Miralem Pjanić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#1951 Re: Miralem Pjanić
Izgleda da se isplatilo biti fakin 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1952 Re: Miralem Pjanić
Ma Pjanke ce biti zvijezda. Samo da ga ovaj ne handri. Nadam se da ce mu navijaci Rome drugi put oci iskopati kad ga ostavi na klupi.
- tataćusak
#1953 Re: Miralem Pjanić
Ma otkako je izašao Toti Pjana je prekucao utakmicu. Do tada onako potanko sa nekoliko pogrešnih dodavanja. Definitivno kada dobije slobodu u veznom redu (to se vidjelo i u reprezentaciji) momak dere. Pasovi po zemlji iza leđa protivničke odbrane ubiše. Šteta pa nije bio još koji go na njegovu asistenciju.Artest wrote:odlicno odgrao....namjestio nekolko promasenih sansi...cesto osvajao prostor nakon sto povuce loptu...
gledajuci ove velike klubove, on bi najvise legao u man.united...njima fali kreativac sa zadnjim pasom...kao zamjena za scholesa
eventualno u inter (ako sneijder ode) ili milan (ostalo je samo ime)
- tataćusak
#1954 Re: Miralem Pjanić
I još jedan plus: Pjanić nabacio malo mišića 
- htcxone
#1955 Re: Miralem Pjanić
NE ZNAM JEL KO PRIMJETIO KAKO SE PJANKE OTVARA NAKON STO PRUŽI PAS, ALI TU JE STRAŠNI lamela koji usere svaku akciju... pjanke mu gura loptu, uvlači igrača u sredinu, vraća se par koraka nazad, igrač ostaje, lamela samo treba da mu vrati loptu ... al ne, vrli "ronaldo iz rima" kreće u dribling koji je unaprijed osuđen na gubljenje lopte... a svaka akcija ako mu se ne doda lopta mlatara rukama ko uvrijeđena mlada...tataćusak wrote:Ma otkako je izašao Toti Pjana je prekucao utakmicu. Do tada onako potanko sa nekoliko pogrešnih dodavanja. Definitivno kada dobije slobodu u veznom redu (to se vidjelo i u reprezentaciji) momak dere. Pasovi po zemlji iza leđa protivničke odbrane ubiše. Šteta pa nije bio još koji go na njegovu asistenciju.Artest wrote:odlicno odgrao....namjestio nekolko promasenih sansi...cesto osvajao prostor nakon sto povuce loptu...
gledajuci ove velike klubove, on bi najvise legao u man.united...njima fali kreativac sa zadnjim pasom...kao zamjena za scholesa
još da neki igrači znaju raditi svooj posao (zabiti gol) pjanke bi bio prvi asistent lige
- limeni
#1956 Re: Miralem Pjanić
zato je miske sad presao na lijevu stranu naseg veznog reda, njih dvojica su strasno kreativni i stvaraju mnoge sanse nasim spicevima..e sad posto su i miske i pjana tanki u defanzivi trebamo dvije zivotinje u defanzivom veznom da bi zaustavili protivnicke napade..tataćusak wrote:Ma otkako je izašao Toti Pjana je prekucao utakmicu. Do tada onako potanko sa nekoliko pogrešnih dodavanja. Definitivno kada dobije slobodu u veznom redu (to se vidjelo i u reprezentaciji) momak dere. Pasovi po zemlji iza leđa protivničke odbrane ubiše. Šteta pa nije bio još koji go na njegovu asistenciju.Artest wrote:odlicno odgrao....namjestio nekolko promasenih sansi...cesto osvajao prostor nakon sto povuce loptu...
- Infaze Studio
#1957 Re: Miralem Pjanić
Ne znam, ali Miske je za mene (pored toga sto je ziva legenda i to uvijek govorim) izblijedio kao igrac, bas u sjeni Pjanica. Znam da nemamo boljega na toj nekoj poziciji ofanzivnog veznog, ali Miske je jedan od onih igraca koji bi nas mogao doci plasmana na SPlimeni wrote:zato je miske sad presao na lijevu stranu naseg veznog reda, njih dvojica su strasno kreativni i stvaraju mnoge sanse nasim spicevima..e sad posto su i miske i pjana tanki u defanzivi trebamo dvije zivotinje u defanzivom veznom da bi zaustavili protivnicke napade..tataćusak wrote:Ma otkako je izašao Toti Pjana je prekucao utakmicu. Do tada onako potanko sa nekoliko pogrešnih dodavanja. Definitivno kada dobije slobodu u veznom redu (to se vidjelo i u reprezentaciji) momak dere. Pasovi po zemlji iza leđa protivničke odbrane ubiše. Šteta pa nije bio još koji go na njegovu asistenciju.Artest wrote:odlicno odgrao....namjestio nekolko promasenih sansi...cesto osvajao prostor nakon sto povuce loptu...
