Ma ovo je analiza po trenutnom stanju na tabeli, stvari mogu ici u ostalim grupama nama na ruku ali to se mjeri promilima. Valja nama prvo Grcku...pa Njemacku...studeni76 wrote:E jbg sad,stvarno te nekontam. Kakve veze Švedjani imaju sa nama. Ako oni pobijede bice prvi a Janezi drugi. Janezima uzimas 6 bodova i ostaju na 14 jer su vec odigrali sve utakmice. Znaci bolji smo od njih. Cak ako Svedjani odigraju i nerijeseno,imace 20 poena tj 14 i nama je sve jedno ko ce tu biti drugi. samo nek nije Ukrajina,jer oni imaju samo -4.
Al valja preci preko jos 4 ekipe,plus valja pobijediti Njemačku
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- phillie
#1951 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
- studeni76
#1952 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Svakako nam baraži teško idu. Neda se žednom do vode 
Ali možemo se nadat.Po mojoj onoj računici u slučaju da pobijedimo obje bićemo bolji od Rumunije/Slovačke,Turske,Švedske/Slovenije.Onda se nadati da Armenija i portugal nedobiju u gostima. Znači ostaje još jedna ekipa koja treba da zakaže. Sitnica
Ali možemo se nadat.Po mojoj onoj računici u slučaju da pobijedimo obje bićemo bolji od Rumunije/Slovačke,Turske,Švedske/Slovenije.Onda se nadati da Armenija i portugal nedobiju u gostima. Znači ostaje još jedna ekipa koja treba da zakaže. Sitnica
- Arteta
#1953 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jos nisi promijenio nick?cyprus wrote:Nisam ja majke micrkvice wrote:E jest nas yebo Kipar
izdajnik
-
Djubre_
-
dino1978
-
Revoltage
#1956 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Koliko ljudi je došlo na Koševo?
- plemba
#1957 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
34 ukupnoRevoltage wrote:Koliko ljudi je došlo na Koševo?
-
djoni negro
- ruud
#1959 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
jos jedno pitanje,
DA LI IMA KARTI DA SE KUPI ZA TEKMU U ZENICI,
U CENTROTRANSU ILI BILO GDJE DRUGO (ali da je oficijalna prodaja)

U CENTROTRANSU ILI BILO GDJE DRUGO (ali da je oficijalna prodaja)
- studeni76
#1960 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Provjeri ima li na kupikartu.ba
- ruud
#1961 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Na kupikartu.ba ima sve osim Istoka, koji meni treba...
ruud wrote: DA LI IMA KARTI DA SE KUPI ZA TEKMU U ZENICI, ISTOK,
U CENTROTRANSU ILI BILO GDJE DRUGO U SA (ali da je oficijalna prodaja)![]()
![]()
-
Nebitan32
#1962 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
U ovom ciklusu ocekujem konacno budenje Pjanica. Nije vise toliko ni mlad i vec lagano ulazi u najbolje fudbalske godine. Ocekujem da vise preuzima inicijativu jer je do sada bio dosta "stidan". Pod preuzimanje inicijative smatram i vecim brojem golova za reprezentaciju.
- sinuhe
#1963 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Dzeko i Misimovic najbolji strijelci. Al' su kilavi bili oni asovi iz Turske Bolic i Baljic.
-
Djubre_
#1964 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
http://www.kupikartu.ba/karte/event/117 ... na-latvijaruud wrote:jos jedno pitanje,
U CENTROTRANSU ILI BILO GDJE DRUGO (ali da je oficijalna prodaja)![]()
![]()
- ruud
#1965 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ma joj android, hvala svakako, al vise volim 'uzivo' kupit nego ovako 
-
Djubre_
#1966 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa naruci se tu i kad dodjes platis i preuzmes.. nadji si broj od centrotrans agencija u zenici ili gdje se nalazis, pa sutra nazovi ujutro pitaj ima li karti jos..
-
Djubre_
#1967 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
http://zenicablog.com/zenica/sport/item ... tvija.htmlruud wrote:ma joj android, hvala svakako, al vise volim 'uzivo' kupit nego ovako
zovi
- ruud
#1968 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ovo je objavljeno 3.septembra do sad je sve ovo otislo,
a iz Sarajeva sam
a iz Sarajeva sam
- phillie
#1969 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Bas me cudi da nasi Zmajevi nisu odradili nijedan trening na Bilinom Polju 
- ultima_palabra
#1970 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Večeras u 19:30.crkvice wrote:Bas me cudi da nasi Zmajevi nisu odradili nijedan trening na Bilinom Polju
- SoundersFC
- phillie
#1972 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ja sam prezadovoljan onim sto sam vidio sinoc. Imamo i kvalitet i zrelost i znanje da konacno odemo na veliko takmicenje. Samo laganini, u oktobru odigrati egal u Grckoj i onda docekati Litvaniju isto kao i Latviju i ostati na prvom mjestu i nakon mjeseca oktobra, a u 2013 nastaviti prema Brazilu.
