Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Janjicar

#1951 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Janjicar »

IlijaLadin wrote:
Janjicar wrote: :lol: :lol:

Ko prati repku duze od dvije godine zna ko je Spahic a novi nadimak mu je kikser.
Klosar bio i ostao. Vodja protiv Lihtenstajna, Luksemburga a u ostalim utakmicama kikser.
Bitno je da pljuvači prate reprezentaciju od prijateljskih utakmica po Njemačkoj i Belgiji.

I da, tačno je kikser... Sevilja, Monpelje, Bajer... rang Junaka iz Sinja. Kao da mi ne znamo da u posljednje vrijeme nije na nivou od prije 5 godina.

U svakom slučaju, uvrede više govore o onome koji ih upućuje.
Fudbal je takav da se ne zivi od proslosti, dobar si sada igras, nisi dobar klupa.

Kako ste samo Hasagica trpali u ekipu a Begovica pljuvali samo zato sto je Hasagic zasluzio od prije da igra a sada kujete Begu u zvijezde.

I ja cu kao i ti preko TV-a gledat svaku utakmicu i ako se zavrsi u 11 utakmica u 11 i 5 minuta zaspati. A kada budes potrosio zivaca, novca, goriva, zdravlja kao ja ili neko drugi ko ga vrijedja onda mozes da budes adekvatan sagovornik.
A do tada klanjaj se kapitenu, gaziji.
IlijaLadin

#1952 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by IlijaLadin »

@janjicar - argumentacija ti je infantilna.

ja samo poštujem kapitena reprezentacije, i pored toga što mu se ima prigovoriti, nije u redu nazivati ga klošarom. kao ni sušića niti ostale, uostalom.

nije teško biti pristojan prema ljudima koji su nam toliko sreće donijeli. probaj :)
spinel_

#1953 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by spinel_ »

"kapiten" nema sta reci na terenu, osim naravno nonsalancije, pa se nasao preko drustvenih mreza obracunavati sa svim znanim i neznanim bh medijima i novinarima.. naravno, kad mu zatreba za nesto vise ponovo ce platiti faceu medijski prostor samo da bi obznanio svoju "istinu"...Mogao je usput objasniti i svoju "rutinsku predstavu" kontra Nigerije..
nego bitno je jos prekidao trening da bi se pratili Hrvatska, vjerovatno sve po naredbi kapetana..
a ovo u vezi komentatora Spahe mu je leglo kao kec na desetku, da nastavi medijsku sutnju, a po potrebi spinovati navijace rep BiH putem fb
Janjicar

#1954 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Janjicar »

IlijaLadin wrote:@janjicar - argumentacija ti je infantilna.

ja samo poštujem kapitena reprezentacije, i pored toga što mu se ima prigovoriti, nije u redu nazivati ga klošarom. kao ni sušića niti ostale, uostalom.

nije teško biti pristojan prema ljudima koji su nam toliko sreće donijeli. probaj :)
Spahic klosar bio i ostao uvijek za mene.
Protiv Slovacke u Zenici izadje prvi s terena, baci kapitensku traku dok ga ostali zovu da se pozdravi s BHF nije htio.
Jel to odnos pravi odnos prema navijacima ? nije niti ce kad biti.

Ljudi potrosili pare i pare da odu u Brazil da gledaju a ti se onako nonsalantno seces po terenu i poklanjas lopte pa normalno da ces biti klosar. Kao sto rekoh on je kapiten protiv slabih reprezentcija a kada treba potegnuti i povuci prave poteze onda su to Pjanic, Besic, Begovic, Kolasinac itd...
Spahic ako imalo bude imao obraza napustit ce ovu reprezentaciju a ako ne bude onda ce biti izvizdan prvom prilikom ja ti rekoh ;)
IcedMFEarth

#1955 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by IcedMFEarth »

Zanimljivo kako mi sve znamo, a saigrači u reprezentaciji i klubu sve najbolje o njemu i respektuju ga.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#1956 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Admir_1984 »

lider wrote:Ja i pored ovog Vedinog komentara i dalje ne vjerujem da je sve u redu u našoj svlačionici. Kako onda objasniti ponašanje na terenu, jedino da im puca kurac i za reprezentacijom i za državom, i da su se tamo otišli samo zajebavati.

Treba sačekati kraj prvenstva i povratak u Sarajevo, ja i dalje mislim da će mnoge stvari izaći na vidjelo.

