
Podsjecas me na Zmaja od Šipova 
- anoush
#1965 Re: Vasa najgora date iskustva :P
čujem Cartmane, čujemCartmanSA wrote:cujes sta ce covjek pita???burek_in_space wrote:I ko je tad popushio?!anoush wrote:nema Traktora, nema loših dejtova
bureče, naravno da je popušio on, jer je došao kao da je po kontejneru kopao, a i radi nekih debilnih SMSova u međuvremenu u kojima je već bio spakovao kofere da se useli kod mene....
- burek_in_space
#1966 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Lijepo shto nisam pogreshno shvacen sa svojim pitanjemanoush wrote: čujem Cartmane, čujem
bureče, naravno da je popušio on, jer je došao kao da je po kontejneru kopao, a i radi nekih debilnih SMSova u međuvremenu u kojima je već bio spakovao kofere da se useli kod mene....
- anoush
#1967 Re: Vasa najgora date iskustva :P
heheheheheheheburek_in_space wrote:Lijepo shto nisam pogreshno shvacen sa svojim pitanjemanoush wrote: čujem Cartmane, čujem
- CartmanSA
#1968 Re: Vasa najgora date iskustva :P
i ja svojom zurbomburek_in_space wrote:Lijepo shto nisam pogreshno shvacen sa svojim pitanjemanoush wrote: čujem Cartmane, čujem
- anoush
#1969 Re: Vasa najgora date iskustva :P
CartmanSA wrote:i ja svojom zurbomburek_in_space wrote:Lijepo shto nisam pogreshno shvacen sa svojim pitanjemanoush wrote: čujem Cartmane, čujem
-
dert
#1970 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Upicanio se ja ,sako,hlace -/trapez 33cm
,mister @muha se sjeca/.Krenuli hanumica i ja u kino.Vrijeme ono hoce kisa a more bit i nece. Ponesem ja kisobran /jedini koji nisam izgubio/ .....Ja kad slozi pljusak a mi na mjestu gdje nema sanse da se sklonimo.Kisobranom naravno pokrijem hanumicu da ona makar ostane suha. Ja ko mis a onaj trapez trpa li trpa vodu u cipele, sljap, sljap.
Dodjemo nekako do kina i dobri Ramadan nas pusti unutra u salu da se malo suhnemo prije filma.... Podje film....unuka dovela baku u kino a baka ne zna da cita i ona joj tabiruje .Zamolim je da malo tise govori i poslusa dijete
......proslo malo kad hrka
moja hanumica zazagala ko velika . Sta je ovo .....ima izac
Film je bio Great Gatsby i kad god u filmu vidim Roberta Redforda ne znam bil se smijo il plako
Film je bio Great Gatsby i kad god u filmu vidim Roberta Redforda ne znam bil se smijo il plako
- EKV-30
#1971 Re: Vasa najgora date iskustva :P
dert wrote:Upicanio se ja ,sako,hlace -/trapez 33cm,mister @muha se sjeca/.Krenuli hanumica i ja u kino.Vrijeme ono hoce kisa a more bit i nece. Ponesem ja kisobran /jedini koji nisam izgubio/ .....Ja kad slozi pljusak a mi na mjestu gdje nema sanse da se sklonimo.Kisobranom naravno pokrijem hanumicu da ona makar ostane suha. Ja ko mis a onaj trapez trpa li trpa vodu u cipele, sljap, sljap.
Dodjemo nekako do kina i dobri Ramadan nas pusti unutra u salu da se malo suhnemo prije filma.... Podje film....unuka dovela baku u kino a baka ne zna da cita i ona joj tabiruje .Zamolim je da malo tise govori i poslusa dijete
......proslo malo kad hrka
moja hanumica zazagala ko velika . Sta je ovo .....ima izac Film je bio Great Gatsby i kad god u filmu vidim Roberta Redforda ne znam bil se smijo il plako
hahahhahha
-
spacebound
#1972 Re: Vasa najgora date iskustva :P
zenka wrote:Ovo i nije bas dejt, al nekako mi se cini prikladnim.. elem, sjedim sa jaranicom u nekoj kafani, ona tek upoznala tipa i kontaju se, a ja moram sacekati nju da jer skupa idemo kuci, posto nocimo kod nje. Uglavnom, ja tu sjedim za stolom i smaram se, kad prilaze dvojica likova. Jedan veselo pripit, drugi nekakav mracan i u uskoj rolci, kojih se grozim. I tako, oni su vidjeli da je meni dosadno, pa su odlucili da mi vise ne bude tako. Taj veseli lik je bas uspio u tome, nije neka faca, al bas je zabavan, a ovaj drugi samo stoji sa strane sa pivom u ruci, suti i prodorno gleda u mene. U neko doba ode ovaj veseljko do wc-a, kad mi se ovaj unese u facu i rece "izvini, al fakat licis na mog rahmetli amidzu, volio bih da se bolje upoznamo ako budes mogla.."