-
zonbi555
#1958 Re: Miralem Pjanić
Miralem Pjanić izrazio želju da pomogne porodici iz Bilješeva
http://www.klix.ba/vijesti/humanitarne- ... /121120071
- luckylaka
#1959 Re: Miralem Pjanić
zonbi555 wrote:![]()
Miralem Pjanić izrazio želju da pomogne porodici iz Bilješeva
http://www.klix.ba/vijesti/humanitarne- ... /121120071
- legionar2010
#1960 Re: Miralem Pjanić
Golovi na download u 720 HD:
VS Torino
https://rapidshare.com/files/2949184591 ... 720-HD.mkv
VS Lazio (freekick - Eurogoal)
https://rapidshare.com/files/2783647229 ... 1-2012.mkv
VS Torino
- and
#1961 Re: Miralem Pjanić
opustio si se.fali nam nekih edinovih golovalegionar2010 wrote:Golovi na download u 720 HD:
VS Torino
hvala
- legionar2010
#1962 Re: Miralem Pjanić
kazi koje trebas imam sve...
imas na temi EDIN DZEKO
pozdrav
pozdrav
- shake69
#1963 Re: Miralem Pjanić
Ima li neki pouzdaniji izvor od duplog sporta da predstavnici Pjanica pregovaraju s Tottenhamom? Bas od jucer ekipa , dakle i sefovi su u Rimu jer veceras igraju s Laziom!
- just principe
#1964 Re: Miralem Pjanić
nadam se da ni za zivu glavu nece otici u Tottenham, smijesan klub, smijesni navijaci
- luckylaka
#1965 Re: Miralem Pjanić
Gdje ces pouzdaniji izvor os s.s. i s.c.shake69 wrote:Ima li neki pouzdaniji izvor od duplog sporta da predstavnici Pjanica pregovaraju s Tottenhamom? Bas od jucer ekipa , dakle i sefovi su u Rimu jer veceras igraju s Laziom!
-
Zgec Lezda
#1966 Re: Miralem Pjanić
Ako mora nastavit sa ovakom papcinom Zemanom koji ne vidi sta ostatak Europe vidi i ako mu Tottenham obeca minutazu i slobodu na svojoj prirodnoj poziciji, onda bolje neka ide. Ako nista, onda barem radi repke, bolje mu je da igra bilo gdje.. Iako Tottenham nebi bio neki korak u naprijed.just principe wrote:nadam se da ni za zivu glavu nece otici u Tottenham, smijesan klub, smijesni navijaci
Inace nebi imao nista protiv da ostane u Romi. Samo nek ode onaj Zeman i odbranu da poboljsaju. Steta sto nije ostao Luis Enrique..
- shake69
#1967 Re: Miralem Pjanić
Jao tuge i naseg sportskog novinarstva. Eno sada scsport okrenuo plocu. Neki dan agenti Pjanica otisli lafo u London a sad odjednom 'iskoristili priliku dolaska u Rim Tottenhama da nastave razgovore s Romom!???
Mama draga!
-
Lug
#1968 Re: Miralem Pjanić
tataćusak wrote:I još jedan plus: Pjanić nabacio malo mišića
..i dosta agresivniji u igri, sto mu je falilo.. psiholoski sazrio u velikog igraca, sto je preduslov velikog medju velikim.. sad mi se cini vise nego prije da gazi nezaustivo prema zvijezdama. Sad ima sve..!
Nasa dika!