P.S. Još jednom samo da iskoristim priliku da se kapitenu naserem u usta.
kako nešto može biti uredu kada ti nićim izazvan promjeniš sastav i taktiku sat prije utakmice, a da niko prije toga nije mogao ni naslutiti. dan prije nigerije se zvanično ima samo jedna dilema ibiševića, a ono odjednom u timu šunjić i medunjanin, lijeve strane maltene i nemaš u defanzivni, kapiten u 22 sekundi počne da se zajebaje, u toku utakmice ne vidiš da se medjusobno podržavaju, da se bodre, da ima nekog morala, pa onda sušić ubacuje tinu, na početku drugog poluvremena logično ne vadi medunjanin/misimović, nego hajrovića koji je bio među najboljima.

sušić šuti ko pi*ka, kapiten i pajdaši igraju neke svoje igre, novinari sve znaju i sve ne znaju, jednom rječju sramota

odigrati onako protiv argentine, zadiviti cijeli svijet i onda se raspasti međusobno protiv limitirane ekipe nigerije je sve osim logično.
relativno84

#1957 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by relativno84 »

Image
:bih:
noiserr

#1958 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by noiserr »

Sad se zna 100% da je "smetljar" bio Misimovic.
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#1959 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Picajzla »

Sad se moze Spaha nabiti nogom.

Sent from my LG-G2 using Tapatalk
lider

#1960 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by lider »

Odlazi smetljaru.
IcedMFEarth

#1961 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by IcedMFEarth »

Odlazite smetljari s kapitenove teme.
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#1962 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Picajzla »

Nabiti ga za sva vremena.

Sent from my LG-G2 using Tapatalk
IlijaLadin

#1963 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by IlijaLadin »

Prvo Spaha, zatim 3 miliona Bosanaca pa onda smetljari :)
Malo vas je.
:mrgreen:

:bih:
Janjicar

#1964 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Janjicar »

Kao sto danas rekoh prosjecan igrac, tj dobar u prosjecnim utakmicama kao npr. protiv Irana.
Nadam se da krecemo u kvalifikacije bez njega (Y)
bosanska senzacija

#1965 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by bosanska senzacija »

Za sve one koji su govorili da nije bilo faula snimak iz drugog ugla:

Image
noiserr

#1966 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by noiserr »

bosanska senzacija wrote:Za sve one koji su govorili da nije bilo faula snimak iz drugog ugla:

Image
On je njega vec presalto, dobro ovdje se vidi da je bilo kontakta, i mogao je biti faul. Ali je to 50-50.
Baresi 6

#1967 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Baresi 6 »

spaha odlicno odigrao
animus

#1968 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by animus »

Meni nije nikad bio problem njegovo igranje i ovo smo do sada zakljucili svi da je faul. Problem je ponasanje van terena gdje se rusi tim. Zbog toga hvala na svemu i auf wiedersehen.
bosanska senzacija

#1969 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by bosanska senzacija »

noiserr wrote:
bosanska senzacija wrote:Za sve one koji su govorili da nije bilo faula snimak iz drugog ugla:

Image
On je njega vec presalto, dobro ovdje se vidi da je bilo kontakta, i mogao je biti faul. Ali je to 50-50.
Faul nije mogao biti nego faul jeste bio.

Ne mogu vjerovati da se čak ni nakon ovog snimka moram sa nekim ubjeđivati je li faul postojao ili ne :-)

Kad te neko potkači sa leđa na bilo koji način tu nema nikakvih dilema.
sinuhe

#1970 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by sinuhe »

Prosla ga drhtavica. Danas kao da je protiv Luksemburga igrao.
Baresi 6

#1971 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Baresi 6 »

animus wrote:Meni nije nikad bio problem njegovo igranje i ovo smo do sada zakljucili svi da je faul. Problem je ponasanje van terena gdje se rusi tim. Zbog toga hvala na svemu i auf wiedersehen.
koje ponasanje van terena?
animus

#1972 Re: Odg: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by animus »

Baresi 6 wrote:
animus wrote:Meni nije nikad bio problem njegovo igranje i ovo smo do sada zakljucili svi da je faul. Problem je ponasanje van terena gdje se rusi tim. Zbog toga hvala na svemu i auf wiedersehen.
koje ponasanje van terena?
Bahatost i glumljenje nekog viseg od ostalih igraca. Ovo zadnje sto se prica oko udaranja ljudi iz tima. Sastavljanje spiska i ucjenjivanje selektora. Izazivanje podjela u repki,danas se ljudi dijele na one koji su za Susica i one koji su za Spahica.
Ne kontaktiranje sa nasim medijima pa moramo strane da pratimo da vidimo izjave nakon utakmice.
odnos prema navijacima u zadnje vrijeme.
To je to uglavnom.
noiserr

#1973 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by noiserr »

bosanska senzacija wrote:
noiserr wrote:

Image
Faul nije mogao biti nego faul jeste bio.

Ne mogu vjerovati da se čak ni nakon ovog snimka moram sa nekim ubjeđivati je li faul postojao ili ne :-)

Kad te neko potkači sa leđa na bilo koji način tu nema nikakvih dilema.
Poenta je u tome da i bez kontakta Spaha je vez igubio loptu. Zato je 50-50. Spahina greska sto je krenuo na pogresnu stranu.
Steph

#1974 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Steph »

noiserr

#1975 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by noiserr »

To mu je odgovor na ono "smetljar".
Post Reply