- anoush
#1973 Re: Vasa najgora date iskustva :P
spacebound wrote:zenka wrote:Ovo i nije bas dejt, al nekako mi se cini prikladnim.. elem, sjedim sa jaranicom u nekoj kafani, ona tek upoznala tipa i kontaju se, a ja moram sacekati nju da jer skupa idemo kuci, posto nocimo kod nje. Uglavnom, ja tu sjedim za stolom i smaram se, kad prilaze dvojica likova. Jedan veselo pripit, drugi nekakav mracan i u uskoj rolci, kojih se grozim. I tako, oni su vidjeli da je meni dosadno, pa su odlucili da mi vise ne bude tako. Taj veseli lik je bas uspio u tome, nije neka faca, al bas je zabavan, a ovaj drugi samo stoji sa strane sa pivom u ruci, suti i prodorno gleda u mene. U neko doba ode ovaj veseljko do wc-a, kad mi se ovaj unese u facu i rece "izvini, al fakat licis na mog rahmetli amidzu, volio bih da se bolje upoznamo ako budes mogla.."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
odakle ovo izvuče
-
gilbert
#1974 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Sretnem ja prijateljicu i ona sa neke dvije svoje prijateljice . Jedna prijateljica onako fina prijatna na oci
a druga ima finu osnovu samo malo vise japije nabacila sto kaze nas narod malo podebela i kako smo isli u istom pravcu ja se pocnem nabacivati ovoj na oci finoj uglavnom razmijenimo brojeve telefona i ja je sutra nazovem i dogovorimo se da izadjemo .
stigao ja malo ranije kad eto te malo gabaritnije napucala se ,izbacila pluca stikle 10 cm . pozdravim se i dalje cekam ja ovu na oci finiju kad ce ti meni ova ja sam se pravo iznenadila kada si nazvao
jos kada si me pitao da izadjemo
Njih dvije iznajmljivale stan popola , gabaritnija se javila ja nju pozvao da izadjemo .
Sta ces nije bio los dejt daleko od toga samo je bio malo sok u pocetku ali radi ulozenog truda od strane nje sam se potrudio da uzvratim.
stigao ja malo ranije kad eto te malo gabaritnije napucala se ,izbacila pluca stikle 10 cm . pozdravim se i dalje cekam ja ovu na oci finiju kad ce ti meni ova ja sam se pravo iznenadila kada si nazvao
Njih dvije iznajmljivale stan popola , gabaritnija se javila ja nju pozvao da izadjemo .
Sta ces nije bio los dejt daleko od toga samo je bio malo sok u pocetku ali radi ulozenog truda od strane nje sam se potrudio da uzvratim.
- markioni
- Location: neocekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rjesava stvar
#1975 Re: Vasa najgora date iskustva :P
haha tonbegilbert wrote:Sretnem ja prijateljicu i ona sa neke dvije svoje prijateljice . Jedna prijateljica onako fina prijatna na ocia druga ima finu osnovu samo malo vise japije nabacila sto kaze nas narod malo podebela i kako smo isli u istom pravcu ja se pocnem nabacivati ovoj na oci finoj uglavnom razmijenimo brojeve telefona i ja je sutra nazovem i dogovorimo se da izadjemo .
stigao ja malo ranije kad eto te malo gabaritnije napucala se ,izbacila pluca stikle 10 cm . pozdravim se i dalje cekam ja ovu na oci finiju kad ce ti meni ova ja sam se pravo iznenadila kada si nazvaojos kada si me pitao da izadjemo
![]()
![]()
![]()