- Herr Flick
#1969 Re: Miralem Pjanić
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... um=twitter
Pjanic kad bi otisao u Tottenham,ja mislim da bi procvjetao, s lakocom bi driblo one engleske šumare,pa sad za nadati se da ce otici

Pjanic kad bi otisao u Tottenham,ja mislim da bi procvjetao, s lakocom bi driblo one engleske šumare,pa sad za nadati se da ce otici
- htcxone
#1970 Re: Miralem Pjanić
ne bih bas rekao da mu je dobro da ode u eng.Herr Flick wrote:http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... um=twitter
Pjanic kad bi otisao u Tottenham,ja mislim da bi procvjetao, s lakocom bi driblo one engleske šumare,pa sad za nadati se da ce otici![]()
![]()
Njemu su spanija njemacka i italija odliicne...
mire voli igrati lopte , nije on za atletičara
-
miki.ba
#1971 Re: Miralem Pjanić
Pjanić se pridružuje Messiju, Xaviju i Iniesti za 25 miliona eura
Miralem Pjanić trenutno je jedan od najtraženijih igrača na evropskom nogometnom tržištu. Prema pisanju španskih sportskih medija, reprezentativac BiH će na ljeto pojačati Barcelonu.
Španski portal Fichajes.com, koji prati posljednja dešavanja na polju nogometnih transfera, piše da će katalonski gigant pokušati što prije završiti priču o prelasku ofanzivnog veznjaka iz Rima u katalonsku prijestolnicu.
Navedeni portal piše kako popularni Mire nije u planovima sadašnjeg trenera Rome Zdeneka Zemana, a Barcelona ga prati već neko vrijeme. Trener Blaugrane Tito Vilanova Pjanića vidi kao veliko pojačanje u veznom redu svoje ekipe.
Barcelona razmišlja o dvije opcije, platiti 25 miliona eura koliko traži Roma ili u drugom smjeru poslati napadača Davida Villu, što bi, prema pisanju navedenog portala, bilo draže čelnim ljudima Vučice.
Fichajes.com navodi kako su pregovori u toku i kako Pjanić i sam želi da se oni što prije završe na zadovoljstvo sve tri strane.
Vjeruje se kako je Luis Enrique, bivši trener drugog tima Barcelone i Rome, preporučio bh. reprezentativca sadašnjoj upravi katalonskog tima.
-
Revoltage
#1972 Re: Miralem Pjanić
Jebiga sada.
miki.ba wrote:Pjanić se pridružuje Messiju, Xaviju i Iniesti za 25 miliona eura
Miralem Pjanić trenutno je jedan od najtraženijih igrača na evropskom nogometnom tržištu. Prema pisanju španskih sportskih medija, reprezentativac BiH će na ljeto pojačati Barcelonu.
Španski portal Fichajes.com, koji prati posljednja dešavanja na polju nogometnih transfera, piše da će katalonski gigant pokušati što prije završiti priču o prelasku ofanzivnog veznjaka iz Rima u katalonsku prijestolnicu.
Navedeni portal piše kako popularni Mire nije u planovima sadašnjeg trenera Rome Zdeneka Zemana, a Barcelona ga prati već neko vrijeme. Trener Blaugrane Tito Vilanova Pjanića vidi kao veliko pojačanje u veznom redu svoje ekipe.
Barcelona razmišlja o dvije opcije, platiti 25 miliona eura koliko traži Roma ili u drugom smjeru poslati napadača Davida Villu, što bi, prema pisanju navedenog portala, bilo draže čelnim ljudima Vučice.
Fichajes.com navodi kako su pregovori u toku i kako Pjanić i sam želi da se oni što prije završe na zadovoljstvo sve tri strane.
Vjeruje se kako je Luis Enrique, bivši trener drugog tima Barcelone i Rome, preporučio bh. reprezentativca sadašnjoj upravi katalonskog tima.
-
todd_smith
#1973 Re: Miralem Pjanić
Prije nego sto se tekts kopira ovdje, prvo provjerite da ga ne pise neki tinejdzer za BarcaBih sajt, mada doduse ni ovi "novinari" nisu nesto posebno bolji
-
miki.ba
#1974 Re: Miralem Pjanić
Klixtodd_smith wrote:Prije nego sto se tekts kopira ovdje, prvo provjerite da ga ne pise neki tinejdzer za BarcaBih sajt, mada doduse ni ovi "novinari" nisu nesto posebno bolji
- Logovan
#1975 Re: Miralem Pjanić
Ako pređe u Barcelonu, ne smijem ni zamisliti koliko će naše raje navijati za Katalonce, kao što sad mnogi navijaju za City zbog Džeke.
Svi će oni biti vjerni navijači Barce.
Ja se nadam njegovom prelasku, pa da pored Spahića imamo još jednog u Primeri.
Ja se nadam njegovom prelasku, pa da pored Spahića imamo još jednog u Primeri.