A sto sinoc Vedi nije dalo, bas mi ga bi zao.
EDIT: Evo pregledah ove gore snimke, pa da napisem:
Na drugoj temi je govoreno kako su prije bht komentatori sjedili za onim bijelim stolom ko da su na izlet posli. Sad imaju studio, i umjesto da ga nekako prikladno dekorisu, oni stave mali stolic, jedne novine i svoje papire.

A sto sinoc Vedi nije dalo, bas mi ga bi zao.
EDIT: Evo pregledah ove gore snimke, pa da napisem:
Na drugoj temi je govoreno kako su prije bht komentatori sjedili za onim bijelim stolom ko da su na izlet posli. Sad imaju studio, i umjesto da ga nekako prikladno dekorisu, oni stave mali stolic, jedne novine i svoje papire.
- jeza u ledja
#1973 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne razumijem zasto se zatvara tema o utakmici u roku 24 sata? Ima nekih koji bi prokomentarisali i dan poslije.
Helem, posto sam gledao utakmicu u snimci, sa zakasnjenjem da prokomentarisem.
Sinoc smo ih razvalili na proste faktore. Dugo nisam gledao bolju igru nase reprezentacije. Prijenos igre (Pjanic
), kontrola lopte (Misimovic
) i lomljenje nogu pogledom (Dzeko
), sta reci?
Jos jednom se pokazuje da oni koji tvrde da Pjanic i Misimovic ne trebaju zajedno nije tacno. Mozda ne trebaju zajedno ako su jos tu Ibricic i/ili Medunjanin. Pjanic i Misimovic nisu isti tip igraca.
Ibisevic i Dzeko su se isfulali, ali jebiga. Kontrola lopte Dzeke kod onog penala! Kako ono? Loptu prsima sebi na glavu, pa glavom daje for (btw, penal je cist). Salihovic po meni losiji nego sto se ovdje govori. Dosta losih ubacaja, a zna desnom kao Vrsajevic lijevom. Btw, ovaj drugi....
...fakat je ono bilo zalosno gledati. On ne zna dodati loptu lijevom 5 metara, a kamo li je ubaciti u 16. Zahirovic po meni bolji nego sto je ovdje par ljudi reklo. dosta presjecenih napada, smiren. O. Vranjes takodje fantastican. Pokazao je bratu kako se izbija lopta skaricama u 16ercu.
Mujdza standarno odlican.
Uglavnom, lijeva strana nam je i dalje za kurac. Ostalo super. Ni u jednom trenutku nisam mislio da necemo pobjediti.
Latvijci su se usrali nakon 10 minuta utakmice. Imam osjecaj da su skinuli gace cim su primili gol. Ono, kao da su otisli Spaniji u goste. Nece ni da se bune za penal, za zute, ni za sta. Jadnici.
Usput, onaj Gorkšs (ja imena, nedo bog nikome) je dao gol iz izradjene akcije. Prije kornera pokazuje tacno rukom gdje hoce da mu ovaj drugi doda loptu. Naravno Salihovic spava.
Helem, posto sam gledao utakmicu u snimci, sa zakasnjenjem da prokomentarisem.
Sinoc smo ih razvalili na proste faktore. Dugo nisam gledao bolju igru nase reprezentacije. Prijenos igre (Pjanic
Jos jednom se pokazuje da oni koji tvrde da Pjanic i Misimovic ne trebaju zajedno nije tacno. Mozda ne trebaju zajedno ako su jos tu Ibricic i/ili Medunjanin. Pjanic i Misimovic nisu isti tip igraca.
Ibisevic i Dzeko su se isfulali, ali jebiga. Kontrola lopte Dzeke kod onog penala! Kako ono? Loptu prsima sebi na glavu, pa glavom daje for (btw, penal je cist). Salihovic po meni losiji nego sto se ovdje govori. Dosta losih ubacaja, a zna desnom kao Vrsajevic lijevom. Btw, ovaj drugi....
Uglavnom, lijeva strana nam je i dalje za kurac. Ostalo super. Ni u jednom trenutku nisam mislio da necemo pobjediti.
Latvijci su se usrali nakon 10 minuta utakmice. Imam osjecaj da su skinuli gace cim su primili gol. Ono, kao da su otisli Spaniji u goste. Nece ni da se bune za penal, za zute, ni za sta. Jadnici.
Usput, onaj Gorkšs (ja imena, nedo bog nikome) je dao gol iz izradjene akcije. Prije kornera pokazuje tacno rukom gdje hoce da mu ovaj drugi doda loptu. Naravno Salihovic spava.
-
RFoster
- denimb
#1975 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ima li gdje snimak BiH - Latvija, za download naravno, jer nece to biti na BHT.